Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 22 Noiembrie 2024 sunt:
Buna ziua! Am bani in USDT pe Trust Wallet.Cum pot se scot in cont bancar? Ma cere comission 6000 de $.Cum este posibil asa ceva, sau este teapa?
In aplicația Revolut Fraților când trimite bani din străinătate în Romania se alege ibanul unde scrie transferuri internationale vezi și codul Swift Sau Ibanul unde scrie Transferuri ...? (mai mult)
Cum fac bani fara sa muncesc mi- e lene uneori sa misc si n- am chef as vrea masina noua dar n- am bani si nici permis nu am cum fac bani rapid repede legal vreau casa merit casa ca e greu sa traiesti ...? (mai mult)
Buna seara, acum 5 minute am platit 0, 5 euro pe un site goandfind.me Am dat o căutare pe net și am aflat că aceștia iau o anumită sumă din cont lunar. Se poate sa anulez asta? Spuneți din...? (mai mult)
Bună ziua, aș vrea să retrag bani din free fire.
Cum pot să șterg contul în my electrica?
Hei TPU! Am niște probleme financiare în familie și aș vrea să fac bani, am 12 ani si sunt mai rușionasă așa că nu îmi spuneți de plimbat câini sau etc.
Salut, am gasit un bot pe telegram care te plateste 5 lei ca sa te uiti la tiktok- uri cu o limita de 20 de videoclipuri pe zi. Nu am vazut sa- mi fi cerut detalii bancare, efectiv pot sa imi las contul...? (mai mult)
Daca îmi fac card la BCR la 16 ani trebuie sa plătesc vreo taxa pentru întretinerea contului?
Salut! Am o cunostinta care recent a parasit Anglia definitiv sa se stabileasca inapoi in Romania. A lasat in urma cateva mii de lire datorii gen imprumuturi si credit carduri. El spune ca nu il va...? (mai mult)
Salut! Sunt in UK si vreau sa trimit 20.000 de lire sterline in contul meu bancar, la banca Transilvania, in Romania. Stie cineva daca la sume mai mari de 10.000 de euro depuse in cont mi se cer...? (mai mult)
Academiadeafaceri.ro E normal sa solicite CNP.ul in momentul cand vreau sa ma inscriu la un curs online pe motivul ca va aparea pe diploma?
Bună ziua, folosește careva aplicația Vinted? Pentru a vinde sau a cumpăra haine și alte chestii? Eu recent mi- am instalat- o pentru ca am foarte multe haine rămase de care nu mai am nevoie și...? (mai mult)
Salut, știți o alta metoda de a comanda în rate pe eMag fara carte de munca? Dau funda
Salut, știe careva ce acte sunt necesare la cumpărare unui teren? Și dacă există vreo persoana pe aici care si- a făcut casa din container sa îmi spună și mie dacă trebuie autorizatie de construcție...? (mai mult)
Bună seara, Îmi poate spune și mi-e cineva toți Indivizii care candidează la președinție?
Bună ziua! În cat timp pot ridica niște bani prin money gram? S-au pus vineri la ora 15:00 din UK. Cand expira tranzacția? Există posibilitatea ca dacă merg mâine să nu îi mai pot ridica?
Va salut pe totii! In ce as putea investii ca sa pot sa am un venit pasiv?
Salut TPU! De ceva vreme ma tot gandesc sa ma apuc sa vand pe Amazon si as vrea sa stiu daca merita sa cumpar vreun curs special ati putea sa imi recomandati ceva, va rog!
Bună ziua! Trimit un colet prin Cargus Cum voi primi rambursarea pe el? Cine îmi virează banii in cont?
Nu ma pricep deloc la banci. Vreau sa stiu daca exista o metoda de a cumpara un apartament in rate bancare, dar pe care sa il platesc in 2 ani sau maxim 5, nu 30. Am un salariu ok, dar nu mai am rabdare...? (mai mult)
Buna seara tuturor Vin si eu cu urmatoarea intrebare In anul 2018/2019 bunicul(tatal mamei) a lasat o pe mama mea sa construiasca o casa pe un teren(gradina) Casa a fost finalizata la sfarsitul anului...? (mai mult)
Salut, tpu..am o mică intrebare, ma pot angaja ca ospătar acum pe timp de vară, daca am 15 ani, cu acordul unui părinte bineînțeles?
Buna! Îmi puteți spune, va rog, unde pot vinde acțiuni de la firma SC Hercules Sa din Băile Herculane? Sau cu cine pot sa vorbesc ce pot face cu ele? Mulțumesc anticipat!
Este prima dată când pățesc așa ceva. Am primit un plic prin poștă de la ANAF, care mă anunța că am donat un procent din salariu meu unei biserici și nu am achitat acea sumă și acum trebuie...? (mai mult)
Va salut! Ieri am trimis un colet la București prin Cargus, l- am trimis ramburs! La ora 8; 30 mi- a pus banii in cont lei și la ora 10; 10 a ridicat coletul, mi- a confirmat plata dar nu au intrat...? (mai mult)
În ce țări are amazon? Din UE și europa zic.
Cat înseamna in bani vechi 150.000.000 acum in 2024?
Bună tuturor! Cine are cont de economii la BCR? Rata dobânda de 2% înseamnă ca primesc eu acei 2% sau îmi ia banca? Cum e treaba cu cardul de cumpărături de la BCR?
Bunăm vreau sa dau in arenda 1 hectar de pământm stie cineva ce bani pot sa iau pe el? Cam cât aș putea lua o sumă cu aproximatie?
Buna! Mama mea are sechestru pe masina(de care ma folosesc eu zilnic), iar de curand am fost oprita de politie, si mi s- a retinut talonul si cartea masinii, iar acestia mi- au dat un proces verbal ...? (mai mult)
Buna! In cat timp ati primit cele 3 salarii minim pe economie de la iesirea din sistemul de protectie?
Aveti vreo idee cat costa tona de lemne din Zalau? La Manu constructions intreb, multumesc
Bună, dacă eu îi dac cuiva un colet prin Fan Curier și îi dau datele de la card lui Fan Curier. Fan Curier îmi va lua comision din suma care mi-o trimite? Dacă da, cât?
Salut! Doresc să cumpar o garsonieră pe care să o dau în chirie dar nu știu in ce oraș să o cumpăr. Eu sunt din Arad si nu cred ca e așa buna piața aici poate la Timișoara e mai ok? Sau...? (mai mult)
Bună TPU! Vin cu o intrebare. Eu sunt plecată din România de 10 ani, de foarte mică căci ai mei m- au luat mereu după ei. Abia anul acesta după atâția ani mă duc în România, practic ...? (mai mult)
Dacă am card de la BRD pot face plăți, pot merge în altă țară și pot plăti cu el?
Ce afaceri poti deschide in 2024?
Buna ziua, am doua intrebari despre plata cash: 1.Doresc sa calatoresc in Dubai nu am cont bancar- card debit exista modalitate de a plati biletul de avion cash(wizz air)? 2.Doresc sa dau comanda la...? (mai mult)
Cum faci bani oline?
Putem scoate mai multe Settlement- uri de la POS într- o zi? Am făcut o încasare după ce l- am tipărit, dar nu am apucat să scot raportul Z de la casa de marcat din ziua respectivă. Ambele Settlement-...? (mai mult)
Cum pot să fac bani repede? Maine este ziua mamei mele și nu am nici un ban și vreau să-i iau ceva…
Bună ziua! De puțin timp lucrez la o firmă în Belgia ca asociat activ cu 5% din companie, bineînțeles am semnat un document precum ambii suntem de acord, mi- a zis că firma îmi plătește taxele...? (mai mult)
Buna ziua, eu am un card de la BRD și l- am făcut la 16 ani, atunci depind și de părinți, acum am împlinit 18 ani mai pot depinde de părinți? Am cardul ca acolo primesc bursele de merit și...? (mai mult)
Buna! Am invatat recent cum sa fac codite colorate, iar vara asta am planificat o excursie in Vama Veche. Acolo stiu ca lumea face asemenea codite la un tarif de 20- 40 lei. Iti trebuie un anume permis...? (mai mult)
Cum pot debloca un card fara parinti daca sunt minor la Banca Transilvania?
Buna! As vrea sa imprumut o suma de bani pe o perioada de 2 ani la BT, am fost angajat aproximativ 2 ani in cadrul unei firma si mai apoi am avut pauza de aproximativ un an fiind preocupat cu studiile,...? (mai mult)
Ajutor! Daca vreau sa comercializez bratari din zirconiu ce coduri caen am nevoie, pentru I.I
Buna ziua! Ma gandeam sa imi deschid o intreprindere individuala. Doresc sa vand bratari pandora 1 la 1, asemenea scrie si argint s 925 ale pe stanta, sunt luate de pe aliexpress un site din china,...? (mai mult)
BT Direct. Buna ziua, mi am luat un laptop de la eMAG de 3200 lei prin bt direct ifn. Cand am facut contractul online de creditare mi s- a facut automat si un card de credit sau de cumparaturi in fine,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
10Bubico întreabă:
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!