Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 4 Martie 2025 sunt:
Hey, sunt curios de ceva timp legat de o chestie, poate cineva de aici ar putea să mi- o explice: tot timpul am crezut că toate coletele care vin din altă țară, ajung la vama, dar azi coletul ...? (mai mult)
Ce idei de afaceri nastrusnice mai aveti si voi? Mie mi- a venit asta: cabine de vaccinare automate in zonele cele mai frecventate din Buc. Ceva de genul cabina foto combinata cu wc ecologic :)) Intri...? (mai mult)
Urmeaza sa primesc primul salariu si am un card de debit. Întrebarea mea este umatoarea. Pot lasa o parte de bani pe card? Gen sa imi scot cat imi trebuie si restul sa ramana pe card sa nu îi tin ...? (mai mult)
Salut, anul trecut mi-am comandat un card Revolut dar de cand am primit cardul, nu l-am folosit deloc, expira cardul chiar daca nu l-am folosit deloc?
Buna! O prietena mi- a trimis prin BT niste banuti, iar eu sunt la BRD(card de student). Ea i- a trimis sambata prin transfer urgent, insa nu stiu cum ajung cu adevarat deoarece suntem la banci diferite...? (mai mult)
Salut, pentru cunoscătorii de revolt, as vrea sa știu, dacă iau planul metal pentru a obține cardul pot renunța după prima luna și sa efectuez plăti în continuare cu acel card sau dacă planul...? (mai mult)
Bună TPU! Părinții mei lucrează de 15- 20 de ani la o firmă și sunt plătiți cu minim pe economie, cei care se angajează acum iau mai mult decât ei. Oricât s- ar plânge nu sunt luați în seamă....? (mai mult)
Daca imi fac un paysafe, are ceva daca nu il folosesc imediat? Adica pot sa-l tin cat timp vreau eu pana il folosesc?
Buna. Am aplicația bt pay în telefon. Si i- am trimis unui prieten 100 de lei dar el are cardul la brd, mie mi- a luat din cont banii și îmi scrie acolo ca în așteptare. Ce trebuie sa așteptăm? ...? (mai mult)
Dacă fac plăti online sub 100 de lei cu cardul mai este necesară introducerea parolei a contului de mobile Banking sau codul 3D secure care este primit prin SMS? (Întreb pentru un prieten; Scuzați...? (mai mult)
Vreau sa imi pun o suma de bani pe cardul meu MasterCard, aceasta operatie necesita programare la banca?
Am cardul Nala si mi-am facut cont, cum pot face asociere? Adica cardul cu contul online ca sa primesc reducere si acumulare puncte...sunt un pic confuz...va rog sa-mi explicati mai clar
Salut, TPU! Mi s- a întâmplat ceva zilele astea. O prietena de- ale mele mi- a spus că vrea să facă un stand de limonada, problema e că vrea să mă angajeje fără ca standul să aibă toate documentele...? (mai mult)
Dacă vreau sa ma mut de acasă, in alt județ si imi iau acolo o chirie apoi vreau sa ma angajez undeva si angajatorul o sa imi ceară adeverință medicală, copii de certificat de naștere etc... ...? (mai mult)
Salutare TPU! Am un aspirator cu injecție extracție care stă degeaba și mă gândeam să îl închiriez cu ziua. Cum aș putea să am garanția că îmi este adus înapoi? Ceva sfaturi?
Buna TPU, vreau sa va intreb cum pot castiga niste banuti online daca am foarte multa experienta in: design, programare si deseori fac hartii custom in minecraft, stiu ca este banal, dar am inteles...? (mai mult)
Cum functioneaza restaurantele? Uneori comanzi si iti vine mancarea destul de repede, 15- 20 minute. Bucatarii au mancarea deja gatita sau congelata? Ma gandesc ca ar dura mult mai mult daca ar gati-...? (mai mult)
Vreau sa cumpar o casa batraneasca, cum pot verifica daca nu a fost pusa ca datorie- ipoteca la vreo banca? Din cate stiu pentru datorii la stat se verifica la administratia financiara de la primarie ...? (mai mult)
Salut TPU! Mai am un an pana fac 16 ani. As vrea sa stiu daca as putea sa lucrez la un supermarket pe un post de casier sau ceva si ce salariu as primi? Am auzit ca primesc 50% din cel minim (nu stiu daca...? (mai mult)
Bună seara! Aș dori să vă întreb dacă cunoaște cineva pe ce situri de hosting pot cumpăra un nume de domeniu cu plata prin sms. Am mai cumpărat odată de pe găzduire.net și am platit pentru ...? (mai mult)
Vă rog un site de publicări cărți electronice gratuit. (Nu wattpad) Mulțumesc.
Cum pot sa imi fac Raiffeisen online? Ce trebuie sa le spun la sediu?
Salut, dacă lucrează cineva la tazz îmi puteți spune cât este salariul la săptămână? Si am 16 ani si lucrez de două zile
Credeți că după mai mulți ani de exemplu 10- 20 ani vor mai exista magazine mici de cartier sau magazine private având în vedere cum se extind lanțurile de hypermarketuri cum ar fi Lidl, Kaufland...? (mai mult)
Salut prieteni, poate să îmi spună cât este salariul la tazz cineva?
Acum vreo 2 ani, BNR plănuia să scoată o bancnotă de 20 lei cu chipul Ecaterinei Teodoroiu, bancnotă ce urma să intre în circulație în anul 2020. Au trecut deja 18 luni și, din câte știu,...? (mai mult)
Daca mă angajez pe dubita de 3.5 t pe comunitate eu trebuie sa descarc marfa sau o descărca la livrare cei de acolo?
Bună ziua, Care sunt pașii pentru a deschide un cămin privat de bătrâni? Vreau sa deschid un cămin de bătrâni micuț. Maxim de 20 vârstnici.
Buna TPU! Vreau si eu un site cu care pot face bani, o sumă mai mare de bani lunar dacă se poate... Am inteles de platforma fiver, dacă stiti cumva cum se foloseste si ce trebuie facut... Un site...? (mai mult)
Sunt bune afacerile astea de la mare cu mâncare? :)) autoserviri, prăjituri, baclava, porumb, înghețată, baruri etc. Au un adaos comercial 50- 200% fata de Buc. Calitativ nu e vreo diferența,...? (mai mult)
Bună ziua! Spuneți-mi va rog raportul lunar poate fi scos de mai multe ori sau doar o data pe luna? Multumesc
Buna ziua, rog doar care stiu sa raspunda, deci la o sc, srl am dat un bilet la ordin scadent sa zicem pe data de 5 iar factura era scadenta in 10 dar biletul s- a bagat in banca pe 5 eu nestiind ca...? (mai mult)
Bună ziua, Cât se plătește un ospătar pe noapte? Pentru o sâmbătă la un club de noapte. Mulțumesc
Buna, cum este un cont paypal? Am tot auzit despre el. Unde il pot face si la ce e bun? Mai multe info va rog.
Bună TPU! Doresc să urmez un curs de tehnician veterinar, dar nu ştiu exact in ce constă. Cu alte cuvinte, vreau să ştiu dacă materia se ia de la 0 sau dacă trebuie sa am anumite cunoştinte....? (mai mult)
Cu cât as putea vinde o hala de 300 mp, din calaburi din ciment? Făcut la gata, curent, parcare, gaz, apa.
Buna ziua! Doresc sa fac credit la banca, dar nu la banca la care imi este virat salariul. Este posibil ca o alta banca sa imi ofere credit pe baza unei dovezi ca sunt angajata? Multumesc!
Salut,ce se întâmplă dacă trec la tara de domiciliu SUA pe YouTube? Primesc aceeași bani ca și americanii?
Salut,ma ajuta cineva sa înțeleg mai bine Facebook ads și cum poți face bani din el?
Cineva care stie detalii despre bitcoin? Pe scurt ce trebuie stiut despre sau pe larg:))) msss
Pot folosi paysafecard daca am sub 18 ani (am 16)? Multi zic ca se poate dar am vazut chestia aia cu status extins in aplicatie (sa pui scolo buletinul ca sa iti dea upgrade la nu stiu ce)
Salutare TPU, vreau sa imi cumpar o casa, dar din cate am auzit se prevesteste o criza economica care ar scadea preturile. Voi ce parere aveti, sa caut acum casa sau sa mai astept 1- 2...? (mai mult)
Buna ziua. Doresc o lista cu cardurile romanesti care au posibilitatea de Overdraft/Descoperire de card, cat si despre conditiile descoperirii de card. Pare sa fie cea mai avantajoasa varianta de imprumut...? (mai mult)
Bună TPU, am 21 de ani, sunt destul de serios și imi place sa muncesc, nu ma trag din nimic, nu sunt leneș. Ei bine..eu am un job, plătit ok, dar vreau sa lucrez și de acasa ceva, sa fac bani...? (mai mult)
Salutari. Vreau sa investesc aproximativ 500 lei in crypto. Niste sfaturi imi puteți da? Ce platforma sa folosesc (vreau cumpăr si sa vand tot pe aceeasi platforma)? Cum ii pot cumpăra (pot prin paysafe...? (mai mult)
Salut! Am o întrebare: o sa fac un împrumut la bt- direct, ideea e că nu vreau să știe ai mei, vreau să le fac o surpriză, să le iau ceva pentru in casă, aveți idee dacă mi- ar veni ceva...? (mai mult)
Cum se poate ca o firmă să aibă într- un an cifra de afaceri 0, 0 angajați și totuși să aibă profit de zeci de mii de lei? Cum se poate ca o firmă să fie de 5 ani pe pierdere și totuși...? (mai mult)
Buna! A reușit cineva sa castige bani din sondajele online? Imi puteți spune experiența voastră?
Buna, voi ce credeti despre droppshiping, care dintre voi va ocupati cu asta, se castiga ceva?
Salut prieteni, poate să îmi spună cineva cât este salariul la profi dacă eu am 16 si lucrez 4 8 ore, poate cineva să mă ajute?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
1RealSoul întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat