Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 22 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare! Vreau si eu idei de carti despre investitii in imobiliare, in Real Estate, care sa se potriveasca si cu legile din Romania.Stiu de cartea "ABCs of Real Estate Investing", dar nu sunt sigur ...? (mai mult)
Salut, îmi ajung 1500 de lei pentru o zi de naștere? Circa in jur de 20 de invitați?
Salutare, daca am luat un credit de nevoi personale la Banca Transilvania de 16.000 lei și după vreo 6 luni l- am reînființat cu 10.000. Cele 6 luni plătite înainte de refinanțare s- au anulat?...? (mai mult)
Salut TPU! Are voie angajatorul sa ma trimita acasa deoarece suntem prea mulți la munca? (din punct de vedere legal) Se intampla zilnic la locul meu de munca. Mulți angajați sunt trimiși acasa mereu...? (mai mult)
Buna! Daca am primit astazi ora 13:40 o suma de bani prin transfer Iban avand contul la Banca Transilvania iar cealalta persoana ce mi- a facut transferul e la ING, sunt sanse sa ii primesc astazi?...? (mai mult)
Salut, am găsit prin casă niște cărți Pokemon valoroase, unde aș putea să le vând? Pe net nu vreau, vreau la un magazin. Mulțumesc
Unde pot schimba lei in lire in UK, cash?
Am primit mesaj de la bancă că s-a instituit o poprire in valoare de 100 lei în conturile mele. Ce înseamnă asta? La ce trebuie să mă aștept?
Buna! Am economisiți 50€. Cum imi propuneți să- i investesc? Am 19 ani. Mă gândeam să- i investesc în mine, dar nu știu ce "profit" voi aduce. Merită să încerc crypto sau ce altceva ...? (mai mult)
Care sunt pașii pentru a cumpăra crypto-monede? Întai faci 18 ani, apoi iti faci un card la o bancă, apoi? Ce aplicatie folosesti? Cum cumperi?
Am trimis bani cuiva prin iban dar nu i-a primit sau nu stiu... e un pin ceva scris dar cum se foloseste?
Pot cumpara cu paysafecard crypto sau actiuni?
Mi-au zis lumea ca n-am niciun viitor. De unde stiu ei?
Pe Stormgain după ce ai minat bonusurile de 1, 2, 3 şi 4 USDT, cum se face pentru trade? Withdraw zice că nu se poate decât la ce nu e bonusul aplicației...
Salutare grup. Vreau ca la iarna sa închiriez sau sa concesioneze o mica bucata de teren la munte. Mai exact in CS la Muntele mic, vreau sa pun doua containere, unul pentru dormit și unul pentru ...? (mai mult)
Salut. Am o intrebare pentru cunoscatori. Am facut cont la SuperBet dar in trecut am mai facut unul cu acelasi numar de telefon si contul meu a fost banat pentru primirea de bonusuri. Daca stie cumva ce...? (mai mult)
Poate ca sună banal, inca sunt minor (17 ani) si sunt tare curios, cu 100 de lei ce poti face? Cum poti gestiona profit? Si fara pariuri pacanele si alte chestii de noroc. Ce afacere ar merge cu doar...? (mai mult)
Un site sau vreo aplicație in care sa faci bani usor într-o săptămână sau chiar o lună și 50 de lei sunt buni, exista? Daca da detalii please
Bună seara TPU! Am nevoie de câteva informații clare dacă se poate. Este cineva care a fost trecut la biroul de credite ca rău platnic și a scăpat de acest istoric negativ? Fără a aștepta 4 ani....? (mai mult)
Mi- aș dori să- mi fac o afacere. Pur și simplu, aș vrea să creez o platformă care să ofere lecții la toate materiile pentru toate clasele. Și să aibă acolo și un chat la fiecare lecție, ...? (mai mult)
Loteria Română este o prostie și nu merită să joci?
Salut! As dori 3- 4 sfaturi in legatura cu primul meu loc de munca! M- am angajat ca manipulant in depozit de curierat, de luni incep, e prima zi! Imi puteti spune mai exact cum e? E rupere de spate?...? (mai mult)
Buna ziua. Stie cineva ce taxe si comisioane se percep pentru un card de debit la banca Transilvania?
Cum ar fi dacă aș crea o afacere, cu locuri de muncă, în care activitatea constă în a citi cărți de diferite genuri și articole de diferite genuri, făcând review, iar această activitate...? (mai mult)
Cum creezi o cerere pentru furnizorii de servicii telefonice (Orange, de exemplu)? Pentru că nu cred că ei ar băga în seamă pe cineva care merge într- un magazin spunând "nu mai vreau serviciile...? (mai mult)
Salutare, Sunt asistent vanzari la o companie de retail de 2 ani de zile. Ideea e ca nu ma simt apreciat atat eu cat si munca mea. Stau peste program de multe ori si sunt alaturi de echipa 24h, ...? (mai mult)
Pentru cunoscători. Se pot scoate fonduri europene pe aceeași măsură de 2 ori? De exemplu dacă scot anul acesta fonduri pentru căsuțe de lemn pot scoate peste câțiva ani fonduri pentru pensiune?...? (mai mult)
Locuri de munca Craiova part time? Țin sa menționez ca am 17 ani, băiat. Unde as putea încerca?
Ce părere aveți despre Raiffeisen? Vă sună și pe voi zilnic sau m-au targetat niște escroci?
Bună! Se poate de la o facultate de drept sa te muți la o facultate de medicina?
De ce naiba nu raspunde nimeni la BCR regim urgente?! Nici la numarul afisat pe Google nu raspunde nimeni (da, ma transfera la departamentul dorit, dar nu raspunde nimeni). Ma chinui sa blochez un ...? (mai mult)
Buna, vin la voi cu o intrebare si sper sa ma puteti ajuta! Am un card de cumpărături si as dori sa scot cam 2000 de lei de pe el si sa îi pun în rate înapoi. Trebuie să îi pun în anumit timp sau...? (mai mult)
De ce acte avem nevoie pentru infiintarea unei firme? Spre exemplu un prieten vrea sa deschida un magazin de haine si nu stie de ce acte are nevoie. Multumesc! Dau funda.
Salut, am cerut un extras de cont la bcr pentru a transfera o persoana niste bani, eu nu am card bcr. Se poate merge si cu buletinul sa scot bani?
Cat inseamna 253 000 de dolari in lei?
Nu exista în România un magazin care sa fabrice inele tip gyuluri, brățări, lanțuri cu echipe de fotbal? FUNDA!
Bună TPU.Ce parere aveti de addsense? Adica as vrea sa incep un bussines in domeniu.Sa creez niste site-uri web.Multumesc:)
Vreau sa comand ceva de pe Aliexpress in valoare de 200 de dolari. Daca am selectat tara din care sa vina coletul ca fiind Polonia, mai platesc taxe vamale? Ma gandesc ca nu, pentru ca este din UE, ...? (mai mult)
De unde pot cumpăra si vinde criptomonede? Un site de încredere
Buna! Am o intrebare, azi am mers la bancomat la BT sa pun niste bani si nu imi apar banii in cont, oare de ce? Va rog ajutati-ma.
Buna. Un site de trading Bitcoin sau orice alta monedă? Sau chiar stocuri? Știe cineva?
De ce oamenii rai te fac boschetar daca nu vrei sa muncesti? Si de ce zic ca o sa regreti ce e de regeretat de ce te ameninta?
Vreau sa imi deschid un cont in banca, am 18 ani si nu stiu ce tip de card pot sa deschid si de la ce banca pentru a nu plati nimic. As vrea sa stiu ce banci imi pot oferi astfel de cerere?
Salut TPU, am 11 ani și vreau să fiu independentă din punct de vedere financiar. Aveam 2000 de lei din colindat și urat dar părinții mei i- au luat pe majoritatea pentru a nu mai face un drum catre...? (mai mult)
Niște idei de afacere în doi care ar funcționa pe lungă durată? Mulțumesc
Salut, am facut rost de o bicicleta si ma gandeam sa incerc si eu sa livrez pe bicicleta, ce aplicatie recomandati ca am vazut ca au aparut o gramada gen Glovo, Bolt, Tazz, etc. Si cateva detalii ...? (mai mult)
Ce presupune jobul de agent imobiliar? Mai merita in 2021?
Cum se pot face bani cu Instagram? Am un cont de 12, 2k followeri, cu un engagement de 9%, adica destui de activi urmaritorii, insa nu stiu cum sa produc bani din el. Contul e in continua crestere,...? (mai mult)
Salut! Am o suma de bani pe card si nu stiu daca pot sa ii scot pe toti deodata sau cate putin. Suma fiind de 150.000 lei, 150 de milioane lei vechi si nu stiu daca pot sa ii scot pe toti deodata, imi...? (mai mult)
Se plătește paza la primărie pentru foncire/ impozit?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
radu383838 întreabă:
DoarDorr întreabă:
00taylor00 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput