Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 22 Ianuarie 2025 sunt:
De maine pana la ce ora sunt deschise cabinetele stomatologice?
Salut, stiti cumva in cat timp se face un transfer international, gen cineva mi- a trimis niste bani prin ING, din Belgia, iar eu am BRD si a pus joi seara pe la 18:00 cam asa, imi pot ajunga luni...? (mai mult)
Cum se pot accesa Fondurile Europene pentru o mica afacere? Va multumesc prieteni!
Poate cineva să- mi spună cum pot publica un joc creat de mine pe Wikipedia? Cu mult timp în urmă am creat un joc care este prezent acum pe itch.io și aș dori să adaug și câteva informații...? (mai mult)
Cat e comisionul pentru a trimite bani din Romania in strainatate? UE
Salut. Vreau să cumpăr followerși pe Instagram. Ce site știți de Smm Panel?
Va salut, domnilor. Mai exista vreo investitie/afacere care sa fie desfasurata pe teritoriul tarii noastre si sa aduca si profit? Am o suma de 30.000 de lei si ma gandeam sa investesc in 2- 3 autoturisme,...? (mai mult)
Salut TPU. Poate sa îmi zică cineva cum este chestia asta cu rate fixe și dobândă 0%? Dau Funda!
Stie cineva de unde pot cumpara loturi de ghete de fotbal și adidași sport? As vrea sa-mi deschid un magazin outlet
Salutare! Am card făcut la BRD, dacă scot 5 lei de pe card, de la alt bancomat, de exemplu BCR, cât comision îmi ia? Sau se ia comision la suma de 5 lei? Mulțumesc anticipat!
Marfurile care vin din UK acum dupa brexit cum e cu vama? Daca iei ceva de pe net din UK de 200 L sa zicem, cat mai sau nu platesti numic in plus la ridicare din RO?
Buna. Imi recomanda cineva ceva carte pentru gestiunea si administrarea unui magazin de haine?
Salut, am jucat un joc in care am castigat ca-ti da bani. Are careva vreun cont pay pal? Sa pot incerca sa trimit acesti bani si sa imi zica daca chiar a primit.
Salutare, știți cumva care sunt cele mai mari firme de investiții și consiliere financiara din Romania? Va mulțumesc anticipat!
Bună ziua. Am o întrebare. Am 18 ani și vreau să împrumut suma de 2000 lei de la cineva(banca, car etc.) Ideea e că eu lucrez la cineva de 2 luni, fără carte de muncă("la negru"), pe 2200...? (mai mult)
Buna ziua TPU! De la ce varsta pot ridica bani de la western union? Am sub 18 ani si ar trebui sa primesc de la o ruda si nu stiu sigur, daca ii pune pe numele meu pot sa ii ridic? Multumesc...? (mai mult)
Salut! Am și eu un card de student, clasa a 9 a mai exact, totul este făcut bine, am și bani pe card, dar când vreau sa cumpăr online și pun datele cardului, îmi spune ca este o problema cu...? (mai mult)
Buna, joi am băgat 60 de lei pe card (BT) si ziua următoare vad ca am aceeasi tranzacție de 2 ori doar ca pe minus cu cei 60 de lei, am sunat la call center si au zis ca o sa anuleze tranzactia si...? (mai mult)
As dori sa cumpar o aplicatie din care se poate comanda mancare, intrebarea este ca daca trebuie sa am firma ca sa fac contracte cu restaurante? Aplicatia fiind publicata pe google play. Dau funda!
Am si eu o intrebare, pot baga bani in steam cu paysafe, fara a baga adresa de facturare?
Buna tuturor! Aveti idee cam in cat timp imi intra un transfer avand card la Bt, din Dubai? Multumesc!
Salut, am un mastercard la BRD și aș vrea să depun bani in el în weekend, știu că sunt acei robotei in sucursala dar e inchis in weekend. Pot sa mă duc la alta banca care e deschisă sau mă rog...? (mai mult)
Buna ziua tuturor, am și eu o mica dilema, de vreo 2 săptămâni am trimis cerere la glovo pentru angajare și mi- a răspuns o persoana din partea Smart Delivery Concept Srl spunând că deocamdată...? (mai mult)
Salutare. Stie cineva ceva despre platforma myWorld? Este ok? Este ceva serios? Multumesc mult!
Am pus o comanda pe peteco dar vad ca nu au trimis confirmare nu nimic. Ce e cu site-ul asta?
Unde ai putea sa iti deschizi o firmă ca să vina lume? Sa zicem restaurant, în ce locatii as putea sa îl deschid?
Oricine care are o firma poate fi considerat om de afaceri? Oricine cu o firma de asigurari, de exemplu? Ori cu o firma ce executa lucrari de renovare a apartamentelor? Ori de termoizolare a blocurilor?...? (mai mult)
Ce părere aveți despre plata cu banii din cont, pe care o folosește aplicația joom și alții?
Mi am scapat recent telefonul in apa si a intrat sub ecran... daca l-as duce la reparat, cat m ar costa?
Salut TPU, cat costa un bilet de tren pentru adulti Bucuresti Brasov dus-intors?, dar pentru elevi?
Buna seara, eu execut lucrari de hidroizolatii, particular, nu am firma, cum pot oferi garantia celui la care fac lucrarea? Multumesc!
Salut am o problemă astazi am fost anunțat de catre bancă, că am o datorie in jur de 200 lei in mai multe tranșe de cate 10- 40lei la google, și ca trebuie sa platesc numai decât. Nu stiu de unde...? (mai mult)
Buna, unde pot gasi ce bani se folosesc în toate tarile?
Salutare... ma bate gandul sa imi deschid o mica afacere insa in perioada asta vad ca nu merg prea multe afaceri. Ce merge in perioada asta si se incadreaza in 20.000 euro? Eu am vrut sa imi deschid o ...? (mai mult)
Salut! Am un card bancar si mi s-a sters o cifra de la numarul cardului (acel cod lung de 16 cifre) mai exact 9, se intampla ceva?
Ce parere aveti despre programul Noua casa? La ce banca imi recomandați sa merg?
Afacere mica, de început? Profitabila? Pentru un "începător în afaceri" sa zic asa?
Salut, stie cineva cum pot sa livrez haine de pe o pagina de insta? Prin fan curier nu merita pentru ca transportul este 25 de lei + 16 lei rambursul. Alte alternative mai convenabile? Sau cum as putea...? (mai mult)
Buna, cati lei are un dolar?
Stie cineva daca earn-ul este Weekly? Gen acela cand faci quizuri si faci bani pe coinbase?
Salut, în America se folosesc dolari si mai ce?
Cati lei are un dolar?
Buna TPU, sunt inregistrat pe un site, cum pot face publicitate cu plata la linkul meu referal? Am incercat cu google sau Facebook si nu e permis se blocheaza publicitatea, ce alte posibilitati recomandati?...? (mai mult)
Bună ziua! Când îți dai demisia ce acte primești la semnat? Este prima mea experienta și vreau sa ma asigur ca nu semnez ceva ce nu trebuie. Din câte am citit după ce îți dai demisia, primești...? (mai mult)
Salut, daca am aplicat pentru rate la TBI Pay la Altex si am semnat online contractul dar cererea a fost respinsa, asta inseamna ca contractul nu mai este valabil?
Are cineva idee daca e posibil sa iti deschizi un restaurant acasa, care sa se axeze doar pe livrari la domiciliu prin intermediul glovo/food panda? Daca da, de ce ai nevoie in afara de infiintarea unei...? (mai mult)
Care e faza cu pariurile astea sportive? Am auzit ca exista meciuri "sigure". Daca ar fi asa "sigure", cam cat la suta ar fi "sigure"? Am inteles ca cele "sigure" au cota mica, deci profitul este...? (mai mult)
Salut, exista site-uri unde pot vinde illustratii sau simboluri, logo-uri si tot felul de desene?
Salut, cineva care are aplicatia smart token de la raiffaisen va merg confirmarile pentru plati?
Ca sa ma angajez casierita imi trebuie experiența ceva? Nu am mai lucrat cu bani pana acum și mi-e putin frica sa nu ma încurc in a da restul etc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
radu383838 întreabă:
DoarDorr întreabă:
00taylor00 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?