Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 22 Ianuarie 2025 sunt:
Se plătește paza la primărie pentru foncire/ impozit?
Poate sa imi explice careva va rog cum se platesc taxele si impozitele? Unde te duci sa faci asa ceva (Bucuresti) si ce e ala PFA? De asemenea, cum se completeaza declaratia unica cu venituri din activitati/afaceri...? (mai mult)
Hei! Dacă sun la Cec Bank (call center) să cer codul de activare pentru internet banking, o să primesc un plic sau o factură acasă, prin poștă?
Sunt elev la liceu si de mult am dorit sa am cardul propriu din motiv sa fie mult mai usor sa platesc, sa primesc bursa/alocatia pe card si in principiu sa imi pot gestiona banii mult mai usor, insa ...? (mai mult)
Salut TPU. De unde pot cumpara telefoane fake si ieftine in afara de wish?
Cum pot ajunge distribuitor la oriflame?
Vreau sa imi cumpar o casa de marcat la mana a doua, este posibil sa fac acest lucru? Cum se procedeaza defiscalizarea de pe fosta firma?
Salut, este cineva aici care face bani din grafica/arta? Imi doresc si eu sa pun lucrarile mele pe site-uri, dar as dori ceva care chiar a fost testat.
Salut! Ce reprezintă Anexa 1 de la bancă? Ideea este că vreau să mă mut în totalitate cu liniile personale de venit pe Revolut. La contul bancar normal, ca să se vireze salariul spre exemplu sau...? (mai mult)
Salutări! Vreau să știu dacă există aplicații sau site-uri din care poți face bani. Aștept răspunsuri la obiect, nici nu mă obosesc să citesc comentariile scrise la mișto!
Cati euro pe ora se plateste in medie la cules de capsuni in Italia si Spania?
Daca trimit cuiva o poza cu un bilet de pariuri care sa zicem ca o sa fie castigator, poate persoana aia sa faca ceva? Sa fure banii?
As dori orice informatie utilă despre serviciul de livrare Bringo, pentru cineva care vrea sa se apuce de livrari cu aceasta platformă si nu stie detaliile. Ar fi preferabil sa aud raspunsuri de la ...? (mai mult)
Salut! Ce se întâmplă dacă sunt înscris în biroul de credit negativ?
Salut TPU. In ce pot investi 700 lei la 16 ani pentru a ii inmulti?
Hey Guys, am fost la un interviu la mc, am primit niște analize de făcut și sa aduc ceva acte.Le-am depus amus o săptămâna și doua zile.Dar nu au mai sunat...ce sa fac?
Buna ziua TPU, as dori sa stiu, merita sa mergi sa lucrezi intr- un depozit in Cehia la 135 de coroane pe ora, program intre 8 si 12 ore pe zi? M- am interesat si au zis ca transportului si cazarea...? (mai mult)
O întrebare. Dacă îmi schimb, sa zicem 100 de lei românești in lire sterline, ies in pierdere sau in câștig când ii schimb înapoi? Vreau sa- mi schimb banii rămași mereu la final de săptămâna,...? (mai mult)
Buna TPU, am o problema, am 15 ani si nu prea am bani, asta nu e in general o problema pentru ca ma multumesc cu ce am avand in vedere ca doar un parinte lucreaza, nu sunt deloc invidios pe altii care...? (mai mult)
La ce te poti angaja fara experienta, avand de abia 18-19 ani, cunostinta limba engleza buna si un bac luat? (2500+ lei daca e posibil pe luna)
Salut, un site sau o aplicație care plătește? Știe careva
Cum pot transfera bani de pe un cont PayPal (am doar aplicația fara card) pe un cont Visa?
Buna, doar ce am reusit sa ajung afiliat pe twitch si nu prea stiu multe chestii despre asta. Intrebarea mea e in legatura cu taxele, cum le platesc si cum se procedeaza? Si daca aveti alte informatii...? (mai mult)
Salut TPU. Stie cineva de ce ai nevoie si care sunt pasii pentru a deveni partener GLOVO / PANDA / TAZZ etc. (firmele de livrat mancare)? Adica vreau sa deschid o flota pentru a angaja alti oameni.
Ce firma as putea deschide cu accesarea de fonduri europene? Vreau idei pentru ceva intr- un loc linistit, in mediul rural(in afara de cazare...) pentru ca sunt cateva in zona si poate chiar as putea ...? (mai mult)
Am vazut ca pe diferite site uri iti bagi usernameul de la tiktok si iti arata cati bani faci. Mie imi arata intre 1 dolar si 2, 5 pe video. Cum scot acei bani?
Cate ore ma tine bateria de la casa de marcat portabila Daisy Compact S?
Pentru acest AWB, tracking-ul coletelor nu este disponibil. Care este cauza?
Salutare tuturor! Imi poate spune si mie cineva care este salariul net al unui pompier? Multumesc anticipat!
Dacă un transfer bancar la BRD este făcut cu aplicația pe telefon în ziua de sâmbătă când intră banii?
Cum sa faci bani?
Salut. Am un card mastero si as vrea sa- l asociez cu paypal ca sa pot face o plata online. Intrebarea mea este urmatoarea: DACA asociez cardul meu cu contul paypal si am fondurile in paypal, mai pot ...? (mai mult)
Bună! Tocmai ce am făcut și eu 18 ani și mă gândeam să plec în Anglia, mai pot găsi de lucru fără studii superioare? (am doar bacul/viza/actele).
Buna, as vrea sa- mi deschid un magazin de accesorii telefoane, reparatii telefoane, ce trebuie sa fac pentru asta? Cum gasesc distribuitori de accesorii, cum se procedeaza, se cumpara toate odata ...? (mai mult)
Salut! Am o proprire de 250 ron, dar am aflat ca o sa fie si cheltuieli in plus deoarece s-a constatat proprirea. Stiti cumva care ar fi cheltuielile in plus? Multumesc.
Salut, as vrea sa reusesc sa- mi fac si eu proprii mei bani, ceea ce ar fi mai complicat la varsta mea, deoarece am 14 ani. Vreau sa fie ceva in care ma pot imparti si intre el si scoala, deoarece ...? (mai mult)
Salut! Dacă o firma nu are profit sau nicio cheltuiala intr-o lună ea mai plateste impozit la stat?
In ce ai investi bani?
Salut! Tatal meu are o masina pe care nu o mai foloseste si vrea sa o dea spre inchiriat la uber. Problema e ca masina este cumparata pe firma. Ce acte trebuie facute ca banii din urma inchirierii sa...? (mai mult)
Buna ziua! Am o poprire relativ mica pe contul bancar (250 ron) pentru ca am facut 18 ani acum aproape un an si am uitat ca de anul acesta trebuie sa platesc impozit la o mostenire. Inainte sa imi inghete...? (mai mult)
Salut. Pentru cei care stiu, care sunt poate pe domeniu. Ce mai exact trebuie sa construiesti pe pamantul tau, pentru a fi nevoie de acte de construire? Adica ce reprezinta pentru stat, , casa" si...? (mai mult)
Cate cifre are codul de la Transfer Rapid?
Care este cel mai bun calibru pentru portocale de fresh (dulci și zemoase)?
Am 15 ani iar la anul fac 16.Imi puteti da niste idei ce joburi pentru 16 ani? Si cam cat se castiga la acestea. - dau funda
Sa-mi spuna cineva unde îmi introduc datele de la card, ca sa-mi vina bani din Youtube!
Salut, am o intrebare.Eu am momentan 15 ani, la anul fac 16 si as fi interesat sa ma angajez part time.Glovo angajeaza persoane de la 16 ani? Care este programul de lucru la Glovo pentru cei de 16 ani?...? (mai mult)
Buna, daca sa spunem ca am multi abonati pe Youtube si multe vizionari la videoclipuri, cum fac sa scot bani din Youtube? Explicati-mi va rog!
Salut TPU, daca ma angajez in Londra cu contract de munca, stau mai mult de 6 luni in tara respectiva cand ma voi intoarce in Romania trebuie sa declar banii? Imi vor lua impozit si in Romania pentru...? (mai mult)
Salut TPU! Am și eu o curiozitate și vrea sa îmi încerc și eu norocul cu livrările acestea pe bicicleta. Însă sunt nedumerit ce firma sa aleg? Glovo, Food Panda, Bolt, Tazz, Take Away? Precizez...? (mai mult)
Buna dimineața, in urma cu 2 ani am avut un card de cumpărături la Tbi și am avut o întârziere de la plata de 40 de zile. Acuma cardul e achitat tot nu îl mai folosesc. Vreau sa știu dacă a mai...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
radu383838 întreabă:
DoarDorr întreabă:
00taylor00 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.