Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 22 Ianuarie 2025 sunt:
Salut TPU. Doresc sa infiintez o firma cu sediul la domiciliul meu unde locuiesc cu familia. Nu sunt titularul proprietatii. Activitatea pe care o voi despafura va fi la biroul meu. Exista sansa sa fiu...? (mai mult)
Salut. Pot să îmi fac un card de la vârsta de 14 ani? (să pot să adaug bani în el și să pot plati online)
Buna. Dacă îmi fac card revolut în Irlanda și vreau să depun o sumă de bani în euro pe el, pot să transfer banii în contul meu din Romania, doar că la BT? Specific că am cont in euro, respectiv...? (mai mult)
Doresc un raspuns sincer si cat mai concret. Zilele astea urmeaza sa imi deschid o firma SRL, pe lucrari in instalatii electrice de joasa tensiune 230 V, de unde pot lua lucrari sau cu ce firma sa intru...? (mai mult)
Buna! Intrebarea mea este: Pot sa platesc la Emag in showroom o comanda, folosind cardul de cumpărături Emag pentru 60% din suma comenzii, iar restul cu un card de debit sau cash?
Salut! In ce pot investi 3000 euro pentru un profit/venit constant? Ofer funda pentru cele mai bune idei.
Salut, pot vinde un premiu de la o tombola?
Vreau sa ii trec pensia bunicii mele pe Revolut, se poate? Si cum? Multumesc
Salut, eu am cont la banca doar in euro și în lei, daca vrea cineva sa-mi trimită Lire ce se întâmplă? Imi intră direct în lei?
Bună ziua! Somajul se plateste pentru luna in curs, sau cu o luna in urma?
Bună! Mi- am schimbat numărul de telefon și nu mă pot conecta la contul de PayPal. I- am contactat pe Facebook și mi- au recomandat să sun la Serviciu Clienți pentru a rezolva această problemă. ...? (mai mult)
Cam cat ar costa o licenta de comercializare de haine de la un anumit brand? (spre exemplu adidas)? Asa am auzit ca daca vrei sa vinzi haine ai nevoie de licenta. Intreb doar de curiozitate ca sa stiu....? (mai mult)
La ce bancă să îmi deschid cont? Abia m-am angajat și aș vrea să îmi deschid un cont bancar la o bancă. Eu aș vrea ING (dar nu sunt sigur) pentru că am văzut că au comisioane foarte mici
Buna dimineata! Exista vreo banca care ofera credit in valoare de max 1000 lei pe baza talonului pensiei de urmas, eu fiind studenta? Vreau neaparat sa imi caut un loc de munca si sa stiu sigur ca ma ...? (mai mult)
Salutare, am lucrat intr- o multinaționala aproape 2 ani, dar de 3 săptămâni mi- am schimbat locul de munca, intr- o alta companie pentru un salariu mai avantajos. Eu planific să- mi fac un credit...? (mai mult)
Salut! Acum ceva timp o ruda a accesat un împrumut in valoare de 30.000€ in Suedia iar din cauza lipsei de munca a revenit in România plătind doar câteva rate din împrumut. Intrebarea mea este dacă...? (mai mult)
Buna ziua. Până la ce sumă pot plăti cu cardul la magazin, până să îmi ceară codul pin? Nu am un card furat. E o curiozitate, pentru că mi- e silă să îmi pun codul pin, poate mi- l mai...? (mai mult)
Salut! Ce vârstă și condiții îmi trebuie pentru a merge la banca și a schimba niște bani(dinar sârbesc deoarece la casele de schimb valutar nu au). Menționez ca am 15 ani și nu am un cont bancar...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt student la facultate si nu prea am multi bani. Ce idei mi- ati recomanda? (vreau sa fac si eu bani ca am nevoie mai ales ca parintii nu ma pot ajuta prea mult, vreau cumva sa fac eu bani...? (mai mult)
Salut, am 17 ani si ma gandeam sa investesc fiindca mereu mi- a placut ideea de a investi niste banuti pentru un potential profit. Nu sunt disperat dupa bani, am sa investesc doar banii de buzunar dar...? (mai mult)
Care este cel mai bun site/persoana care vinde tutun? Vreau recomandari. Si care este printre cei mai buni producatori de tutun? (Kent, Pall Mall.) Eu as dori un tutun care sa fie asemanator cu cel...? (mai mult)
Bună! As avea nevoie de părerea voastră! Am o anumita suma de bani pe card și ținând cont ca nu știm ce se va întâmpla pe viitor cu băncile, conturile bancare, sau chiar banii în sine (dacă...? (mai mult)
Buna ziua, am si eu o intrebare legata de loterie. Daca castigi la o loterie din alta tara sa spunem Austria unde nu se impun taxe pe castigurile la loterie atunci va trebui sa platesc aici in Romania...? (mai mult)
Salutare, am o întrebare. Se pot lua datele de pe un card de cumpărături, cum ar fi CNP etc., sau se pot scoate banii de la bancă cu cardul de cumpărături dacă codul de bare nu este tot...? (mai mult)
Salut, am tot vorbit zilele astea cu cineva care dorește să facă o rată online prin credex la altex. Știe cineva cum se procedează mai exact? Nu găsește nicăieri pe net un răspuns clar. Scrie...? (mai mult)
Salut TPU, am obținut in Anglia național insurance number dar acum sunt în România și nu vreau sa ma mai întorc acolo niciodată! Știe cineva ce pot sa fac cu el? (Nino)
Salutare. Am ajuns in Anglia pe data de 27 aprilie 2021, acum o luna mai exact. Intre timp m- am angajat cu contract Full time, lucrez, am programare pentru NINO pe data de 7 iunie, dar sunt stresat...? (mai mult)
Daca am card e de ajuns pentru a face tranzactii cu monedele virtuale? Sa investesc in ele, sa cumpar, sa vand, sau trebuie neaparat si 18 ani? in cateva luni implinesc, dar pana atunci imi pot fface...? (mai mult)
Ce este un credit ipotecar? Nu am gasit nicaieri o definitie pe care sa o inteleg mai usor!
Salut TPU, am un prieten care ar vrea să facă un credit de 3000 de lei însă are doar 18 ani și nu e nici angajat, aveți idee unde poate face acest credit? Sau daca se poate ceva cu dobândă mică...? (mai mult)
Vreau sa imi deschid un cont (altul decat cel pe care il am pentru salariu), la alta banca, cu card atasat, sa pun o suma de bani acolo si sa il folosesc pentru diferite cumparaturi online sau in magazine,...? (mai mult)
Buna! Stie cineva unde as putea schimba monezi (10/50 bani) in bancnote in afara de banca? Banca la care am fost nu avea aparat automat de numarare al monezilor si nu le- au acceptat. Am incercat acum ...? (mai mult)
Cum să începi o afacere cu 20000 euro?
Buna TPU! Daca faci bani online sa zicem ca din mai multe surse, ca venit lunar (etsy, Instagram, affiliate marketing, stocks, cursuri online etc) ar trebui sa te inregistrezi la anaf probabil ca ...? (mai mult)
Salut. Vreau sa deschid un Pfa si vreau sa stiu ce calificare necesita urmatorul cod CAEN 4334.
Salut.Cam cat trebuie sa câștige pe zi un patron de restaurant, cu 10 angajați, salariul fiind de 2000 de lei +/-, plus cheltuieli marfa etc., ca să nu ramana pe minus? Multumesc!
Buna, se mai pot recupera banii de la CEC de pe libretele de economii cu dobanda si cele care au castiguri in autoturisme? Cele pentru autoturisme sunt din 1983 si cele cu dobanda din 1990 si 1992.
Buna, daca imi deschid o afacere cu haine online, am nevoie de ceva autorizatie si cum o obtin? Gen vreau sa imi creez un site. Si a doua intrebare, daca cumpar haine no name, le modific si le schimb...? (mai mult)
Buna TPU! Este cineva care a lucrat la Cinema One Brasov, in Coresi? De la ce varsta angajeaza? Cum este colectivul, mediul de lucru? Dar salariul? Orice detaliu este bine venit! Multumesc in avans!
Dacă am 6 luni lucrate și salariul este 2800 de lei, oare am șanse sa obțin un credit de nevoi personale in valoare de aproximativ 13000 de Euro? Mulțumesc.
Bună! Am o mare rugăminte, realizez lucrarea de licență care se concentrează pe decontările cu personalul (salarizarea). Este cineva care mi- ar putea răspunde la câteva întrebări legate de ...? (mai mult)
Am auzit recent de siteul teespring. Un site unde iti poti crea singur diverse produse personalizate de la cani, huse de telefon, tricouri si multe altele si daca cineva cumpara castigi banii in paypal...? (mai mult)
Pot plăti cu paysafecard fără sa am cont de paysafe? Ca vreau sa donez unui Youtuber și mi- a fost blocat contul de paysafe... Deci pot plăti fără cont gen doar cu codul care îl primesc la...? (mai mult)
Cum platesti impozitul din cryptomonede si ce se intampla daca nu il platesti?
Se poate tranzacționa bitcoin pe platforma Interactivbroking?
Proprietate privata - masina - bani. Cauza deces sau batranete cu nevoie de asistenta medicala (imposibilitate de intretinere pe cont propriu). Variante - moarte asistata in Belgia sau Olanda nu mai...? (mai mult)
Salut. Lucrez pentru un tip din Grecia de un an de acasă. Tipul ăsta nu are firma. Trebuie sa îmi fac PFA? Și dacă da, mai pot acum, după ce am primit bani un an fără să am PFA? Ce mă...? (mai mult)
Salut. Fratele meu are un credit la BCR..Ar dori sa facă o refinanțare si sa primească și niște bani în plus. Are peste 1 an de când plătește la creditul existent. Ce criterii trebuie sa îndeplinească...? (mai mult)
Cum se calculează salariul net? Am folosit niste calculatoare de salariu de pe internet si mi- a cam iesit 1552 la toate din salariu brut de 2600. Este corect? Chiar in halu asta sa imi ia 1048 de lei,...? (mai mult)
Hei TPU! Care e diferența dintre Visa și MasterCard?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
radu383838 întreabă:
DoarDorr întreabă:
00taylor00 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?