Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Salut TPU! Doresc să îmi deschid un cont bancar, să am un card al meu pentru salariu, plăti online etc. Acum nu știu la ce bancă să fac lucrul acesta. Mă puteți ajuta? Din punctul vostru...? (mai mult)
Are cineva card Sparkasse si a retras cu el bani in Romania? Aveti idee ce comisioane sunt pentru acest card?
Salutare! Am o problema la locul de munca, am avut de trimis un transport in America prin curieratul de la DHL si le- am avut returnate din vama inapoi la birou pentru ca am declarat gresit valoarea cu...? (mai mult)
As vrea sa-mi deschid o afacere dar nu prea stiu nimic despre cum sa o administrezi, cum sa lucrezi cu actele etc. Imi puteti recomanda o carte de unde sa invat?
Daca am niste bani in paysafecard, cum ii pot incasa? Ma pot duce la o alimentara sa ii transfer cumva din ceea aplicatie si sa primesc banii cash? (de cumparat am mai cumparat de la o alimentara prin...? (mai mult)
Cum îmi pot reface cartea de muncă? Nu îl pot da pierdut pana nu aflu seria și numărul acestuia. Însă nu ma ajuta nimeni.
Salut! Acum cateva luni am depus un dosar la secretariatul de la liceu care demonstra ca desi am facut 18 ani, inca sunt elev si trebuie sa primesc alocatie. Toate bune si frumoase, in iunie primesc...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt in anul 2 la facultatea de medicina și mi- as dori sa ma apuc de o mini afacere. As vrea sa fac un site și sa vând programe personalizate de fitness/bodybuilding. Trebuie sa am vreo...? (mai mult)
Salut TPU! Am 19 ani, vreau sa imi fac o firma, iar la sediu social m- am gandit sa pun adresa de la casa parintilor mei (unde stau si acum), dar ei nu vor pe motive ca daca se intampla ceva, vine...? (mai mult)
Bunaaa! Idei de joburi online pentru studenți?
Salut TPU, vreau sa merg la decathlon si sa platesc cu euro, primeste si euro?
Salut, ma gandesc serios sa imi cumpar 1- 2 masini pentru inceput sa le pun pe curierat (Bucuresti). Este rentabil? Stie cineva daca merita si cam cu cat ramai la final de luna dupa o masina?...? (mai mult)
Bună ziua, dacă o persoana are 19 ani și vechime mai mare de 3 luni în munca nu poate lua un credit pentru nevoi personale?
Cand comanzi ceva, ce trebuie sa arati curierului? Sau doar ii dai banii si pleci?
Folosește cineva aplicații sau site- uri de investiții în Stockmarket? Care sunt cele mai bune? Cum pot să învăț și eu mai multe (în special mă interesează despre aur, argint, cupru, alte...? (mai mult)
As dori sa știu cum se calculează un credit. Sa zicem ca am nevoie de 40k euro cu un avans de 15% ar însemna efectiv că, creditul ca fi de 34k pe care se va calcula valoarea de calcul a ratei. Când...? (mai mult)
Bună, aș vrea să știu dacă mai exista bănci care acceptă credit prima casa sau casa ta cu avans de 5%.
Bună! Mie îmi expira cardul în octombrie și am primit mesaj ca pot sa ma duc sa îmi ridic noul card pana pe 10. Cardul vechi se inactivează de pe 1 sau îl pot folosi pana pe 10? Nu pot ajunge decât...? (mai mult)
Salut! Am o întrebare. De unde pot cumpăra un cod paysafecard în Germania? Mai exact ma aflu în orașul Aschaffenburg și nu știu exact de unde pot cumpăra.
Salut, mi- am facut un card BRD si nu stiu cum sa bag bani pe acesta, trebuie sa ii depun la banca sau pot la un bancomat? sau de la un cont bancar la CEC Bank as putea sa virez banii intr- un cont bancar...? (mai mult)
Bună, Vreau să fac niște flyere dar nu știu cum să scriu mai exact pentru a fi mai atrăgătoare. Pentru un club de noapte "Twenty Club&Lounge" se numește clubul. Poate mă puteți ajuta cu...? (mai mult)
Care mai sunt salariile ca operator productie in fabricile de automotive din Brasov? Eu lucrez intr- o fabrica unde salariul este confidential si semnezi treaba asta, asa ca nu am de unde sa stiu ce salariu...? (mai mult)
Buna TPU! Dacă se întâmplă sa nu răspuns la apelurile curierului, coletul nu o să poată fi trimis? Multumesc!
Salutare, am o intrebare simpla : Eu primesc 50 de euro pe cardul meu de student de la BT, pot pe aplicatie sa fac transfer din euro in lei?
Salut! Aș vrea să vând prăjituri în liceu, gen. Oare aș avea voie? Sau ar trebui sa vorbesc cu diriga/directoarea?
Salut TPU, am si eu o intrebare cu privire la un contract prestari servicii dintre o firma si o persoana fizica, daca administratorul face un contract prestari servicii cu o persoana fizica, la plata...? (mai mult)
Bună tuturor (pe scurt) Am deschis un club de noapte și am făcut publicitate pe rețelele de socializare și am împărțit flyere dar din păcate nu vine nimeni Cum pot să îl fac mai cunoscut...? (mai mult)
Salutare tuturor! Am o intrebare. Ce face sa scada sau sa creasca valoarea unei anumite monede. (desi am citit pe internet nu prea am înțeles), si ma gândeam ca cineva de aici ar putea explica asta...? (mai mult)
Voi de unde vă luați "doza" de educație financiară? Cărți, cursuri, canale Youtube, podcast uri, orice.
Salut.Cat inseamna acest numar:149839, 20? Este un milion de lei sau cat? Intreb pentru cineva de la liceu
Buna seara, doresc sa depun in contul meu de la ING aprox 18.000 euro in banca, bani pe care ii am din dar nunta si economii din salariu( lucres in strainatate) credeti ca vor fi probleme cu Anaful? ...? (mai mult)
Salut, mi- am făcut un card de stundent ISIC la brd și vreau sa- mi verific soldul de acasă, stiu ca la orice card funcționează o aplicația care face asta, la acest card ce trebuie sa folosesc...? (mai mult)
Salutari, acum ceva timp am fost plecat in Danemarca la munca, e vorba de nici o luna, am plecat, contractul cică mi s- a închis automat, iar după vreo 2 săptămâni- 3 mi au intrat vreo 400 euro...? (mai mult)
Ce rata de economisire aveti? In procent lunar
Salut, pe 23 august mi- a transefart cineva 100 de euro din Italia, in Romania pe card de Romania, persoanei respective i s- au sustras banii din cont, dar mie nici la momentul asta nu mi- au ajuns. ...? (mai mult)
De pe o aplicatie, cum ar fi superbt, casa pariurilor etc...cum pot scoate banii fie cash fie pe card? Cum trebuie sa procedez?
Salut! Imi poate spune cineva ce salariu are acum un asistent de farmacie care a terminat postlicealul?
Salut! Vreau să îmi deschid o afacere și pentru că nu am bani doresc să iau un proiect european. Unde trebuie să merg pentru a depune proiectul? Și cat durează să se aprobe?
Salutări. Vreau sa vă întreb ceva legat de actorie. Daca mă înscriu la castinguri si sunt ales, mă duc la locul respectiv să asist acolo și mă mai duc de câteva ori, într- un final mă...? (mai mult)
Buna! Cu cine trebuie sa iau legatura daca vreau sa ma angajez la mc? Dau funda
Buna ziua dragi oameni! Aș dori în viitor să deschid o afacere, adică 2. Cam am 1 an să mă interesez, că după aia vreau să încep! Deci, aș dori să investesc intr- o piață ...? (mai mult)
Buna tpu.Cam cat castiga un contabil incepator (2-3 ani experienta)in Romania?
Salut, in afara de revolut mai este o aplicatie sau un site unde pot face un card virtual ca sa nu imi pun cardul meu cand platesc ceva?
Buna seara, prietenul meu e dependent de jocurile de noroc. Cum îl pot ajuta sa scape de aceasta problema? Tin sa menționez ca nu are somn noaptea, ii vine sa se joace încontinuu.
Cât costă înmormântarea unei persoane? Actele, sicriul, groapa, crucea, praznicul sau pomana și tot ce ține de acest proces. Încep să mă îngrijorez pentru părinții mei, au o vârstă ...? (mai mult)
De ce s-a scumpit atat de mult gazul si electricitatea? A cui este vina si cum se poate rezolva?
De ce sunt salariile asa mici in Romania?
Merita sa ma angajez curier la glovo? Avand in vedere ca initial o sa cumpar un scuter de 1000 de euro si o sa lucrez dupa liceu, undeva la 3- 4 ore pe zi? Ce credeti, merita? Imi pot recupera banii ...? (mai mult)
Salut, am fost la Cec Bank, am facut cerere de credit, am primit ca a fost aprobata. Acum au zis sa ma duc in agentie sa semnez contractul de credit. Creditul au zis ca il baga in cont.Va rog in cat...? (mai mult)
Salut TPU! Cineva care face uber? M-ar interesa sa stiu cam cati bani poti face daca bagi undeva la 8-9 ore pe zi doar in weekend intr-un oras mare, gen Bucuresti, Timisoara, Pitesti.etc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
DaciaRomania întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!