Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Merita sa cumperi euro și sa ii păstrezi? Ma gândesc ca euro creste, iar leul se devalorizează.
Salut! As vrea sa investesc in crypto. Puteti sa imi recomandati niste aplicatii din care sa imi pot scoate banii cand vreau pe cardul meu (personal), va rog. In ce moneda ar trebui sa investesc?
Ce joburi poti practica de acasa?
La care banca merita mai mult să-ți faci card dintre Raiffeisen, BRD și Transilvania?
Salutare! Ce părere aveți despre Libra Bank și serviciile oferite de ei? Merită să îmi fac cont curent la ei? Au comisioane mari? Serviciile de internet & mobile banking se plătesc? Dintre Banca...? (mai mult)
Salut. Sunt în Germania și trebuie sa primesc niște bani din alta tara. Persoana care mi- a trimis i- a pus prin western union, eu acum pot sa ii scot la PostBank din Germania sau trebuie sa fie tot...? (mai mult)
Salutare TPU, eu am specializare pe mecanic auto, am găsit un post la o unitate militară, știe cineva ce salariu are un mecanic auto in armată? As fi foarte interesat, dar sa stiu dinainte la ce...? (mai mult)
Salut TPU. Am cardul blocat cu tot cu o sumă în el și nu îl pot folosi la ATM sau să transfer suma pe alt card. Știe cineva dacă am șanse să scot banii din bancă, direct din cont?
Glovo sau tazz unde spuneti ca este mai bine sa livrez cu bicicleta?
Unde pot găsi și eu pachete goale de tigari pall mall negru și Kent 8?
Cont de business sau Marketplace?
Cum îmi scot cardul din Spotify? Am văzut că cei de la Spotify ofer 3 luni gratuite și am băgat cardul, dar nu știu cum să-l scot. Ajutați-mă :))
Salut, a lucrat cineva la beefast? Ce parere aveti? Recomandati? Sau ce sa incerc glovo sau tazz?
Salut, are cineva idee unde pot sa vad când se plătesc dividendele din anumite firme, de exemplu: coca cola, Orange, Apple etc?
Vreau sa retrag banii din aplicatia crypto.com, intru pe portofelul fiat dau withdraw dar imi apare o chestie cu SEPA sa activez dar nici macar nu pot activa. Apas pe activeaza dar nu ma trimite undeva...? (mai mult)
Cam cat costa o franciza fornetti?
Am împlinit 16 ani și vreau să mă angajez part- time. Voiam să știu dacă pot să lucrez și in timpul programului scolar, nu numai în vacanțe. Am auzit că firmele n- au voie sa angajeze liceeni...? (mai mult)
Idei despre cum pot sa fac bani? Am 15 ani si nu mai vreau sa stau pe banii părinților (aici nu ma refer la sume mari...)
Salut. Se poate castiga si pe ora la livrari sau doar pe comanda livrata? Si cam cat ai face pe ora o ora in medie? Sunt cu bicicleta. Si ce recomandati tazz glovo sau beefast? Intreb de plata pe ora deoarece...? (mai mult)
Salut! Se pot adăuga bani Cash pe un card de debit la bancomat sau trebuie sa ai neapărat card de credit pentru a face lucrul asta?
O sa mai scada vreodata chiriile in Cluj?
Care e rostul bancnotei de 20 de lei? Mi se pare ca cineva de sus are nevoie urgent de bani si a scos tampenia asta. Nu cred ca a murit nimeni pana acum ori nu a suferit nimeni ca nu a putut plati cu 20...? (mai mult)
Cu un card de debit poti sa ai banii pe -?
Ce previziuni economice sunt odată cu apariția unei bancnote? (Matematică, exemple de la alte bancnote, etc)
Salut. Daca m-as muta cu cineva cu chirie intr-o garsoniera avand in vedere ca amandoi avem 2000 lei salariul, credeti ca ar fi ok ca nivel de trai? Care ar fi costurile, etc estimativ. Merita?
Are care idee sau a fost cineva in aceasta situatie,, trebuie sa primesc o bursa sociala de la facultate, acum 1 saptamana am dus extrasul de cont la secretariat, are cineva idee cand voi primi banii?
Salut! Pot trimite prin Fan Curier un colet cu plata la ramburs "anonimat" (fara ca cel care primeste coletul sa vada numele, adresa, nr de telefon…)?
Stiți vreo bancă din România care să accepte firme straine din afara U.E. pentru deschiderea unui cont bancar?
Ce locuri de munca ar mai fi pentru cineva cu 12 clase, fără bac (știu ca șansele in a găsi un job plătit decent, sunt mici, abia cei cu studii superioare găsesc ceva bine plătit). Ceva recomandări?...? (mai mult)
Buna tuturor! Vreau să mă fac reprezentant AVON și am nevoie să intru în echipa cuiva, daca se poate. As vrea sa mi se explice tot ceea ce este necesar înainte, pentru a decide dacă pot sau nu....? (mai mult)
Https://quiq.ro - Anunturi gratuite Ceva pareri despre site- ul de anunturi gratuite Quiq.ro? A folosit cineva? Este adevarat ca avem Livrare gratuita si verificare colet daca cumparam de la utilizatori...? (mai mult)
Ar fi ok sa construiți aplicația asta în magazin play nu doar pe browserul de internet?
Cum pot obtine mobile banking de la cec bank online daca sunt deja clietul lor fara a mai imi deschide un cont? P.S: sunt minor
Daca am salariu 2430 lei, inseamna ca e minim pe economie?
Buna TPU, vin aici cu o nelamurire. Am vazut o reducere foarte faina la un joc pe g2a si incerc sa strang bani cat de mult se poate, insa tot nu am destul si as dori sa obtin jocul macar pana la Craciun....? (mai mult)
Cati bani pot strange intr-un an daca primesc 200 lei pe luna?
Bună! Noul angajator poate vedea unde ai lucrat in ultimele 6? Ca situatie specifica, nu am trecut in CV ultimul loc de munca la care am stat doar 4 luni. Pot aduce de la penultimul lichidările pentru...? (mai mult)
Ce este mai ezact un ambasador al unei mărci?
Salut TPU, aveti cumva vreo idee cum as putea sa produc niste bani? Tin sa mentionez ca sunt minora si foarte multe nu pot face, ideea unui job part-time e scoasa categoric din chenar...DAU FUNDA!
Pot lua pe vreun site un telefon in rate daca muncesc de o lună?
Cat s ar castiga la food panda in Tm la 8 ore pe zi?
Daca fac rata online la altex, rata o pot plati fizic la magazin? Dar in caz de asa ceva, eu nu am vaccinul facut, cum plătesc?
Salut! Am o intrebare. Stie cineva care este suma minima pe care cineva o poate depune la un atm pe card? Aam cautat intrebarea mea pe net, dar nu am gasit un raspuns.
Salutare tuturor. Doresc sa deschid o fabrica langa Oradea - cod CAEN: 1107 - > Producţia de băuturi răcoritoare nealcoolice; producţia de ape minerale şi alte ape îmbuteliate cu fonduri europene...? (mai mult)
Poti face comenzi online pentru orice fel de produse(haine, mancare, etc) cu cardul de bonuri de masa?
Cat este un salariu de asistent medical în România? În sistemul de stat, nu privat (cred ca e mai bine plătit în spitalele publice etc). Am cautat pe google și îmi pare sa dea valori aberante, ...? (mai mult)
Care is cele mai cautate facultati din Cluj? Cele care iti ofera cele mai multe sanse la un loc de munca si salariu bun. Exclus Medicina, farmacie, poli sau drept
Salut. O sa ma mut in Spania. O sa realizez in anul nou venituri din bursa+ forex+ cripto. Si cred ca in mijlocul anului o sa ma mut de tot in Spania. Acum eu unde o sa declar veniturile pe care le- am...? (mai mult)
Salut. Sunt PFA nou și înregistrez venituri în euro pe cardul personal și instant cumpăr lei transferând sumele pe contul lei. Cum declar sumele? Și care extras de cont îl declar? Lei sau...? (mai mult)
La ce bancă pot face credit si sa nu platesc rata foarte mare, muncesc de o luna? Sa plătesc spre ex pentru 10.000 lei 300 lei pe luna pentru 3 ani
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Kufu95 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a