Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 21 Ianuarie 2025 sunt:
Salut. Am 19 ani si sunt dependent de ruleta. Familia e plecata in vacanta și banii ce mi i- au lăsat s- au dus toți pe ruleta. Basca si un împrumut de 200 de lei de la un amic. Prin milogeala și ...? (mai mult)
Pot lua credit 10000 de lei cu 3 luni de munca in funcția de casier? As vrea sa fac creditul pe 3 ani. Precizez ca am contract pe nedeterminat.
Buna TPU. Încep primul an de faculta la Timișoara și- mi doresc sa stau impreuna cu iubitul intr- o garsoniera pana in 180 de euro. Am gasit o gramada, dar multe sunt de la agenții și nu inteleg ...? (mai mult)
Am ai eu o intrebare destul de serioasa si va rog sa nu incepeti cu glume proste sau mistocareli ce nu isi au rostul in comentarii... Am 18 ani si dupa ce termin liceul as vrea sa fac ceva cu viata mea....? (mai mult)
Bună, am adunat ceva mărunțiș de la rest de 5 bani! M- am decis ca să mă duc să îi schimb la magazin; ca să nu rămân cu ei! Numai că surpriză ce să vezi, vânzătoarea nu prea dorea...? (mai mult)
Pot sa ma folosesc de yt sau rumble ca sa fac bani daca am sub 18 ani?
Sa zicem ca ai un business online, cutiile, pungile si chestiile astea se baga la contabilitate cu factura? Sau se pot lua de oriunde pentru ca nu conteaza?
De unde faci rost de furnizori pentru afacerile tale? Exista vreun site sau loc unde pot găsi o lista cu furnizorii?
Cum să fac rost de 35 euro?
Buna! Vreau sa cumpar si sa vand prin PayPal, dar prin dolari. Eu acum am moneda in lei. Pot sa schimb de fiecare data moneda, in functie de tranzactie/transfer? Sau este o perioada in care trebuie sa...? (mai mult)
De ce credeti ca majoritatea romanilor sunt saraci din punct de vedere financiar? Nu zic ca este o problema intalnita doar la noi, este peste tot, insa vreau sa vorbim doar de tara noastra. Ce le...? (mai mult)
Buna, cunoasteti pe cineva care lucreza la kaufland? Eu am 16 ani si doresc sa ma angajez ca si casier la acest market. Se poate?
La ce varsta credeti ca o sa va permiteti sa luati un apartament cu banii jos?
Pot sa primesc si sa primeasca cealalta persoana euro daca am cont Raiffeisen in ron?
Pot să mă folosesc de marketing afiliat fiind un adolescent sub 18 ani?
Câte luni de muncă îmi trebuie în Germania pentru a face un împrumut de 1000 de euro?
Salut. As vrea sa stiu în ce consta a deschide o afacere, toți pașii, înființarea firmei(înregistrare la registrul comerțului), contabil, furnizori etc. Ma gândeam sa pun pe picioare un magazin...? (mai mult)
Salut.Ce bonusuri se acorda livratorilor FoodPanda in afara de plata pe ora si comanda? Ce challenge-uri exista pentru un anumit numar de comenzi livrate etc?
Se castiga bani cu sweatcoin? Daca da, cam cat? (asa auzisez ca daca mergi nu stiu cat poti retrage in paypal sau nu stiu ce premii date de sponsorii lor)
Salut, voi in ce burse investiții?
Salut. Am o problemă cu PayPal- ul, astăzi, pentru prima dată după ce am primit o sumă de bani nu merge sa ii retrag pe card. Îmi spune că "momentan nu putem finaliza această tranzacție". Și...? (mai mult)
Dacă nu folosesc gazul și electricitatea absolut deloc, tot ar fi posibil să primesc facturi de platit?
Știe cineva sa ma ajute sa transfer bani din contul paypal în cel bancar?
Bună ziua, TPU! Am primit 1000$ de la tata din America prin PayPal. Nu știu dacă pot transfera banii din Paypal în contul meu bancar. Sunt la Banca Transilvania. Ma poate învața cineva ce e de...? (mai mult)
Buna, vreau sa imi deschid un cont la Winner, dar mai am un cont la alta agentie Superbet si acum vreau sa incerc la Winner. Intrebarea mea este, Winner este mai bun ca Superbet?
Unde as putea sa ma angajez 2 saptamani fara experienta? Am nevoie de bani, dar nu gasesc nimic si incepe scoala curand.
De ce crede lumea că afacerile se fac numai cu mii de euro din economisiri, fonduri nerambursabile, împrumuturi etc?
Buna! Am înscris o fata la Oriflame, însă din greseala i- am dat link- ul companiei și nu al meu. Acuma ea nu face parte din nicio echipa și nu are un lider. Ma puteți ajuta va rog? Cum ar trebui...? (mai mult)
Salut TPU, se poate cumpara un apartament cu aprox 25.000€ si sa se dea in inchiriere cu aprox 400€? Apartamentul fiind unul cu mobiler modern, nu genul de apartament mobilat in stil comunist. Nu...? (mai mult)
Salut TPU, am si eu o curiozitate legata de firmele astea Glovo, Panda, astea legate de livrare cu bicicleta, masina, trotineta etc, vreau sa stiu daca poti sa iti faci programul cum vrei tu, sa...? (mai mult)
Buna TPU, nu am 8 clase si as vrea sa stiu daca ma pot angaja la kfc, ma poate ajuta cineva?
Cum aș putea investi în domeniul de imobiliare, cu 100-200 de lei, de exemplu? Aș vrea să dețin ceva al meu, cineva plătește chirie și tot să repet situația.
Hey! Am și eu o întrebare: te poți angaja la livrare pe bicicleta la Glovo daca ai peste 16 ani, dar sub 18? Știți alte firme care angajează așa ceva la vârsta asta? Mulțumesc mult!
Vreau sa imi fac o afacere si am nevoie de un imprumut si nu stiu cum as putea sa il obtin, ce suma as putea sa scot, cerintele necesare. Exista un imprumut special vizavi de treaba asta cu deschiderea...? (mai mult)
Salut. Astazi am inceput sa minez bitcoin prin aplicatia nicehash. L-am lasat deschis circa 5 ore insa in "portofel" nu apare momentan nici macar un cent. Stiti mai exact cum functioneaza?
Cat castiga un curier Glovo sau Tazz cu bicicleta in medie?
Buna! Stie cineva care ar fi salariul minim net la AFIR?
Care e suma minima care trebui sa o trimit la Coinbase ca sa imi verifice contul bancar, ca sa pot scoate bitcoin de pe Coinbase?
Exista meserii in IT la care sa nu trebuiască programare? Daca da, care sunt?
Salut TPU! La ce as putea lucra in online? Nu ceva foarte greu, pentru ca nu am nu stiu ce scoala. Ceva sa imi ocup timpul, sa fac si niste bani, pentru ca fizic nu prea pot munci momentan!
Salut TPU, am 16 ani si vreau sa ma angajez undeva sa lucrez doar ca am doar 6 clase si nu stiu daca ma primeste cineva. De asta am decis sa intreb aici pe TPU. Locuri de munca la 16 ani unde poti intra...? (mai mult)
Bună! Am card visa de la BCR și niciodată nu am avut probleme când am făcut cumpărături online. Azi însă, deși am 1000 de lei pe card, de o ora incerc de pe diferite site- uri sa cumpăr ceva...? (mai mult)
Cum funcționează livrare prin olx? Vreau pas cu pas. Ce date trebuie completate, cum chemi curier, plata ramburs.
Salutare TPU! Am in plan sa deschid o pensiune in zona Bran- Moieciu.Am navigat pe internet si m- am consultat in legatura cu finantarea pentru inceperea acestui proiect. Unele persoane spuneau sa te imprumuti...? (mai mult)
Salut, am un cont bancar de student ( ISIC ) de la BRD, nu- l mai folosesc de mult timp si doresc sa inchid contul, ce proceduri trebuie sa urmez pentru inchierea contractului si daca mai trebuie sa...? (mai mult)
Salut, pentru un program de 4-6 ore in Bucuresti unde spuneti ca as putea castiga mai mult, la Glovo sau la Tazz?
Este cineva dintre voi care a castigat bani prin munca la domiciliu? Deci v- as ruga sa- mi scrie numai cine a lucrat de acasă! p.s : mă refer la confecționarea de chestii, plicuri, mărgele bla...? (mai mult)
Buna,cine ma poate ajuta cu Certificatul de urbanism si Autorizatia de constructii? Nu stiu nimic, doresc sa construiesc. Multumesc
Salut. Am aflat ca in alte tari poti avea orice masina in rate cu conditia sa ai un venit stabil iar acea masina iti este data de o anumita banca iar in cazul in care nu iti mai permiti sa platesti iti...? (mai mult)
Salut,cine ma poate ajuta cu certificatul de urbanism si cu autorizatia de constructii, avocatul sau contabilul cine? Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Anonima1777llaja întreabă:
zattech întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!