Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 21 Ianuarie 2025 sunt:
Unde pot schimba dinari sârbești?
Salut. Am un prieten in America care s-a mutat de câțiva ani. As dori sa știu dacă ar putea sa-mi facă chemare sau dacă și-ar deschide o firma, sa ma poată chema la lucru?
Salut, am un PFA la frizerie, după ce scot raportul Z, ce trebuie mai exact sa fac cu el? Trebuie sa îl păstrez?
Am o bancnotă de 100 de euro puțin ruptă într-un colț. O mai pot schimba la amanet?
Știe cineva cum se pot trimite bani din România in Italia fara vreun transfer bancar sau card? Gen sa se duca personal si sa puna banii. Ceva destul de simplu, având in vedere ca prietenul meu e certat...? (mai mult)
Hey lume, atunci cand esti patron de pensiune sau restaurant si am clienti care comenteaza de ceva ce nu le convine asa- i ca normal e sa le arati usa si sa plece in alta parte daca nu le convine la...? (mai mult)
Salut.As dori sa ma apuc sa adun melci de pe strada dupa ploaie deoarece am aflat ca se fac bani frumosi din asta.La ce restaurante din Bucuresti si nu numai ii pot duce ca sa primesc bani? Dar cat ma ...? (mai mult)
Buna! Stie cineva ce inseamna Tehnic AVS? E legat de ceva loc de munca, inginer sau ceva de genul. Dar vreau sa stiu ce inseamna mai exact.
Salut, dacă părinții mei au o rata la banca pe care nu au mai plătit-o de ani, as putea sa cumpăr o masina in rate pe numele lor?
Cine știe la ce bănci mai pot găsi fonduri pentru creditul Noua Casa, in momentul de fata?
Se poate daca merg luni la banca la brd sa-mi dea un extras de cont pe foaie!?
Salut, in decursul zilei de astazi am fost anuntat precum ca saptamana viitoare voi trebui sa semnez cererea de demisie si ca peste 2 saptamani nu voi mai lucra.Nu vreau sa imi dau demisia iar seful firmei...? (mai mult)
Buna, știe cineva la descoperire de card au permisiunea sa îți tragă toți banii de o data sau doar 35% din salariu?
Pot sa plătesc cu cardul meu în alta tara? De exemplu eu plec în Franța, daca am cardul cu bani în lei se convertește suma din banii tai? De exemplu eu am card la banca Transilvania, pot sa plătesc...? (mai mult)
Se poate plati o taxa la banca catre cineva daca nu ai cont la banca respectiva!? Vreau lamurire!
Buna! Se poate plati cu cardul cuiva o taxa prin banca!? Vreau o lamurire!
Ce fac daca vreau sa bag un business pe google si imi zice ca adresa nu e valida cu toate ca exista in acte pe google maps spune ca nu e buna?
Stie cineva o banca deschisa sambata sau la sfarsitul saptamanii!? Am nevoie de lamurire eu sunt din Roman jud Neamt!
Job-uri online pentru copii 16 ani?
In Timișoara ce restaurante cafenele sau alte localuri deschid la 8 dimineața?
Bună dimineața, cât durează un transfer bancar din Finlanda în România la banca Transilvania? Mulțumesc
Bună! Am o întrebare! Bancile acordă credite pentru rau platnici? Sau cei in Biroul De Credit? Dau funda pentru cine imi da răspunsuri concrete:)
La aplicatia eToken BCR, ma pot conecta cu acelasi card pe mai multe telefoane?
Salut. Am 18 ani si am luat Bacul cu 9.55 Care ar fi variantele de angajare cu bacul luat? Necesita experienta in unele locuri, sau e destul diploma de bac? Vreau detalii. Ofer funda.
Saptamana trecuta am primit la Superbet bonus 10 lei la Loto si am reusit sa rulez 50 lei si banii ce i- am jucat la Loto s- au transferat in balanta mea reala. Aveam 80 lei dupa ce am rulat la Loto...? (mai mult)
Salutare TPU. Unde pot sa ma angajez ca baiat in Romania cu liceul de 12 clase+diploma de bac (am 18 ani)?
Buna TPU, Acum câteva zile i- am datele Cardului meu unui prieten să bage pentru un joc. Inițial el nu avea card și îmi trimisese cineva 20 RON ca să poate să- i bage pentru joc si de atunci de...? (mai mult)
Nu știu la ce categorie se încadrează! Deci mă scuzați pentru asta, dar vreau să știu dacă știți pe cineva care angajează în Iași part time! Sunt elev, fac 16 ani in octombrie, am făcut...? (mai mult)
Salut TPU! Cum pot gasi distribuitori?
Salut TPU! Aveti idee de unde pot sa cumpăr bricheta zippo, clipper etc la bax? Sau sa-mi facă reducere la cantitate de unde pot sa iau?
Salut,unde pot cumpara cursuri de dezvoltator imobiliar? Ma poate ajuta cineva sau stie pe cineva care se ocupa si ofera cursurile? Mersi frumos
Pentru contul de afaceri Facebook trebuie sa platesti ceva sau doar reclamele trebuie platite?
Caut un loc de munca în Vaslui pe timpul verii, până la începerea anului universitar. Aveți vreo idee/știți unde m-aș putea duce? Mulțumesc anticipat!
Am gasit un apartament de inchiriat insa la poza de profil este un barbat libidinos, aproape gol, care zice ca inchiriaza doar pentru baieti, clar ca nu voi mai suna, insa de ce este atat de greu ca ...? (mai mult)
Pot face social media marketing daca am doar 16 ani? (adica sa administrez, sa ma ocup de conturile de Instagram si nu numai poate si alte retele ale unor companii inclusiv sa editez postarile si tot ...? (mai mult)
De e rău să n- ai nici măcar o bucată de polimer termoplastic semicristalin cu o nuanță de lumină și o lungime de undă cuprinsă între 520 și 570 de nanometri, având pe ea chipul istoricului...? (mai mult)
Se poate creste pe Instagram un cont de bussines fara promovări? Cât de mult ajuta acestea? Am un cont de bussines Instagram cu 2000 flw dar am promovarile blocate, am incercat sa ii contactez dar nu...? (mai mult)
Buna seara, cum sa fac bani pe net? Am nevoie de bani ca sa imi cumpar un telefon nou.
Bună...vreau sa-mi deschid un "magazin" online, gen sa vand pe pagina de Instagram și de Facebook haine. Ce ziceți? Ce sfaturi mi-ati da? (Furnizori, etc.)Orice idee este bine venita.
Cât câștigă un arhitect in România și cât câștigă în străinătate?
Salut! As fi și eu curios dacă este rubrica diferită in aplicația tazz pentru trotineta electrică. Eu livrez cu bicicleta și am și o trotineta electrică însă eram curios dacă e rubrica diferită...? (mai mult)
Se poate face rata bancară spre exemplu la un salariu minim pe economie (1500) si rata sa fie de 3500 euro?
Buna! Ma poate ajuta cineva cu cateva idei? Daca as vrea sa-mi fac propriul whisky sau propriile mele cosmetice, cine ma poate ajuta? Daca stiti pe cineva. Multumesc!
Salut.Am un prieten care are 5000 de EuroCenti si doreste sa afle cat valoreaza in Lei Romanesti? Dar daca va avea 500.000 de EuroCenti cat va valora in Lei Romanesti?
Salut, am o întrebare, am făcut un contract de munca în Germania pe 3 luni, în contract scrie ca salariul minim general9, 60€ pe ora brut, mie mi s- a spus ca nu sunt impozitabili, imi da curat,...? (mai mult)
Salut, am vazut la tazz ca se plateste 15 lei/COMANDA sau 10 lei/ORA + 4 lei/COMANDA ce ziceti, sunt sanse fac macar o comanda pe ora sau nu prea se comanda la tazz? Ca atunci as merge cu a doua varianta,...? (mai mult)
Cunoaste cineva anumite ansambluri rezidentiale noi din Sector 6 sau 5?(cum ar fi Maniu141) Vreau sa cumpar o garsoniera.
Https://m.olx.ro/oferta/loc-de-munca/gentlemens-angajeaza-ospatari-IDeXOPo.html Ce înseamnă Program de lucru 2/5?
Tata a vândut apartamentul și vrea să cumpere altul intr- o zonă mai bună! Problema e că acolo unde vrea sa ia este mai scump. A găsit un singur apartament la preț redus 65.000 de euro și tata...? (mai mult)
Salut. In trecut am facut sume frumoase de bani prin cumpararea pe olx de biciclete, telefoane, etc si revanzarea lor mai scump. Cum as putea face acest lucru cu masini? Ce acte trebuie sa intocmesc...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Anonima1777llaja întreabă:
zattech întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!