Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Vreau să vând o boxă pe lajumate.ro,intrebarea este cum livrez boxa respectivă? Vine curierul?
Salut! Am fost fraudata prin metoda OLX adică cineva s- a dat drept cumpărător și am băgat datele cardului pe site și am rămas fără 400 de lei. Bănuiesc ca unii dintre voi știți despre ce e...? (mai mult)
Ma poate ajuta si pe mine cu un sfat, care ati patit ce urmeaza sa povestesc acum! Maicamea a dat bani dinainte unui muncitor pentru o balustrada si dupa cum ma asteptam respectivul o intarzie si o intarzie...? (mai mult)
Dacă lucrez la profi 6 ore pe zi in afara de sambata si duminica cati bani imi intra la sfârșitul lunii sau daca lucrez 4 ore cati bani iau?
Ati observat ca publicitatea stradala a scăzut foarte mult? Am făcut ceva reclama și în taxiuri dar nimic, totul e online, inclusiv la pers în vârstă reclamele care aduceau un ban la societea ...? (mai mult)
Hei! Ce înseamnă plata prin transfer bancar? Se face online? PS: nu știam ce categorie să aleg
Buna! Pe ce data se vireaza bursa in contul bancar?
Buna! Îmi poate promova cineva contul Instagram? Mulțumesc
Salut, am o întrebare pentru cineva care face marketing afiliat! Dacă o persoană fizică face 100 de mii de dolari pe an, iar 10 mii de dolari se duc pe promovare pe Facebook, google, Instagram ...? (mai mult)
Pot obtine star bt daca n-am contract pe perioada nedeterminata? Sunt angajat dar angajatorul ofera doar contracte pe 3 luni si 1 an.
Pot avea 2 conturi PayPal, am un cont bancar nou?
Cum fac un card de revolut?
Salut. Imi poate spune si mie cineva daca iti trebuie vaccin sa intri intr-o banca?
Buna ziua. Un prieten din Italia vrea sa imi trimita niste bani ca sa ii cumpar ceva de aici din Romania, pentru cand va veni acasa. Ma rog. El vrea sa imi trimita banii prin Westen Union(sau ceva de...? (mai mult)
Salutare TPU, din motive personale nu am reușit să plătesc factura la digi, ieri am primit mesaj că dacă nu achit se vor efectua deconectări, credeți că e târziu până la ora 12 să plătesc...? (mai mult)
De curând am deschis Pfa coafura.Sunt in chirie pe scaun cu produsele folosite de acasă momentan. Vreau sa fac o achiziție de produse, cum procedez? Cu ce bani plătesc eu aceste produse? Nu am cont...? (mai mult)
Salut, la raiffeiseen se plătește administrarea contului? Vreau sa ma duc cu prieten sa îmi fac un card.
Știe cineva cum și cand se acordă bursa socială(pentru mediu rural)? Luna trecuta am depus acel document/formular la școală pentru bursă dar nu știu dacă voi primi si de pe luna septembrie sau...? (mai mult)
Salut! Nu le am cu astea, asa ca nu ma judecati! Mi- am facut cont pe PayPal si voiam sa va intreb: Daca imi asociez cardul bancar acolo, pot sa primesc ceva taxe sau sa ma trezesc cu bani in - pe...? (mai mult)
Bună tuturor! Aș vrea să îmi deschid o afacere în domeniul transporturilor de persoane, cu ruta Iași- București. Mă poate ajuta cineva în legătură cu pașii pe care trebuie să îi urmez...? (mai mult)
Pe 31 octombrie am pus un xbox one s cu controller si cateva jocuri pentru 100 0 lei.Pana acum am primit doar mesaje de la tepari care vor sa "le trimit "coletul, desi am scris ca dau doar cu predare ...? (mai mult)
Hey TPU, dacă pun 50 de lei la agenția SuperBet și sa presupun ca voi câștiga(500- 600) din pariuri sportive, ii pot retrage? Din ce am citit trebuie sa mizezi de nu știu câte ori banii depuși...? (mai mult)
Salut TPU. De curiozitate doar, o companie media e o afacere buna?
Fraților sunt în mare încurcătură. Mi- am făcut cont pe crypto. Am vrut să încerc să văd cât de fake este și regret că am deschis contul. Nu vor să mi- l închidă. Ci că trebuie să fac...? (mai mult)
Buna seara! Am si eu o intrebare, as vrea sa imi deschid un magazin online de telefoane second- hand pe care sa le achizitionez de la persoane fizice. Vreau sa imi deschid o firma in acest caz si voiam...? (mai mult)
Buna seara, Este posibil sa ai 2 carduri de credit la 2 banci diferite cu cate o linie de credit?
Salut! Voi cum ati vedea si cum v-ati simti vis a vi de navigarea pe un website cu un singur produs pe el?
Cat este o cutie de petarde la dragon? A fost careva acolo sa se uite?
Salut, am o întrebare pentru cineva care face marketing afiliat! Dacă o persoană fizică face 100 de mii de dolari pe an, iar 10 de dolari se duc pe promovare pe Facebook, google, Instagram etc,...? (mai mult)
Cum pot dobândi într-un timp relativ scurt abilitățile necesare pentru a face vânzări în online? Vânzarea în online este diferită de cea realizată în mod fizic?
Salut, sa presupunem ca am investit intr-o moneda virtuala din care am scos profit 30.000 euro, aceasta suma trebuie declarata undeva sau nu trebuie sa declar nimic nimanui?
Un prieten a pus la pariuri 18 meciuri cu castig 2300 lei, i-au iesit 17 meciuri dar totuși a luat 200 de lei, ca cică dacă nimerești peste 11 meciuri te plătește, e adevărat?
Buna ziua! Doresc sa fac o descoperire de cont la bt...cat % este dobanda? Daca scot 3000 de lei de exemplu, pe luna platesc dobanda la banii astia pana ajunge la suma scoasa? Si dupa nu mai platesc nimic?...? (mai mult)
Salut! As dori sa aflu cum sau daca se poate sa văd pe telefon câți bani mai am pe cardul BRD, fara sa merg la bancomat.Trebuie instalată aplicația lor? Nici nu știu care e.Sau de pe siteul BRD ...? (mai mult)
Nu stiu daca am ales categoria corecta, dar stiti voi unde ma pot angaja ca minor part time intr- un oras relativ mic? In timpul liceului ca sa pun un ban deoparte pentru facultate in a zecea si a unspea...? (mai mult)
Daca am un cont de paypal si nu am cardul bagat pot primi bani in cont si daca da, pana la ce suma pot primi?
Un prieten a pus la pariuri sportive un bilet de 18 bilete cu câștig de 2300 lei, lui i- au ieșit 17 meciuri dar totuși a luat 200 lei, ca cică dacă nimerești peste 11 meciuri, se plătește,...? (mai mult)
Ce banca da cea mai mare suma de bani pentru credit de nevoi personale, cu salariul minim pe economie? Am sunat la bt si ofera maxim 10.000 de lei. Am nevoie de mai multi bani pentru o problema
Îmi puteți spune ce comision se ia în România atunci când scoți bani cu un card din străinătate?
Ce înseamnă web design? Ar merita să fac niște cursuri și după să încep să lucrez de acasă? Și chiar dacă aș învăța, cum aș putea să prestez servicii? Sunt site- uri pentru așa ceva? ...? (mai mult)
Salut, am înțeles că americanii vor ca România sa meargă fara viză, gen o colaborare de genul cred și sunt doua variante ca să mergi in SUA ca scop de afacere sau ca excursionist. Daca tu sa ...? (mai mult)
Buna. Impozitul pe venit petru tranzacțiile cu crypto pe etoro trebuie plătite de tine la anaf sau opresc cei din aplicație suma datorata a stat?
Salut! Stie cineva cum pot sterge detaliile cardului din aplicatia magazin play?
Salut, am o intrebare. E mai avantajos sa achiziționezi intr-o moneda mai mare sau mai mică la valoare, spre exemplu euro sau ron? Și de ce, care sunt avantajele și dezavantajele?
Stiti vreo banca din Romania care sa acorde credit in genul descoperirii de card dar la sume mai mari? Cand spun in genul descoperirii de card ma refer folosesti o parte din bani, platesti dobanda la ...? (mai mult)
Salut! Cum pot imprumuta niste bani pentru o afacere? Care sunt conditiile?
Salutare! Sunt la liceu economic in clasa a 10-a. Pot sa schimb firma unde voi face practica? Adica daca in a 9 a am facut la o cafenea, in a 10 pot sa fac altundeva?
Intre un om care locuieste la casa (cu etaj, tip vila) si un altul care locuieste la bloc (intr-un apartament foarte spatios si luxos), pe care il considera lumea mai bogat?
Salut, FUNDA. Stie cineva programe bune pentru afiliere de marketing cu produse / piese auto? As vrea daca se poate sa fie romanesti, dar sunt bune si cele din afara.
Buna, cand sa retrag o suma de bani din contul Casa pariurilor imi apare, Tranzacţie nereuşită Ne pare rău, nu puteţi efectua o retragere în timpul desfăşurării jocului. Închideţi această...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!