Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
La ce bancă pot face credit si sa nu platesc rata foarte mare, muncesc de o luna? Sa plătesc spre ex pentru 10.000 lei 300 lei pe luna pentru 3 ani
Buna TPU, mi s- a blocat cardul pentru ca am anulat in ultimul moment o suma ca sa ma feresc de o teapa.Suma respectiva mi- a intrat la sume blocate.Intrebarea este mai pot recupera suma aceasta, mai...? (mai mult)
Salut, stie cineva cum se face un contract bep20 token cu auto generare de recompense? Multumesc
Salutare, am o întrebare când dau pe binance și vreau să copiez adresa unui Coin îmi dă tot aceași adresa la fiecare Coin La mine e Shiba Vreau sa copiez adresa altui Coin și îmi dă tot adresa...? (mai mult)
Știe cineva cam cât ai putea câștiga aproximativ într-un an la Glovo full time / part time? ( Exceptând ciubucurile și taxele la stat )
Buna! sunt elev si mi- am facut card de elev la BT ca sa primesc bursa, dar cand am deschis contul stiam ca nu sunt comisioane pentru elevi. Din vara am observat ca din cand in cand imi mai dispar 2-...? (mai mult)
Cine e Administrator pe TPU?
Salut.Unde pot face un credit urgent in Germania de aproximativ 100.000 euro unde să îl aprobe ușor?
Salut, aveti idee ce platforma este mai buna de utilizat, clickfunnels sau builderall, adica pe care o recomandati?
Help.Ce sa fac daca am uitat codul pin al cardului? Ca sa fac altul, trebuie sa merg cu un părinte sau nu? Nu știu ce să fac
La ce banca va tineti banii? As vrea sa deschid un cont pentru a pastra banii acolo.
Hey,mă poate ajuta și pe mine cineva? Recent,mi-am făcut card la BRD pentru bursa, dar nu știu cum să îmi creez cont on line pentru a vedea când îmi intră banii ps(am 16 ani) dau funda
Bună! Sunt studenta la medicina si as vrea sa imi cumpar un apartament. Exista credite pentru studenti?
Buna am comandat și eu o comanda de pe notino și am plătit cu cardul online. Am anulat din motive personale și vreau sa știu când îmi intra banii in cont
Buna oameni buni! Ce carti (titlu sau autir) recomandati sa citesc, as dori sa deschid o mica afacere cu o prietena in domeniul industriei usoare si anume haine pentru copii. Inteleg ca trebuie sa cercetez...? (mai mult)
Care credeti ca sunt cele mai profitabile afaceri pe baza de fonduri nerambursabile? Daca detii un teren intravilan, de exemplu, ce poti investi pe suprafata lui ca sa iti aduca cat mai multi bani?
Salutare! Voi ce furnizor de energie aveti (gaz+ curent)? Incerc sa imi dau seama care e cel mai ok ca si pret si ma incurc in atatea detalii. Am incercat si acel comparator de pe site- ul ANRE, dar...? (mai mult)
Pot sa iau fonduri europene nerambrusabile pentru a imi deschide o afacere cu puicute outoare?
Am si eu o intrebare stupida, si vreau sa aud parerea voastra Daca cei mai bogati oameni ai lumii ar dona toti banii lor de exemplu oamenilor din Africa sau Asia, cred ca lumea nu ar mai fi in echilibru,...? (mai mult)
Este adevarat ca banca transilvania nu mai proceseaza tranzactiile cu cardul si ordinele de plata cu bani din sau catre platforme de tranzactionare cripto? Am auzit pe cineva care a vandut bitcoin pe binance...? (mai mult)
Pentru cei care au mai făcut tranzacții cu moneda Bitcoin! Când trimiteți cuiva bani, ei se trimit pe adresa contului BTC a respectivului, care e ori un șir lung de caractere, ori un cod QR. Întrebarea...? (mai mult)
La provident pentru a face un credit câta vechime in munca iti trebuie?
Buna, as avea o intrebare. E adevarat ca daca vrei sa iei un magazin profi in franciza mai usor te acceptă daca nu lucrezi la ei? Vreau câteva sfaturi? De la cine are cunoștințe în privința asta? ...? (mai mult)
Hey lume, am avut astazi o prezentare de la firma despre tema "cum sa ne purtam cu clientul" si tipul care a tinut prezentarea a zis ca noi ca firma in fata clientului trebuie sa fim mielusei si sa ne...? (mai mult)
Salut, îmi puteți recomandă niste siteuri pentru marketing afiliat care sa fie pe abonament lunar, adică persoana pe care o aduc prin linkul meu de afiliat sa plătească lunar un abonament.
Bună. Am PFA cu CAEN 8299 și lucrez online pe site- ul Patreon (persoanele se abonează la mine pentru a vedea tot ce postez). Întrebarea este; ce cheltuieli pot avea pe acest cod? Calculator de lucru,...? (mai mult)
Buna ziua, in legatura cu un imprumut bancar as avea o intrebare. In cazul in care iau pe numele meu un imprumut de la banca transilvania si am un codebitor/coplatitor, acea persoana o sa apara in istoric...? (mai mult)
Cum se calculeaza valoarea unei celebritati? Am vazut ca unii au net worth
Salut, vreau sa imi fac un card de debit pentru minori, am 16 ani si vreau sa stiu daca are interdictii sa nu poti cumpara anumite lucruri. De ex vreau sa il folosesc la crypto sa depozitez si sa...? (mai mult)
Ce ziceti de ideea de a ma angaja reprezentant avon sau oriflame la 16 ani? Este greu? Si cum fac sa fac vanzare? La fiecare lucru pe care il vand, ce ramane e al meu?
Buna TPU. Stiti grupuri de pariori buni pe Facebook? Vreau sa fac bani ca sa imi cumpar un telefon nou. Dau funda la cel mai bun raspuns.
Salutare TPU, as vrea sa castig niste banuti editand fotografiile oamenilor dar chestie este ca nu stiu cum sa incep. Cateva sfaturi?
Salut TPU, cat mă coastă să-mi deschid o firmă?
Salut, Pot trimite prin posta cu plata la ramburs anonimat?
Salutare! Ce parere aveti de platforma pocket option? Este nevoie de firma sau ceva de la anaf pentru tranzactionare?
Salut, eu îmi doresc sa îmi deschid un mic restaurant sau o cafenea și totodată sa și lucrez pentru ea, se poate, adică sa și lucrez și sa fiu și patronul restaurantului/cafenelei? Și cam ...? (mai mult)
Hei, cei care si-au facut credit la Raiffeisen cu Flexicredit, in cat timp ati primit banii pe card(operatiunile facute pe online)?
Salutare, unde pot sa gasesc joburi remote (de acasa) pentru studenti?
Hei, mi- am făcut card la o bancă iar tipa de acolo zice că trebuie făcut măcar o dată pe lună plata cu cardul, mă întreb dacă nu fac așa ce se poate întâmpla, pentru că aș vrea să păstrez...? (mai mult)
Salutare TPU, am primit azi o suma de 30 si ceva de lei de la liceul meu, in tranzactie scrie "procesare borderou naveta elevi etc si liceul meu", din cate stiu eu abonamentul se deconteaza in totalitate,...? (mai mult)
Hello TPU, A făcut cineva un credit prin programul Prima Casă? Ce presupune? Și care sunt avantajele și dezavantajele? Care sunt pașii de realizare? Orice bancă are acest program? Mulțumesc pentru...? (mai mult)
Buna seara, care sunt taxele vamale pentru un colet din Israel platit 1000 euro cu tot cu transport? Multumesc.
Salut! Aș vrea să îmi iau o garsonieră în chirie în București, aș vrea să stiu cam cat ar costa si unde ar fi mai ieftină. Și cam cât costă întreținerea (curent, gaz, apă etc.). Ideea...? (mai mult)
Buna. As vrea sa-mi deschid cont la una din băncile Raiffeisen sau Transilvania. Care din ele are comisioane mai bune? Mulțumesc!
Salut! Ce aplicație se folosește sa pot cumpara câteva monede virtuale?
Cum poti face bani daca te exemplu te pricepi sa lucrezi extrem de bine in adope premier? Dau funda!
Buna. Imi explica cineva cum se calculeaza tva.ul la o factura, tva.ul fiind de 5% iar pretul 120lei?
Am un profit de aproximativ 10k de $ pe net (criptomonede). Banii îi țin pe Binance. Vreau sa mi- i scot în lei, ca să- i folosesc fizic. Trebuie sa declar undeva acest venit? Se impozitează? ...? (mai mult)
Buna, imi poate spune cineva daca iti da toata suma integral cand ridici banii de la banca pentru un credit Flexicredit de la Raiffeisen?
Daca primesc o anumita suma de bani in Paypal si dupa o voi retrage in contul bancar, va trebui sa declar la stat acea suma de bani? (mai primesc bani uneori asa ca si freelancer pe fiverr spre...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!