Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 6 Martie 2025 sunt:
Salut. Se acorda fonduri europene în această perioadă?
Salut TPU, de unde as putea "angaja " un web developer pentru a-mi face un site?
Buna ziua, care este diferenta intre depozit si cont de economii? Doresc sa deschid separat de contul principal pentru a strange si tine contul la cat pun deoparte lunar, multumesc.
Salut TPU! Cateva idei de joburi/servicii,in care nu iti trebuie bacul, platite cu 3500 lei+?
Buna! Peste cateva luni as vrea sa deschid o afacere. Ma gandeam la un magazin, dar in zona mea sunt deja 4 (alimentare) zona fiind un sat. Locul da spre sosea, posibilitatea de clienti este mai ...? (mai mult)
Salut TPU! Cineva vrea sa cumpere un VDS de la mine cu 150 de euro pe luna. Pe VDS el vrea sa faca ceva cu flood. Intrebarea este:Are ce sa imi faca politia?
Credeti ca Romania va trece vreodata la euro? Adica pe multe siteuri sunt speculatii ca pana in anul 2023 s-ar vrea trecerea la euro dar eu persoanal nu stiu ce sa zic...
Salut. Am si eu o intrebare si nici nu stiu unde sa o incadrez, am talentul de a scrie carti. Si cineva m- a rugat daca pot sa scriu o carte despre ea. E o femeie de afaceri. Dar nu stiu cati bani sa ...? (mai mult)
Salut, unde posteaza primaria licitatiile pentru lucrari publice? Multumesc
Bună! Întâmpin niște probleme cu pilonul 2 de pensii. Am 18 ani. Tatăl meu a decedat și suma acumulată în contul său a fost transferată în contul meu (este o sumă destul de mare) și nu o pot...? (mai mult)
Salut TPU! Fratele meu are un card de cumparaturi facut la carrefour (brd finance cred nu stiu sigur), din cate am inteles merge si la altex sa achizitionezi, intrebarea mea ar fi daca se poate lua si...? (mai mult)
Voi in ce investiti? Ati vazut cum a crescut ETH-ul? Eu aproape ca mi-am dublat banii.
Este adevarat faptul ca daca am card pe o platforma exchange nu trebuie sa platesc impozite pe cripto? Adica daca imi fac acel card de debit de la binance am auzit ca nu ar trebui sa mai impozitez ce castig...? (mai mult)
Buna seara, am si eu o problema cu niste ifn- uri, u nu pot face o refinantare din cauza scorului fico scazut, imi puteti spune de unde pot lua o suma de bani pe care sa o returnez in timp? Va multumesc...? (mai mult)
Daca banii sunt pusi prin western union pe tara Germania ii pot scoate din orice tara? URGENT VA ROG.
Bună seara! Am primit o suma de bani prin revolut, am primit confirmarea prin mesaj. Iar după o ora când am încercat sa revendic banii scrie " link- ul a fost anulat". Întrebarea este dacă cel care...? (mai mult)
Bună ziua, îmi poate da și mie cineva un cod google play ficțional? Sau de unde pot face rost?
Am o intrebare daca fac awb online prin gls si greșesc ceva, nu il sterg dar fac altul tot cu aceeași adresa atunci plătesc pentru amândouă?
Buna! Am o intrebare simpla legata de o firma de marketing. Eu daca am o firma si vreau sa- mi ofer serviciile unui client, de ce documente am nevoie? Adica, pentru faptul ca el beneficiaza de serviciile...? (mai mult)
Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un sfat in legatura cu un loc de munca? Este prea lung mesajul daca doresti sa ma ajuti scrie un comentariu si iti zic in privat
Cât câștigă un profesor debutant? Și cum avansează salariul în funcție de grade? Și... cum se iau acele grade?
Bună! Am 15 ani si as dori sa ma angajez part-time pe timpul verii. Oare unde m-as putea angaja? H&M? Bershka? Fara hate. Mulțumesc.
Dacă plec la muncă cu un prieten dorindu- ne cu banii pusi deoparte sa ne deschidem o afacere, sa investim in ceva si nu ne intindem la haine scumpe prin strainatate sau alte distractii, ci chibzuim...? (mai mult)
Care ati investit în doge recent? Felicitări, a crescut cu 300%, mi-e ciudă că am scos cand am avut 20% :)) mor
Unde și în calitate de ce persoană aș putea lucra pentru vacanța de vară, am 15 ani?
Salutare, am 15 ani si sunt pasionat de antreprenoriat. Recent mi- am deschis o afacere online cu stickere si magneti personalizati. In 3- 4 luni am reusit sa am un profit in jur de 300€ De o perioada...? (mai mult)
Buna TPU, cei care au un magazin online pe shopify cat va costa pe voi promovarea pe Facebook ads sau google ads?
Bună. Am o problemă. Mi- am facut card la 14 ani (junior Bt) si am fost cu tatal meu. Momentan am 18 ani fara 3 luni si mi- am rupt cardul astazi din greseala. Buletinul e putin îndoit da nu se observa,...? (mai mult)
Salutare TPU, m- a rugat tata sa ii platesc facturile cu cardul lui de la ING dar am o problema, atunci cand trebuie sa primesc notificarea pentru a autoriza plata imi spune sa introduc o parola, dar...? (mai mult)
Vreau sa scot niște fonduri europene pentru afacerea mea. Am nevoie de o dubiță pe lângă restul echipamentelor. Este obligatoriu sa achiziționez una nouă sau pot sa cumpăr și SH?
Salut. Cer seriozitate la întrebarea următoare. Am 18 ani, am permis. Lucrez la cineva fără acte, pe 3000 lei pe lună. Vreau să îmi cumpăr o mașină, am strâns o sumă bunicică de bani,...? (mai mult)
Salut.Dupa 20 de ani de lucrat in strainanate am decis sa ma intorc in tara si sa deschid o afacere in satul natal. Vreau sa aduc ceva unic pe piata din Romania(fabricarea unui produs alimentar care nu...? (mai mult)
Cum functioneaza cu taxele pe site-urile de freelancing? Trebuie sa platesti taxe si pentru venituri foarte mici? Si e nevoie sa ai PFA sau ceva de genul ca sa poti lua proiecte?
Daca cineva imi foloseste CNP-ul cum pot fi anuntat?
Salut! Unde trebuie sa ma duc pentru a obtine o adeverinta pentru stagii de cotizare si o adeverinta de venit?
Salut! Ma gandeam la niste,,afaceri",sa cumpar ieftin si sa vand scump pe OLX,dar nu am idei ce este cel mai vandut in 2021, imi puteti da idei de lucruri ce se vand bine?
Hristos a înviat! Mi- am cumparat de 5 zile un apartament si trebuie sa merg la finantele locale sa ma treaca in acte dar am niste amenzi neplatite, oare nu poate să- mi faca figuri sa nu ma treaca...? (mai mult)
Buna! Am un card pe care nu l- am folosit de multa vreme. Aveam cativa lei in el, dar din cauza ca nu l- am folosit, acum am de platit inca cativa zeci de lei intretinerea la card. Ce se intampla daca...? (mai mult)
Buna TPU.Pot transfera de pe eToro 40 de dolari in contul meu in lei? Ce se intampla? Se vor converti in lei sau? Adica nu vreau sa am probleme cu banca.
Știe cineva care este diferența între un loc de muncă la stat și unul privat?
Salut, daca am un salariu de 18, 5 milioane pe luna mi se aproba o suma de 4 mii de euro pentru achiziționarea unei mașini? Am 5 luni de muncă, lucrez la stat. Am 21 de ani, nu am familie sub întreținere!...? (mai mult)
Hei! Credeți că e bine sa ai visuri mărețe, aspirații înalte, foarte greu de realizat? Sau e mai bine sa înlături visurile astea și sa te axezi pe cele mai realizabile?
Salut! A auzit cineva de "MOBROG"? Chiar pot primi bani din sondajelor lor?
Buna tpu.Cum pot adauga fonduri pe eToro folosind contul bancar daca acesta este in lei? Se va converti automat in dolari?
Cat este salariul la Glovo pe lună?
Buna TPU! Am auzit ca atunci când îți faci un cont bancar trebuie sa îți și depozitezi ceva bani in el, de la început? Sau pot pur și simplu sa îmi fac cont la o banca fără sa adaug vreun ban...? (mai mult)
Buna ziua. Am urmatoare problema. Am cont la banca Sparkasse si zilele trecute m- am trezit ca am cardul blocat. Pot sa fac cerere de alt card sau sa scot bani cu buletinul de la alta filiala? Nu mai...? (mai mult)
Salut, as dori va rog sa ma ajutați cu un plic primit de la banca, nu înțeleg ce vrea sa spună, va mulțumesc anticipat. Citez:în consecință, cu ocazia acestei informări anuale precizam ca...? (mai mult)
Hei salut, deci o intrebare vreau să îmi iau o chirie să zicem că chiria e de 1000 de lei, ideea e că cam cât ar costa plus cheltuielile gen: apa, curentul? Mă puteți ajuta?
Salut,vreau sa îmi fac o firma sa sa bag un taxiu la treaba, care știe care sunt pașii? Mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat