Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! Știți cumva unde pot urmări fluctuația aurului/argintului sau chiar și a altor mărfuri înafară de etoro? Eventual puteți lăsa un link vă rog
Care banca are costuri mai mici de intretinere dintre BT(Banca Transilvania), Reiffeisen si Alpha bank?
Salut, are cineva idee când se declară veniturile din marketing afiliat la ANAF?
Salut TPU, dacă vreau sa transfer bani într-un cont bancar prin IBAN, cum trebuie sa procedez?
De ce diploma ai nevoie pentru deschiderea unui PFA? PFA- ul ar fi al unui blogger care face articole, bannere administreaza site- ul si paginile de social media. Stiu ca poti sa- ti faci pfa doar in...? (mai mult)
Salut la toată lumea, mi- a venit o foaie din Germania scrie că e ceva card are cod de bare pe ea. pe adresa din Romania eu nu am fost nici odată în Germania. Scrie Ceva de ceva asigurare de pensie...? (mai mult)
Ce job aș putea să fac de acasă dacă am un nivel minim de experiență în IT?
Salut, vreau sa pun o carte la curier si sa ajunga la cineva. Costul cartii e de 25 lei. Unde e cel mai ieftin si rapid sa pun cartea? La fan courier, cargus, posta romana? Cam cat costa transportul,...? (mai mult)
Cum economisim banii? Cum ne promovam? Ce site oferă o baza de statici?
Ma gândeam să- mi mai iau un job, însă as putea doar part time și singurele part time pe care le- am găsit sunt într- un oraș vecin (nu sat, nu comuna din apropiere care sa aparțină orașului...? (mai mult)
Angajatorul meu are contract cu Alpha Bank și deși nu sunt comisioane, nu am primit niciodată salariul din contract, l- am primit cu 5- 6- 9 lei etc mai puțin. Când semenz încheierea contractului...? (mai mult)
Bună seara. Am cumpărat de la paypoint un voucher pentru paypal de 25E. Am codul de activare și pe chitanță, am primit și pe mail dar nu îmi dau seama cum merge. Cum pot adauga banii în contul...? (mai mult)
Merita sa iau un credit de gaming de la BRD, este la PC Garage? Sunt angajat și am salariu de 2200 și nu am cum sa strâng atât, vreau să îmi fac un setul de gaming și 10.000 lei îmi vor ajunge....? (mai mult)
Daca doresc sa îmi închid un card e recomandat sa nu mai am nimic pe el sau îmi dau cei de acolo banii direct când îl închid?
Salutare! Un mic sfat in ce pot investi 80k euro? De ceva timp tot caut informatii pentru a crea un business dar dupa cum stim cu totii sunt cam multe servicii pe piata si e mult mai greu sa te axezi...? (mai mult)
Buna, am reusit sa termin pe 2 la concursul winner fun si am primit 500 lei dar bonus ca sa ii rulez, mi se pare o bătaie de joc, cică joci si câștigi bani reali dar in loc de bani reali primesti...? (mai mult)
De ce nu îmi poate trimite cineva bani pe aplicația Raiffeisen Bank? Ii arată că, , din motive tehnice, solicitarea nu poate fi procesată." Și- a actualizat și aplicația și tot asa ii arată,...? (mai mult)
Trebuie sa trimit un pachet in Anglia si nu am mai trimis pana acum. O firma buna de curierat va rog. Si e scump transportul?
Salut TPU, am o întrebare pentru cineva care face Marketing Afiliat sau se pricepe la declarațiile la ANAF! Dacă fac Marketing Afiliat ca minor declarațiile trebuie depusa de părinți sau cum se ...? (mai mult)
SALUTARE tuturor, vreau să încep o afacere in dropshipping. Pentru asta, am nevoie sa invat cum sta treaba. Intrebarea mea, este: Recomandați cursul lui Andrei Valentin? Mi- aș dori niște răspunsuri...? (mai mult)
Salutare tuturor! Am o intrebare pentru voi.Credeti ca merita sa achizitionati panouri solare? Voi ati achizitiona sau nu?(SPUNETI NEAPARAT SI RASPUNSUL)
Am comandat o lanterna de pe eMAG si azi era ziua livrarii de dimineata de la 9 pana acum la 3 am asteptat sa vina comanda, de obicei curierul nu vine cand ploua nu? Nu suport atatea ore, e bataie de...? (mai mult)
Poți vinde în piață produse de curățenie și cosmetice? Dacă da poate să îmi spună cineva dacă trebuie sa ai srl sau ce acte ai nevoie?
Pot trimite prin aplicatia BT Pay bani pe alt card care este la alta banca?
Salut, am și eu o întrebare, peste câțiva ani vreau sa ma apuc și eu de tăiat lemne, de tras și vândut, dar am o nelămurire. Câte lemne ai voie sa tai? Eu asta nu înțeleg, vreau sa ma ...? (mai mult)
Sunteți de acord să vă inchiriați propriul apartament si daca da, de ce, care ar fi avantajele si dezavantajele? Mulțumesc!
Cum pot sa investesc în criptomonede, ce aplicație sa- mi iau și cum fac? Am tot așteptat credeam ca o sa se termine nebunia asta, dar nu prea sunt semne ca o sa moara prea curând. PS:Am ...? (mai mult)
Salut, ce părere aveți de siteul Builderall?
As dori sa știu cum pot retrage crypto din skrill. Am văzut ca trebuie sa ii convertesc in ceva fiat idk. Am cumpărat bitcoin si as vrea sa-l retrag intr-un wallet separat. Pls help
Salut, ce parere aveti despre un program 12 ore de la 6 la 18 si de la 18 la 6; 5 zile dimineata iar saptamana urmatoare doar 2 zile de noapte, operator calculator 2000 lei? Merita sa ma duc?
Daca trebuie sa primesc niste bani din America prin Paypal, trebuie sa platesc eu inainte ceva bani/taxa persoanei respective inainte pentru a-mi putea trimite banii?
Daca îmi fac un blog de nutriție, cum îl pot populariza să aibă mare succes adică multe vizualizări?
În raportul de gestiune se trece prețul de vânzare și se trec produse separat sau toată marfa de pe recepție?
Ce parere aveti despre sure bets? E un site oddspedia care arata toate sure betsurile de pe piata la momentul respectiv, pe care poti face profit 5%, 10% chiar si 20% rareori. Nu te poti loga din ...? (mai mult)
Salut, in legatura cu piata crypto investitii, dobanzi, ce recomandati pentru a pune cu dobanda, stake, monezi, ceva mai mult sigur, nu binance, crypto .com...si alte site-uri mersi
Salutare. Am văzut că tot mai mulți cumpără chestii de pe AliExpress la niște prețuri extrem de mici și le vând în țară pe diferite site- uri. Aș vrea să mă apuc și eu de așa ceva, ce...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune surse din care sa te informezi despre cryptomonede?
Salut! Dacă îmi fac un SRL și am vânzări, plătesc taxele lunar sau anual? Și cum fac asta? Mulțumesc!
Buna TPU, dacă cardul meu bancar este blocat fiindcă am introdus pinul greșit la bancomat, pot face plăti online cu el? Sper ca ați inteles! Mulțumesc anticipat!
Buna! Cei care va ocupați cu vânzări de haine...cunoasteti furnizori de îmbrăcăminte care dau produse la bucata, nu doar la set/serie de 6 bucăți, cu mărimile impuse de ei (SS MM LL)? Mi- ar...? (mai mult)
Salut, Daca ar fi sa lucrati si ati alege intre Glovo, Tazz, Foodpanda, etc. pe care ati alege-o? Vreau sa muncesc pe bicicleta dar nu stiu care-i mai ok ca profit
E cineva pasionat de marketing (sau cel putin interesat)? Mi-ar placea sa vorbim in privat despre acest domeniu. Daca vreti puteti raspunde si direct in privat.
Buna! As vrea sa fac o rată la flanco online, dar nu stiu cum... as fi preferat fizic direct de la magazin, dar nu am certificat verde. Va rog sa ma ajutați, daca puteti sa ma indrumati, trebuie...? (mai mult)
Buna! Mi- am făcut de curând card la bcr si întâmpin o problema. Incerc sa fac o plata pe ebay, aceasta nu se plateste/finalizeaza, iar in cont imi apare suma blocata. Dupa cateva minute imi intra...? (mai mult)
Buna tuturor! As dori sa stiu la ce institutie as putea cere o refinantare in valoare de 9000 lei? Cu rate fixe? Si sa imi fie aprobata? Am niste credite la doua IFN uri si as dori sa le pot plati…. ...? (mai mult)
Ca sa faci revolut iti trebuie inca un card?
Am o problema personala si nu pot lucra pentru a face rost de bani pentru un laptop pe care sa il folosesc la facultate. Ce alte metode as putea folosi pentru a face rost de bani pentru laptop?
Poti transfera bani de pe paypal pe paysafecard?
Cati ati auzit de pi network? Eu am avut 515 pi si am pierdut ca nu am pus numele real la profil si acum am luat- o de la inceput cu minarea pe alt cont si pe acela l- am sters. Cine are contul confirmat...? (mai mult)
Salut, TPU! Tocmai mi s- au trimis $75 de dolari din Kuwait în contul bancar. Eu am cont la Banca Transilvania și am auzit că dacă nu ai cont în dolari nu poți primi această valută. Aș vrea să...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat