Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Cum calculez fondul de rulment? https://imgur.com/a/VFipdFv
Bună seara! As dori sa investesc bani (zeci de lei) pe o perioadă mai lungă de timp(cel puțin un an)... In ce as putea investi, ceva cât mai sigur, ca să scot profit? Ofer funda.
Hii. Intership bancar, stie cineva cu cat ar fi platit un intership de 4 luni la o banca pentru rol de ofiter suport? Nu ma intersau bani, dar macar sa imi acopar cheltuiala de drum, trebuie sa inchiriez...? (mai mult)
Cum pot pune numerar și la ce banca pe un card Revolut fizic? Dau funda!
Salutare TPU! Am și eu o întrebare dacă mă poate ajuta cineva... Este vorba de ajutorul de înmormântare din Italia(una tantum și asenio funerare). Eu mai am un frate vitreg, cu mama mea vitregă...? (mai mult)
De ce vorbesc romanii tot timpul in euro ci nu in lei? De smecherie?
Salutare! Vreau să mă apuc de tranzacționare, fiindcă mă pasionează mult acest domeniu și vreau să fac un ban în plus, dacă se poate un ban mai mult, dacă mă înțelegeți. Am auzit de platforma...? (mai mult)
Buna! Sunt din Timisoara. Am si eu niste probleme si as vrea sa stiu cum iau legatura cu camatarii? Ca pe net nu gasesc asa ceva. Nu intrebati de ce si nu incercati sa ziceti nu, daca stiti ca rog sa-...? (mai mult)
Bunaaa, cei care fac OnlyFans, îmi spuneți și mie dacă accepta card REVOLUT VISA? Am tot încercat sa bag dar nu știu de ce nu funcționează. Ma ajuta cineva?
Salutare, colegi! As vrea sa ma întorc in România, m- am saturat de străinătate. Am 22 de ani și in afara de dulgherie mai știu sa repar telefoane. Am învățat dulgheria aici, in uk, dar vreau...? (mai mult)
Salut, am si eu o problemă, sunt recent angajat ca gestionar de motorină și nu sunt singur pe ceva, daca e am 2 bazine de motorină, pe ambele am index iar la sfârșitul zilei sa zicem ca din index...? (mai mult)
Salut, mi-am comandat cardul crypto și arată ca este livrat, dar nu a fost livrat, ce pot face? Durează mult pana când îl livrează cu adevărat sau?
Buna! Stie cineva cat dureaza un transfer de bani in Irak in Romania? Astept de 5 zile lucratoare si inca nu am primit nimic.Dau funda.
Cum se poate transporta o bucata de mobila de la un magazin online din Turcia?
Poți depune bani pe card direct din bancomat, sume mici gen 100-200 lei? N-am pus decât sume mari și alea la ghișeu și e mai liber la bancomat luna asta decat la rand la ghișee;))
Cum am creat o afacere de la 0 poveste pe scurt, profitul suma investita si de unde am avut bani
Buna seara. Ma ajuta cineva sa calculez pentru o factura, suma ar fi 900lei iar tv.ul 5%?
Vreau sa bag banii pe cardul meu bancar, dar este pe numele mamei. Știu toate datele.
Salut.Care sunt salariile si ce bonusuri zilnice saptamanale, lunare se dau in 2021- 2022 ca si Lucrator Comercial Full- Time in Bucuresti la Kaufland, Mega Image, Profi, Penny etc? Dar merita sa lucrez...? (mai mult)
Am o prietena care cauta spatii de inchiriat in Timisoara, in oras, 50 mp, pentru o firma cu 2-3 angajati. Recomandati anumite birouri de inchiriat in Timisoara?
Salut! Doresc foarte mult sa achizitionez serviciul de membru al unui canal de Youtube, insa detin doar Paypal. Stiti cum pot face sa platesc cu paypal in Romania? (In SUA merge)
Salut TPU, am o problema si am nevoie de un raspuns urgent. Eu am varsta de 16 ani, locuiesc la tara doar cu bunica mea, parintii mei sunt divortati de vreo 4 ani, iar tatal meu mai vine din cand in...? (mai mult)
Salut TPU! Am nevoie de sfaturi și chiar mi- ar plăcea sa aud poveștile voastre de viață, ale celor care au făcut ceea ce vreau și eu sa fac și care au și reușit. După împlinirea vârstei...? (mai mult)
Cum imi activez cardul in sistemul 3-D secure? Stie cineva?
Buna seara, Am intampinat azi o problema cu cardul de Transilvania si as vrea sa stiu daca a mai patit cineva si cum ati rezolvat. La introducerea cardului am primit mesajul " USABLE APPLICATION NOT...? (mai mult)
Buna ziua, sunt angajat pe perioada nedeterminata din data de 05.09.21, fiind totodata si primul meu job cu carte de munca. Am fost si mi- am facut cont la bcr activand si aplicatia george, acolo mi...? (mai mult)
Salutare TPU, am făcut retur la un produs și acum îmi cere sucursala băncii, ce înseamnă sucursala băncii mai exact? Menționez că am plătit online cu cardul bancar
Western Union este cea mai bună metodă de a transfera bani din țară în străinătate?
De ce cand vreau sa fac o tranzactie pe eToken si o aprob imi zice ca trebuie sa solicit cod sms in pagina 3D-Secure stie cineva?
Salut TPU,cine joaca la pariuri, cât la suta trebuie sa dau la anaf pentru cât scot, sau cum sa face calculul, mulțumesc.
Salut. Stie cineva de ce poate aparea un credit cu 0 la biroul de credite? Mentionez ca inca sunt in perioada de creditare, iar creditul nu este nici achitat. Creditul este facut online(la un IFN). Va...? (mai mult)
Salut! Am facut o cerere de refinantare la BT pentru ca am mai multe credite, majoritatea online(la IFN uri). Cand am fost acolo nu a fost nicio problema, totul posibil. Dupa ce mi- a verificat situatia...? (mai mult)
Salutare,cat durează un transfer paypal revolut virtual card? Având în vedere că este primul tranfer...
Salut, pot accesa fonduri europene daca nu am bacul luat si daca da ce anume fonduri pot accesa?
Salut TPU, cum pot sa primesc alocatia pe card? Sunt clasa a 10-a.
Salut TPU! Am și eu o întrebare, aveți idee cum este ajutorul de înmormântare în Italia? Tata a murit în 2019 în Italia, am aflat ca trebuie sa se dea un ajutor de înmormântare (asenio funerare...? (mai mult)
E cineva pe aici care foloseste BT Pay si imi poate explica cum se procedeaza cu functia "Cash fara card"? Imi poate trimite cineva bani din alt oras prin modul acesta? Adica sa imi genereze codul din ...? (mai mult)
Buna, am 16 ani și as vrea sa imi fac eu ceva bani de buzunar, sa nu mai fiu nevoit sa tot cer la mami și tati pentru orice prostie, nu vreau sume mari sau vise, doar niște bani sa simt ca nu mai depind...? (mai mult)
Pe ce aplicate pot investi in crypto si sa imi scot banii pe cardul personal (sa nu-mi mai fac altul la ei)?
Este mai căutată limba rusă sau japoneză în România pentru partea de contabilitate, finanțe și afaceri? Nu doresc răspunsuri de genul,, Ai nevoie de engleză"
Oricine care e patron de agentie imobiliara in Bucuresti castiga multi bani de pe urma acestei activitati? Sau doar o mica parte din acesti patroni? Sau poate chiar majoritatea lor? Voi ce credeti?
Buna ziua, Am o intrebare, de curand mi- am recapatat accesul la o platforma de cryptomonede pe care am investit acum 3 ani intr- o moneda X si acum vreau sa scot banii. Faza este urmatoarea daca as...? (mai mult)
Daca am card de debit la Banca Transilvania pot depune si retrage bani de pe card la bancomatul altor banci?
TPU! Am un card la Transilvania dar nu l-am mai folosit de luni de zile. Oare mi l-au blocat?
Salut. Dacă am făcut un card BCR si am cerut extras de la CEC sa bage niște bani, banii ii primesc pe card BCR? Card de la CEC nu am!
Buna. In cat timp imi intra banii daca persoana care mi i-a trimis i-a depus fizic la banca? Mie imi intra pe card de bt
Salut tuturor, deci ca să încep cu începutul, lucrez în U.K și mi- am făcut card la cei de la revolut. Mi- am dat datele cardului la locul de muncă pentru că salariul să îmi intre pe cardul...? (mai mult)
Am un cont si un cand la banca germana sparkasse si nu stiu de unde pot scoate bani de pe el din România, poate stie cineva?
Merita sa cumperi euro și sa ii păstrezi? Ma gândesc ca euro creste, iar leul se devalorizează.
Salut! As vrea sa investesc in crypto. Puteti sa imi recomandati niste aplicatii din care sa imi pot scoate banii cand vreau pe cardul meu (personal), va rog. In ce moneda ar trebui sa investesc?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!