Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 21 Ianuarie 2025 sunt:
Pot închiria obiecte pentru evenimente (ex. aranjamente florale, pavilion, mese, scaune) fără a deține o firmă? Există vreun "contract de închiriere"care poate fi completat ca persoană fizică,...? (mai mult)
Buna! Oare ma poate ajuta cineva? Pt contul de onlyfans am card de la ing in lei, oare imi trebuie in euro sau usd?! Help plsssss cunoscatori doar!
Buna TPU! Doresc sa pun o intrebare legata de Bancile din Romania. Urmeaza sa imi deschid un cont bancar si nu stiu ce sa aleg dintre ING, Banca Transilvania, BCR. As dori sa imi spuneti ce avantaje...? (mai mult)
Cunosc o persoana care face împrumuturi rapide prin bănci în valoare de 4.000-7.000 de lei fără sa plătească înapoi. Care sunt riscurile?
Am gasit un job de broker in imobiliare la Blitz, mi- au zis sa fac SRL si voi primi comision 2% din vanzari de imobiliare (50% din 4% din pret de vanzare) daca lucrez cu ei. Nu primesc salariu, nimic...? (mai mult)
Hey TPU! Stie cineva cam care ar fi preturile la caminele liceelor din Bucuresti? De exemplu Nichita Stanescu?
De ce s-a scumpit energia electrica si cine a facut asta?
Bună TPU! Cine îmi poate oferi o informație, cât are salariu un subofiter jandarm cu tot cu sporuri aprox? Cei care aveți cunoștințe jandarmi sau chiar voi sa îmi spuneți, ofer fundă.
Salut, Am 18 ani, intru clasa 12, vara e pe terminate si vreau sa fac bani online. M- am straduit mult dar nu am gasit nicio metoda de a face bani online. Stiti vreo metoda? Am incercat si cu monede...? (mai mult)
Mi-am instalat iCard si mi-am facut cont.Ar putea cineva sa imi trimita bani daca nu am card sau cont bancar?
Salut. Am 14 ani, sunt din Craiova si vreau să muncesc, nu conteaza unde, am o problemă foarte nasoală cu familia ...multumesc❤
De cati bani ai nevoie ca sa iti produci curent pentru casa?
Salut TPU, am si eu o intrebare cu privire la niste proiecte personale, presupun ca ceea ce spun eu aici s- ar aplica in orice activitate si as dori sa stiu daca este cumva legal ceea ce fac sau nu. ...? (mai mult)
Am un card de debit Visa de la Raiffeisen BANK și totuși dacă am bani pe el nu pot cumpara nimic.Imi da o pagina unde scrie Visa secure si acolo imi scrie detaliile platii si sub imi scrie ca nu te-...? (mai mult)
De ce e la moda asta prin care angajatorii sa iti zica alte detalii contractuale cand ajungi fata in fata cu ei decat cele specificate in anunt? Eu nu inteleg fenomenul asta, cu ce ii ajuta pe ei, ma...? (mai mult)
Dacă vreau sa fac un credit pe o perioada scurta de timp, maxim 2 ani la ce banca îmi recomandați sa fac, ce banca are cea mai mica dobânda?
Ma pot angaja la un supermarket(Cora/Carrefour) la 16 ani?
Buna! A aplicat cineva pentru aviz pentru auditor? Ce a conținut lucrarea voastră? Comisia are multe cerințe?
Cum pot sa promovez produse de pe digistore sau clickbank? Niste idei?
Daca am 16 ani pot sa imi fac card skrill sau orice fel de card online?
Salut, am o întrebare, sunt șofer pe tir și mi-aș deschide o firma de transport marfa, eu as prefera sa iau doar volvo Fh mi se par super, voi ce camioane recomandați?
Ce știți despre firma WSF-CONCEPT. Ro? Panouri publicitare pe terenuri închiriate! Solicită un studiu.
Daca am un produs cum l-as putea promova ca sa am vanzari cu o investitie nu foarte mare maxim 200 de ron? Facebook ads? Ceva sugestii?
Ce parere aveti despre cardul skrill? Merita sa il fac? Scuzati de categorie Dau funda!
Am 200 de lei într-un cont paysafecard pot sa cumpar paypal sau alte monede? Daca da, cum?
Salut, am 20 de ani si doresc sa fac un imprumut bancar undeva in suma de 15.000- 20.000 lei, Cardul de salariu il am la AlphaBank dar din pacate la ei varsta minima pentru un imprumut este de 21 de ...? (mai mult)
Buna ziua. Am card la Sparkasse in Germania, pot sa depun bani pe el din Romania? Dacă da la ce banca? Mulțumesc
Oare mai are rost sa minez moneda aia virtuala PI?
Buna! Un administrator de bloc primeste bani si pe cate persoane sunt intr- un apartament? De ex daca sunt 2 persoane iar dupa se mai muta o persoana in apartament atunci administratorul de bloc o sa...? (mai mult)
Se poate primi bani prin posta de la persoana care ii trimeti un colet? Sau numai prin cont bancar!
Buna! Ce avantaje sunt daca inchiriezi un apartament printr-o agentie imobiliara?
Ce salarii aveți lunar? Va ajunge salariul pentru toată luna?
Salut, vreau să îmi fac card de student, am la BRD dar au comisioane destul de mari și aș vrea să îl schimb. Ce bancă îmi recomandați? Eu m-am gândit la Raiffeisen dar nu știu cât de ok e.
Este obligatoriu sa deschizi cont pe firma și sa depui capitalul social? Dacă o persoana m-a ajutat cu bani, ce trebuie sa ii returnez, o trec la asociat?
Salut,in cat timp intra banii de pe daedalus?
Cam cat ar costa mutarea unei garsoniere de pe numele cuiva pe al altcuiva din aceeasi familie?
Salut TPU! Aș dori să-mi deschid propria afacere și mai exact un magazin cu haine. Nu am experiență, rog cunoscătorii să mă ajute cu câte un sfat sau pași de urmat. Dau fundă!
Ajutați-ma cu un nume de firma pentru un magazin cu haine sh. Mulțumesc
Salut! Am un card ISIC la BRD de student și aș vrea să schimb banca pentru că mi se pare că au comisioane mari, de ex. dacă primesc bani de la cineva pe card îmi ia mie mereu 4 lei comision sau...? (mai mult)
Buna. Am fost la posta sa pun un colet (prima data, nu cunosc cum stau lucrurile pe acolo), in schimbul lui, destinatarul trebuie sa- mi dea 40 de lei + transport 13 lei. La "valoare" doamna a trecut...? (mai mult)
Bună dragilor! Am și eu un inceput in ale croitoriei. Și pentru că mi- am făcut putina reclamă, primesc și de lucru. Nu mă pasionează într- un mod excepțional, dar nu refuz. E un mod de a-...? (mai mult)
Imi poate explica cineva in termeni cat mai simpli tot ce trebuie sa stiu despre o intreprindere individuala? Vreau sa imi deschid un mic salon de infrumusetare, doar eu as lucra, adica fara angajati....? (mai mult)
Ce salariu au inginerii de la Megaconstruct adică de la firma de gaze?
Daca doar 2 oameni stiu reteta de la coca cola atunci cei care il prepara de unde stiu reteta? Muncitorii de la fabrica de unde stiu cum sa faca sucul?
Buna, am 14 ani vreau sa incep dropshiping dar nu stiu daca am nevoie de acte. Ce spuneti?
Care persoana castiga bani de pe urma vanzarii coca cola in toata lumea?
Bună dimineața! Vreau să vă întreb ceva foarte serios, nu mă luați în mișto- uri dacă se poate, ceea ce vreau să aflu este. Dacă mă pot angaja undeva cum ar fi că militar sau un domeniu...? (mai mult)
Salut, daca trimit o sumă de bani din Italia, de pe card italian, in Romania pe un card de Transilvania, in cat timp face tranzacția?
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat? Am intrat in concediu 10 zile fiind angajat la o firma de 2 luni (lucrate) concediu fiind luat in a treia luna de munca! Mi s- au platit doar acele 10 zile ...? (mai mult)
Bună TPU, ce părere aveți, este profitabil minatul de ethereum cu panouri solare energie gratis? Am văzut că are un preț bun
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Anonima1777llaja întreabă:
zattech întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!