Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 22 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! Ce site-uri din care as castiga ceva bani, stiti? Nu caut sa fac sute de lei, dar oricat as face as fi multumit! Multumesc anticipat!
Salut, am 21 de ani si vreau să îmi incep propria firma de paza. Ce trebuie sa fac? E convenabil? Ma voi descurca? Sau ce firma ar trebuie sa imi incep pentru varsta mea? Vreau doar sa evoluez...? (mai mult)
Merită să investesc bani în eToro? Este legit?
Care este salariul unui procuror incepator?
Unde ma pot angaja pe timp de vara, fac 17 ani?!
Buna, am comandat un incarcator de hoverboard ieri 22.06. 2021 și nu stiu când ajunge dar am primit un SMS în care scrie Vom livra azi comanda deci azi ajunge?
Buna ziua, am si eu o intrebare. Zilele trecute am fost sa actualizez cardul BT, tin sa mentionez ca eu sunt imputernicita doar si pe acel card intra doar alocatia. De 2 luni nu intra nici o alocatie...? (mai mult)
De unde ma pot imprumuta cu o suma de 500.000- 1 milion euro pentru a incepe o afacere foarte profitabila? As putea returna suma+ dobanda(daca nu e prea mare) in cel mult 1 an. Am 19 ani si sunt student(nu...? (mai mult)
Bună! Bunica mea și-a vândut casa. Si ar vrea sa isi tina banii in banca. Putem deschide un cont comun? Ati putea sa imi recomandati o banca de incredere?
Buna! Cum as putea sa fac bani la 15 ani?
Bună ziua, am și eu o întrebare, as vrea sa ma angajez în Olanda și am găsit pe eJobs un număr de telefon undeva în depozit la descarcat, mi- a spus domnul toate detaliile la telefon dar a cerut...? (mai mult)
Buna ziua. Am niște bani în Euro. Pot plăti la magazin cu Euro? Sau trebuie să îi schimb în Lei.
Bună. Am făcut un descoperire de credit cu plafonul maxim de 5000 lei, as vrea sa știu dacă scot toți banii, cât plătesc, am dobânda undeva la 8 %.
Bună TPU, sunt angajat la un bar unde primesc pe lună 1400 lei. Se căuta chelner şi un barman aşa că la interviu i- am explicat că vreau să fiu chelner şi a fost totul ok şi frumos. Peste câteva...? (mai mult)
Buna ziua, daca avem o instiintare de plata fara data scadenta de plata, atunci in ce termen este obligatoria plata? Si daca in instiintarea de plata nu este scris forma de penalizare, atunci se pot...? (mai mult)
Buna seara TPU. De maine ar trebui sa incep sa lucrez ca si piccolo la o terasa din zona. Am dat de acest job printr- o prietena. Ma intereseaza mult jobul, imi convine programul pentru ca este part- ...? (mai mult)
Salut, pana acum faceam toate actele (note de receptie, rapoarte zilnice, etc.) tipizate, le scriam, iar acum am zis sa intru pe smartbill si sa incep sa le fac acolo. Intrebarea mea este cum fac...? (mai mult)
Salut,in ce pot investi 1000, 1500 RON sa-mi aducă o suma mai mare dar sa fie și ușor de învățat ce sa faci?
Buna ziua.Am un cont Monese si un prieten mi- a trimis 50€ si de o lună tot astept sa îi primesc.I- am contactat la support@monese.com si îmi trimit de fiecare dată sa dau informatii(Cred ca este...? (mai mult)
Salutare, deține cineva mai multe detalii despre firma moloc advertising, se ocupa cu închirierea terenurilor pentru montarea de panouri publicitare, ma interesează dacă a colaborat cineva cu ei?
Buna ziua, am facut un retur la un produs si am dat iban-ul mamei mele dar am trecut numele meu. Poate sa imi faca transfer?
Salut, stie cineva daca la UNIBET sau BETANO se poate face depunere cu cardul daca nu este al tau?
Salut TPU! Anul acesta am bacul si mai apoi m- am decis sa merg la atm, iar cand am fost la ipj sa ma inscriu mi- au zis ca pot pune o a doua optiune, maistri militari sau subofiteri, asa ca am ales...? (mai mult)
Am 14 ani si vreau ca vara asta sa fac rost de bani ca sa imi cumpar un nou PC. Un exemplu/o recomandare cum sa fac bani la varsta asta?
Buna TPU, ce slujbe sunt platite bine in Londra?
Salut TPU! Voi cu cat m-ati plati pe mine sa va tund gazonul?
Salutare, Mi- am instalat recent pe telefon Monopoly Business si am inceput sa joc online cu jucatori din toata lumea. Habar nu aveam sa joc acest joc si prin urmare primele 3 meciuri le- am pierdut. ...? (mai mult)
Salut, daca fac card visa/mastercard la 14 ani pot sa platesc cu el online, sa-l bag in paypal si sa primesc bani? Multumesc!
Ce parere aveti despre aplicatia sweatcoin (acea aplicatie care pretindea si inca pretinde ca te plateste pentru ca faci miscare)? Cum scoti banii?
A avut cineva experiențe cu "campania euro-tax.ro? Ce s-a întâmplat mai exact?
Cat înseamnă 207.660, 00 RON?
Salut TPU! Sunt elev și am mare nevoie de o sursa de bani. Nu contează dacă e online sau nu și nu contează suma! Vreau mai multe variante care...merg:) Știu că sunt multe opțiuni de care ...? (mai mult)
Ce se întâmplă cu aplicația mobile banking de la unicredit? Am platit cu cardul online o comanda de 900 lei in data de 15, in aplicatie scrie "- 900 ron" dar nu mi s- au extras banii din suma totala....? (mai mult)
Urmeaza sa ma angajez la mc pe postul de crew insa nu as vrea sa stau in bucatarie. Exista vreo metoda sa evit asta?
Bună am si eu o problema cum o pot rezolva Am muncit într- o fabrica de pâine de pe data de 25.05. 2021 pana la data de 4.06. 2021 problema este in felul următor pana sa ma angajez mi sa cerut buletinul...? (mai mult)
Ce se intampla cu mașina la finalul contractului de leasing dacă nu vreau sa plătesc rata reziduala? Revine la finanțator, o vinde și primesc vreo diferența sau pur și simplu se termina...? (mai mult)
Merita sa inveti despre investitul la bursa? merita sa investesti?
Salut,stie cineva de sarcini are un contabil primar?
Buna ziua! Ma adresez persoanelor care stiu cat de cat despre contabilitate....sunt clasa a 11 a si imi doresc sa devin contabil sunt pe profil economic dupa ce termin liceul ce pot sa fac? Pot tine contabilitatea...? (mai mult)
Buna TPU! Am auzit ca poti face dropshipping chiar si daca nu ai 18 ani. (in teorie evident ca poti practic tot ce trebuie sa faci e sa atragi trafic si nu e asa de complicat si sunt care fac multi bani...? (mai mult)
Buna ziua, Locuiesc in Oltenita Jud Calarasi. Doresc sa deschid o afacere. Am locatia dar nu este o zona chiar centrala. Ma puteti ajuta cu un sfat, cam ce as putea deschide? De exemplu o afacere...? (mai mult)
Salut, ce părere aveți de zona Militari Residence pentru închirierea unui apartament cu 2 camere (2 persoane)? Nu am mașină, dar nu reprezintă o problemă asta, deoarece am observat că majoritatea...? (mai mult)
Salutare TPU, am si eu o problema pe care nu o inteleg. Am un card la banca Raifeissen Bank. Cardul este făcut cu acordul părintelui meu deoarece nu am împlinit încă vârsta de 18 ani. Problema...? (mai mult)
Care ar fi jobul "ideal", sa zicem, al unui absolvent de liceu, care dorește sa lucreze full- time pe timpul verii și part- time, în paralel cu facultatea? Dacă ați avut experiente plăcute /neplăcute...? (mai mult)
Hey TPU, cat castiga un sofer de tir in strainatate?
Buna ziua, Doresc sa deschid o pizzerie cu livrare la domiciliu. Ma poate ajuta cineva cu cateva informatii? Ce acte trebuie? Cati bani trebuie investiti? (Locatia o am) Ce utilaje trebuie? ...? (mai mult)
Bună. Din câte am înțeles Marea Britanie a ieșit din UE și acum e mai greu de mers la locul de muncă. Ceea ce vreau să zic este că prietenul meu a mers anul trecut și a aplicat pentru acele ...? (mai mult)
Salutare, de curând o să mă mut cu chirie în București și sincer nu prea mă pricep la anumite aspecte privind plata utilităților, deoarece va fi pentru prima dată când voi sta în chirie. ...? (mai mult)
Buna! Cum trebuie sa procedez dacă vreau sa profesez ca manichiurista in Italia, din punct de vedere legal? Care ar fi varianta cea mai ok? Tin sa Menționez ca as vrea sa practic aceasta meserie acasă,...? (mai mult)
Hey TPU! Am auzit ca ar exista o metoda chiar foarte practica as putea spune de a colecta aur de 24k din componente de calculatoare vechi sau tot felul de cabluri de inalta tensiune de curent. Ideea e ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
DoarDorr întreabă:
00taylor00 întreabă:
GigelFentosu întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
WALL-E
Si tu te-ai indragostit iremediabil de robotelul WALL-E? Inseamna ca stii sa ne spui cine este prietena lui, dar si multe altele...