Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 1 Martie 2025 sunt:
Bună! Sunt studenta la medicina si as vrea sa imi cumpar un apartament. Exista credite pentru studenti?
Buna am comandat și eu o comanda de pe notino și am plătit cu cardul online. Am anulat din motive personale și vreau sa știu când îmi intra banii in cont
Buna oameni buni! Ce carti (titlu sau autir) recomandati sa citesc, as dori sa deschid o mica afacere cu o prietena in domeniul industriei usoare si anume haine pentru copii. Inteleg ca trebuie sa cercetez...? (mai mult)
Care credeti ca sunt cele mai profitabile afaceri pe baza de fonduri nerambursabile? Daca detii un teren intravilan, de exemplu, ce poti investi pe suprafata lui ca sa iti aduca cat mai multi bani?
Salutare! Voi ce furnizor de energie aveti (gaz+ curent)? Incerc sa imi dau seama care e cel mai ok ca si pret si ma incurc in atatea detalii. Am incercat si acel comparator de pe site- ul ANRE, dar...? (mai mult)
Pot sa iau fonduri europene nerambrusabile pentru a imi deschide o afacere cu puicute outoare?
Am si eu o intrebare stupida, si vreau sa aud parerea voastra Daca cei mai bogati oameni ai lumii ar dona toti banii lor de exemplu oamenilor din Africa sau Asia, cred ca lumea nu ar mai fi in echilibru,...? (mai mult)
Este adevarat ca banca transilvania nu mai proceseaza tranzactiile cu cardul si ordinele de plata cu bani din sau catre platforme de tranzactionare cripto? Am auzit pe cineva care a vandut bitcoin pe binance...? (mai mult)
Pentru cei care au mai făcut tranzacții cu moneda Bitcoin! Când trimiteți cuiva bani, ei se trimit pe adresa contului BTC a respectivului, care e ori un șir lung de caractere, ori un cod QR. Întrebarea...? (mai mult)
La provident pentru a face un credit câta vechime in munca iti trebuie?
Buna, as avea o intrebare. E adevarat ca daca vrei sa iei un magazin profi in franciza mai usor te acceptă daca nu lucrezi la ei? Vreau câteva sfaturi? De la cine are cunoștințe în privința asta? ...? (mai mult)
Hey lume, am avut astazi o prezentare de la firma despre tema "cum sa ne purtam cu clientul" si tipul care a tinut prezentarea a zis ca noi ca firma in fata clientului trebuie sa fim mielusei si sa ne...? (mai mult)
Salut, îmi puteți recomandă niste siteuri pentru marketing afiliat care sa fie pe abonament lunar, adică persoana pe care o aduc prin linkul meu de afiliat sa plătească lunar un abonament.
Bună. Am PFA cu CAEN 8299 și lucrez online pe site- ul Patreon (persoanele se abonează la mine pentru a vedea tot ce postez). Întrebarea este; ce cheltuieli pot avea pe acest cod? Calculator de lucru,...? (mai mult)
Buna ziua, in legatura cu un imprumut bancar as avea o intrebare. In cazul in care iau pe numele meu un imprumut de la banca transilvania si am un codebitor/coplatitor, acea persoana o sa apara in istoric...? (mai mult)
Cum se calculeaza valoarea unei celebritati? Am vazut ca unii au net worth
Salut, vreau sa imi fac un card de debit pentru minori, am 16 ani si vreau sa stiu daca are interdictii sa nu poti cumpara anumite lucruri. De ex vreau sa il folosesc la crypto sa depozitez si sa...? (mai mult)
Ce ziceti de ideea de a ma angaja reprezentant avon sau oriflame la 16 ani? Este greu? Si cum fac sa fac vanzare? La fiecare lucru pe care il vand, ce ramane e al meu?
Buna TPU. Stiti grupuri de pariori buni pe Facebook? Vreau sa fac bani ca sa imi cumpar un telefon nou. Dau funda la cel mai bun raspuns.
Salutare TPU, as vrea sa castig niste banuti editand fotografiile oamenilor dar chestie este ca nu stiu cum sa incep. Cateva sfaturi?
Salut TPU, cat mă coastă să-mi deschid o firmă?
Salut, Pot trimite prin posta cu plata la ramburs anonimat?
Salutare! Ce parere aveti de platforma pocket option? Este nevoie de firma sau ceva de la anaf pentru tranzactionare?
Salut, eu îmi doresc sa îmi deschid un mic restaurant sau o cafenea și totodată sa și lucrez pentru ea, se poate, adică sa și lucrez și sa fiu și patronul restaurantului/cafenelei? Și cam ...? (mai mult)
Hei, cei care si-au facut credit la Raiffeisen cu Flexicredit, in cat timp ati primit banii pe card(operatiunile facute pe online)?
Salutare, unde pot sa gasesc joburi remote (de acasa) pentru studenti?
Hei, mi- am făcut card la o bancă iar tipa de acolo zice că trebuie făcut măcar o dată pe lună plata cu cardul, mă întreb dacă nu fac așa ce se poate întâmpla, pentru că aș vrea să păstrez...? (mai mult)
Salutare TPU, am primit azi o suma de 30 si ceva de lei de la liceul meu, in tranzactie scrie "procesare borderou naveta elevi etc si liceul meu", din cate stiu eu abonamentul se deconteaza in totalitate,...? (mai mult)
Hello TPU, A făcut cineva un credit prin programul Prima Casă? Ce presupune? Și care sunt avantajele și dezavantajele? Care sunt pașii de realizare? Orice bancă are acest program? Mulțumesc pentru...? (mai mult)
Buna seara, care sunt taxele vamale pentru un colet din Israel platit 1000 euro cu tot cu transport? Multumesc.
Salut! Aș vrea să îmi iau o garsonieră în chirie în București, aș vrea să stiu cam cat ar costa si unde ar fi mai ieftină. Și cam cât costă întreținerea (curent, gaz, apă etc.). Ideea...? (mai mult)
Buna. As vrea sa-mi deschid cont la una din băncile Raiffeisen sau Transilvania. Care din ele are comisioane mai bune? Mulțumesc!
Salut! Ce aplicație se folosește sa pot cumpara câteva monede virtuale?
Cum poti face bani daca te exemplu te pricepi sa lucrezi extrem de bine in adope premier? Dau funda!
Buna. Imi explica cineva cum se calculeaza tva.ul la o factura, tva.ul fiind de 5% iar pretul 120lei?
Am un profit de aproximativ 10k de $ pe net (criptomonede). Banii îi țin pe Binance. Vreau sa mi- i scot în lei, ca să- i folosesc fizic. Trebuie sa declar undeva acest venit? Se impozitează? ...? (mai mult)
Buna, imi poate spune cineva daca iti da toata suma integral cand ridici banii de la banca pentru un credit Flexicredit de la Raiffeisen?
Daca primesc o anumita suma de bani in Paypal si dupa o voi retrage in contul bancar, va trebui sa declar la stat acea suma de bani? (mai primesc bani uneori asa ca si freelancer pe fiverr spre...? (mai mult)
Mi- am luat niste haine și vreau să trimit bani prin western la 3 persoane. Pentru 230 lei ce comision îmi va lua? Dar pentru 70 de lei? Și 60 de lei? Ofer funda. Va rog să îmi răspundeți...? (mai mult)
Va salut! Am o întrebare: unde as putea vinde criptoneda fine token?
Mi- a facut unul dintre parinti un card revolut junior si l- am primit totul ok dar ca sa- l activez imi spune sa fac o tranzactie cip si una pin, nu stiu cum sa realizez acestea daca poate cineva sa ...? (mai mult)
Buna, vreau sa imi cumpar un telefon in rate de la Emag si am ales optiunea de platit prin TBI, cand completez datele mele cu salariul lunar imi da eroare, adica nu e scrisa bine suma, nu inteleg cum...? (mai mult)
Poti lua credit pentru nevoi personale pentru a iti deschide o afacere? M- ar interesa undeva la 10.000 de euro, dar as vrea sa stiu conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a primi aceasta...? (mai mult)
Salut! Ma intereseaza pasii ce trebuie facuti pentru a incepe sa vand produse (produse cosmetice / de curatenie, jucarii/produse pentru copii) la targuri, dar si ONLINE. Ma poate informa/indruma cineva...? (mai mult)
Daca am primit un mesaj de la nr 1084, salut comanda ta va ajunge pe 31.10 si eu preiau comanda desi nu am comandat eu, pot pati ceva?
Salut. Deci am un prieten care a depășit limita de ședere in Germania, întrebarea este in felul următor … Dacă va merge acasă și are la el o suma de 4000€ și este controlat la vama ...? (mai mult)
Dropshippingul mai functioneaza in zilele noastre si va mai functiona in viitor? Cam de cati bani ai nevoie minim pentru a incepe o afacere de genul? Poti obtine fonduri europene pentru asa ceva?
Salut! Vreau sa ma apuc de "minat". Ce aplicație pot folosi sa cumpăr monede virtuale?
Salut dragilor... am o problema sa zic asa si am nevoie de niste sfaturi. M- am imprumutat la mama mea acum 1 saptamana de 100€ si nu am in momentul asta sa i- i dau inapoi (am 18 ani) si nu e problema,...? (mai mult)
Cine mai are cont de olx de afaceri?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?