Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Credeti ca pot avea mai multe joburi in același timp? Sunt o fire mai "instabila" sau mai bine zis"mutabila", ma plictisesc repede și ador sa fac mai multe lucruri in același timp, am 20 de ani, ...? (mai mult)
A auzit cineva de mobrog? Acele sondaje platite. Ati facut bani asa? In cat timp?
Buna, de mică m- am văzut mare și îmi știu capacitățile și valoarea fiindcă am dovedit cam cât pot și am observat ca uneori chiar n- am limite, in orice fac, ma adaptez, sunt sociabilă,...? (mai mult)
Unde este cel mai bine să lucrez ca și curier de mâncare în Timișoara? La Glovo, la Foodpanda, la Taz, la altceva? Vă rog să- mi specificați avantaje și dezavantaje în funcție de experiența...? (mai mult)
Cum se procedeaza in legatura cu ratele online la eMAG?
Ce parere aveti despre criptomoneda ravencoin (rvn)? Se invarte in jurul sumei de 0.11$. Credeti ca merita bagi bani in ea in ideea ca va creste?
Buna Tuturor! Am un card stundețesc ISIC-Visa de la BRD, Pot plăti cu el la magazine?
Bună! Am nevoie să caut un inginer de construcții, mai pe scurt o firmă de construcții (din Botoșani). Am căutat pe google dar nu am găsit nimic. Poate cineva să mă ajute?
Cum sa ajung un blogger de succes? Momentan vreau sa fac blogging de sănătate/nutriție.
Buna seara! Am un cont deschis in Irlanda, pot sa scot banii in România de la bancomat? Sau ce trebuie facut pentru a scoate banii de pe acel card?
Salut! Cine a comandat de pe Cewe fotocarte, imi puteti spune si mie va rog in cate zile v-a venit comanda?
Salut, aveți idee despre aplicația builderall, adică este de încredere?
Salut, are cineva idee de unde pot cumpara ciocalata paradise gen cu baxurile fara firma? La un pret ok ma refer pentru uz casnic nu ca sa fac bisnita.
Am un Pinterest high- fashion cu vreo 15k urmaritori. Am vazut ca majoritatea conturilor abia au cateva sute de urmaritori, doar cate o vedeta are peste 1k. Se poate monetiza? Contentul meu e original...? (mai mult)
Dacă fac bani din fiverr trebuie sa declar undeva castigul sau ceva? Dacă da, unde?
De ce s-au scumpit multe produse alimentare? Care-i cauza?
Ma gandesc sa deschid o afacere dar in perioada asta e mai greu, oamenii nu mai cumpara asa mult. Dar am observat ca romanul vrea ieftin si mult. Poate aveti o idee in sensul asta. Ce as putea sa vand,...? (mai mult)
Salut, de ceva vreme pun întrebări aici pe TPU despre diferite chestii despre Marketing Afiliat, dar as vrea sa mai intreb ceva, am înțeles ca declarația la ANAF se face până pe 25 mai, dar ...? (mai mult)
Vreau să mă apuc de marketing afiliat. Care ar fi primii pași pentru a începe această carieră? Vă mulțumesc
Salutare! Am nevoie de 3 ex de metode de reducere ale costului salarial.
Salut. Am nevoie sa fac rost de 2000 lei pana la finalul lunii. Cum fac?
Salut, nu prea inteleg ce comisioane sunt pe bnb binance, la retragere sau cand deschid o tranzacție ori cand o inchid? Si ce taxe sa platesc cu bnb?
Salut, pot sa primesc comisioanele din marketing afiliat pe propriul card bancar făcut pe numele unui părinte? (Am 15 ani).
Nu am mai folosit cardul de ceva vreme la un ATM și acum am incercat sa scot niste bani și am cam uitat pinul și am scris o cifră greșită de câteva ori pentru că nu eram șigur și după ce am ...? (mai mult)
Salutare, voua vi s- a intamplat vreodata sa depuneti o suma de bani la ATM, sa o pastreze insa sa nu se fi inregistrat nimic pe cont? As vrea sa ma ajutati va rog cu niste sfaturi, ce ar fi de facut,...? (mai mult)
Am primit mesaj de la BCR că îmi expira cardul și că îmi vor trimite altul prin Fan Courier. Până acum mergeam eu la sediul băncii și îl ridicam. Am sunat la ei și mi- au spus că procedează...? (mai mult)
Hello! Am o intrebare. Cu ce se ocupa un director administrativ?
Salut, are cineva idee daca poți face Marketing afiliat ca minor?
Ca sa poti sa-ti faci o afacere sau ca sa poti accesa fonduri europene trebuie sa ai o diploma de competente anteprenoriale sau un curs/facultate in acest sens?
Buna ziua, as dori să-mi deschid o cafenea unde să am și clătite, ceaiuri, croissante... întrebarea este de ce avize am nevoie? Mulțumesc anticipat
Dacă plec de tot în țară e mai bine sa scot tot și să plec cu banii cash sau las contul deschis și scot din țară? Chiar nu știu cum să fac. Și cu cât se trece maxim prin aeroport?
Mi- as dori sa deschid ceva in viitor, un fast food, un restaurant, un magazin de haine, ceva care sa mearga. Sunt dispus sa pun la bataie 13- 16 mii de euro.Ce as putea deschide cu ei? Va rog dati-...? (mai mult)
Buna! Cum pot sa adaug bani din realitate pe card? Adica eu am 500 lei si vreau sa ii adaug pe card printr-un bancomat dar nu la banca, cum as putea? Sau cum pot in general?
Salut! Care este diferența dintre manual de procedura si fisa postului?
Salut. Cum ar trebui sa caut pe internet? Vreau sa ma angajez pe o masina de gunoi si nu gasesc nimic pe net. Oare se mai spune alfel?
Daca Cîtu a făcut facultate in America și câștigă 3000 euro ca prim ministru, astea care fac facultate in Romania ce salarii ajung să câștige(in medie) TOT IN Romania?
Bună ziua! Muncesc în Norvegia de aproape un an și primesc salariu într- un cont deschis la o banca din România pe card. Credeți că este posibil ca la un moment dat să plătesc impozit în...? (mai mult)
Pentru cei care folosesc Libra Internet Bank, am înțeles că îți poți deschide card online. Am următoarea situație. O rudă care stă la țară și dorește să dețină un card ca toată lumea,...? (mai mult)
Recomandati-mi niste carti despre educatia financiara. As vrea sa invat despre finante, contabilitate, investitii, bilant, etc. Sunt binevenite si programe pe Youtube, filme, etc, orice.
Bună dețin un magazin online de haine fashion și nu stiu cum sa găsesc furnizori care au mereu haine pe stoc, sa lucrez direct cu un producător
Exista un freelancer pe aici (orice nisa) sa-mi raspunda in privat la o intrebare puerila?
Salut! Stiti cumva daca din profesorii de la Facultatea de Antreprenoriat Politehnica, este cineva care chiar sa fie/sau a fost antreprenor(bineînțeles de succes)?
Bună ziua. Îmi poate spune și mie cineva unde pot face un card nebancar în România? Dau funda, mulțumesc.
Salut, as dori sa fac o rata la un telefon de la altex, insa am o intrebare. Suma pentru rata care apare pe site, este chiar aia? Ca stiu ca am mai fost acum ceva timp intr- un magazin altex, si mi-...? (mai mult)
Cum intru pe eMAG? Nu mai merge
Am card de cumpărături la flanco de cativa ani si acesta mi- a fost blocat, eu aflând abia acum cand vreau sa achiziționez ceva cu el. Am sunat la ei si mi s- a spus ca abia la anul il voi putea debloca....? (mai mult)
Salutare, TPU! As putea sa cumpar combustibili in cantitati mari de la rafinarii din Romania. Am luat in calcul costurile. Dar vreau sa stiu daca se poate sau ati mai citit pe net ceva despre asta. Vreau...? (mai mult)
Salutare! Stie cineva care e diferența dintre o afacere Angro si o afacere cu amanuntul?
Salutare! Am o intrebare IMPORTANTA. Cum se calculeaza valoarea, pretul unei afaceri?
Salut. Pe ce criteriu se bazeaza in opinia voastra o afacere pentru a fi una profitabila nu de succes? Un criteriu dominant.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Skins
Ai urmarit si tu serialul Skins UK? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat!