Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 22 Noiembrie 2024 sunt:
Salut, aș vrea să îmi deschid o afacere cu produse de curățat mașina, odorizante, soluții curățare interior, exterior, dar aș vrea să creez eu produsele, unde aș putea să învăț să...? (mai mult)
Salut! Îmi poate spune cineva ce salariu are un curier la Sameday? Dacă știe cineva de preferat cât are la început când se angajează?
Salut,daca am un angajat și își dă demisia la jumătatea lunii trebuie să plătesc luna întreagă la stat?
Vreau sa imi vand laptop- ul meu vechi cu 4.000 lei dar in anunt voi pune o poza cu un laptop de gaming luata random de pe Google poate asa voi reusi sa scap de laptop- ul meu vechi. M- am saturat sa...? (mai mult)
Diferenta dintre obligatie minima si plata integrala card Star BT? Salut, am facut niste plati in 6 rate fara dobanda cu cardul Star de la Banca Transilvania. Acum cand ma uita la info credit imi apare...? (mai mult)
Salut! Mi-am deschis si eu ieri dimineata un cont la BT doar ca nu am primit pin-ul cardului. Stie cineva trebuie sa astept pana ajunge cardul fizic sau sa sun la ei? Mi-am deschis contul online
Salut, au trecut 2 saptamani de cand mi- am pus laptop- ul meu vechi la vanzare si nimeni nu m- a sunat sau sa primesc mesaj daca sunt interesati de acest laptop. Credeti ca 5.000 lei e prea mare pretul...? (mai mult)
Vreau o aplicație serioasa care plătește bani fara investiții pe sarcini sau vizionarea reclamelor, va rog sa mă ajutați.
Daca pariez ca Romania castiga meciul cu Olanda si castig la o casa de pariuri trebuie sa platesc si ceva impozit la anaf sau casa imi retine automat din suma castigata? Voi ce stiti? ms
Ce business-uri pot incepe de pe la 14 ani? Ceva simplu să aducă și câțiva bănișori dar sa nu investesc mai deloc
Dacă sunt angajat MApN, mă pot alătura IPA (asociația internațională a polițiștilor)?
Salutare, cum pot depune bani intr-un cont bancar de pe un card amazon sau un steamcard?
Daca detin un SRL care momentat este pe zero cu contabil si cu declaratii depuse la zi, fara activitate in momentul de fata si am trecute pe societate 2 masini, una in valoare de circa 4000 de euro si...? (mai mult)
Mi s-a spus ca deoarece sunt acte juridice, la un notar in Germania mi-a cerut pasaportul in loc de buletin?! Este normal?!
Va salut. Situatia sta in felul urmator. Detin o garsoniera (propietar) valoare apx 25.000 28.000 € si doresc sa- mi fac un credit ipotecar pentru.un ap mai mare undeva la 90- 95 k € valoare apx. Problema...? (mai mult)
Salutare! Oare mai este cineva in situatia in care e angajat full- time, dar si part- time la o alta firma? Ideea e ca m- as apuca de livrari Glovo pe perioada verii pe contract part- time si angajatorul...? (mai mult)
Buna seara! Ati putea sa imi spuneti si mie care va pricepeti si bineinteles cei care ati trecut prin asa ceva, din ce as putea sa fac bani pe cale legala desigur ma refer, daca am o suma intre 10 si...? (mai mult)
Ce poți face in Timișoara cu un card Sodexo pluxee turist pass? Orice idee că sa nu se irosească banii?
Unde pot vinde haine in afara de olx si vinted?
Salut, as dori sa incep un canal de YouTube unde sa fac vloguri si chestii de genul. Am 2 intrebari: 1) De la ce suma de abonati incepe monetizarea? 2) Unde si cum declar veniturile facute? Le pot declara...? (mai mult)
Franța sau Germania? Plusuri și minusuri. Mulțumesc anticipat! Dau fundă!
Daca Vodafone vinde o datorie către kruk, cu cât vor umfla suma?
Salutare. Pun întrebarea această căci nu mă prea pricep. Dețin un card de cumpărături Star Bt, dar nu am înțeles exact. Dacă eu cumpăr ceva in magazin și achit cu acest card nu voi plati dobânda...? (mai mult)
Dacă ma duc la banca și cer un extras de cont în numele altcuiva oare îmi da?
Ce se întâmplă dacă într-o lună pe cardul stat BT depun la credit doar suma minimă obligatorie?
Salut TPU, vreau sa stiu, ce se intampla cu cardul de minori dupa ce implinesti varsta de 18 ani? Mi- e frica sa nu primeasca tutorele vreun istoric al tuturor tranzactiilor sau chestii de genul cand...? (mai mult)
Buna, am făcut un împrumut pe 5 ani de zile și am platit 10 luni, suma e destul de mare și aș vrea să lungesc și m- am gândit la un lucru, se poate modifica contractul cu suma rămasă pe perioada...? (mai mult)
Am de alea sa plec din Franța pentru Germania. Acum lucrez în Franța sunt angajat de 7 luni dar tare ma atrage Germania, ce părere aveți? E mai bine sa ma stabilesc în Germania? Dau funda, ...? (mai mult)
Salut! Am un PFA și vreau să cumpăr marfă. As dori sa achiziționez bijuterii de pe shein sau temu, dar am observat că nu pot să- mi introduc datele firmei la checkout. De unde as putea da comanda...? (mai mult)
Acum cu garantia de 50 de bani pe sticle ambalaje cum vi se pare ideea sa te ocupi cu cautatul de sticle si sa le reciclezi ca un fel de mini job? Eu in fiecare zi de la mine de la fabrica aduc cam 2- ...? (mai mult)
Bună,azi am văzut ca am -8, 7 lei pe card,in minus, și eu dacă mai iau de pe el, poate sa-mi ia banii cand se bagă iar bursa?
Cred că banii sunt o invenție malefică. Sunteți de acord?
Salut, am varsta de 17 ani ma duc pe 18 ani peste cateva luni si as vrea sa ma angajez pe vopsitorie in camp electrostatic, este singura optiune la mine din oras si am intrebat si au spus ca da angajeaza...? (mai mult)
Ce Afacere credeți ce merge în 2024?
Vreau sa ma angajez pe vara in Timisoara, am 16 ani si am nevoie de un job care se plateste mult, are cineva vreo sugestie?
Am un prieten care este din Iași, ce meserie poate sa urmeze după ce termin liceul tehnologic Petru Poni din Iași?
Ce acte trebuie ca să îmi fac o rată în magazinul Altex? Menționez că sunt asistent personal pentru băiatul meu autist
Salut. Dacă am avut o propire pe salariu la o rata de la tv la tbi și am terminat cu ea in luna Martie as putea sa fac o refinanțare la o banca? Menționez ca mai am un credit la BRD și sunt la zi ...? (mai mult)
De ce avem atat de multi aromani/machidoni care sunt bogati sau au mare succes financiar, care este secretul lor in materie de facut bani?
Buna, vreau sa fac dropshipping dar nu inteleg o chestiune, daca ma puteți ajuta cu un răspuns? Vreau sa fac dropshipping dar fără să dețin eu stock ul propriu- zis, doresc să comand de la furnizor...? (mai mult)
Exista vreo aplicatie in care sa poti conecta toate cardurile si sa organizezi acolo cat cheltui pe categorii etc?
VA SALUT PE TOTI! Vreau si eu niste idei de bussines, eu locuiesc in SUA si n am nicio idee cu ce afacere sa incep. Numai bine!
Cum pot sterge contul My electrica?
Cât câștigă un chirurg la chirurgie generala? Cât câștigă un polițist? Dar unul local?
Salut! Unde pot vinde niste obiective de Canon in Bucuresti?
Nu stiti cumva cand intra indemnizatia de la iesirea din sistem la Brd? (Carei)
Când vreau sa plătesc online undeva cu cardul îmi cere parola 3d secure dar nu primesc niciun cod pe numărul de telefon sau pe email ce ar trebui sa fac?
O masina care se incadreaza pentru uber black? Sa aiba consum mic? Si sa nu fie electrica
Unde pot citi despre avantajele unui cont de economii? Eu am obisnuit sa tin banii economisiti "la saltea", dar nu stiu cat de buna e ideea. Totusi, am o reticenta sa- i depun intr- un cont bancar - ...? (mai mult)
Buna, daca cineva trebuie sa- mi trimita banii online (sa- mi transfere) are ceva daca nu- i dau numele de titular? Adica numele celui carr detine cardul? Pot sa zic iban- ul corect dar nu si numele? ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
10Bubico întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.