Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 6 Martie 2025 sunt:
La vara vreau sa- mi cumpar o chirie pentru 2 luni, insa nu am inca 17 ani. Daca o sa- mi ceara buletinul pentru contract si ma ajuta un prieten, dandu- l pe al lui, facand contract pe numele lui, ...? (mai mult)
Hey! Aș dori să fac niște video-uri pe YT educaționale în care să predau biologie. Problema e că nu știu dacă pot face ceva bani cu ele. Oare pot face bani? Și dacă da, cât?
Salut, tocmai ce am anulat o comanda de la eMAG care o fost platita deja cu cardul, nu stiti in cat timp imi primesc banii inapoi?
Salutare, îmi puteti da niște sfaturi? Gen eu ma gândeam sa plec în alt oraș(mediu) cu chirie fix după ce termin liceul dar nu cred că o să meargă că mai întai trebuie sa am de unde sa ma ...? (mai mult)
Mi- am deschis cont pe etoro pentru tranzacționări. Mi- am completat profilul pana la 95% iar acum îmi cere justificare de domiciliu. Unde locuiesc acum in străinătate nu am contract de închiriere...? (mai mult)
Am nevoie de un extras de cont la BCR cu adresa de domiciliu trecuta, cum procedez?
Pt cine a comandat de pe wish. Cand vine comanda trebuie sa schimb banii sau ii pot da in lei?
Buna tuturor. Cine ma poate ajuta cum sa-ti deschizi un magazin on-line pe shopify prin dropshipping legal, va rog doar cei care stiu scrieti. Multumesc.
Salutări! A încercat careva să facă dropshipping prin Shopify? Se merită?
Salut TPU, saptamana viitoare sunt chemat la Kaufland la interviu, sunt o persoana cu dizabilitati, am gradul 3. Am fost si anul trecut la interviu, am depus actele necesare, mi- au pus tot felul...? (mai mult)
Buna, TPU! Am o intrebare pentru cine stie. E vorba de recuperarea taxelor din UK. In 2019 am fost plecata cu prietenul meu 4 luni si ne- am intors in tara de tot, in 2020 am apelat la un contabil care...? (mai mult)
Bun, vreau sa știu cum pot sa am încredere în oamenii care cer produsele de pe olx prin livrare curier. Cum ar fi mai bine sa primesc banii? Pe card sau de la curier? Pt ca adineauri era sa- mi iau...? (mai mult)
Bun. Deci am pus niște produse pe olx. Am primit un link de la cineva in care sa scriu datele de pe card ca sa pot primi banii. Si mi- a trimis un ss in care spune ca trebuie sa am minim 500 de lei ...? (mai mult)
Cum îmi pot recupera banii băgați în free fire?
Salutare, Dintre cei care ați lucrat la Carrefour, știți cumva ce salariu primesc livratorii? Dar cei care pregătesc coletele pentru livrator?
Salut! Știe cineva siteuri pentru lucru de acasă?
Caut furnizor produse care este sipus pentru dropshipping.
Salut! Firme sigure de angajare fructe-legume care te trimit in strainatate cu contract de aici? Fara tepari si stiti voi mai departe! Va rog sa raspundeti, multumesc
Stie cineva de ce nu e trecuta adresa in extrasul de cont la BCR?
Salut, am o prietena care produce produse cosmetice acasă, eu dețin o firma în domeniul marketing și un site web, ce trebuie sa fac ca prodesele ei sa fie vândute legal?
Ce aplicatie folositi pentru investitii? Am auzit de Etoro dar stiu ca sunt comisioane mari la tranzactie
Știți un loc de muncă de delivery unde ne dau ei mașină, de exemplu Glovo? Mulțumesc!
Salut TPU, la 17 ani pot sa a-mi fac card bancar Brd? Scuzați categoria. Ms.
Ar putea sa îmi spună cineva mai multe despre Crypto monede? Si Bitcoin?
Care credeti ca este cel mai bun site de anunturi imobiliare? www.imobiliare.ro, www.garsoniera.ro sau www.storia.ro? Vreau sa imi iau o garsoniera.
Bună ziua! Pot să plătesc o factură numai cu codul de client sau cu codul de încasare?
Va salut TPU! La ce adresa este Simplytex Ploiesti?
In ce tara din UE se pescuieste cel mai mult ca hobby / activitate?
Salutare tuturor. Întrebarea mea este din domeniul crypto! Sunt începător și în urma unor recomandări de link (referal) am obținut comision din partea unei persoane care s- a înregistrat de...? (mai mult)
Oare poate sa ma ajute cineva cu niște răspunsuri va rog? Cei care au credit la banca cu prima casa care dintre astea 2 banci ar fi mai ok duoa părerea voastră? Dintre Cek Bank si RaiffasenBank? Mersi...? (mai mult)
Salut, ce știți despre HCMC stock? Adică in 2015 era de miliarde și câțiva ani pana acum câteva luni era 0. 0000 stocul acum este 0. 0015 Ce credeți?
Ce parere aveti despre a ma angaja la Dedeman? Merita? Multumesc mult pentru orice parere bine venita.
Mi- am facut un cont nou la banca Rransilvania. Dupa ce am primit hartiile am vazut ca mi- au facut si online banking sa accesez de pe telefon (mi- au si explicat cum sa ma loghez online, deindata ce ...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva, mi- am facut zilele acestea un cont de PayPal pentru afaceri si cand dau sa- mi un un cont de card imi da eroare si zice ca banca nu- mi primeste cardul... de ce? Am facut eu ceva...? (mai mult)
Salut TPU! As dori sa intreb pe cineva care cunoaste care e treaba cu impozitul pe criptomonede. Si daca se ia impozit si daca minezi. Am gasit eu o metoda sa minez criptomonede helium ma rog nu intru ...? (mai mult)
Cu cine trebuie sa vorbesc daca am o idee de afacere si vreau sa o aplic, cum si unde gasesc aceasta persoana?
Buna! As vrea sa ma lamuriti si pe mine referitor la un subiect si anume PFA. Am citit cateva articole de pe internet, doar ca acolo sunt multi termeni juridici si m- am cam pierdut in ei, asa ca,...? (mai mult)
Am 17 ani si vreau sa fac banii mei, de acasa, nu vreau foarte mult dar vreau sa muncesc ceva, stau intr-un oras mic si nu am unde sa lucrez dar vreau sa lucrez de acasa, va rog sa ma ajutați
Ce slujba as putea incerca la 20 ani?
Cat e comisionul unui agent imobiliar RE/MAX?
Care sunt cele mai bune site-uri de anunturi imobiliare? www.imobiliare.ro, www.garsoniera.ro, www.storia.ro, www.olx.ro? Vreau sa imi cumpar o garsoniera.
Salut, poti sa- ti cumperi ceva in rate daca nu esti angajat? Sunt student si am reusit sa iau bursa semestrul acesta si m- am gandit sa- mi cumpar ceva in rate ca sa nu astept 3 luni sa am "banii jos"...? (mai mult)
Buna seara! Fac parte dintr- o echipa de robotica si ne gandeam c- ar fi o idee foarte buna sa obtinem cateva sponsorizari pentru a cumpara motoare si cele necesare, insa nu stim cum am putea face asta....? (mai mult)
Cat ia un angajat salariul net pe o ora de lucru daca brutul este de 13, 583 brut pe ora? Multumesc anticipat.
Salut! Îmi poate da cineva mai multe date de angajare la food panda, având 16 ani?
Bunã! Doresc sã îmi deschid o firmã care sa fie impartita în atelier pentru confecționarea de bijuterii Hand made si un magazin in care sa le vând atat fizic cat si online. Problema este cã nu ...? (mai mult)
Poti sa investesti la bursa daca esti minor?
Vreau să îmi deschid un PFA pentru Dj la evenimente. Care este procedura? Sunt din Cluj. Nu am un imobil propriu, locuiesc cu părinții.
Eu mereu ma gândesc să nu mai stau cu părinții ca m- am saturat de ei, mama tipa toată ziua, spune ca nu sunt bun de nimic, taica- miu se enervează repede și înjură mereu, dacă se enervează...? (mai mult)
Salutare! Vreau si eu idei de carti despre investitii in imobiliare, in Real Estate, care sa se potriveasca si cu legile din Romania.Stiu de cartea "ABCs of Real Estate Investing", dar nu sunt sigur ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?