Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 22 Noiembrie 2024 sunt:
Bună ziua tuturor, nu cred ca aici am rezolvare cu ceea ce ma confrunt eu dar ar fi bun un sfat sau câteva sfaturii de la voi...ma joc la jocuri de noroc din 2014 la.inceput jucam bani care mi permiteam...? (mai mult)
Voi cu cât ați vinde o casa de lemn de vreo 22m² și vreo 90m² teren? Casa are 50 ani minim.
Buna ziua, sunt clasa a 12 a și nu vreau sa dau Bac-ul :)). Ce locuri de munca as putea sa găsesc?
Impozit, taxe, amenzi La mine în sat un vecin are acumulata suma de 60.000 de Ron de plata la primărie.Eu știu exact acest fapt deoarece persoanele care se ocupau la primărie de înștiințare ...? (mai mult)
A participat cineva la o sesiune de identificare online video pentru inregistrarea in Spatiul Virtual Privat al ANAF? Dacă da, vi s-a pus ceva întrebări?
Bună! As vrea sa știu cum pot achita prin operatorul de telefonie mobila(Orange). Nu ma refer la a achita factura, ci a achita alte lucruri și apoi sa vina suma ca și cost suplimentar!...? (mai mult)
Buna, in urma cu un an am primit suma de 7000 de lei pentru un software de decodare telefonie mobila. Persoana era noua in domeniu si m- am oferit sa o ajut sa invete softul din moment ce isi face firma...? (mai mult)
Salut,am asa o intrebare... pot sa primesc banii de pe un cec bancar in Italia fara a avea un cont la banca?
Cum pot găsi firme specializate în reaprovizionarea aparatelor de produse amplasate în diferite locații, a aparatelor de cafea ( tot automate ) etc... Cu produse - cele cu produse, adică să...? (mai mult)
Buna ziua, in data de 27.05. 2024 am făcut o plată la Mega Image din contul Revolut, nu a acceptat de vreo 3- 4 ori, după care a mers.Cand am ajuns acasă am constatat că de fapt banii din cont ...? (mai mult)
Buna ziua! Se poate face împrumut bancar pentru înființarea unei firme? Ce cerințe trebuie sa îndeplinesc? Mulțumesc!
Salutări. Credit de nevoi personale sau overdraft(descoperit de cont) avantaje și dezavantaje după experiența fiecăruia dintre voi? Știu că răspunsul ideal ar fi sa 'economisim'
Stie careva o firma din Buzau care angajeaza soferi profesionisti fara experienta? Exclus comunitate. Multumesc!
Salut! Unde ma pot angaja in Buzau pe timp de vara la 15 ani?
Salut TPU, am 16 ani si locuiesc in Iasi, unde ma pot angaja in oras? Multumesc!
Buna ziua, Vreau sa imi infiintez un PFA care ca activitate va avea dezvoltare de jocuri video dar si publicarea lor pe internet. Jocurile vor sa fie gratis dar vor contine microtranzactii. Aproximativ,...? (mai mult)
Salut TPU, am 16 ani si locuiesc in Iasi, unde as putea sa ma angajez in oras? Multumesc!
Salutare, pot depune o sumă de 20.000 de euro la banca fara problema sau cum pot depune aceasta sumă odată sau in mai multe tranșe?
Buna dimineata, Credex de la Altex sau Tbi Bank cu eMAG, vreau sa iminiau un laptop de 3000 lei cu finantare, din pacate nu am banii necesari cash si nici nu pot in alta pare sa fac un card de cumparaturi,...? (mai mult)
Salut. Pentru a organiza aniversări cu tobogan gonflabil și mașina de popcorn trebuie să-mi deschid un pfa sau srl? Sau pot face așa fără a-mi deschide o firmă?
Salut TPU, vreau sa știu dacă cumpăr panouri solare am ceva de dat la stat sau la stația electrica din județul de care aparțin?
Va salut! Doresc sa ma adresez persoanelor care au achizitioant material saditor de la paulowniaonline( dl. Basoc Paul- Bistrita), ce parere aveti despre aceasta firma? sunteti multumiti de achzitiile...? (mai mult)
Salut! Vreau să plec înapoi în Franța la muncă. Am făcut studiile acolo și am și lucrat. Problema a fost că am mers singur și am fost puțin afectat de mediul de acolo și de egoismul lor. Așa...? (mai mult)
Am nevoie de un video pentru construirea unui rig minier pentru monede virtuale care folosește algoritmul Scrypt și poate duce pana la 50 gh/s.
Ce este "coaching"? Stiu ce inseamna cuvantul in engleza, dar de ceva vreme aud oameni care zic ca se ocupa de coaching (punct). Am auzit de coaching in cariera, in sport, in domenii mai specifice,...? (mai mult)
Buna, îmi explică și mie cineva (pas cu pas)cum se vând lucruri pe vintid, mai mult partea cu expedierea, trebuie sa printez adresa pe colete sau cum funcționează? Dacă sunt haine, trebuie sa...? (mai mult)
Salut, sunt un baiat de 15 ani si vreau sa gasesc ceva de lucru pe timpul vacantei de vara in judetul Botoșani, stie cineva unde as putea sa caut?
Daca am facut bani de la tiktok dar nu i-am scos si ii pun pe on hold ca sa imi fac firma are cv?
Buna TPU. Daca am scos 1500 de lei din superbet trebuie sa merg la ANAF sa declar castigurile respective? Eu stiu ca trebuie o suma mult mai mare de atat dar vreau doar sa fiu sigur si care ar fi consecintele...? (mai mult)
Vă salut! Știe careva de unde își achiziționează cei care revând telefoane pe olx sau în magazinele proprii stocul? Atât telefoane noi cat și telefoanele second hand Mă gândesc ca nu...? (mai mult)
Buna! Bunica mea a primit acel card social zilele trecute, dar soldul e 0. Ea a iesit la pensie in noiembrie si acum a primit acel card. Cand se poate astepta sa i se incarce cardul? Intra si de pe lunile...? (mai mult)
Dacă aș crea un plan de afaceri pentru a accesa fonduri nerambursabile sau start up nation, ar putea oferi aceste fonduri pentru a acoperi o perioadă (luni) cheltuieli de chirie și mentenanță, ...? (mai mult)
De ce tip de afacere am nevoie pentru a vinde lucruri diverse (reselling)? Si de ce capital am nevoie pentru a deschide firma? (Adica sa o tin deschisa ca din cate stiu e nevoie de 100 lei parca sa ramana...? (mai mult)
Bună! Aș dori să optez pentru încadrările din sursă externă în poliție, dar nu știu care anume sunt pașii… Mulțumesc anticipat!
Salut TPU! O idee in ce as putea investi aprox 7000€ si sa fie relativ sigur sa reintoarca un profit? Exclus trading/crypto si prostii de genul va rog.
Bună ziua! Am 2 loganuri(indeplinesc conditiile pentru uber) pe care as vrea sa le dau in chirie, cum trebuie sa procedez si ce ar trebui sa stiu? Ce taxe am de platit, imi trebuie firma? Etc....? (mai mult)
Cum imi fac un card Revolut?
Buna. Este legal sa joci din Romania la loteriile internaționale precum Eurojackpot sau Euromilions, etc? Si daca da, va rog site- uri pe care se poate juca (fara pariuri)! Ce parere aveti de LottoPark?...? (mai mult)
Salut, acum 1 luna mi- am facut doua asigurari la ing, pot abia dupa 1 luna sa renunt la ele? Si daca da sunt costuri? Mi- am dat seama ca ele chiar o sa imi fie nefolositoare avand deja la o alta banca...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda un magazin online pentru mineri bitcoin cu algoritm Scrypt.
Daca am cont de la banca transilvania pot sa scot bani in euro de la cec bank?
Salut TPU, aceasta întrebare este pentru cunoscători. Dau funda! Cine poate sa îmi spună un ASIC cu algoritm SCRYPT pentru minarea de bitcoin?
Buna! La ce bancă recomandați deschidere unui cont? (să fie ok din punct de vedere al comisioanelor, internet banking-ului, gestionarii). O să îl folosesc pentru salariu.
Buna seara! Mi- am facut un card de cumpărături pentru a achiziționa electrocasnice de la Flanco. Limita de cred a fost de 4100 lei, am cumpar produse de 1700 lei, am platit 12/41 rate si dupa n-...? (mai mult)
Cum transfer bani de pe payseif pe Revolut?
Salut TPU. Am o întrebare legată de cardurile de credit( star bt ) cu rate fara dobânda. In cazul in care retrag o sumă de pe card, luna viitoare pun suma înapoi și după retrag iar jumatate din...? (mai mult)
Unde gasesc si eu o afacere online automatizata de vanzare si care este pe profit?
Hei! Mă poate ajuta cineva cu un răspuns? Vreau să fac un transfer de bani din Germania, cu cardul meu sau PayPal, către România intru- un cont de Revolut și aș dori să știu care este taxa...? (mai mult)
Salutare,știe cineva distribuitori de produse Ever power? Mulțumesc anticipat
Se întâmpă ceva dacă schimb parola unica?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
GeogG23 întreabă:
RayKzor51 întreabă:
10Bubico întreabă:
Sunia611 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?