Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Buna TPU! Am gresit ceva la datele mele in contul oriflame, ce pot face sa le modific?
Bună seara! Sper să gasesc aici un raspuns bun! Am un card emis de la BRD, este uzat și nu se mai văd cifrele și numele de pe el! Întrebarea mea este, îmi pot schimba cardul pe acest motiv?...? (mai mult)
Salutare TPU, pentru a trimite bani către alt cont bancar de la banca brd este nevoie sa intri in banca sau se pot trimite de la bancomat?
Cum pot face bani la 13 ani? Nu vreau răspunsuri date la gluma, sau "cere-i lu' mama ta". Vreau sa am proprii mei bani de buzunar și nu funcționează metoda"fa treburi prin casa"
Idee de o mica afacere? Ce credeți ca ar merge cel mai bine acum?
Care este vârsta minimă pentru a avea card cu Mobile Banking la CEC BANK?
Salut, dupa părerea Dumneavoastră o mică afacere cu Pasari (nimfe) credeți ca este funcțională?
Salutare Tpu.Am card de student Raiffeisen Bank si spune asa: "Aplica pana pe 30 noiembrie, activeaza cardul, tranzactioneaza cel putin 30 de lei si primesti garantat 50 de lei inapoi". Eu am cumparat...? (mai mult)
Buna! Îmi poate spune cineva dacă îmi pot deschide un nou shop pe etsy tot cu datele mele dacă primul a fost suspendat?
Buna, as vrea sa lucrez in IT, ce liceu ar trebui sa urmez?
Buna! Dacă mi-am pus alt card pe etsy trebuie sa aștept iar o perioada pana sa îmi intre banii pe el? (am trecut de perioada de 90 de zile de la începutul shopului)
Cat o sa mai creasca pretul combustibilului? De ce a crescut asa mult in ultima perioada? Pana la ce pret ca o sa ajunga combustibilul? Mersul cu masina a devenit un lux? Care este parerea dvs. ...? (mai mult)
Salutare! Vreau idei de afaceri la tara cu investitie undeva la maxim 3.000 euro Stiu ca e un buget mic(nu comenatati aiurea, trebuie sa existe o idee de afacere) Poate sa fie si pe agricultura(am...? (mai mult)
Unde pot folosi ticketele restaurant edenred, acelea care s- au dat la vaccinare, pot la o pizzerie sau la un market, de exemplu carrefour sau lidl stiu ca doar pentru produse alimentare.A folosit cineva...? (mai mult)
Salut, pe viitor as vrea sa imi deschid o ferma cu animale(oi, capre, vaci) si cateva utilaje sa lucrez terenuri si vreau sa accesez fonduri si pentru asta imi trebuie o anumita facultate pentru firma...? (mai mult)
Vreau să știu despre monedele virtuale, nu despre bitcoin. Aș dori să aflu cum poți cumpăra și cum să retragi monedele de pe internet și dacă poți face tranzacția de pe card sub formă cash...? (mai mult)
Daca am cont la ING trebuie sa incasez obligatoriu 700 de lei pe cont ca sa nu am alte taxe suplimentare? La BT e la fel?
Salut TPU! Părinții mei au rate la banca Transilvania unde le- au plătit din ultimul timp mai greu sau chiar deloc. Eu sunt major, alocația mea a fost strânsă pe un card pe numele mamei mele....? (mai mult)
A mai folosit cineva aplicația Bolt? Se poate primi banii inapoi daca anulez o cursa plătită automat cu cardul?
Salut, aș dori să plec în America cu work and travel și aș apela la un credit de nevoi personale însă nu găsesc unul cu rambursare integrala la un termen scadent, majoritatea sunt cu rate lunare...? (mai mult)
Buna! Ce inseamna proces verbal de declararare a starii de insolvabilitate?
Bună, Știți unde pot vinde multe Cd- uri cu filme si muzică in stare foarte bună? Am cumpărat foarte multe. Acum am nevoie de bani pentru un tratament al fetei și mă gândeam să le vând....? (mai mult)
Se fac bani din videochat?
Caut loc de munca part time in Arad, am 15 ani.
Am cerut niste bani pe paypal la o vedeta pe Facebook si cometariul meu a devenit viral cu peste 150 reactii si in comentariu am lasat paypalul meu si mi- a venit random de la un strain un pay request ...? (mai mult)
Ce s-ar întâmpla cu economia dacă doar s-ar investi în lucruri, venitul devenind profitul în sine, iar salariile ar dispărea?
Buna seara, as vrea sa ma angajez part- time ca si curier glovo, foodpanad, takeaway, tazz. As vrea sa- mi lasati fiecare dintre voi cate o parere despre ele, desigur, cei care au lucrat. Tin sa ...? (mai mult)
Mai merită azi să deschizi o producție de familie în România? Dacă da, unde anume și cam ce fel de producție?
Care e suma minima cu care poti deschide o cafenea? Aproximativ
Salutare! Care este cea mai buna banca pentru a-mi creea un card? Am 16 ani și vreau sa folosesc cardul pentru a primi alocația pe el+bani de la părinți.
Am fost victima unei țepe de la cineva de pe OLX. Ceva cu "transport OLX", etc. Eu nu am folosit OLX- ul decât atunci deci nu aveam de unde să știu că transport OLX nu exista. Mă rog. Nu am pierdut...? (mai mult)
Pentru cunoscători, credeți ca am ceva șanse la fonduri europene pe 6 4 cu 35 de puncte? Este gata proiectul și tot. De câțiva ani ma pregătesc dar ce am auzit zilele trecute mi- a tăiat entuziasmul....? (mai mult)
Buna tuturor! Ma poate lamuri si pe mine cineva care a mai calatorit recent cu avionul, cate cartuse de tigari pot transporta in bagajul de cala? Si mai am o intrebare, daca pretul unui cartus de tigari...? (mai mult)
Care e diferenta dintre CAEN 6430 vs 6630? https://caen.ro/caen/6430- fonduri- mutuale- si- alte- entitati- financiare- similare https://caen.ro/caen/6630- activitati- de- administrare- a- fondurilor ...? (mai mult)
Bună, știe cineva cam cât câștiga un arhitect la început de carieră in România? Se poate angaja și în timpul facultății?
Salut, am 15 ani si îmi doresc să fac bani. Nu vreau să mai cer de la părinți mereu pentru haine. Acum că a venit iarna îmi doresc și eu niste bocanci frumoși, o geacă faină și niște hanorace...? (mai mult)
Buna tuturor! Încep o mica afacere si urmeaza sa distribui lucruri prin țară. As vrea sa va intreb cum functioneaza firma fan curier daca nu am firma pe ceea ce fac. Pur si simplu duc coletele mele ...? (mai mult)
Daca pe Youtube poti face bani in functie de nr-ul de vizualizari la o postare, cam de cate vizualizari ai nevoie la o postare pentru a castiga 1000 de euro, de exemplu?
TPU! De câți bani ai nevoie pentru botez?
Bună, ieri am transferat o suma de bani, iban-ul l-am băgat corect doar ca nu am trecut numele complet și nici numele băncii, ii o problema?
Salut.Care este suma maxima pe care o poti avea in contul online de la banca ING, BRD etc la cardurile de, debit? Poti avea mai mult de 1 miliard de lei?
Mai am 39 de zile până la salariu. până atunci Am 700 RON, cam 17 RON pe zi. Ce pot mânca de acești bani?
Vreau sa deschid o afacere online, chiar și un magazin fizic. Însă am nevoie de puțin ajutor! - De unde pot achiziționa tigari tip Fume Vape sau tigari electronice de unică folosință? ...? (mai mult)
Hey TPU, mi- a venit mesaj pe telefon ca am datorie la bancă, dar nu mi- am folosit cardul niciodată, când am fost sa ma clarific mi- au zis că se plateste pe întreținere, eu cardul l- am pierdut...? (mai mult)
Salut! As dori sa stiu cum sa fac bani la varsta de 15 ani?
Salut, ce parere aveti de ADA, o sa ajunga la pragul de 5-10dolari pana la încheierea anului?
Salut! Doresc sa imi fac cont nou pe SEAP, dar la completarea formularului ofertant, sectiunea "Adrese", imi cere un website. Este obligatoriu sa am website pentru societate?
Unde trebuie sa merg sa pot baga alocația pe card?
Am refinanțat un credit la Brd. După câte luni, pot refinanța din nou?
Tinand cont de situatia actuala, ai vrea sa iti schimbi jobul? Daca DA, de ce?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Teen Wolf
Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!