Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 21 Ianuarie 2025 sunt:
Buna, voi ce credeti despre droppshiping, care dintre voi va ocupati cu asta, se castiga ceva?
Salut prieteni, poate să îmi spună cineva cât este salariul la profi dacă eu am 16 si lucrez 4 8 ore, poate cineva să mă ajute?
Buna ziua, am primit un SMS pe care nu il inteleg si care imi spune ca tranzactia mea a fost raportata la Biroul Central European cu o marja de 0, 55%. Tot ce am facut a fost sa cumpar un simplu joc...? (mai mult)
Acuma că îs curier la Tazz văd că primesc multe bacșișuri. Am realizat că în puține meserii poți să primești bacșiș, majoritatea sunt ospătări, curieri sau livratori.Cat de mult contează...? (mai mult)
Am scos azi suma maxima care se poate retrage-4000 de lei de la un bancomat brd, stiti cumva daca maine mai pot scoate iar bani?
Buna ziua, Persoane in Iași ce sa ofere bani in împrumut, astăzi, urgent? Termen maxim 20 de zile... urgent!
Salut. Am și eu o mica problema dar sa îmi spuneți clar dacă se poate. Am făcut un abonament la Telekom și urma sa vina luna in care sa plătesc a intervenit niste probleme de sănătate în familie...? (mai mult)
Salut, are cineva idee cât as putea lua pe un iPhone 11 codat, cu gofree stare 9/10 la amanet?
Cam cat ar costa cel mai ieftin aparat dentar pe care ți-l poti pune pe dinții de sus?
Vreau sa retrag 35 de dolari din contul payoneer in contul bancar personal si nu pot face asta, are cineva idee daca exista o suma minima pe care sunt nevoit sa o retrag?
Bună ziua! De curând mi- am solicitat demisia la locul de muncă, aveam preaviz dar din cauza unor probleme personale nu am putut continua sa merg, asa ca angajatorul a spus ca nu este nici o problema....? (mai mult)
M- a rugat o cunoștința sa- l ajut sa- și facă carduri pentru salariu. 2 mai exact, unul rămâne pentru depunere și 1 la el. Care- i faza cu acele carduri? L- as ajuta sincer dar ar putea fi și...? (mai mult)
Cum pot vedea cati bani am pe card?
Bună! Știe cineva cum se numește opțiunea Băncii Transilvania care ia 5 lei lunar doar ca să primești notificări dacă îți sunt retrași sau depuși bani în cont? Mulțumesc!
La ce poti sa te angajezi la 19 ani timp de o luna-2doua sa conduci un vehicul de max 3.5t si sa nu ai un program prea incarcat?
Hei TPU. Referitor la o anjajare. M- a chemat astăzi la un interviu, la o cladire, pentru angajarea ca paznic, la Leroy Merlin...am vreo sansa pentru această slujba, sa primesc acceptul? Voi ce părere...? (mai mult)
Hei! Cum poți face bani de acasă în mediul online?
Salut TPU! Merita sa muncesti toaata vara la mare? As vrea sa- mi iau o masina, nu foarte scumpa pentru ca sa nu astept dupa ai mei, as fi mai fericita sa stiu ca e luata din munca mea :). Cam cat sunt...? (mai mult)
Se poate face un card bancar online? Daca da, cum?
Buna,unde pot sa invat despre taxe si impozite? Multumesc
Salutare TPU, astazi am achizitionat un produs de pe eMag in valoare de 650 prin 4 rate fara dobanda eCREDIT(TBI Bank)intrebarea mea este ar trebui sa imi fac griji cu privire la acest IFN sau pot sta...? (mai mult)
Buna ziua, am si eu nevoie de ajutor in legatura cu un card. Sunt acum la un mini inventar unde aranjez si scanez produse, ar trebui sa fac asta de 4 ori si dupa sa primesc suma de 100 de lei. Doamna...? (mai mult)
De la ce bancomat din Timișoara pot scoate Euro cash cu un Card nemțesc "Stadtsparkasse München" (pe el scrie Maestro si Girocard)? Și întrebarea îi cât costă taxele de retragere a banilor.
Buna.Doresc sa investesc in apartamente care sunt in proces de constructii si la explotare vreau sa vand, va trebui sa platesc taxe sau impozite?
Buna, am 16 ani și de cam 2 luni lucrez la o firma ca zilier și ma gândeam dacă zilierii au carte de munca?
Buna,avocatul se poate solicita si pentru impozite?
Dacă de exemplu vreau să- mi deschid o tarabă cu vândut înghețată la mare pe plajă prin fonduri europene, eu trebuie să mai scot vreun ban din buzunar? Ce sunt mai exact fondurile astea europene...? (mai mult)
Salut TPU! Deci am ajuns într- o situație disperata. Am 18 ani. Familia noastra nu o duce foarte rau dar ar mai fi nevoie de niste bani in casa. Eu la munca încă nu pot pleca, deoarece avem de muncit...? (mai mult)
Salut, dacă părinții mei au o rata la banca pe care nu au mai plătit-o de câțiva ani, as putea sa achiziționez o masina in rate pe numele mamei? Cu toate ca are restanta aia la banca?
Salut, Am 18 ani si sunt clasa 12. Cum pot accesa fonduri europene?
Salut tuturor, daca cineva știe sau poate să presupună, pentru a deschide un Horror Quest de ce acte e nevoie?
Am o sansa sa vand tot ce am aici la pretul de 350 de lei? https://imgur.com/a/VQRf1Fg https://imgur.com/a/DeQrEzE https://imgur.com/a/VNOGP3m
Care sunt pasii pentru a ma angaja in Europa de Vest/America ca sofer de tir? Dupa ce reusesc sa iau permisul C ce fac mai departe? Ma angajeaza cineva daca am 19 ani? Sunt dispus sa ma astept cativa...? (mai mult)
Ce banca recomandati pentru un card de adolescenti? Nu il fac pentru alocatie.
Daca mama trebuie sa scoata niste bani prin moneygram si nu poate sa ajunga la unul prea curand, pot sa scot eu in locul ei daca am buletinul ei? Sunt majora
Stie cineva daca exista vreun moneygram deschis dupa ora 22 in Brasov?
Bună, de pe ce site-uri pot castiga vouchere eMAG? Cum este cel cu sondaje de la Ipsos I-say, de exemplu.
Salut, am o sansa sa vand toate astea la pretul de 350 de lei? (vreau sa vand tot ce e in poza) https://www.facebook.com/marketplace/item/521043279128459/
Vreau sa comand un produs de 4720$ prin intermediul unei firme japoneze. Firma atesta ca va fi livrat din fabrica situata in Beijing. Am incercat sa dau telefoane si e- mailuri la controlul vamal din GB...? (mai mult)
Cat costa amenda daca ma prinde pe tren fara bilet?
Salutare, pentru amplasarea unei stații peco mobile, o benzinărie, achiziționată noua sa zicem cu factura și toate cele, la ce costuri ar ajunge toate autorizatile și ce mai este nevoie pentru...? (mai mult)
Bună, pentru cei care v- ati abonat la amazon stiti cum trebuie sa te dezabonezi? M- am abonat la amazon prime si nu am pus inca nici o comanda si in fiecare luna imi trage din cont bani chiar daca ...? (mai mult)
Ce pot face cu 1000 la 15 ani?
Salutare! Cine a mai lucrat la Restaurant? Cum e programul de munca? 12 cu 12 ore, 12 cu 24, 12 cu 36 sau cum?
Salut, aș dori să plec în afară la muncă sau să fac orice doar banii să iasă bine, nu chiar orice. Am 19 ani și m-am plictisit si săturat de amărăciune, scuzati-mi din suflet categoria.
Vreau sa imi fac un card pentru adolescenti la banca.As putea cumpara criptomonede si stockuri cu el? Ce banca recomandati?
Ce salariu are un angajat în supermarket (kaufland lidl etc) în Romania? Bani în mână zic
Salut. Doresc sa stiu dacă exista vreo metoda cu care pot obține valoarea dintr-o bacnota de 500 lei din 1991 (este din hârtie - Constantin Brancusi)
Cat castiga un agent de politie debutant (cel care a absolvit scoala de ofiteri Campina)?
Stie cineva unde pot edita niste acte in Buzau?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Anonima1777llaja întreabă:
zattech întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Alina Eremia
Stiai ca Alina Eremia canta inca de la varsta de 5 ani? Sau ca este una dintre finalistii de la Eurovision Junior 2005? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta chiar acum!