Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 21 Ianuarie 2025 sunt:
Am trimis niste bani de pe cardul de debit pe Revolut, imi apar banii in cont, la retragere inapoi pe cardul de debit nu am primit banii, tranzactia imi apare reusita pe Revolut, iar banca la care ...? (mai mult)
Bună TPU! Vin și eu cu o întrebare pe care probabil nu multă lume întreabă de ea... Vreau sa știu câți bani as lua la lichidare....Lucrez la o firma de 11 luni, salariul este de 15 milioane jumate...? (mai mult)
Care e pretul castravetilor si a fasolei verzi la piata? :) Am din belsug si nu stiu ce sa fac cu ea, sper sa o vand.
Platforme pentru afiliate marketing?
Am un card de debit de la unicredit de vreo 1 an jumătate și abia acum îl voi folosi pentru salariu deoarece societatea care m- a angajat poate sa îmi vireze banii doar la unicredit. Am pe card un...? (mai mult)
Stie careva vreun loc de munca sezioner cu cazare? As vrea sa muncesc pana la sf lunii august, am 26 de ani
Vreau sa ma angajez full time dar nu stiu care e mai buna Tazz sau Glovo. Lucrez doar cu bicicleta pentru ca sa castig mai multi bani si in caz de țeapa sa nu ies pe minus cu benzina. La glovo am vb cu...? (mai mult)
Salut TPU! Vreau niste metode de facut bani online! URGEEENT
Bună! Știți cumva dacă Banca Reiffeisen ia comision dacă transferi bani într-un cont de BCR?
De la ce varsta poti ridica bani de la posta?
Salut TPU, sunt tare curios sa vad ce opinii are fiecare dintre voi cu privire la datoria externa a tarii, am cateva intrebari la care as dori sa- mi raspundeti daca se poate. 1. Eu sunt generatia ...? (mai mult)
Salut! Am un paysafe de 10 euro si vreau sa il bag in contul de my paysafe dar nu pot deoarece contul e facut in Romania, cum pot transforma cei 10 euro in lei? Dau funda! Va rog!
Salut, lucreza cineva la tazz in Bucuresti, aveti comenzi mereu sau sunt ore in care nu primiti nici o comanda?
Care este prețul benzinei 95 azi?
Cotele mici de la pariuri de exemplu 1.08, 1.10, sunt mai sigure? Am observat persoane care pariaza cate 100 de lei pe cote de genul, profit 8- 10 lei pe meci, cate 20 de meciuri pe zi Ar insemna...? (mai mult)
Căți bani cheltuiți pe zi?
Salut, am vândut o bicicleta la un baiat in vârsta de aproximativ 16- 17 ani.Acesta constata după mai bine de 14 zile după ce i- am vândut produsul ca sa ii dau bani pe o piesa care cică i s- ar...? (mai mult)
Un pont/sfat pentru a face bani intr-o sala de pariuri si jocuri slot? Lucrez ca operator si nu prea fac tips, daca stiti ceva dau fundă. Fara mistocareli sau '' da te bine pe langa om'x
Salutare, am si eu nevoie de niște informații, niste sfaturi pentru o spalatorie auto manuală, am nevoie de echipamente, de unde le pot accesa?
Salutari! Am 16 ani si cum a sosit vara am ocazia de a ma angaja, in felul asta adun ceva experienta ca inceput. Consider ca vreau si niste sfaturi ca si rookie. In primul rand, doresc sfaturi pentru...? (mai mult)
Locuri de munca disponibile pe timp de vara in orasul Giurgiu? Am 16 ani.
Imputernicitul poate vedea tranzactiile facute de titular?
Buna ziua! Caut si eu niste site- uri de publicitate cât de cât acceptabile ca preț. Mă refer la publicarea unor articole, advertoriale sau chiar bannere și sigle. Ce am găsit pe net au niște prețuri...? (mai mult)
Care este cea mai eficienta metoda de a face rost de bani la adolescența?
Imi puteti spune o aplicatie de păcanele care sa bag bani si sa pariez?
Buna tuturor! De ceva timp m- am mutat cu chirie in Bucuresti. Este pentru prima oara si nu prea stiu cum functioneaza lucrurile. Asa ca am o nelamurire: proprietara ne- a cerut banii pe doua luni din...? (mai mult)
Buna, as vrea sa ma duc sa lucrez la mare la spălat vase, a mai lucrat cineva acolo? Dacă a lucrat îmi puteți spune care ar fi programul, dacă e greu și dacă mai am timp sa ma mai plimb pe plaja...? (mai mult)
Anul trecut in carantina am luat amenda 2000 de lei, am facut contestatie si am castigat. Azi, dupa mai bine de un an de cand am castigat, am primit mesaj de la bancă că am o poprire in valoare de...? (mai mult)
Bună, TPU! Va rog sa ma ajutați sa înțeleg cum trebuie (cât) sa dau restul înapoi clienților care imi dau de ex 2 lei sau 50 de bani pe lângă bacnota deja data, ex 50 lei.
Probabil că ați auzit de adfly. Faza eu că atunci când pun un link mi- l scurtează, dar când intru in browser îmi apare reclama și când dau click pe skip nu îmi apare articolul de pe linkul ...? (mai mult)
Daca trebuia sa imi intre banii azi pe card, tip salariu si nu mi-au intrat iar cei de la munca lucreaza cu aceeasi banca la care am facut eu cardul, ce sa fac? Sau cand imi vor intra banii?
Buna, pentru cei cunoscatori in lumea Crypto, as dori sa pun in stake btc, eth si bnb pe site la Binance o suma totala cu 5 zero ce recomandati? E sigur? Sau alte app sau site- uri sigure, sigure e...? (mai mult)
Salut, cum pot sa ma conectez pe alt dispozitiv cu un cont raiffeisen smart mobile?
Salut TPU, as vrea sa primesc câteva recenzii despre dragon star curier, gls sau sameday și dacă aveti alte recomandări legate de curieri ok care sa fie buni pentru o afacere la început....? (mai mult)
Vara asta nu am ce sa fac asa ca as vrea să ma angajez undeva, ținând cont că am numai 15 ani ce credeți că aș putea să fac?
Buna! Ce tarif sa cer pentru un Dj? La o terasa, ceva lejer, putina lume, 2 seri de wk? Probabil de la ora 20 la ora 02. Va fi la disppzitie doar laptop si boxe. Nu este necesara apartura performanta. ...? (mai mult)
Buna ziua, Intreb pentru persoanele care au idee. Prin ce program de fonduri europene se poate finanta o viitoare ferma de vaci la care investitia se ridica la cam 1 mil de lei?
Buna seara. Am nevoie sa stiu daca stiti pe cineva in jud. Suceava care m- ar putea "angaja" in perioada verii la orice fel de lucru(stiu sa fac aproape orice). Si sa fac niste bani de "buzunar". Sau...? (mai mult)
Salut TPU! Îți trebuie ceva autorizație să faci dropshipping online cu tricouri? Adică magazin online.
Bună,astăzi oscilez între drept și psihologie. Care domeniu este mai complicat? Sunt realistă și vreau sa îmi aleg calea cea corectă. Dacă mă puteți ajuta cu sfaturi utile și dau funda.
Vreun site/platformă gratuit(a) unde pot promova advertiserii?
Buna ziua, unde as putea sa scot un cec google adsene? Ce banca, sau... vad ca majoritatea nu mai lucreaza cu cecuri? Multumesc.
Buna dimineața! Rog pe cineva care stie sa imi spuna ce companii de asigurare din Romania ofera anuitati indexate fixe.
Stie cineva cat costa livrarea cardului revolut standard, spune acolo ca o sa imi ia comision de livrare dar vreau să știu si cât si pe internet nu găsesc?
As putea face un credit la banca de 2500 euro pe o perioada de 4 ani, daca lucrez de 8 luni si iau in mana 2100 lei? Am 20 ani si este primul meu job. Dau Funda
Cum sa obtii increderea in sine ca sa obtii mai multe lucruri in viata profesionala, cariera?
Poate cineva sa explice anumite lucruri despre pariurile sportive? As vrea sa ma apuc sa joc pe cote mici, sa fac profit cate 20- 30 de lei pe meci, incet incet sa maresc suma pe care o bag si tot asa,...? (mai mult)
Mi-am facut o firma, pe domeniul de graphic design, editare video. Aveti idee unde o pot promova sa am oamenii cu care sa colaborez?
Buna TPU, daca deschid un card la o banca de exemplu Raiffeisen Bank o sa imi ia bani pentru întreținerea contului din cate știam, intrebarea mea e: la revolut imi ia bani pentru întreținere? Adică...? (mai mult)
Am vorbit in aceasta seara sa ma duc sa ma angajez, am doar 15 ani. M- au chemat maine sa stam de vorba, cum as putea sa- i conving sa ma angajeze? Pana in septembrie cand incepe scoala. Ce trucuri...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
zattech întreabă:
Anonima1777llaja întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Hip Hop Romanesc
In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.