Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Mi- am luat niste haine și vreau să trimit bani prin western la 3 persoane. Pentru 230 lei ce comision îmi va lua? Dar pentru 70 de lei? Și 60 de lei? Ofer funda. Va rog să îmi răspundeți...? (mai mult)
Va salut! Am o întrebare: unde as putea vinde criptoneda fine token?
Mi- a facut unul dintre parinti un card revolut junior si l- am primit totul ok dar ca sa- l activez imi spune sa fac o tranzactie cip si una pin, nu stiu cum sa realizez acestea daca poate cineva sa ...? (mai mult)
Buna, vreau sa imi cumpar un telefon in rate de la Emag si am ales optiunea de platit prin TBI, cand completez datele mele cu salariul lunar imi da eroare, adica nu e scrisa bine suma, nu inteleg cum...? (mai mult)
Poti lua credit pentru nevoi personale pentru a iti deschide o afacere? M- ar interesa undeva la 10.000 de euro, dar as vrea sa stiu conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a primi aceasta...? (mai mult)
Salut! Ma intereseaza pasii ce trebuie facuti pentru a incepe sa vand produse (produse cosmetice / de curatenie, jucarii/produse pentru copii) la targuri, dar si ONLINE. Ma poate informa/indruma cineva...? (mai mult)
Daca am primit un mesaj de la nr 1084, salut comanda ta va ajunge pe 31.10 si eu preiau comanda desi nu am comandat eu, pot pati ceva?
Salut. Deci am un prieten care a depășit limita de ședere in Germania, întrebarea este in felul următor … Dacă va merge acasă și are la el o suma de 4000€ și este controlat la vama ...? (mai mult)
Dropshippingul mai functioneaza in zilele noastre si va mai functiona in viitor? Cam de cati bani ai nevoie minim pentru a incepe o afacere de genul? Poti obtine fonduri europene pentru asa ceva?
Salut! Vreau sa ma apuc de "minat". Ce aplicație pot folosi sa cumpăr monede virtuale?
Salut dragilor... am o problema sa zic asa si am nevoie de niste sfaturi. M- am imprumutat la mama mea acum 1 saptamana de 100€ si nu am in momentul asta sa i- i dau inapoi (am 18 ani) si nu e problema,...? (mai mult)
Cine mai are cont de olx de afaceri?
Salut. Am facut o greseala... m- am vazut pe banii mei si am facut mai multe prostii cu ei, mai exact i- am jucat la pacanele. Si nu m- am oprit pana n- am stors toti banii de care am putut dispune. Mentionez...? (mai mult)
Bună seara! Dacă vreau sa am un card bancar, pot sa mi-l fac online și sa-l primesc acasă? Trebuie sa plătesc pentru el?
Salut, am 13 ani. Vreau si eu sa aflu metode de a face bani la varsta asta.
Salut, are cineva idee cum imi pot da seama ce firma are retinere la sursa pentru dividente si pentru ce firma trebuie eu sa declar la ANAF dividentele?
Pot să mă duc la banca sa scot bani cu poza de buletin pe telefon?
Ce preț considerați că ar merita astea? https://imgbb.com/ https://ibb.co/kGH6pph
De ce cand vreau sa intru pe Etoken si aprob tranzactia imi zice ca trebuie sa solicit cod sms in pagina 3D-Secure si dupa pagina se inchide automat si nici nu pot face screenshoot, stie cineva?
Salutare tuturor. Sunt angajat la o firma care plateste la km, iar acum am aflat ca sunt pozitiv. As dori sa aflu daca in cele 2 saptamani de carantina voi fi platit. Multumesc frumos, ofer funda
Buna seara.Mai este rentabila o plantație de lavanda in 2021(și in viitor)? Pentru uleiuri esențiale și produse conexe… Sau plantație de nuci? Cam 1 ha de teren am … Mulțumesc
Salut. Stiti cumva daca sunt banci care ofera credite de refinantare avand deja si alte credite la IFN uri? Daca da, va rog spuneti-mi care si alte detalii, daca se poate.
Salut! Am o intrebare, daca nu am loc de munca si vreau sa fac un imprumut la IFN- uri, avand un venit intamplator, pariuri, poker, jocuri de noroc sau sunt ajutat sa dau banii inapoi, fara sa gireze...? (mai mult)
Unde pot sa ma împrumut de 2000 lei daca am doar o luna vechime in actualul loc de munca si in total as avea 6 luni de munca?
Salutare. Detin un grup de Facebook destul de mare (130k+ de membri) si doresc sa scot si niste bani din acest grup, tinand cont ca pierd destul de mult timp in administrarea lui. Pentru inceput am ...? (mai mult)
Am si eu o intrebare! Daca din banii de la salariu iti raman intre 700 si 1000 lei pentru dorinte si pus de o parte va ajung? Cam cati bani cheltuiti in oras si de cate ori iesiti pe saptamana?
Daca retrag bani din binance in revolut prin swift usd si revolut imi va cere pe viitor sa demonstrez provenienta fondurilor disponibile in conturile curente din revolut, cum voi demonstra? Voi trimite...? (mai mult)
De ce în majoritatea cazurilor sau mereu și peste tot, transportul public aparține unei singure companii/proprietăți? Nu cred că am vazut sau auzit de o localitate unde să fie mai mult de o companie...? (mai mult)
Ai voie în dedeman, mall..., dacă rata de infectare este sub 6?
Salut lume. Vreau sa ma ajutați cu niște sfaturi. As vrea sa accesez niște fonduri ue nerambursabile…pentru o mică- mare afacere in agricultura. Trebuie sa am si eu bani? Cât pot sa primesc? Cum...? (mai mult)
Salut TPU! Ce spune legea românească despre blackmail- urile pe care le dau unii pe net? De curând am intrat în dicuție cu un youtuber și trader care m- a constrâns sa bag mai mulți bani pe un...? (mai mult)
Buna TPU! Am facut recent un card de cumparaturi cu limita de credit de 3000 de lei. Dar nu pot plati nimic cu el la niciun POS nimic! Oare de ce sau nu stiu eu la ce il pot folosi?
Persoanele cu handicap pot face împrumut in banca de credit (BT)?
Am o droaie de monede, le pot depune la banca intr-un cont? Sau sa le schimbe in bancnote?
Din profiturile ca "partener de brand", cu acele discount- uri, acestea trebuie declarate pentru impozit la ANAF sau îmi rămân DOAR mie? Nu sunt, totuși, angajat al acelui brand sau să am contract...? (mai mult)
Salut! Vreau sa vand un Xbox One X, un PS4 PRO editie limitata The Last Of US Part 2 si un PS3 si nu stiu de la ce pret sa incep, poate il pun prea mare sau prea mic. Deoarece s- au lansat noile console...? (mai mult)
Imi explica si mie cineva mai de indelete cum e cu impozitul pe cripto? Pe minat. Cum il declari la anaf trebuie sa te duci acolo fizic sau poti si online declara si plati online impozitul? Se plateste...? (mai mult)
Persoana fizica autorizata, salariat, patron?
Bună! Întrebare pentru afaceriști. Cu ce proiect ați reusit să primiți acordul și bani din fonduri europene? Mulțumesc!
Bună! Dacă îmi deschid o afacere în care să lucrez pentru mine și îmi mai iau în ajutor încă un angajat, este cea mai bună opțiune PFA- ul? De ce? Și în legătură cu pensia pe care trebuie...? (mai mult)
Salut TPU! Am intrat sa pun o întrebare si am zis sa verific notificările la cont înainte, vreau sa vă spun doar ca am rămas oripilat cu totul... Și acum intrebarea: Dețin un teren la aproximativ...? (mai mult)
Am primit astazi scrisoare de la ANAF cum ca nu am raportat venit din Belgia in anul 2019 si ca trebuie platit impozit si ca sa ii sun. In anul 2019 am primit cadou de la sora mea 1000 lei, atat, ...? (mai mult)
Bună tuturor! Dacă ați avea 25.000€, ce afacere v-ați deschide cu aceasta sumă? Aștept cât mai multe idei. Mulțumesc!
Care e treaba cu food panda? Am discutat cu un taximetrist si mi-a spus ca nu merita deoarece platesti multe taxe si nu stiu ce si ca jobul n-ar fi stabil
Doar intreb. Stiu ca mai demult se putea scoate banii din paypal cu cec. Puteai solicita acest lucru si sa iti trimita un cec acasa. Se mai poate?
Vreau sa știu aproape totul despre marketing și graphic design, va rog cum merge treaba și cum as putea sa fac mulți bani.
Salut, stie careva vreo aplicatie care genereaza automat un fluturas de salariu si pe care il trimite pe o adresa de mail respectiva?
Salut tpu.ro, cunoaște cineva vreun site cu nr de telefon pentru agenție de pază la Facebook sau la Instagram? Sau la Whashapp dacă există și la noi în România pentru aceste angajări, aceste...? (mai mult)
Pot scoate banii din paypal prin western union? Adica sa ma duc la o alimentara cu western union si sa imi dea cash pe ce am eu in paypal?
Este obligatoriu să ai firmă pentru a avea o casă de marcat dacă există persoane fizice care câștigă venituri din munci suplimentare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!