Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 6 Martie 2025 sunt:
Ce inseamna franciza imobiliara?
Salut, se poate obtine programul saga c versiunea full free?
Intrebare random, nici nu stiu in ce categorie sa o pun: Se mai adude ceva de trecerea la euro? Sau mai stam cu leii nostri? Ar fi un avantaj sau dezavantaj?
Daca bitcoin dispare ce se intampla cu celelalte criptomonede? Dispar si ele sau unele criptomonede existente pot sa il inlocuiasca?
Salut TPU! Am transferat niste bani din soldul meu paypal pe un cont bancar si spune ca data estimata de a intra banii este de 20 mai. Astazi e 21 mai si tot asa spune. Va trebui sa intre, este un delay...? (mai mult)
A fost cineva la o licitatie pentru un imobil executat silit? Cum decurge totul (as aprecia cat mai multe detalii) Multumesc!
Salut! As dori sa imi deschid o afacere prin care sa ofer servicii (nu produse), cu fonduri europene. As dori idei despre ceva ce ar avea succes. Ca zona, aleg una rurala, linistita, putin mai retrasa. ...? (mai mult)
Buna. As vrea sa îmi deschid un club de striptis in America, este ilegal? Ofer funda!
Buna ziua.Stie cineva? Te poti angaja la Glovo / FoodPanda daca ai sub 16 ani?
Care e diferenta intre un card visa electron, visa normal, visa gold, visa platinum si visa infinite? (si ce deosebiri ar fi intre electron si platinum ca dintre astea as avea de ales. Pe langa costul...? (mai mult)
Care sunt consecințele pandemiei asupra economiei României? Credeți că România se îndreaptă către un scenariu inflaționist sau deflaționist?
Salut TPU! Am o intrebare ceva cam prosteasca dar...am auzit de un browser criptotab de mining bitcoin in cloud (ideea ii ca se mineaza atat de incet incat nu ti- ar acoperi nici a miia parte din factura...? (mai mult)
Salutare, am un cont in lei la Banca Transilvania și mi- au fost trimiși niste dolari din America. Și a trecut o luna și ceva de la trimitere și încă nu mi- au intrat în cont! Știți care...? (mai mult)
Bună ziua! Colega mea a bătut o suma imensa pe casa de marcat și a anulat bonul. Șefa spune ca deși anulează bonul, tva- ul tot trebuie plătit și ca îl va retrage din salar. Este adevărat ca...? (mai mult)
TPU, mi-am pierdut cardul BCR, l-am blocat din aplicația George și mi-am comandat altul tot din aplicație, trebuie să mai merg cumva la banca sau?
Salut TPU! Ce stite uri asemanatoare cu alibaba mai stiti?
Salut TPU! Doresc sa comand ceva de pe alibaba si nu stiu cum sa fac comanda si de unde aflu cat va costa transportul etc cineva care a mai făcut comanda imi poti explica in detaliat mai multe...? (mai mult)
Salut, as vrea sa merg prin august o saptamana in Londra sa vad cum este, sa zicem vacanta. Nu am mai iesit in Europa vestica pana acum. Stiti cumva cam de cati bani as avea nevoie pentru o saptamana?
Salut! Am vazut ca toata lumea a inceput sa vorbeasca de criptomonede cum ar fi doge coin, ethereum etc. si m- am decis sa incep si eu sa investesc in ele.Cum functioneaza? Ce moneda im sugerati? Va rog...? (mai mult)
Salut. Dacă pentru o taxa de 500 lei se percepe o penalizare de 0, 05%/zi restanță, asta ar însemna 0, 25 bani/zi, nu? 0, 05:100=0, 0005*500=0, 25. Eu așa știu că se face, dar as vrea o confirmare...? (mai mult)
Cum pot investi in crypto ca minor?
Dacă dau ibanul mamei sa-mi pună salariul se poate? Mulțumesc!
Cat este 0. 00000029 BTC Adică Bitcoin? In euro sau in lei.
Salut! Am pus la vânzare un ps4 pe olx si tot primesc mesaje de genul " anunțul e valabil?" Răspund " da ", apoi "Acum îți voi explica totul, nu este nimic dificil în asta. Plătesc eu livrarea....? (mai mult)
Salut! Dupa ce perioada poti primi un imprumut de la o oarecare banca(din cate am citit si din ce am auzit trebuie sa ai cel putin 3 luni de munca si contract la actualul loc de munca pe o perioada nederminata)...? (mai mult)
Poate pune cineva un colet la posta in numele meu?
Salut TPU! Am facut azi un cont de paypal (am eu nevoie pentru ceva doar ca trebuie sa fie verificat) si vreau sa il verific acum cu buletinul. Paypal am mai avut conturi mai demult dar nu le- am vefificat...? (mai mult)
Salut,ce părere veti despre Tbipay? Am incercat să îmi iau o mașină prin în rate prin intermediul lor dar nu mi-au acceptat, totul a fost online, sunt înșelăciuni?
Buna ziua, care este cel mai bun job la 16 ani, din care sa fac cel puțin 1500, la care firme de livrat mâncarea (Glovo, Tazz, Foodpanda) se accepta angajarea la 16 ani?
Salut..cu legea asta criptomonedelor din 2021, nu am înțeles...Este legal doar sa montezi fara sa îți ajungă ceva in cont? ..Practic nu e nici al meu nici al tau.E pe un site...că dacă vrei sa...? (mai mult)
Stie cineva cum pot baga bani de pe paysafe pe paypal? Sau macar stie cineva un site de comenzi online unde pot plati si cu paysafe?
Salut. Cum procedez pentru a obține fonduri europene nerambursabile pentru activitatea de Dj?
Salut... Stie cineva cum pot baga bani din contul de paysafe pe contul de paypal ( in aplicatii ca n am carduri pentru ele) sau stie cineva vreun site de comenzi online de haine unde se plateste cu...? (mai mult)
Dacă angajatorul rămâne cu doar un angajat pe sală(eu) și se decide să-mi ceară să lucrez eu 2 luni, în fiecare zi câte 15 ore, îmi pot da demisia și să plec fără preaviz?
Salut. Știe cineva dacă pot schimba coroane norvegiene la banca? Monede, nu bancnote
Am cativa bani si am dezactivat din greseala folosind bt pay cardul, mai pot scoate balanta?
De unde se pot lua imprumuturi rapide? dar sa fie ok gen provident sau ceva cu % mic. 500 lei
Ati lasat vreodata ceva la amanet? Cum a fost procesul?
Salut TPU, daca de exemplu la banca inchide la ora 16, dupa ora 16 merge sa mai folosesti bancomatele?
Bună ziua Știe cineva cât costa sa angajează un bodyguard pe noapte pentru un club Care ar fi costurile lor Mulțumesc
Salut TPU! Vine vara si vreau sa fac si eu niste bani de buzunar.Am 14 ani si acum sa nu spuneti toti "pune mana si invata"pentru ca merg foarte vine cu scoala am note foarte bune si nu imi fac griji pentru...? (mai mult)
Salutare. În Decembrie 2019 am început să investesc toți banii într- un club de noapte dar cu pandemia nu l- am putut deschide și din păcate am rămas cu el pe 0. Acum de la 1 Iunie am văzut...? (mai mult)
Salut. Este în desfășurare acea campanie de la Chio, cu "o pungă din 3". A mai câștigat cineva până acum? 10 lei, 50, 200 sau cine știe, poate chiar 100.000 lei? Și dacă da, unde te poți...? (mai mult)
Salut, am inchiriat un apartament in Romania, eu sunt stabilit in Germania si vreau sa imi fac un cont Revolut standard. Intrebarea mea este, clientul meu o sa trimita banii in lei, eu o sa primesc...? (mai mult)
Ce inseamna leasing?
Salut! Cine iti poate da o notă explicativă? Doar team- leaderii si directorii iti pot da o notă explicativă sau si altcineva iti poate da? Care sunt motivele pentru care ai putea primi o notă...? (mai mult)
Hei TPU. Am si eu o intrebare va rog daca stiti sa ma ajutati. Am 100k pe tik tok, 1 milion de aprecieri si la 2 din video am 3 mil de vizualizari. Ideea este ca mi- am trecut contul pe Germania pentru...? (mai mult)
Salut! Am 18 ani si vreau sa imi iau un job part-time si as vrea sa aflu care este salariul brut si cat este net.
Ce inseamna pe digistore24 ca Earnings/Cart visitor? Adica daca o persoana adauga prosudul in cos eu primesc un procent? Sau daca si comanda?
Am 19 ani si as dori sa fac un imprimut de 10000- 13000 de lei pentru nevoi personale dar nu gasesc nicaieri nici o banca sa imi aprobe fara sa am 3 luni de munca sau 21 de ani. Am doar 2 luni de munca,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!