Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Nu stiti cumva cand intra indemnizatia de la iesirea din sistem la Brd? (Carei)
Când vreau sa plătesc online undeva cu cardul îmi cere parola 3d secure dar nu primesc niciun cod pe numărul de telefon sau pe email ce ar trebui sa fac?
O masina care se incadreaza pentru uber black? Sa aiba consum mic? Si sa nu fie electrica
Unde pot citi despre avantajele unui cont de economii? Eu am obisnuit sa tin banii economisiti "la saltea", dar nu stiu cat de buna e ideea. Totusi, am o reticenta sa- i depun intr- un cont bancar - ...? (mai mult)
Buna, daca cineva trebuie sa- mi trimita banii online (sa- mi transfere) are ceva daca nu- i dau numele de titular? Adica numele celui carr detine cardul? Pot sa zic iban- ul corect dar nu si numele? ...? (mai mult)
Ajutor! Am probleme și nu reusesc sa mai pot folosi market place! Cineva care ma poate ajuta? Pana de curând l- am folosit, am trimis mesaje sute la centrul de asistenta și nimic, oare ce trebuie...? (mai mult)
Buna! Din aplicatia BTpay putem sa scoatem extrase de cont?
Hello, națiune... Vreau să îmi dați și mie niște sfaturi. Cum faceți voi banii? Cheltuiesc câte 100- 200 de lei doar pentru că ies din casă. Eu nu înțeleg... Voi, pe bune, chiar trăiți...? (mai mult)
Buna ziua! Stie cineva sa imi explice si mie daca va rog frumos, daca lucrez de aproape 3 luni din nou in Austria (si spun din nou pentru ca am mai lucrat inainte 7 ani si cateva luni pentru alta firma...? (mai mult)
Bună ziua, am un card de debit la alpha bank și am lăsat pe el suma de 96 de lei aseară când am verificat apar cu - 803 lei. Am fost astăzi la bancomat sa încerc sa scot 50 de lei dar nu a mers,...? (mai mult)
Buna, imi puteti spune daca cardul virtual Revolut este sigur? Cineva mi-a zis ca cel virtual nu e sigur si ca nu a putut sa-si mai extraga banii de pe el.
Buna TPU, cat castiga o stewardesa in Romania, am vazut pe unele site uri ca e undeva la 4000 lei, iar in alta parte 1.500 de euro, in străinătate stiu ca se castiga mult, dar pentru moment m ar...? (mai mult)
Salut, mi- am făcut abonament la sensino.ro pe o luna acum câțiva ani și nu am mai plătit după aceea... de atunci în fiecare luna îmi apare ca trebuie sa plătesc o suma de bani, luna asta am...? (mai mult)
Pot folosi cardul george Young pentru plati online de exemplu să cumpăr ceva pe un joc? ( Am 16 ani)
Cand iti faci cont pentru Revolut si soliciti un card fizic in cat timp il primesti? Recent mi- am creat un cont Revolut si am solicitat ca doresc un card fizic dar nu stiu sigur daca am urmat pasii...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu cateva exemple de preturi la care achizitioneaza magazinele produsele? Ma intereseaza cat dă magazinul pe 1 bidon de coca cola, pe un bidon de ulei, pe o punga de zahar. Daca...? (mai mult)
Buna ziua, vreau sa cumpar 3 căței de rasa boer boel are cineva pe cineva direct în Africa contra cost?
Cum e vazut Nassim Taleb de catre cei care lucreaza in domeniul financiar?
Salut! Daca vreau sa iau un credit de nevoi personale de la Revolut, știe cineva cum trimit banii pentru rate către Revolut? Îi ia aplicația singură din cont sau cum se procedează? Și trebuie ...? (mai mult)
Buna! In cat timp ati primit cele 3 salarii de la iesirea din sistemul de protectie?
Dacă vreau să fiu financial manager sau doar financial, pe ce profil în românia trebuie să intru, și dupa aia facultatea în america (college)? sau dacă aș face liceul în america? va rog...? (mai mult)
Vreau sa imi vand laptop- ul meu vechi pe un site cu anunturi, dar cu 5.000 lei, este vorba de un HP din 2014 cu ssd 120 gb, hdd 1 tb si 4 gb ram cu procesor de la AMD. Ce ziceti reusesc sa il vand...? (mai mult)
Bună! Am nevoie doar de răspunsuri clare, fără sfaturi.Am 13 ani, fac 14, sunt din Constanța.Trebuie neapărat să fac rost de loc de muncă, am probleme în familie și este singura modalitate.Stiti...? (mai mult)
Salutare, am o intrebare, as putea gasi un job part time de luni pana vineri si daca da cati bani as face aproximativ? Sau daca aceasta varianta nu merge cred ca as putea sa caut si un job full time ...? (mai mult)
Îmi poate da cineva o idee de un job doar sa ma descurc sa fie cât mai ușor, banii nu contează sa fie cât de puțin, am bacu ca studii, în rest niciun curs, tot voiam la un cinematograf dar nu...? (mai mult)
Pot sa schimb piesele dintr-o imprimanta termica simpla, sa o fac color?
Salut, ma poate ajuta cineva cu folosirea Site- ului binance? Pot cumpara BTC la depuneri cu orice moneda adica Euro, leu etc? Daca vreau sa platesc cu Revolutul merge orice card bagat pe Binance?...? (mai mult)
Ce surse de venit să pun la contul bancar? Am 16 ani și nu muncesc și primesc bani de la părinți ce ar trebui sa pun?
Ce riscuri exista la subinchirierea unui apartament în regim hotelier? Nu ma refer dacă merge sau nu. Ma refer dacă turiștii fura, strica ceva etc... Cine răspunde? Eu ce cel care închiriază...? (mai mult)
Daca am un bilet sistem 3/10 pe superbet trebuie sa iasa 3 meciuri consecutive? Sau spre exemplu primele doua si ultimul ca sa iasa biletul. Conteaza in ce ordine ies cele 3 meciuri?
Daca am făcut o plată dar îmi scrie suma blocată pe aplicația george se pune că și plată finalizată? Adică se consideră că am făcut o plată cu cardul?
Știe cineva dacă pot să dezactivez să nu-mi mai apară să confirm că sunt eu când vreau să plătesc ceva?
Daca am bilet sistem 8/10 si ies toate 10 meciuri primesc banii doar pe cele 8/10 sau pe toate 10?
Daca am făcut o plată cu c4rdul și plată este blocată se pune că și plată nu? Adică eu trebuie sa fac o plată cu cardul pentru că sunt într- o campanie și trebuie sa fac o plată cu cardul...? (mai mult)
Salut TPU cunoaște cineva ceva munca la constructii sau altceva prin danemarca elvetia irlanda sau pe cineva care se ocupă cu așa ceva.
Salutare! Este cineva interesat de o investiție care sa aibă dobânda mai mare decât dobânda oferita de banca?
Salut! Eu stau intr- un sat destul de mic aproape de Ploiești unde nu prea am posibilități de angajare și nici nu am cea mai mica idee unde sa ma angajez sau ce sa fac! Am șanse sa îmi încep o afacere...? (mai mult)
Salut TPU cunoaște cineva ceva munca la constructii sau altceva prin danemarca elvetia irlanda sau pe cineva care se ocupă cu așa ceva
Se poate sa faci exercitii pentru masa musculara langa cabina camionului in pauze? saptamana viitoare dau atestatele si as vrea sa ma angajez pe tir dar in acelasi timp iubesc sa merg si la sala si stiu...? (mai mult)
Daca fac credit la Revolut primesc citație acasa? Dar daca as face de la o banca din România?
Salut TPU cine știe cum aș putea să fac rost de un loc de muncă in străinătate făra să ai pe cineva sau un site ceva mulțumesc
Ma poate ajuta cineva cu codul caen pentru o sala cu jocuri video pe playstations?
Salut Ce trebuie sa știu dacă vreau sa îmi deschid un magazin de piese auto
Salut TPU sunt disperat in cautarea unui loc de munca prin elevetia la ceva fabrica daca ar putea cineva sa ma ajute cu o informatie ar fi foarte drăguț sau daca cunoaște o persoana care sa ma ajute...? (mai mult)
Care e cea mai serioasa firma din Olanda
Te- ai gândi să faci o afacere mică să faci bani, dar nu ai o oportunitate pentru a avea un contract de comodat sau de închiriere (fiind foarte scumpă, la început) sau să folosești propria locuință...? (mai mult)
Buna ziua! Daca depun în paysafe aproximativ 1000 lei lunar apoi îi depun in Superbet și îi retrag pe card, are ceva anafu cu treaba asta?
Daca lucrez in strainatate unde am cont bancar si din acel cont bancar imi trimit bani in contul bancar pe care inca il mai am in România, nu trebuie sa declar nici o suma, la anaf, nu? Vorbesc de...? (mai mult)
La McDonald's angajeaza tineri sub 18 ani part time?
Bună! Sunt anul 2 la facultate și m- am angajat de aproape un an. Îmi spuneți vă rog ( cei care știți), se recunoaște ca vechime la pensie și anul 1 de facultate sau doar anul în care am început...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Literatura universala
Cat de multe stii despre literatura universala?