Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 4 Martie 2025 sunt:
Vreau sa incep un business mic din sudat, puteti sa-mi dati niste idei ce sa fac? In afara de gard sau gratar. Dau funda. Rog seriozitate.
Cum fac bani stand in pat ca sefu?
Salut, sunt nou pe aceasta platforma. As avea și eu o nelămurire As vrea sa știu ce îmi trebuie pentru a lucra la curierat (sa livrez colete).
Salutare, o cunostinta de ale mele vrea sa- si cumpere un apartament de 23 mii de euro, asta ar fi 113, 824 de lei, cumparatorul e putin mai natarau. A fost la notar si i s- a explicat despre legea...? (mai mult)
Salut, vreau sa plec în Anglia la unchiul meu să mă angajez și am văzut că este complicat cu viza, cum pot rezolva? Salariu nu depășește 25.000 de lire pe an (e în jur de 16.000 )nu am bacul...? (mai mult)
In puțin timp îmi deschid o vopsitorie auto, de câți kilowați trebuie sa fie compresorul pentru a merge treaba buna, mai ales la vopsit total, pe lângă faptul ca trebuie sa fie pe șurub etc? ...? (mai mult)
Salut! Azi m-am trezit ca mi-au disparut de pe card vreo 600 de lei iar la detalii tranzactie scrie "Retail PAYPAL *GFEA-GBR-35314369001-264408" si nu inteleg ce ar putea fi…
Buna ziua! Cum pot socate imputernicirea cuiva de pe contul meu BRD? Ca si context, mama mea este imputernicita intrucat mi-am facut cardul cand eram minora, iar acum sunt majora. Multumesc frumos!
Buna TPU, am nevoie urgent de niste bani, imi puteti sugera niste metode prin care as putea castiga repede niste bani? Niste siteuri etc
Buna ziua, am si eu o probleme mare, am primit un mesaj de la o firma cu numele B2Kapital, spunandu- mi ca am de platit 379.99 lei de la Akta, am sunat la ei si cica ma baga in instanta daca nu platesc,...? (mai mult)
Intenționez sa deschid un magazin online in urmatoarele 2 săptămâni. Legat de acte o sa mi le faca avocatul. Dar pana e oficial totul, pot incepe sa cumpar ceea ce imi trebuie? Adică imprimanta, ...? (mai mult)
Pot pune bani pe cardul Revolut la un bancomat?
Buna ziua. Cât să vând o casa 2 camere, baie, bucătărie. Cu gradina adunate 450mp in Ploiesti Str.Marasesti? Casa e in indiviziune, mai sunt 3 case in curte., 3 frați. 10000 euro e bine? Având...? (mai mult)
Vreau să- mi fac o mica afacere, cum ar fi sa- mi iau un aparat de sudura si sa fac la comanda porți, garduri sau orice fel de lucruri din metal, tabla, întrebarea mea este cum as putea sa ma "promovez"...? (mai mult)
Salut TPU, as dori si eu sa intreb (nu ma pricep in asta), pot avea deschis pe numele meu atat PFA cat si SRL (momentan am PFA, pe viitor daca ar fi sa- mi deschid un SRL), ar fi mai complicat pentru...? (mai mult)
Ca frizer iti trebuie curs neaparat daca vrei sa iti faci tu firma ta?
La seral poți beneficia de transport gratuit pe autobuzul Ploiești Parepa?
Hei TPU, știu că sunt idiot, dar ce înseamnă Paypal? Ce timp de plată este? La magazin cum plătești facturile, cu scanner? Sau ce anume? Ofer funda.
Buna ziua. Mi s- a facut invetarul cand mi s- a predat gestiunea, au fost minusuri intr- adevar cand mi s- a predat, ideea e ca eu am semnat doar pe ce mi s- a facut inventar. E posibil ca acum sa mi...? (mai mult)
Salut. As vrea sa incerc sa fac o cabana mai diferita care înclinație sa fie spre tineret. Amenajata special pentru ei (ceva mai diferit). Întrebarea este dacă aș avea șanse la o finanțare de 150.000...? (mai mult)
Cum poți face bani la 14 ani?
Buna TPU! Am un card visa de debit de la alpha bank in lei. Am incercat sa asociez acest card la paypal. Am introdus datele cardului (numarul, data expirarii si codul cvv) dar dupa imi zice sa introduc...? (mai mult)
Are cineva idei bune si inovative de afaceri care pot sa fie incepute cu 10k euro?
Hei TPU, As avea un buget de aproximativ 10k euro pentru achizitionarea unei dube cu care as vrea sa fac transport de orice fel. Cam cati bani se poate castiga in medie (pe luna) facand asa ceva? ...? (mai mult)
Cum sa strang bani pentru un iphone 7? Va rog niste sfaturi de a face bani? Sunt o persoana uneori cheltuitoare so try your best if u can
Bună ziua. As dori sa ma ajutați. Mi- am făcut un card de debit în Italia și mi- a expirat acum câteva luni. Eu momentan sunt în România și pe acel card încă mai am o suma de bani. Cum as...? (mai mult)
Unde pot face windowsul la laptop in Piatra Neamt? Mersi
Salut, un IFN cu dobanda relativ mica pentru imprumuturi mai mari de 9.000 lei? Multumesc
Buna ziua! Unde pot sa vad din aplicatie daca am primit niste bani? Sunt la banca ing
Se spune că în 2021 inflația se datorează pandemiei, dar de fapt inflația devine din ce în ce mai înspăimântătoare în fiecare an, cel puțin; și mai mult în fiecare deceniu. Nu vă lasă...? (mai mult)
Bună ziua, Cât mă costă sa fac un site sa vând produse cosmetice, de bucatarie și de curățenie?
Bună seara, as dori sa ma ocup cu transportul de marfa în orașul meu, 3. 5 tone, am nevoie de ceva acte, trebuie sa îmi deschid firma? Aștept cu interes răspunsurile dumneavoastră. Mulțumesc
Doamne ajuta! Vreau sa infiintez un magazin bisericesc online. Imi poate spune cineva ce pasi trebuie sa urmez? Trebuie SRL? E complicat? Multumesc!
Cum pot să strâng bani la 13 ani deoarece vreau să îmi iau ceva colier al unui artist(numele artistului este Mario Judah) si e 100 de lei? Că l- aș intreba pe tata dar el nu ar da atâta pentru un...? (mai mult)
Salut, acum vreau sa ma inscriu la jandarmi.Am depus cererea, am tot ce trebuie, dar as vrea sa ma si pregătesc pentru examenele scrise, la engleza si romana, stiti cumva ce ar trebuie sa invat si...? (mai mult)
Persoanele fizice autorizate trebuie să angajeze un contabil sau pot să facă singuri contabilitatea?
Bună, va rog sa ma ajutați, am dat comanda pe bershka și acolo doar cu cardul se plătește, am băgat toate datele și suma a fost retrasa cred din cate am văzut pe aplicația de unde îmi este...? (mai mult)
Ce ai nevoie pentru un transfer de la BCR la BRD? Nu le am cu cardurile, dar urmeaza ca o persoana de la BCR sa imi transfere niste bani la BRD (75 de lei / sapt). Cum se procedeaza?
Salutare! Sunt în străinătate, în Germania mai exact. Aș vrea să- mi recomandați o firmă /asociație de trimis colete din România în Germania, una serioasă, grijulie cu coletele și nu în...? (mai mult)
Buna ziua, am 1500 de lei si vreau sa investesc in ceva. Ce imi recomandati?
Vreau sa ma împrumut în banca sa îmi iau o mașină dar nu știu care e ultima suma pe care o pot lua cu un salariu de 1800 cu 3 luni de munca, i- am sunat pe cei de la cec bank și mi- au zis ca nu-...? (mai mult)
Buna ziua, am card la raiffeisen si am facut o plata online de 10 lei pe o pagina, acum cateva zile, iar astazi mi- au extras din cont 70 lei fara autorizatia mea. Ce trebuie sa fac in acest sens? Mai...? (mai mult)
Vreau sa ma angajez online dar am 16 ani... știți cum sa fac sa ma angajez?
Ce pot face cu 2 lei si un pic ramasi pe un paysafe?
Salut, la mine- n cartier este un magazin închis de câțiva ani buni. Și peste câțiva ani, când mai cresc, vreau să- l cumpăr, renovez și deschid. Dar nu știu cu cine sau unde trebuie ...? (mai mult)
Salut TPU! Doresc să îmi deschid un cont bancar, să am un card al meu pentru salariu, plăti online etc. Acum nu știu la ce bancă să fac lucrul acesta. Mă puteți ajuta? Din punctul vostru...? (mai mult)
Are cineva card Sparkasse si a retras cu el bani in Romania? Aveti idee ce comisioane sunt pentru acest card?
Salutare! Am o problema la locul de munca, am avut de trimis un transport in America prin curieratul de la DHL si le- am avut returnate din vama inapoi la birou pentru ca am declarat gresit valoarea cu...? (mai mult)
As vrea sa-mi deschid o afacere dar nu prea stiu nimic despre cum sa o administrezi, cum sa lucrezi cu actele etc. Imi puteti recomanda o carte de unde sa invat?
Daca am niste bani in paysafecard, cum ii pot incasa? Ma pot duce la o alimentara sa ii transfer cumva din ceea aplicatie si sa primesc banii cash? (de cumparat am mai cumparat de la o alimentara prin...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?