Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 22 Ianuarie 2025 sunt:
Buna ziua! De unde se pot lua haine din Turcia en-gros, gen fake-urile?
Care sunt cele mai serioase firme de curierat? Dupa mine sunt Sameday si Fan Courier, o data am comandat ceva de pe alt site si mi- a livrat prin GLS cu succes. Acum am dat comanda pe eMAG un radio auto...? (mai mult)
Vreau sa cumpar o casa ieftina la tara si vreau sa platesc vanzatorului(in fata notarului)in euro ca sa nu mai schimb la banca euro in lei sa le mai dau si la aia in plus, deci se poate trece in acte ...? (mai mult)
Hey, din câte știu eu legat de paypal, dacă cineva îți trimite o suma de bani în contul paypal acesta ii poate și retrage din păcate. Întrebarea mea este dacă eu trimit bani primiți pe paypal...? (mai mult)
Buna ziua! Ma gândesc sa deschid un magazin de haine online de bărbați! Este o afacere profitabila? De unde pot face rost de haine? Vreau sa am propiu stoc de haine! De ce acte am nevoie?...? (mai mult)
O micuță idee de a face bani online? Mă gândeam la meditații sau chestii pentru jocuri
A accesat cineva de aici fonduri europene? Ce cerinte cuprinde startup-ul pentru tineri?
Am nevoie de 1500 de lei, stie cineva unde sa fac creditul si sa-l aprobe rapid, la o banca fara dobanda foarte mare?
Buna ziua! Am observat ca am soldul cardului BT pe minus cu 0.06 dar nu am achiziționat nimic recent care a depășit suma de pe card. Folosesc aplicația BT pay pentru confirmarea plăților si nu cred...? (mai mult)
Salut! Vreau sa fac banuti in mediul online, nu ma intereseaza cati bani fac, e ok si 2/lei sa fac, as vrea sa imi spuneti si cum sa primesc banii (am cont bancar de adolescent). Multumesc si ofer...? (mai mult)
Pot transfera banii de pe un cont paypal pe card? Care ar fi demersurile?
Buna ziua! Vreau sa adresez o întrebare celor care au habar de fondurile europene de anul acesta. Am o clădire care în trecut a fost ceva și am decis sa o fac pensiune agroturistica cu fonduri bineînțeles....? (mai mult)
Salut TPU. Dacă am făcut credit La TBI Bank și acum nu mai lucrez pot sa mai fac unul la ei? Dau Funda!
Un apartament valoreaza 50.000 euro. Eu platesc cash la dezvoltator 5.000 euro. Prin credit imobiliar reusesc sa acopar si restul de 45.000 In viitor, daca voi ajunge sa fiu executat silit de catre...? (mai mult)
Buna! Am o intrebare. As vrea sa ma apuc de affiliate marketing dar avand in vedere ca aproape toate siteurile de genul cer un cont paypal, n- am putut sa ma apuc. M- am interesat de toate dar nu stiu...? (mai mult)
Cum as putea sa- mi fac proprii bani online? (am auzit de dropshipping, stocks etc dar nu stiu nimic despre ele ) sau macar sa invat din educatia financiara ceva. Am 14 ani si nu vorbesc de sume mari ...? (mai mult)
Hei TPU, M- am inscris la proba de traseu la scoala de soferi si am fost programat abia peste 2 luni si ceva si as vrea sa ma reprogramez in baza unei urgente (pe care am s- o inventez). Ce as ...? (mai mult)
Salut, am o întrebare am fost la interviu la mc Donalds, am primit ceva, foi, pentru a face analize urmând sa le duc când termin.Așa am și făcut am depus dosarul.De acum ce urmează? Voi fi angajat...? (mai mult)
Salut, am 14 ani si as vrea sa incep sa imi fac banii singur, cum as putea face? Am auzit de diferite metode, dropshipping, stocks etc dar nu stiu exact cum se procedeaza, as vrea o parere de la un...? (mai mult)
Salut! Am un cont la BCR din 2018.Anul trecut în decembrie mi- a expirat cardul și mi- a fost livrat unul nou.Cu doua săptămâni inainte de livrare am fost la sucursala unde mi s- a emis primul card...? (mai mult)
Buna. Ce notiuni de contabilitate trebuie sa cunoasca un antreprenor la inceputul activitatii? Stie cineva ceva carte in acest sens?
Buna seara baieti si fete, am o intrebare, pot sa- mi fac card bancar de la varsta de aproape 16 ani, adica sa pot plati cu el, sa trimit bani, sa bag bani pe el etc? Vreau sa imi spuna o persoana...? (mai mult)
Funda. Metode de a face bani pe internet?
Am găsit un site Expansetrade.com și as vrea sa știu dacă e legal sau scam. Ma poate ajuta cineva va rog? Va mulțumesc anticipat.
Bună ziua. A mai făcut cineva împrumut la Provident până acum? Dacă da, cum a fost(mă refer la comision etc.)? Și cum ati primit banii?
Salut! Exista si la noi, carduri gen American Express cu care poti plati si apoi sa returnezi banii la sfarsitul lunii?
Poti plati o casa in rate?
Salutare, vreau sa imi fac cont pe Netflix si vreau sa imi deschid un cont bancar cu card aferent, dar nu stiu ce card sa aleg ce tip ca- s mai multe si nu stiu care ma avantajeaza cel mai tare : Visa,...? (mai mult)
Buna TPU! Stiti daca un minor (16+) roman se poate angaja in strainatate (Germania)? Acesta va putea trece granita prin imputernicirea unui individ de catre parintii acestuia.
Salut, momentan locuiesc la casă dar trebuie renovata iar costurile ajung la peste 25 000 euro, casa cu terenul aferent se estimeaza undeva la 60 000 euro, eu m- am gandit sa o vand si sa- mi caut ...? (mai mult)
Monedele virtuale în ce au acoperire, în ce consta valoarea lor?
Salut.Recent am inceput sa investesc in bursa,aur,criptomonede etc.Voi in ce investiti, de curiozitate? Niste sfaturi in investitii nu ar strica.
Salut TPU. Cine a făcut Card Emag Raiffeisen Bank? Cine și-a făcut sa îmi zică și mie pașii care trebuie făcuți va rog. Dau Funda!
Cum as putea sa fac bani online?
Salut TPU! Am 17 ani si doresc sa fac bani. Ma puteti ajuta va rog cu idei? Ce as putea face? Cum as putea sa inmultesc banii? As putea schimba display- uri as putea plimba caini, vreau sa obtin exemple...? (mai mult)
Cat credeti ca valoreaza un domeniu.ro de trei litere?
Buna! Am o intrebare, eu folosesc PayPal pentru a face cumparaturi de pe net and stuff. Am card BRD si acum PayPal imi zice sa vorbesc la banca pentru card. Nu stiu daca e din cauza ca am facut o tranzactie...? (mai mult)
Poate altcineva sa se duca la banca si sa depuna bani in contul meu? Eu fiind in imposibilitatea de a ma duce? Banca este Raiffeisen
Salut, tocmai ce mi- am activat un card de credit in contul meu de paypal si nu ma lasa sa il mai scot, imi zice sa incerc mai tarziu din cauza unor probleme. Tin sa mentionez ca am adaugat cardul pentru...? (mai mult)
Pentru cumpararea unui apartament de 56mp, cat m-ar costa actele la notar?
Aproximativ cât câștigi la Glovo lucrând 5 ore cu mașina?
Apartament luxos departe de locul de munca sau apartament modest aproape de locul de munca? Diferenta dintre apartamente consta in confort si distanta parcursa pana la locul de munca. Daca aleg lux...? (mai mult)
Salut, am o intrebare, am card din acela de student la BRD și am și aplicație și cineva care are card la alta banca mi- a trimis o sumă de bani prin aplicație și comisionul mi l- a luat mie. Iar...? (mai mult)
Buna ziua, vreau să vând ceva, am pus anunț pe OLX și mi s- a spus sa trimit in țară, cum fac sa trimit fara sa îmi iau țeapă? Sau ceva o modalitate ce sa iau banii din mână și să- mi dea?...? (mai mult)
Bună ziua. Dacă cineva lucrează in acest domeniu și ma poate ajuta... Eu lucrez acum ca educatoare 5 ore și as vrea ca după muncă sa lucrez la un salon ca manichiurista. Pe lângă cursul de ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre deschiderea magazinului Ladoipasi în colaborare cu Metro?
Bună! Știe cineva dacă aș putea să îmi fac un card de debit la 16 ani singur, fără ajutorul părinților?
Ce trebuie să fac dacă am rupt cardul de credit?
Salut, aveti idee cum poți face bani online? Exista ceva site pentru care poți face sigle, flayers, carți de vizita, orice editat și creat in Photoshop pentru firme?
Salut TPU, am 16 ani si m-am gandit sa gasesc un loc de munca vara asta. As vrea sa stiu ce joburi se lucreaza la 16 ani, experientele voastre in legatura cu un job de vara.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
radu383838 întreabă:
DoarDorr întreabă:
00taylor00 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?