Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, FUNDA. Stie cineva programe bune pentru afiliere de marketing cu produse / piese auto? As vrea daca se poate sa fie romanesti, dar sunt bune si cele din afara.
Buna, cand sa retrag o suma de bani din contul Casa pariurilor imi apare, Tranzacţie nereuşită Ne pare rău, nu puteţi efectua o retragere în timpul desfăşurării jocului. Închideţi această...? (mai mult)
Cum merita mai bine sa iei 1400- 1500 lei salariu si sa ajung cu bonurile la 1700- 1800, cu program de 8 ore, sambata su duminica liber si carte de muncă sau 2200 cu jumatate de norma si program de ...? (mai mult)
Voi în ce criptomoneda "underground" ați investi dacă ați avea fondurile necesare?
Ce job de acasa sa muncesc, sa imi caut in afara de videochat?
Buna TPU, vreau să mă angajez la o firma de paza, sunt din Vâlcea și aș vrea să știu care sunt firmele cele mai bune și care au obiective pe cluburi. Eu acolo as vrea și care plătesc la timp!...? (mai mult)
Bună, nu ma pot loga la contul dw yahoo mail deoarece nu mai detin nr de telefon pentru mesaj și nici nu pot sa accesez adresa de mail. Știți cumva alta posibilitate? Mulțumesc.
Infiintarea PFA online + cod CAEN Hello, Mentionez ca nu stiu perfect romana astfel poate vor fii niste greseli. Trebuie sa infiintez un PFA pana ianuarie. (nu vreau srl). E obligatoriu pentru...? (mai mult)
Cu câți bani ați mers/se merge la spital ca sa naști?
50% din populatia ro sta la tara. Din ce traiesc oamenii astia? Vand zarzavaturi, lactate si carne la oras in piata? Mai obtin bani si altfel?
Salutare tuturor! Am o întrebare legată de bancomatele "roboțel " Eu în fiecare lună introduc o sumă de banii pe contul meu " încărcare sold" această problemă rezplv personal la bancă, însă...? (mai mult)
Este adevărată superstiția" Dacă numeri banii seara, ți se duc rapid sau cum e?
Se accepta si cate 2 persoane in garsoniera la chirie?
În ce ţări nu există o bancă centrală deţinută de Rothschild?
Salut, am o problema si as dori ajutorul vostru, acum 2 luni am fost angajat la un loc de munca nou impreuna cu alte 80 persoane pe postul de operator calculator cu perioada de proba de 3 luni, din ...? (mai mult)
Salut! Are cineva cont "highschool" la Banca Transilvania? Știți cumva daca pot sa adaug contul pentru minori in BT24 si NeoBT?
Salutare! Cât este impozitul anual pentru o hală pe structură metalică de circa 350-400 mp^2?
Salutare! Vreau să îmi deschid un cont bancar pentru minori. Ce banca imi recomandați avand in vedere ca vreau sa aiba si mobile banking?
Buna TPU. Am o intrebare. Daca am un credit la Ferratum. si nu mai pot sa il platesc (mentionez ca am platit cateva luni) daca nu as plati cateva luni, dar la sfarsitul creditului as plati tot, mi s-...? (mai mult)
Buna seară! Mai merg deschise conturi de economii pentru minori la Raiffeisen?
Sunt căutați în momentul actual în România vorbitori de limba ebraică sau japoneză? Știu că Japonia nu este într- o perioadă bună cu economia, dar vin în țară diverși oameni de afaceri,...? (mai mult)
La facultatea de Management ai voie cu tatuaje? Cati ani durează și pe ce se bazează admiterea? Ce profile și specialități are?
Cum as putea cumpara bitcoin cu banii din paypal? ( si numa bitcoin in general criptomonede cu paypal dar bitcoin vreau acum ). Am bani in dolari americani in paypal, pot cumpara bitcoin? Care ar fi cea...? (mai mult)
Avem un nou concurs ---> Oferim o invitație la Cursul de comunicare în vânzări: Tehnici şi strategii
Salutare, pot să cumpăr bitcoin dacă am sub 18 ani? Știu că de vândut nu pot deoarece trebuie declarat venitul la Anaf, dar dacă cumpăr acum bitcoin și vând când împlinesc 18 sau mai mult...? (mai mult)
Salut! Am și eu niste întrebări legate de Binance. Am văzut că e taxa 1, 8% la depunere cu cardul. 0, 1% la tranzacție in aplicație. Bun, însă când am depus bani în aplicație, pe...? (mai mult)
Bună, înregistrez venituri online din străinătate (eu stau în România) și vreau să înființez un PFA. Ce coduri CAEN s- ar potrivi? Vând content online pe diferite site- uri și fac sume destul...? (mai mult)
Salutare. Vreau o metoda de făcut bani in fata calculatorului. Mulțumesc!
Salut TPU, pe Etoro daca nu am factura pentru energie elecrica sau apa, gaz, etc. si pe extrasul bancar nu este prezent domiciliul, aș putea pune o alta factura de la livrarea unui produs?
Salut TPU. Aș vrea și eu niște idei de a face bani de acasă. Sunt clasa a 12a și nu pot lucra chiar dacă facem ore online până în ianuarie pentru că am și pregătiri și ore până după masă....? (mai mult)
Bună tuturor! Nu a trecut un an de când am instalat Instagramul. Însă multe pagini de haine second hand, au început să mă urmărească. Unele chiar au rochii decente și foarte plăcute. Întrebare,...? (mai mult)
Pentru card de salariu ce spuneti ca este mai bun, ING sau BCR?
Stie cineva o garsoniera/apartament in zona Tomis III cu max. 200 euro? Nu am gasit nimic pe internet, daca aveti cunostinte, va rog sa-mi spuneti.
Bună. Cum stă treaba cu impozitele în cazul în care tu vinzi picturi/desene pe un site internațional (fără să ai vreo firmă)? Trebuie să declari sau să dai ceva la stat? E vreun mod prin care...? (mai mult)
Salut,sunt minor și aș dori să fac un transfer bancar de la CEC Bank la ING Bank, aș dori să știu dacă pot să-l fac fara un tutore, se poate?
Se apropie Crăciunul și revelionul. Eu nu știu ce să fac. M- am gândit să iau petarde și artificii in valoare de 350 de lei. Dar cum sa fac rost de bani că eu am doar 100 de lei? Vă rog ajutati-...? (mai mult)
Salut, cine imi poate explica si mie cum este cu tranzactionarea, iar aici ma refer la taxe, gen etoro, m- am apucat de curand, dar nu prea inteleg treaba cu taxele, adica la fiecare inchidere eu...? (mai mult)
Salut! Am 10k euro si nu am idee in ce sa-i investesc, o idee?
Salut. Daca solicit un card STAR BT cu care sa imi cumpar un produs in rate fara dobanda iar ratele le voi plati mereu la timp, voi plati vreo dobanda? Pe site- ul lor am vazut ceva cu DAE 26% pe an dar...? (mai mult)
Salut TPU, ca persoana fizica cu un proiect de afacere deschis as dori sa imi fie finantat un proiect care se ocupa de panouri solare. Aceste panouri sa fie instalate pe acoperisul locuintei mele. M-...? (mai mult)
Salut! Mi- am cumparat un paysafe si na am bagat acolo codul ala si am vazut ca am 25 sold pe el si dupa m- a pus sa imi fac un cont de psfcard si dupa cand vreau sa ma conectez pe cont nu ma lasa si cand...? (mai mult)
Cum pot face bani in timpul carantinei / pandemiei de acasa?
Merita sa te promovezi pe Instagram?
Ce ar putea o domnisoara sa faca intr-un depozit? Idei de posturi, va rog! Multumesc!
Salut! Am de vreo 2 ani in portofel 400 ILS si vreau sa ii schimb in RON sa scap de ei. Problema este ca nu gasesc nicaieri pe cineva care vrea sa cumpere sau o banca care sa zica ca opereaza moneda asta....? (mai mult)
Salut, știe cineva ceva concret? Dacă ești jandarm sau polițist ai voie sa deții/sa investești in cryptomonede?
Buna, cat câștiga aproximativ un medic român in New York?
Buna ziua TPU.Am o intrebare.Am un proiect de facultate pentru marketing despre piata si segmentele de piata ale unui produs oarecare.Stie cineva pe ce site- uri se pot gasi informatii, date sau statistici...? (mai mult)
Hei TPU, am primit un AirDrop nft pe Binance, am in jur de 84.000. De ce nu le pot vinde? Intru pe Binance nft dar nu apar, cum le pot depune in Binance nft? Mulțumesc!
Buna ziua! Am o problema cu cardul meu de debit.Cardul este de la Raiffeisen bank mai exact un card visa.Nu pot face plati online(am bani pe card si sunt sigur).L- am activat la un bancomat. Poate nu merge,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pokemon
Pikachu, Bulbasaur si Venusaur iti spun ceva? Hai sa vedem cat iti mai amintesti din super serialul animat Pokemon!