Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 22 Ianuarie 2025 sunt:
Buna TPU! Am auzit ca atunci când îți faci un cont bancar trebuie sa îți și depozitezi ceva bani in el, de la început? Sau pot pur și simplu sa îmi fac cont la o banca fără sa adaug vreun ban...? (mai mult)
Buna ziua. Am urmatoare problema. Am cont la banca Sparkasse si zilele trecute m- am trezit ca am cardul blocat. Pot sa fac cerere de alt card sau sa scot bani cu buletinul de la alta filiala? Nu mai...? (mai mult)
Salut, as dori va rog sa ma ajutați cu un plic primit de la banca, nu înțeleg ce vrea sa spună, va mulțumesc anticipat. Citez:în consecință, cu ocazia acestei informări anuale precizam ca...? (mai mult)
Hei salut, deci o intrebare vreau să îmi iau o chirie să zicem că chiria e de 1000 de lei, ideea e că cam cât ar costa plus cheltuielile gen: apa, curentul? Mă puteți ajuta?
Salut,vreau sa îmi fac o firma sa sa bag un taxiu la treaba, care știe care sunt pașii? Mulțumesc!
Saluatre! Doresc sa incep sa plantez Paulownia. Am tot citit pe internet despre aceste culturi, unele dintre infromatii se contrazic. Asa ca doresc sa va intreb pe voi. Ati plantat Paulownia? Daca...? (mai mult)
Salut,daca ati avea 300 de ron in ce i-ati investi sau cum i-ati inmulti folosindu-va strict de ei, mai ales la o varsta frageda?
Salutare, as vrea sa fac un credit ipotecar pentru 50K euro pentru un apartament, pot dupa sa îl vând și sa raman cu rata și eu cu banii?
Salutare. Detin o companie care se bazeaza pe servicii on- demand, unde tranzactiile sunt 100% online prin transfer bancar. Sunt potentiali clienti care sunt sceptici cand li se cere adresa pentru...? (mai mult)
Salutare! Cum pot prinde un ANL adică chirie la stat? Dacă stau în orașul meu Huși, judetul Vaslui pot prinde? Doamna de romana a spus ca dacă ești singur sau cuplu primești garsoniera și dacă...? (mai mult)
Buna TPU! As avea o nelamurire... daca sa zicem ca as deschide un cont curent in dolari americani si as avea acolo o anumita suma in usd, iar dolarul scade (multi prezic ca din pacate s- ar putea intampla...? (mai mult)
Bună seara, Doresc să îmi deschid o mini afacere online. Vreau sa mă apuc să fac buchete cu flori de săpun. Vreau sa îmi fac o pagina pe Instagram și pe Facebook in care sa îmi pot promova ...? (mai mult)
In ce zi a anului apar datele fiscale ale unei firme pe anul precedent pe internet?
Buna seara! Imi poate oferi cineva o metoda sa fac bani in aceasta saptamana? As avea nevoie de 500 lei si nu mai vrea sa ma imprumut pana imi vine pensia de urmas...
Buna TPU, am si eu o intrebare. Am tuica de mere de 43 de ani vechime si as vrea sa valorific vechimea sa si pe hartie, gen certificat de valorificare a vechimii si a gradelor desigur, dar aici il ...? (mai mult)
Cum poti sa imi pun bani pe un card de revolut - visa?
Salut! va rog frumos sa ma ajutati, am investit in actiuni prin revolut din data de 10 martie si acum vreau sa mut portofoliul pe eToro dar sunt pe plus cu 15$. trebuie sa declar suma castigata acum sau...? (mai mult)
Salutare! Recent mi- am deschis host pentru gaming (CsGo, FiveM etc) Ca sa vand serviciul trebuie neaparat firma? Pentru ca nu vreau sa am probleme cu legea pe viitor Cineva mi- a spus ca ...? (mai mult)
Bună, i s- a mai intâmplat cuiva ca banii de pe card să dispară? fara a da nicio informarie despre card nimanui, m.am trezit cu el gol iar in istoric nu aparea nimic cum că i- as fi cheltuit undeva...? (mai mult)
Un site de licitatii asemanator cu anaf(doresc sa achizitionez ca persoana fizica) O zi minunata tuturor
Poti pune adresa unei cutii postale la contul adsense?
Salut. Stie cineva un parior foarte bun care are minim 5 ani de experienta pe Instagram sau Telegram?
Cum pot sa-mi fac un card daca nu am venituri? Am castigat o suma mare la agentia betano si pot sa i scot doar prin card...
Cat costa sa infiintezi un magazin second hand? Cat de greu e sa- l intretii? Unde gasesc furnizori? Mama nu mai poate lucra fizic si se plictiseste acasa. Ma gandeam ca cel mai usor ar fi sa stea pe...? (mai mult)
Buna TPU Am o dilema, poate e cineva care a trecut prin asta Mi- am pierdut cardul bancar contactless acum ceva timp, cineva l- a găsit și a efectuat câteva tranzacții bune de pe el, am depus ...? (mai mult)
Fiindcă mulți întreabă despre nivelul salariilor din armată și jamdarmerie, am găsit asta. https://www.youtube.com/watch?v=Qtt1Xp5Go9g https://www.youtube.com/watch?v=zipTKmEi5IE
Salut, un şofer de categoria B angajat ce transportă maşini ce venit lunar poate avea?
Bună ziua. Săpt. Viitoare plec în Italia(Sicilia) Și vreau să rămân acolo pe vară. (Stau la cineva) Ideea e că vreau să îmi găsesc ceva de lucru(nu contează cu câti bani) Ideea e că...? (mai mult)
Buna ziua! Cât catiga un farmacist care are si rezidențiatului facut si lucreaza de 5 ani in propria lui farmacie?
Salut! Daca vrei sa ii vinzi cuiva un site facut pe wordpress, cum il dai? Trebuie sa ii dai si contul de wordpress? Ca nu prea e ok, cum se procedeaza?
Salut, vreau sa incep sa investesc la bursa si am o mica intrebare. Se platesc taxe la stat pentru asa ceva? ( Interactive Brokers )
Buna TPU! Am 16 ani si tocmai mi- am deschis un cont la banca unde imi va intra mostenirea de la tatal meu, eu fiind singura moștenitoare. Când am fost la banca mama a tinut sa fiu eu titularul contului,...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Am si eu o intrebare daca cumva de stie cineva ceva. Am fost cam la aproape toate băncile din Craiova si nu gasesc să fac și eu o refinantare de credite, precizez ca am contractul pe...? (mai mult)
Buna seara. Azi am facut un cont de affiliate pe kraken. ce ziceti? se pot scoate bani? acum trebuie sa astept undeva la o saaptamana ca sa imi accepte contul. Dau funda!
Salut, exista pe BVB optiunea de a crea un cont demo pentru trading? Daca nu, ce platforme pentru pc imi recomandati pentru un cont demo?
Se poate face bani prin digistore 24?
Ce facultate trebuie facuta ca sa devii sef intr-o firma(hotel) de ex?
Salut! Vreau sa imi deschid o afacere in oras. Ca si populatie, sunt aproximativ 10 000 oameni. Ideea mea de baza este sa deschid o sala de jocuri pe consola / xbox. Functioneaza? Ma intereseaza...? (mai mult)
Buna! Daca trimit un produs prin posta unei persoane din alt oras si aceasta imi plateste transportul si produsul in contul meu PayPal, mai este nevoita sa plateasca si cand primeste coletul la posta?
Buna ziua. Ce Stiti despre teespring sau redbubble?
Ce acte trebuie pentru ca um minor sa se mute singur in Paris, sau cum se procedeaza?
Stie cineva unde pot introduce un cod de reducere pe Genius?
Vreau sa investesc la bursa. Am găsit 2 companii interesante, Nio și ocgn. Credeți ca este o decizie bună sa investesc în ele pe termen scurt și sa fie profitabil?
Buna TPU, cei care au un magazin on-line gen shopify { dropshipping} ce metode de plata folositi si care sunt cele mai bune dupa parerea voastra? Multumesc!
Nu stiti de ce nu primesc email de la pay pal ca sa imi confirm contul? Adica nici eu si nici prietenul meu de 2 zile
Idee afacere la 17 ani?
Buna ziua! Am lucrat 10 ani in Germania (Dortmund) si sunt curios daca pot recupera banii cotizati la pensie in acesti ani deoarece vreau sa plec in Romania si nu vreau sa mai astept pana la 68 de ani...? (mai mult)
Buna, oare imi zice va rog cineva dacă la banca o sa ma găsească cum nu am plătit un abonament de la Orange!? Acuma vreo 3- 4 ani am avut un abonament si nu l- am mai plătit ca mi- au pus câțiva...? (mai mult)
Daca sa zicem ca voi investi in ripple xrp si voi tine banii in aceasta criptomoneda cativa ani pana va creste mai mult, pot plati impozitele la sfarsit? (vreau sa spun daca eu cumpar acum si nu vreau...? (mai mult)
Salut! La o casa de amanet obțin mai mulți bani daca amanetez produsul sau daca îl vând? Dau funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
radu383838 întreabă:
DoarDorr întreabă:
00taylor00 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?