Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Buna tuturor! Sunt in ultimul an la facultate si as dori sa imi iau un job, doar ca nu voi dispune de mult timp asa ca mi- as dori ceva sa pot lucra de acasa si part time. Sau macar part, dar nu asa ...? (mai mult)
Salut,am o intrebare: Care sunt 3 cei mai importanti pasi pentru voi in ceea ce inseamna tranzactionarea la bursa? Dar care sunt cele mai importante 3 reguli pe care le respectati mereu?
Dacă îmi deschid un cont la superbet și vreau sa alimentez contul cu bani din paysafecard, când o sa vreau sa ii retrag din cont, o sa- mi dea fizic la agenție? În mână? Sau vor reveni tot în...? (mai mult)
De ce apare invidia fata de alte persoane care au succes? Vreau sa spun ca locuiesc peste hotare si nu lucrez ceea ce as vrea in realitate, dar am diverse joburi on call ca sa fac bani si sa supravietuiesc....? (mai mult)
Buna! Cat castiga aproximativ o ospatarita full time in Craiova? As vrea sa imi caut de lucru si vreau sa stiu la ce salariu as putea sa ma astept.
Salut, Anul viitor va trebui sa prezint o licența la facultate. Am o licența care a fost prezentata deja la o facultate și se potrivește pe profilul meu. Întrebare: Iese sau nu când se...? (mai mult)
Salut TPU, am si eu o intrebare cu privire la bani, ce parere aveti sau voi cum procedati in aceasta perioada, va puneti toate economiile la banci in Euro sau in Lei? Eu m- am gandit ca cel mai bine...? (mai mult)
Cum se poate lasa un PC la amanet? Trebuie sa ma car eu cu el sau pot veni sa îl ia de acasă? Nu am mașina și nu am cu ce sa îl aduc și este destul de greu. Cât as putea sa iau pe el dacă acum ...? (mai mult)
Am avut pe niște jocuri câștig cu retragere in paypal, dar in cont nu imi apare, pe jocuri sumele arată că sunt retrase. Oare are importanta ca am avut trecut cont de banca si card bancar? Sumele...? (mai mult)
Ce înseamnă mai exact "Paradis Fiscal"?
Aș vrea ceva sfaturi bune. Eu cumpăr laptopuri din piața, ce sa fac, sa vând pe componente sau sa le recondiționez si sa le vând? Ce- i drept foarte greu găsesc componente si sunt scumpe,...? (mai mult)
Salut! Am nevoie la liceu(pentru alocatie pana in clasa a 12 a) de un extras de cont. Extrasul de cont e istoricul tranzactiilor pe o anume perioada sau e foaia cu iban(cand am facut cardul la bt am primit...? (mai mult)
Bună. Are cineva cont pe Uber și Lime? Eu am avut cardul introdus pe cele două, dar pe un cont care nu a fost al meu. Îmi tot dispar bani de pe cont și mi se percep taxele de două ori. I s- a întâmplat...? (mai mult)
Salutare, ce salariu pot sa am ca angajat la Starbucks?
Buna, am si eu o intrebare, daca as vrea sa imi angajez un bodyguard pentru o luna la ce costuri as ajunge?
Ce e mai exact si cum pot obtine extrasul de cont de la bt?(am nev urgent)
Buna ziua! Pot retrage numerar de pe card cumparaturi bcr si de la ce bancomat?
Salut. As vrea sa-mi deschid o firma de transport marfa, dar am doar 11 clase(am terminat profesionala) si am 21 de ani. Am nevoie de mai multe studii, adica sa am 12 clase sau de alte studii?
Buna! Vreau sa știu cum pot tipari dovada plătii de la o comanda de pe aliexpress.
Nu știu la ce categorie intra intrebarea asta, dar o pun aici. Anul asta sunt clasa IX, învățământ profesional, deci se primește bursă. Astăzi, am fost anunțați că mâine va veni cineva...? (mai mult)
Am o nelamurire. Am observat ca sunt multe chestii diferite in Ro fata de alte tari cu asta. Daca imi deschid o afacere am inteles ca sunt cateva metode prin care pot scoate bani din ea. Dar cea mai populară...? (mai mult)
Salut. Dacă mi- am deschis cont online de paysafecard, pot face cumva sa am și card normal din asta cu care poți plăti la supermarket- uri sau la magazine de haine? Adică pot avea și card fizic?...? (mai mult)
Bună! Cineva care se pricepe pe partea de financiar? Care este diferența între un cont normal pe care încasezi salariu/alocație/bursa și unul de economii în ceea ce privește strângerea banilor?...? (mai mult)
Buna, cum pot face rost de o suma de bani rapid pana pe data de 15 luna viitoare? Am nevoie neaparat și nu pot sa mai cer de la părinții mei. Exista vreo banca de unde pot lua dacă am 19 ani si nu...? (mai mult)
Doresc sa investesc 20 de euro, in OlymTrade sau ExpertOption?
Știți un amanet in Bucuresti care cumpără electronice? Vreau să-mi vând boxa să iau bani pe ea :)
A vândut cineva o bicicletă prin intermediul magazinului Decathlon? Am văzut o reclamă acum câteva zile și sunt curios dacă a mai făcut cineva acest lucru și dacă a avut ceva profit.
Buna tpu.Cat castiga un contabil in Romania? Se ajunge la 6000 de lei?
Buna, eu pictez portrete.As vrea ca in orasul in care locuiesc sa impart la fiecare bloc niste flyere cu pagina mea de Facebook. Problema e ca eu nu stiu daca trebuie sa platesc taxe la primarie, cum...? (mai mult)
La 14 ani pot sa-mi fac card visa in Republica Moldova?
Buna TPU! Stiti cumva cum as putea face rost de bani? Am nevoie de bani urgent. Oare as putea vinde ceva la scoala? Am nevoie de mult ajutor
Buna, ieri mama mea a fost la o fabrica ca sa isi depuna cv- ul de angajare si cei din fabrica i- au instalat pe telefon aplicatia NeoBT si mama mea nu prea stie sa umble pe telefon si m- a pus pe mine...? (mai mult)
As vrea sa incep un mic buissness acasa la mine. Imi puteti recomanda ce sa fac? Ma gandeam sa- mi iau aparat de sudura si sa fac garduri si de astea doar ca nu stiu cum sa promovez asta sa am "comenzi". ...? (mai mult)
Cum se cheama hartiile alea cu care se prind banii in loc de elastic? Doar pe la banci am vazut.
Aş vrea să cumpăr un frigider, însă vreau să știu cum să calculez prețul unui kwh; frigiderul având 107 kwh (unul mini), și să- l țin în priză mereu. Cum aș putea să practic calcularea...? (mai mult)
Bună TPU! Începând de la ce sumă trebuie să declar veniturile din Onlyfans? Și cum se procedează mai exact cu declararea lor? Mulțumesc!
De ce îmi apare pe ecran când vreau sa scot bani de la bancomat să informez banca ceva de genul, oare nu mi-au intrat banii sau e blocat cardul?
Bună ziua. Există vreo bancă în Iași în care pot să-mi deschid cont bancar fara prezența unui părinte, fiind minoră?
Bună. Eu am buletinul expirat asa ca nu pot primi bani prin western. O ruda a mea îmi trimite niște bani azi printr- un tovarăș, s- a oferit el sa ma ajute. Ce date trebuie sa ii dea celui ce ...? (mai mult)
Salut. Am 20 de ani si sunt interesat de joburi care iti permit sa lucrezi de acasa. Unde pot găsi astfel de anunțuri?
Intrebare pentru cunoscatori : Am deschis o firma in ianuarie, mi- am facut mie contract de munca. Am plătit taxele catre anaf pentru primul trimestru, dupa care am decis sa renunt la firma si nu ...? (mai mult)
Bună, Știți cumva dacă în acte o afacere este trecută ca BAR, patronul este obligat să aibă agenți de pază si protecție? Barul fiind deschid de la 21:00 la 02:00 (în actele de la primărie...? (mai mult)
Am 3000 de lei si as vrea sa fac mai multi din ei(sunt baiat si sunt de la sat) aveti idei cu ce sa fac mai multi?
Dacă îți faci cont la bcr îți dau ei extras de cont sau le ceri tu? Că am nevoie pentru bursa la liceu
21.182,82 RON cat inseamna?
Salut TPU, Se poate obine un randament de aprox 8% anual dintr- un apartament aflat intr- o zona mai sigura a unui oras, sau o zona cu multe spatii verzi? Mai pe scurt, daca apartamentul costa 150.000...? (mai mult)
Care e diferența dintre salariu si venit?
Salut! Caut cat mai multe platforme pentru promovarea unei afaceri.Idei?
Daca as avea o punga de 1 kg cu monede de 5 bani din cupru, ar valora mai mult suma monezilor in sine sau as lua mai mult daca as duce punga la fier vechi?
Salut. Să zicem că am un spațiu închiriat și niște obiecte pe care am de gând să le pun spre vânzare, construind o afacere. Desigur, cu firmă și tot ce trebuie. Cum procedez cu evidența mărfii?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice