Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 22 Ianuarie 2025 sunt:
Buna ziua, Stie cineva o firma serioasa de constructii in Danemarca sau Germania pentru angajare? Fara firme de recrutari. Va multumesc
Salut! Dacă sunt in prenatal pot face prima casa?
Daca imi promovez o postare pe Instagram dând 10 lei pe zi pentru promovare banii câștigați din acea postare eu cum ii pot primi? (Am 1k de urmaritori)
Ca sa fac dropshipping trebuie sa am firma?
Buna, ma puteti ajuta va rog frumos cat mai repede? Am facut un credit la banca si joia trecută a fost evaluatorul la apartament si deja trebuia să ne anunțe dacă l- au evaluat la cat trebuie! Azi...? (mai mult)
Cum evaluez prețul unei case așa fără un agent specializat, doar sa vad cam cat ar fi? Casa avand 7 camere și o curte de aproximativ 100-120 m?
Buna ziua. Știe cineva cum se procedează pentru a cumpara in rate de pe eMAG? Ce card trebuie? Mulțumesc
A făcut cineva refinanțarea creditului de la Banca Transilvania? Se cere și la refinanțare 3 luni la actualul loc de munca?
Salut TPU! În urma unui anunț publicitar postat pe Instagram am dat de următoarea oferta. Sunt doar curios dacă știe cineva ceva despre respectivii, cât de serioși sunt și dacă este adevărată...? (mai mult)
Buna ziua. Cum pot gasi lucrari in constructii particulare?
Buna ziua, Cum pot lua lucrari particulare in Danemarca? Exista vreun site anume? Va multumesc
Buna ziua, am o dilemă legata de angajarea la propria microfirma. Cum este mai bine sa procedez, mă angajez și plătesc dările prin firmă sau le plătesc separat direct la anaf?
Salut TPU, cat de incredere sunt fan curier? De o sapt si ceva astept colet de la ei si nici macar un masaj nu am primit!
Salut. Cineva care se pricepe la econometrie, stagiatica, contabilitate?
Buna tpu.Am aplicat pentru un job la Glovo.Cam in cat timp ma vor anunta nu stiti? Ca imi zice pe email ca au primit multe solicitari.
O metoda prin care imi pot debloca contul de paysafe? Nu pot face nici o tranzactie. Prin email nu raspunde nimeni
Dacă nu lucrez pot să-mi deschid cont la bancă?
Hey TPU, cum vi se pare salariul https://ro.jooble.org/desc/- 5867497996993392017?ckey=spania&rgn=- 1&pos=2&elckey=661971036790675851&p=1&sid=4371415692042301486&age=329&relb=100&brelb=100&bscr=44887.8381318018&scr=44887.8381318018&iid=-...? (mai mult)
Heei, imi poate spune cineva care sunt formulele pentru soldurile initiale, finale si intermediare ale unei intreprinderi? Si la soldul intermediar sunt mai multe de calculat nu? Gen marja comerciala,...? (mai mult)
Cum pot transfera alocația copilului de pe cardul meu CekBanck pe card Transilvania?
Care e cea mai buna firmă de carduri? Mă refer banca care nu ia comision in străinătate pentru extrage, curs valutar etc
Care este jobul visurilor voastre?
Am mers girant la CAR pentru o femeie care e in Anglia. A venit proprire pe salariul meu cum ca ea nu a plătit nici o rata. Ea susține că CAR- ul ii trage banii de pe cardul din Anglia(62 lire), cum...? (mai mult)
Salut, recent am venit de la munca din alta tara, iar aici nu gasesc deloc servici in afara de constructii unde nu pot, cum pot face bani altfel aveti idei ceva? Chiar nu mai vreau sa plec in afara ...? (mai mult)
Cum pot trimite bani din Spania pe contul meu revolut? Ma interesează toate metodele posibile
Ce sunt produsele și serviciile bancare? Care este diferența fintre ele?
Bună seara, tuturor! Ce firme/bănci cunoașteți care oferă leasing imobiliar persoanelor fizice? Vă mulțumesc frumos.
Cum fac bani din Instagram? Dau funda
Dacă obțin fonduri nerambursabile, banii sunt doar pentru afacerea în sine sau include și cumpărarea unui teren, construcția unei cladiri și chestii de genul? Ar trebui să am deja terenul ...? (mai mult)
Cum imi încep o ferma de vaci? Unde stau eu multi și- au făcut ferme de animale si acum sunt bogați. Vreau sa obtin niste fonduri nerambursabile pentru asta. Cum încep? Stoica iti oferea 50- ...? (mai mult)
Buna seara. Mai exista un site ca TPU cu intrebari?
Daca am 14 ani si doar ce a venit glovo in Slobozia pot efectua servicii in calitate de curier sub numele tatalui meu(sub contul lui practic)?
Heei,imi poate spune cineva care sunt activitatile de trezorerie ale unei intreprinderi? Multumesc anticipat!
Cum aflu daca am prprire pe salariu? In 2018 am facut un abonament la Orange si nu l-am platit. Acum m-am angajat și iau salarul pe card. Si daca ar fi sa imi opreasca..cat ar fi?
Dacă ai un magazin alimentar e legal sa faci tu sandvisuri și prăjituri sa le vinzi in el?
Ce schimbare ar trebui facuta in România ca nimeni să nu mai simtă lipsa banului? Adică toată lumea să aibă bani multi. Toata lumea sa aibă o mașină o casă, să fie fericiți! Nu unul...? (mai mult)
Pentru a deschide o firma iti trebuie un sediu si daca da, de exemplu am o casa la tara se poate trece ca sediu? Adica eu stau in Bucuresti cu chirie si sa trec casa de la tara ca si sediul firmei.
Suna ciudat poate dar de ce dominos pizza, jerry pizza, pizza hut si astea au pizza cam nepizza? Adica am impresia ca pizzele lor sunt asa prea "fast food" sau nu- mi dau seama. De exemplu daca imi ...? (mai mult)
Bună, sunt agent de vanzari la o firma x, vreau sa aflu dacă este o aplicație sau un site în care sa pot organiza magazinele mele sau produsele pe care le vând?
Pot face un credit de 120 de mi-l la banca dacă nu sunt angajat? Am înființat o firma de transport și mai am nevoie de niște bani
Daca tin o suma de bani in banca, spre exemplu : 10. 000lei si dupa 1 an de zile ma uit in sold cont fara ca alti bani sa mai fie depozitati, suma respectiva o sa fie tot 10. 000lei si peste 1 an? Sau...? (mai mult)
De ce nu mi-au întrat tichetele de masa pe card? Menționez ca mi-am făcut lichidarea înainte de data în care se primesc bonurile alea...
Salutare, as dori sa achiziționez un ATV însă am văzut ca are afișat preț cu TVA și fără TVA... îmi explica și mie cineva cum pot sa îl achiziționez la prețul fără TVA?(știu ca pe firma)...? (mai mult)
Cat ar costa sa se construisaca 10 garsoniere langa Bucuresti dar din lemn si fiecare casuta sa aiba si un teren de 200 mp?
Salutare! Vreau să comand un telefon de pe google store pe adresa unei rude în Germnia, dar cu cardul meu care e în lei. Se poate? Dacă plata telefonului se face în euro iar contul meu e în lei,...? (mai mult)
Salut, vreau să comand biciclete engross de pe Alibaba. 1Nu știu ce înseamnă prețul 30$- 50$ un exemplu de ce prețul nu este fix. 2La unele anunțuri prețul nu este afișat, cum aflu? 3Cam...? (mai mult)
Cineva care a lucrat la MC Donalds? Cum sunt salariile? Aproximativ cele part time cat ar fi? Sunt condiții bune de munca?
Ce se întâmplă dacă scot bani din străinătate cu card românesc? Când scot bani din străinătate se convertesc in moneda țării, adică euro? Dacă scot bani din Olanda cu card făcut în...? (mai mult)
Salut! Cat ar putea castiga un sofer de taxiu in Bucuresti pe luna? Dar un sofer de uber?
Ce avantaje confera semnatarilor un contract de munca perfect legal? Cine si cum este avantajat sau dezavantajat cu prilejul prestarii de munca in mod ilegal?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
DoarDorr întreabă:
radu383838 întreabă:
00taylor00 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!