Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 22 Ianuarie 2025 sunt:
Hei TPU. Am si eu o intrebare va rog daca stiti sa ma ajutati. Am 100k pe tik tok, 1 milion de aprecieri si la 2 din video am 3 mil de vizualizari. Ideea este ca mi- am trecut contul pe Germania pentru...? (mai mult)
Salut! Am 18 ani si vreau sa imi iau un job part-time si as vrea sa aflu care este salariul brut si cat este net.
Ce inseamna pe digistore24 ca Earnings/Cart visitor? Adica daca o persoana adauga prosudul in cos eu primesc un procent? Sau daca si comanda?
Am 19 ani si as dori sa fac un imprimut de 10000- 13000 de lei pentru nevoi personale dar nu gasesc nicaieri nici o banca sa imi aprobe fara sa am 3 luni de munca sau 21 de ani. Am doar 2 luni de munca,...? (mai mult)
Buna! Am încercat să fac un cont pe revolut și tot da eroare fix când am încercat să fac poză la buletin și după ce am dat că este valid, cum să fac sa dispară?
Salut, vreau să aduc marfă engross din Turcia în România ca peroana fizcică. Ce acte îmi trebuie la îndemână să nu am probleme la vamă/controale să confiște marfa? Unde pot obține aceste...? (mai mult)
Buna TPU:) peste 5-6 luni fac 14 ani si as vrea sa ma angajez undeva pe langa scoala, sa câștig si eu banii mei, unde as putea sa ma angajez?
Buna. Stie cineva cand intra banii de somaj? Pe ce data?
Am de gand sa plec la munca in Marea Britanie peste un an si ceva, cu un prieten. Am acolo o mare parte din familie deja stablita de ani buni. Cunosc limba engleza insa nu intentionez sa fac aici studii...? (mai mult)
Buna TPU! Dacă am un card ISIC de la BRD, facut cand eram minor, eu fiind major acum, trebuie sa schimb ceva, trebuie sa merg la banca sa declar ceva pentru a primi anumite drepturi? Pot efectua...? (mai mult)
Buna ziua. Pentru persoanele care au facut un imprumut la banca (pe 30 ani sau mai putin) pentru a- si achizitiona un apartament/casa, cum v- ati decis pentru care banca sa optati? Cum ati decis ca doriti...? (mai mult)
In cat timp pot ridica niste bani trimisi prin moneygram si cat timp am la dispoziție să-i iau? Pot ridica banii și sâmbăta? Țin să menționez că banii sunt trimiși din UK. (*DAU FUNDĂ*)
Imi puteti recomanda un bitcoin walet in afara de electrum si basecoin?
Buna! Stie cineva daca acel card social pentru bătrâni se poate reface daca a fost pierdut?
Cine ma poate lămuri și pe mine cu asta:, , plată minim la ora 9, 50 € + în acord", plus în acord nu știu ce înseamnă, pleacă o fată în străinătate și nu știe ce înseamnă plus ...? (mai mult)
Daca cumpar actiuni pe un broker online (ex.: iqOption trade, eToro...etc dar pe eToro voi face cel mai probabil) impozitul trebuie platit personal? Sau iti retin ei suma de impozitare cand dai...? (mai mult)
Salutare. Sunt un mic antreprenor de 19 ani. Momentan am visul de a- mi deschide o afacere. Fara sa ma bag prea mult in detalii, mi- am pus o mica afacere pe picioare care nu a functionat tocmai cum ma...? (mai mult)
Salut, urmează să mă mut in Timișoara și caut o alternativă sa îmi măresc veniturile, nu am mașina, dar am permis, singura experiență pe care o am e ca bucătar sau dati- mi va rog o alternativă...? (mai mult)
Salut TPU, o întrebare pentru cei care au experienta pe platforma Ebay. Am creat un cont de vânzător care din păcate au hotărât sa il închida deoarece unul dintre produse nu corespundea cu politica...? (mai mult)
Pot cumpara bitcoin ca minor?
Salut tuturor, am aplicat pentru viză ca să pot munci în Anglia. Am aplicat pentru viză de pe 20 aprilie şi încă nu mi- a venit. În cât timp îmi va ajunge viza? Am vorbit cu un prieten ...? (mai mult)
Buna ziua, Intentionez sa construiesc un parc fotovoltaic cu ajutorul fondurilor europene si as avea nevoie de cateva informatii. 1.Pot obtine finantare pentru 1MW putere maxima? (am inteles ca am nevoie...? (mai mult)
Hey TPU! Este cryptominerul NICEHASH un cryptominer bun adica nu este vreun scam sau sa ma hackuiasca sa imi ia ce produc si etc. Este safe pentu a mina linistit cu el?
Buna TPU! Am nevoie de ajutor! Îmi puteți da câteva idei cum pot face 100-200 lei la 13 ani? Va rog frumos este urgent! Dau fundiță!
Salut TPU, am o întrebare în legătură cu firma de livrat tazz, as vrea sa ma angajez, dar am auzit ca nu se plătește așa bine, un manager de la tazz mi- a zis ca in 5- 6 ore pot face in jur ...? (mai mult)
Salutare, a lucrat cineva part-time la Planet Burger? Daca da, cum este lucrul acolo? Mulțumesc!
Daca vreau sa imi fac un magazin online de haine cam cat trebuie sa platesc pe cineva sa imi faca un site? Si cam cat costa intretinerea site-ului? Ma refer strict la partea de site
In ce poti investi 1000 - 1500 de euro? In afara de crypto?
Buna TPU. Cum se impoziteaza veniturile din actiuni? De ex cumpar o actiune la disney cu 100 de dolari si o vand cu 130 (e doar un exemplu).Am inteles ca se retine 30% in cazul Statelor Unite.Dar mai...? (mai mult)
Va salut! Unde gasesc în aplicația Qiwi Wallet, numărul portofelului destinatarului?
Bună seara, ideea e ca am făcut un împrumut la banca de 10000 lei (banca Transilvania) și după ce am activat cardul mi s- a spus ca în maxim doua ore intra și banii în cont, am revenit mult mai...? (mai mult)
Pareri Dogecoin?
Salut, știe cineva cum acționează EOS KSI ROMANIA? Firma aia de recuperări credite, am fost plecat din tara și am avut un credit la banca de 3000 de lei și am uitat de toate, am avut niște probleme...? (mai mult)
Buna TPU. Pe langa locul de munca, ce activitati mai practicati pentru a mai produce un venit suplimentar? De exemplu, sunt persoane care repara aparate, fete care se ocupa de manichiura sau cosmetica...? (mai mult)
Am pierdut la aparate, ma simt ca la o despărțire:)) un sfat pls cum scap de supărarea asta, ma gandesc numai la banii pierduti, :))) help TPU.
Bună seara. Are idee cineva pe ce dată intră banii de pe AdSense?
Buna ziua, am si eu o intrebare. Sunt din Curtea de Arges si as vrea sa fac un magazin cu accesorii si consumabile (drujbe, biciclete, motocositori, etc) stie cineva de unde pot lua produse de calitate...? (mai mult)
Hei! Maine ma duc la interviu la București, pentru un job de consultant servicii fixe și mobile la Telekom. Practic salariu nu îl scrie, dar din ce știți voi, când poate câștiga un începător...? (mai mult)
Salut. Astăzi am primit un mesaj cum că suma pentru plata la HBO go a fost deviată(mi s- au arătat ceva valență euro lei) și la final am primit un mesaj cum că te poți dezabona la orice agenție...? (mai mult)
Salut. Întrebare pentru cei care și- u făcut credit la programul Prima Casa /Noua Casa. Cam cât m- ar duce costul actelor necesare, estimativ? Doresc sa cumpăr o garsoniera de 32 mp, iar ca preț...? (mai mult)
Salut TPU! Am 1400 lei pe paypal si as vrea sa- i transfer pe card dar este o problema. Am primit sms ca am o datorie pusa pe card de la AKTA de 620lei iar intrebarea mea este: Daca transfer acei bani ...? (mai mult)
Intrebare pentru cei care joaca la pariuri, cunoasteti pe cineva pe net care da ponturi foarte bune la pariuri sportive? Vreau raspunsuri si dau funda desigur.
Buna ziua, Exista o platforma de pe care se pot descarca tabele xls, pentru valori medii de precipitatii si temperaturi, anuale, similar cu platforma tempo INSSE? Multumesc, Eduard
Salut,Daca imi trimite cineva banii prin card la raiffeinsen bank sau revolut sau orice banca, poate sa imi trimita banii si dupa sa imi dea refound sa ii ia inapoi?
Salut, TPU! Mai este puțin si dau de permisul de conducere! Sunt destul de ingrijorat, nu prea am bani de masina. Ai mei nu isi pot permite sa- mi cumpere. In trecut, tata câstiga 4000 euro pe ...? (mai mult)
Care e diferenta intre visa si visa electron? (adica stiu ca electron e un tip de visa mai slab ca sa zic asa dar am auzit ca visa electron nu e acceptat peste tot.) Vreau mai in detaliu cu cat e mai slab...? (mai mult)
Salut, tatal meu munceste in UK si eu recent mi- am facut card de adolescent la BCR, dar tatal meu nu are cum sa imi faca transfer pentru ca are carduri din UK, ieri a vazut o reclama la despre cardul...? (mai mult)
Buna TPU! Am o nelamurire la extrasul de cont. Acum 1 an si ceva mi- am deschis un cont la banca pentru a mi se vira salariul. In noiembrie anul trecut am retras toti banii de la bancomat, ramanand ...? (mai mult)
Salut TPU. As avea nevoie de ajutor si nu stiu unde sa apelez. Uitati care este problema: m- am bagat acum la OVB ca si consultant financiar. Acum sunt in perioada de scolarizare. Sunt mai multe examene...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa ma angajez la TAZZ și sunt curios cate comenzi pot face pe zi in minim 5 ore.Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
radu383838 întreabă:
DoarDorr întreabă:
00taylor00 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!