Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 21 Ianuarie 2025 sunt:
Cat timp durează că pe 2performant să îți fie verificat payment-ul?
Salut,doresc sa investesc intr-un proiect imobiliar si imi da return ca 11.2% si pe urma investitie mele, cum pot calcula cat voi avea profit?
Buna TPU, pot sa imi activez cardul la o banca diferita de cea la care mi-am facut cardul?
Daca si- a mai facut careva aici cont online la banca transilvania, am inteles ca poti accesa cel digital imediat dupa crearea contului online, dar pe mine atunci cand apas pe "adauga un card", iar ...? (mai mult)
Stie careva o locatie in Cluj- Napoca unde se pot face cursurile necesare obtinerii atestatului de transport alternativ in regim de inchiriere? Scolile de soferi percep o taxa prea mare pentru acest lucru! ...? (mai mult)
Dacă doresc să-mi actualizez/înnoiesc cardul BRD(întrucât este valabil încă o lună), e necesar să mi se schimbe și nr. contului, iban-ul etc? Momentan, mi se depun bani pe el.
Cum se procedeaza cand vrei sa trimit un colet prin curier cu ramburs care costa peste 5000 de lei? Nimeni nu are incredere sa trimita 2000- 3000 de lei avans, fara fata in fata, doar prin curier, cum...? (mai mult)
La cat o sa ajunga euro in ianuarie 2022? Ma gandesc ca o sa depaseasca 5 lei. Ce spuneti?
Salut, aveti idee unde se castiga mai bine la Glovo sau la Tazz cu bicicleta? Sunt in Bucuresti daca ajuta cu ceva informatia
Salutare, am si eu o întrebare legata de o mica afacere. Vreau sa vand diferite chestii ca negustor ambulant gen. Ce fel de acte imi trebuie, trebuie firma? Cum eliberez bon daca nu am stand?
Buna ziua! Daca stie cineva precis, pentru cineva care este Sold Trader, in România care este similarul? Și unde isi poate face actele de inregistrare? Multumesc!
Bună! Sunt înscrisă la un curs de Antreprenorială iar pentru Planul de afaceri necesar pentru a da evaluarea finală am ales ca afacere un cinematograf. Imi puteți spune cum se procură filmele în...? (mai mult)
Ce venit lunar credeti ca ar trebui să ai ca sa-ti permiți rata pentru casă, fără să te afecteze financiar? Adica sa rămâi cu bani de mâncare, datorii, haine, o plimbare.
Buna seara! Am fost azi la banca, sa depun niste bani pe card, bag banii in bancomat si imi spune daca vreau chitanța si dau ca da si imi scoate cardul si nu imi da chitanța si nici banii, am incercat...? (mai mult)
Salut.Am un prieten si doreste sa se angajeze la BoltFood sau Glovo sau Tazz si nu prea stie sa mearga pe bicicleta si doreste sa livreze pe jos dar sa le spuna celor care il angajeaza sa il treaca pe ...? (mai mult)
Am retras de pe binance direct pe card, cat dureaza pana imi ajung banii? Merita cardul lor daca nu fac plati cu el?
Imi poate recomanda si mie cineva o carte buna de investitii in romana si eventual si site-ul de unde o pot lua?
Am cumpărat un laptop de la cineva și nu am observat niște dungi și acum nu vrea să îmi dea banii. Nu am nimic la mâna, laptopul second-hand. Să înțeleg că e învățătură de minte?
Bună TPU! Aș vrea să vă întreb cum este treaba cu fondurile europene, deoarece am citit și pe internet, dar nu am înțeles foarte bine.Pot solicita fonduri europene pentru o afacere, pentru a deschide...? (mai mult)
Salut tuturor! As dori sa stiu daca Glovo mai accepta colaborari cu PFA-uri sau SRL infiintate de catre livrator. Eventual, daca mi-ar putea raspunde cineva care a incercat as fi foarte recunoscator!
Hello, Știe cineva cam ce salariu are un jurnalist la redacțiile de presă locale? Dar la cele cunoscute? Dar un prezentator TV? După terminarea unei facultăți în domeniu cam de la ce salariu...? (mai mult)
Salut! Trebuie sa trimit o suna de bani unui nene din cealalta parte a Romaniei prin transfer bancar. Mi- a lasat numele lui si RO- ul. El este la o alta banca, iar eu sunt la alta banca. Intrebarea este...? (mai mult)
Salut.Daca doresc sa imi fac un magazin de cartier pot sa imi cumpar un Lamborghini Urus? Practic un magazin de cartier este o firma.Deci pot lua pe firma mea un Lamborghini Urus in leasing? Dar trebuie...? (mai mult)
Am cumparat abonamentul tinder plus pe un an (o prostie oricum), dupa ce se termina se reactiveaza automat? Si daca da, cum fac sa nu se reactiveze singur?
Buna! Mi- a venit o idee de afacere pentru perioada cu v- day, 1 martie, 8martie, dragobete etc. M- am gandit sa fac torturi din dulciuri ambalate si mai mari, dar si mai mici, in diverse forme de...? (mai mult)
Lămuriți- mă cu ceva. Citeam acum despre istoria băncilor în județul Bihor și despre cum în secolul 19 țăranii puteau să se împrumute ca să- și cumpere pământ și alte lucruri. Și mi-...? (mai mult)
Salutare, In momentul de față fac glovo, sunt angajat la o firma partenera pe 4 ore, exista niste costuri pe care la plătesc pentru cartea de munca. Am înțeles că pot colabora cu glovo ...? (mai mult)
Cum pot reseta parola la contul PayPal dacă nu mai am numărul de telefon înregistrat? Menționez ca nu am un cont bancar înregistrat.
Ce părere aveți despre crypto? As vrea și eu să investesc, dar nu știu cum și unde.
Salut, mă interesează să deschid un cont la o banca care nu oprește comision la depunere sau retragere, să nu trebuiască să depun vreo sumă lunara, stiti? Mulțumesc frumos
Am dat cuiva Ibanul si numele contului. Dupa care acea pers m- a ghidat in cumpararea bitcoin de pe moonpay. Acolo am introdus si alte date, asa cum se introduc in orice comanda online. S- a dovedit a...? (mai mult)
Salutare. Pt cei din zona Roman, Neamt. As vrea sa ma angajez la tazz by eMAG in roman, dar nu stiu daca sunt comenzi. Este cineva care lucreaza si imi poate raspunde?
Buna! Ce părere aveți despre sondajele de opinie plătite? Este ceva ok? A mai încercat cineva și îmi poate da cateva detalii? Aș dori să fac ceva "productiv" cu timpul pe care îl pierd stand...? (mai mult)
Bună ziua. La transfer din Brd în Brd cu aplicația de pe telefon se ia comision? Dacă da cât este? Mulțumesc
M- am abonat de curiozitate la onlyfansul unei tipe si voiam de pe 1 iulie cand expira sa nu ma mai abonez, chestia e ca m- am trezit ca mi- a luat bani din cont si mi- a mai dat o luna. Cum pot sa ma...? (mai mult)
Bună TPU, Mama mi- a spus că din salariul ei se ia o sumă de bani pentru la stat (ajutor de șomaj, pensionare, ajutor medical etc). Eu m- am angajat la un fast- food, suma aceasta încă se...? (mai mult)
Poate cineva sa acceseze BT Pay sau se incarca la infinit?
Vad oameni care postează ca fac portrete manual, este ilegal? Gen ei nu au firma ca să zică politia sau cineva ca nu plătesc taxa la stat, ei doar fac când prind comenzi. E ilegal sau e o chestie...? (mai mult)
Bună ziua! Am 20 de ani și as dori să scot din bancă. Poți scoate după 3 luni de vechime la munca o suma de bani? Mulțumesc
Dacă ati avea un salariu mic(sub 2000 de lei)preferați sa rămâneți sa locuiti cu părinții sau sa faceti o rată la casa?
Vreau sa scot bani din PayPal și trebuie să confirm cardul BT. Îmi cere un cod prin SMS și după îmi cere parola unica. De unde iau parola unica?
In cazul in care am inceput un transfer prin PayPal dar nu mai doresc sa il finalizez, pot sa imi primesc banii inapoi?
Pt a vinde un produs de 60 euro in Finlanda cu transfer prin PayPal mi s- au tot cerut sume suplimentare(taxe de transport, vama etc), ajungand la 375 de euro.Cei de la PayPal mi- au cerut banii spunand...? (mai mult)
Pot atasa la paypal un cont bancar (prin iban nu card) care nu este pe numele meu?
Buna TPU! Imi poate explica cineva cum sta treaba cu taxele pentru ca imi este foarte greu sa pricep. Deci daca ai un fel de business online dar nu genul ala de afacere inregistrata la anaf (o sa dau acum...? (mai mult)
Buna, TPU! De curand am inceput sa invat mai multe despre design web si crearea site- urilor web. As vrea sa fac niste bani din asta, nu mai vreau sa stau pe banii parintilor desi inca sunt un minor....? (mai mult)
Salut TPU! Știe cineva care este salariul pentru un agent debutant in cadrul DRPCIV? Dau funda.
Salut! Am o intrebare, daca sunt minor imi pot face un card de credit(virtual) nu fizic, care se poate incarca si cu PaySafe? De exemplu as vrea sa imi cumpar un vape de pe eMag fara ca parintii sa stie...? (mai mult)
Mă puteți ajuta cu ceva? Am primit un card și nu știu ce anume e. Adică nu e un card de credit. Pur și simplu un card cu un cod pe față și pe verso scrie acest card nu este un card de ...? (mai mult)
Bună TPU. Merită să mă duc la lucru pe litoral luând o ofertă cu trei mese pe zi + cazare? Am auzit că trebuie să am grijă pentru că pot să fie țepe. Are cineva experiență aici de pe TPU...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
zattech întreabă:
Anonima1777llaja întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Hip Hop Romanesc
In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.