Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 22 Ianuarie 2025 sunt:
Mă puteți ajuta cu ceva? Am primit un card și nu știu ce anume e. Adică nu e un card de credit. Pur și simplu un card cu un cod pe față și pe verso scrie acest card nu este un card de ...? (mai mult)
Bună TPU. Merită să mă duc la lucru pe litoral luând o ofertă cu trei mese pe zi + cazare? Am auzit că trebuie să am grijă pentru că pot să fie țepe. Are cineva experiență aici de pe TPU...? (mai mult)
Buna! Am și eu o întrebare, in cât timp pot scoate bani de la MoneyGram … dacă nu am timp sa ii ridic in 2 zile?
Am 12 ani si vreau sa ma angajez. Stiu ca sunt mic si ca nu prea se gasesc joburi de vara dar o sa las comunitatea sa ma ajute. Daca gasiti vreun job (de preferat online) ar fi perfect Multumesc
Salut. Am tot văzut pe olx oameni care vând haine, accesorii, , de firmă " (fake) la niște preturi de nimic(30- 50 lei), de unde fac oamenii ăștia rost de produse de le pun la prețul asta? Sa...? (mai mult)
Buna TPU! Vreau să mă duc în vacanță in Grecia iar când voi fi acolo banii îmi vor fi băgați pe card. Cardul este făcut la Visa. Întrebarea mea este pot sa scot bani in euro? Și care este ...? (mai mult)
Buna ziua, ce locuri de munca fara bac stiti prin Timisoara?
Salut! Pot să fac un împrumut de nevoi personale în străinătate?
Buna TPU. Daca lucrezi ca agent imobiliar si castigi din comisioane iti poti plati impozitele si taxele pritntr-un PFA?
Care e faza cu Bitcoin? Cum faci bani? Care și cum? Ca nu înțeleg. Funda.mersi!
Unde pot sa ma angajez Part time in Botosani la 17 ani? Am 17 ani si as vrea sa ma angajez pe timp de vara
Când se deschid înscrierile pentru trading212? Ceva informații oficiale știți careva? Deoarece eu din decembrie tot încerc și ma baga în lista de așteptare...
Salut, acum 2 zile, trebuia sa primesc un transfer internațional pe cardul meu revolut, da în loc sa dau contul Iban de plăti internaționale, am dat din greșeală contul de lei românești, de...? (mai mult)
Cum pot face calcularea unui credit?
Cum functioneaza programul de lucru la glovo/tazz?
Buna, am aproape 50 ani, n-am avut niciodata job, din motive clare, va rog sa imi spuneti unde ma pot angaja sau ce cursuri pot face sa ma pot angaja undeva?
Salut TPU! Daca am o proprire pe card de la akta de 600 lei si vreau sa transfer de pe paypal 500 lei pe card imi va opri datoria? Sau pot sa-i folosesc linistit?
Salutare! Am cont curent la Banca Transilvania și pentru un extras de cont cu toate operațiunile pe luna curentă costă ceva? Dacă da, cât costă? Cineva mi- a spus că pentru cel pe luna curentă...? (mai mult)
Salut! Imi puteti recomanda niste locuri de munca part-time pe perioada verii in Baia Mare? Mentionez ca am 17 ani.
Salutare, as dori sa îmi deschid prima mea afacere, am 24 de ani și as dori sa- mi deschid o spalatorie self service, am facut eu toată structura de la canalizare pana la acoperiș si mi- ar mai ...? (mai mult)
In ziua de azi cine castiga pe urma coca cola? Mostenitorii?
Hei TPU, o ultimă întrebare din categoria, , angajare". Eu dacă mă duc, să zicem miercuri la un al doilea interviu și mă acceptă iar pe foaia aceea este notată ziua următoare, adică joi,...? (mai mult)
Hei TPU, dacă primesc slujba miercuri, mă pot duce la ea de luni? Am vb și cu doamna și a spus că pot face doar o tură. Ofer funda.
Salut, știe cineva cât durează o descoperire de card la BRD? Vreau sa zic cât durează până intra banii efectiv.
Salutare la toata lumea. Vreau sa- mi deschid un Srl si sa fac ceva cu viata mea dar tot imi caut si gasesc scuze. Sper ca pot gasi aici niste raspunsuri si va multumesc in avans. 1.Domiciliul din buletinul...? (mai mult)
Hei TPU, la un job unde sunt 2 intervale de lucru (dimineața și seara) pot alege doar dimineața? Adică primul interval este 06-00-14:30, iar al doilea, de la 12:30-21:30.
Buna seara! Revin cu o intrebare caracteristica mie :D. Exista vreo metoda sa gasesc ceva de munca pana pe 12, cumva zilier desi sunt fata? As vrea sa nu stau degeaba pana atunci. Zona Iasi, va rog ...? (mai mult)
Buna, credeti ca e mai profitabil sa cumperi o casa veche la pret mic si sa o reconstruiesti, s- o iei pentru teren gen, in loc sa cumperi teren si apoi sa ridici casa sau sa iei casa direct? De ex...? (mai mult)
Cat înseamnă 50.000 lei (1971) in banii de astăzi?
Buna TPU, abia ce m- am inscris ca reprezentanta la Oriflame dar nu prea stiu cum sa ma descurc. - imi trebuie multe comenzi pentru a castiga cadouri? - la orice comanda, cand vine curierul trebuie...? (mai mult)
E adevărat că daca castigi premiul oscar, primesi o suma de bani? Si care e ea?
Bună! BITCOIN este subiectul întrebării. Deci cum fac să cumpăr, să vând, cum și de unde? Pe ce platformă? Și ce alte platforme de trading folosiți? Forex sau ce altceva? Eu sunt ...? (mai mult)
Dacă un patron se angajează la propria firma, ce salariu i se cuvine? Cel de patron/director sau cel de angajat?
Doresc sa imi iau un telefon in rate dar inca nu am 3 luni la locul de munca si am neaparata nevoie de un telefon. Stie cineva o banca sau o companie care ofera bani/produse in rate fara 3 luni de munca?...? (mai mult)
Cat vine 1, 137.01 ron?
Salut, ce cont as putea alege la reifeisen ca sa pot primi bani direct pe el din strainatate, euro, lire etc fara sa folosesc western?
Buna ziua. Am o nelamurire legata de declaratia unica bazata pe investitii in actiuni pe piata internationala cu rezidenta in Romania. Spre exemplu am cumparat actiuni pe tesla, firma care isi desfasoara...? (mai mult)
Buna, ce acte, documente imi trebuie ca sa pot pune unghii cu gel? Trebuie sa am PFA?
Care banca are cele mai mici comisioane din Romania? De exemplu pentru administrare cont? / an Asta ma enerveaza pe mine cel mai tare ca imi cere 50 lei asa aiurea. Aveti vreo banca fara comisioane...? (mai mult)
Bună, cine știe ce cont bancar și la ce bancă pot să-l fac, în Irlanda, pentru a putea să-mi trimit salariul prin virament pe contul meu din țară fără prea mari comisioane? Vă mulțumesc.
Buna ziua, Am o intrebare legata de un card de credit: Am un card de credit cu o limita de 5000RON sa spunem. Am o plata de facut de 7000RON. Daca transfer dintr- un cont curent 2000RON in contul...? (mai mult)
Buna! As vrea sa va intreb ceva. Vreau sa imi incep o mica afacere dar nu am idei cu ce sa fac. Nu as vrea sa fie foarte scump, poate ceva ce se poate face in casa. Orice idee ma ajuta! Multumesc
Salutare! Eu cu un amic căutăm chirie și am văzut că pe site- ul imobiliare.ro la anunțuri era trecut comision 50%. Cred că o parte din anunțuri, dacă nu toate, erau prin agenți imobiliari...? (mai mult)
Salut. Am trimis 15 lei din revolut in BtPay si mi-au luat 5 lei comision. La orice tranzactie este taxa de 5 lei? Sau doar la unele mai mici de o anumita suma? La brd nu am fost niciodata taxat
Vreau sa dau dupa liceu la jandarmi la subofiteri dar nu stiu exact dacă e chiar convenabil, salariul e ok? Probele sunt grele? Ca fata pot sa intru sau?
Buna ziua, Banca Transilvania imi cere sa imi actualizez datele la ei, au o sectiune "Sursa Fonduri" in care sunt urmatoarele optiuni : - Salarii, Chrii, Imprumuturi, Dividende, Alocatii, Donatii,...? (mai mult)
Merita sa deschizi o covrigarie? Ar depasi suma de 10.000 de euro ca investitie? In cat timp aproximativ as scoate banii daca zona unde as inchiria spatiul este destul de populata zilnic?
Bună ziua! Va deranjez și eu cu o întrebare! Mama mea a făcut un împrumut la 2 bănci, mai exact raiffaisen și bt, deocamdată nu avem probleme cu ratele, dar din cauza ca sunt vreo 1200 de lei...? (mai mult)
Credeti ca se pot face bani ca adolescent din Fiverr? (fiverr este o platforma internationala unde oricine poate pe gratis sa isi puna la vanzare servicii precum daca stii sa editezi bine poze pui acest...? (mai mult)
Ai nevoie de liceu musai pentru ca sa iti poti face firma de paza?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
DoarDorr întreabă:
00taylor00 întreabă:
GigelFentosu întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
WALL-E
Si tu te-ai indragostit iremediabil de robotelul WALL-E? Inseamna ca stii sa ne spui cine este prietena lui, dar si multe altele...