Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 22 Ianuarie 2025 sunt:
Bună TPU! Ați putea să-mi recomandați niște cursuri de unghii cu gel acreditate în SUA? MULȚUMESC!
Salut, funda! Ce trebuie sa stiu inainte sa investesc in crypto? Cum pot face profit din asta? Care este cel mai bun plan pentru a investi in crypto si a face un profit decent din asta?
Cum depun euro numerar la banca dupa o donatie de la parinti? Trebuie sa duc si contractul de donație de la notar? Multumesc unui răspuns cat mai tehnic
Buna TPU! Am 18 ani si caut un job online întrucât sunt încă elev, imi poate recomanda cineva niste joburi online? Multumesc anticipat!
Buna lume, Noi suntem https://cod- voucher.ro si incercam sa aflam cata lume stie ce este un site de money saving si mai mult de atat cata lume foloseste unul inainte de a face cumparaturi. Deci, ...? (mai mult)
Cat sunt dobânzile la ratele la Flanco?
Salut, cum as putea sa ma las de pacanele? Mi- am amanetat pana acum lantul de aur, calculatorul si am pierdut si banii pentru mare, nu am cu ce sa le scot inca am scoala si nu pot lucra. Vreau sa ma...? (mai mult)
Ce este aia "Green job"?
Astăzi am fost sa inchei o asigurare privata de sanatate la NN, dar persoana care încheie polița s- a purtat arogant si m- a interogat e normal? A interesat- o de unde fac rost de bani daca am salariul...? (mai mult)
Buna seara, am o problema, lucrez de 39 de zile și in contract scrie ca perioada de proba este de 60 de zile. Am fost sa cer demisia, mi- a fost refuzata și o spus sa vin după o săptămâna ca m-...? (mai mult)
La 14 ani ce as putea face sa câștig niste bani de buzunar? Online daca s-ar putea?
Salut TPU, am o intrebare mai ciudata legata de betano. Mi- am facut cont cam acu 1 luna sa zic asa si am rulat bani ..destui bani :)) ideea e ca sunt minor, contul e pe numele meu, as putea folosi...? (mai mult)
Salut TPU! Ce pot face daca am prea multe hartii de 1 leu, cateva sute mai exact? Din cate stiu bancomatele nu accepta bacnote de 1 leu, caci sa ii depun in cont a fost primul meu gand. Ce altceva imi...? (mai mult)
Salut, e adevărat ca pentru a- mi face cont my paysafecard îmi trebuie 16 ani? Eu știu mulți care nu aveau 16 ani și au cont și nu au pățit nimic. Oricum am 16 ani dar zic asa ca idee, poți...? (mai mult)
Buna ziua, am o suma mai mare de bani in euro si as vrea sa o depun pe contul meu in euro la banca ING. Stie cumva cineva daca se pot face depuneri in euro la ATM-urile ING? Multumesc frumos!
Pentru cei care au card revolut. Vreau sa imi iau un card metal.Cati bani pot sa retrag de la bancomat? Scrie ca maxim 3000 de lei pe luna.Cine ma lamureste, va rog? Sigur nu doar atat.
Idei de afaceri cu suma de investiție de 10000-15000€? Astept răspunsurile voastre. Dau funda
Daca nu am 18 ani pot paria la pariuri sportive?
Ce fac daca eu am card de Piraeus Bank dar s- a schimbat in first bank? Trebuie sa merg la banca sa il schimb? Imi ia bani de pe el? Sau il pot folosi asa pana expira cardul? Are ceva daca nu stiam si...? (mai mult)
Salut, am 17 ani si am nevoie de un job pe timp de vara in Sibiu. Cineva știe unde as putea lucra?
Salut, doresc sa îmi deschid o firma de construcții și nu știu cum este mai bine sa procedez, eu am deja o firma (SRL) deschisa pentru un magazin alimentar și un BAR dar nu știu cum este mai bine...? (mai mult)
Dacă o firma are profit brut 30.000 euro pe an, cât e pe lună? Știu că profit net e ăla cu care ramai in mana
Are cineva un cont payoneer?
Salut! Mi- am făcut cont pe Betano și mi- a cerut CNP- ul, l- am băgat, a mers totul bine dar la nume am scris numele unui neam și îmi cere poza de pe buletin, sa zicem că fac poza, pe buletin...? (mai mult)
Salut, am si eu o mica întrebare, ce merita pentru o afacere in 2021 un Salon de înfrumusețare (Cosmetica, coafor, frizerie, etc) sau un barber shop?
Salut, am si eu o întrebare.ce afacere profitabila ar merge in 2021 sa deschid cu bugetul de 10000- 15000 maxim, si daca se poate sa si specificați eu ca patron ce sarcini am. Ma gandeam la un barber...? (mai mult)
Salut, am o întrebare. Daca vreau sa- mi deschid propria mea afacere un barber shop (salon) ori sa- l iau de la 0 eu ori prin franciza, eu fiind patronul cu ce trebuie sa ma ocup in aceasta afacere cat...? (mai mult)
Hey, am venit cu o intrebare aici:)). Daca vreau sa comand mancare de pe o aplicatie anume si stau la țară pot primi comanda?
Pentru deschiderea unei firme mici exista finantare de la stat? Adica, doresc sa deschid firma nou cu un SRL si vreau sa stiu daca am posibilitatea de a apela la stat pentru sustinere, firma va fi pe...? (mai mult)
Salutare! Doresc sa stiu daca pe cardul de euro poate sa îmi fie transferați și franci elvețieni?
Salut. Daca sunt polițist pot avea o afacere? Am înțeles ca nu. Adica de exemplu sa am un magazin, bar sau fermă ceva.
Cam cati bani as putea castiga pe Instagram daca am 1200 de followers?
Buna! Am doua intrebari. Stiu ca daca vrei sa- ti deschizi un business si sa vinzi chestii (online in cazul meu) iti trebuie factura la tot ce intra. Dar daca faci produse handmade? Iti trebuie facturi...? (mai mult)
Ce inseamna program de lucru sezonier?
Salut! Am o întrebare! Cum pot face 1500 de lei foarte repede? Am nevoie urgentă de bani! P.S: Am 14 ani.
Salutare, ma numesc Alexandru si vreau sa accesez fonduri europene sau de stat nerambursabile pentru a deschide o pensiune agroturistica, am inteles ca prin Submasura 6.2 si Submasura 6.4 se poate face...? (mai mult)
Buna TPU. Cam cat se castiga la food panda pe luna? La 4 ore sa zic pot ajunge la 1600 net?
Buna TPU. Am un cont paypal (euro) care este "legat" de contul meu de la Banca Transilvania(cont in lei). De cand am inceput sa utilizez paypal pe aplicatia celor de la BT mi s- a creat un cont in euro...? (mai mult)
Se pot bune pani pe un card din alta localitate fara ca persoana care ar trimite sa nu aiba card sau cont in banca!? Vreau o lamurire!
Tocmai mi- am deschis un SRL si trebuie sa imi deschid si un cont la banca pentru el, mai mult o sa am incasari si plata cu cardul (scoaterea banilor prin dividente/sau normal). Incasarile or sa fie lunare...? (mai mult)
Unde pot vinde aur la pret convenabil, la amanet, firma bijuterii? Sau exista banca sa cumpere aur de la populatie?
În seara aceasta când am fost să scot bani de la Unicredit mi- a rămas cardul bancar blocat în bancomat. Chestia este că după ce am introdus cardul mi- a apărut scris pe ecran "bancomat nefuncțional". ...? (mai mult)
Salut, as vrea sa ma apuc de web design si nu stiu cu ce sa incep. Am tot facut diverse lucruri in Adobe si vegas, editare foto/video, logouri, bannere si prezentari dar doar la nivel de proiect de...? (mai mult)
Buna! Voiam sa stiu daca mai intra banii de liceu pe card pe lunile aprilie si mai deoarece la sfarsitul lui martie au intrat ultima data (si nu am absente deci nu vad un motiv pentru care sa- i taie). ...? (mai mult)
Buna! Ce parere aveti de creditele pentru studenti? Ce banca ati recomanda pentru un astfel de credit? Multumesc
Salut, am un card la brd si am uitat codul pin. L-am introdus gresit de 3 ori in atm. Ce ar trebui sa fac?
Pot cumpara un paysafecard in euro in Romania?
Buna, poti face cont Paypal si sa atasezi cardul parintelui/iubitei pe contul tau? Sau trebuie obligatoriu sa fie cardul tau
As vrea sa mă apuc de pariuri sportive, sunt fan înfocat fotbal, in fine, dar sunt începător, ce ar trebui să știu? Ce înseamnă &3, gg, etc? Nu pot apasă ori că echipa gazdă câștigă sau...? (mai mult)
Ce înseamnă să investești în criptomonede?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
DoarDorr întreabă:
radu383838 întreabă:
00taylor00 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?