Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 23 Ianuarie 2025 sunt:
Ca sa ma angajez casierita imi trebuie experiența ceva? Nu am mai lucrat cu bani pana acum și mi-e putin frica sa nu ma încurc in a da restul etc
Buna! Am un cont deschis la banca first bank, in zona mea s-a inchis definitiv si as vrea sa stiu daca pot ridica suma de 7000 euro de la alta banca? Comisoane ceva? Multumesc.
Ce as putea sa cumpar de 1000 de lei de pe aliexpress si sa vand aici cu 1500 lei pe olx?
Buna ziua! Vreau sa adresez o întrebare celor care au habar de fondurile europene de anul acesta. Am o clădire care în trecut a fost ceva și am decis sa o fac pensiune agroturistica cu fonduri bineînțeles....? (mai mult)
Avantaje si dezavantaje pentru un imobil aflat la parter? Pareri
Pentru meseria de consultant AUDIT (control în magazine) ce studii ne trebuie?
Bună, as vrea sa știu cum sa fac banii online. Am aproape 14 ani și as vrea sa știu cum sa fac niște bani online pentru un pc de gaming.
Buna seara! Stie cineva site-uri de haine de exemplu sau care se ocupa in general cu vanzarea anumitor produse, care fac angajari de tip Remote? multumesc!
Ce idei de afacere ati avea sau ati dori sa se intample, in orasul vostru si/sau in tara?
Buna ziua, am și eu nevoie de un site cunoscut (în cantitate mare as dori) din Anglia (UK). Va mulțumesc anticipat!
Cum îți deschizi un bar în Italia? La frontieră cu Monaco? Ventimiglia IM?
De curand am realizat ca sunt prins intr- o viata mediocra chiar daca am bani cat sa duc o viata decenta, m- am hotarat ca vreau mai mult de la viata si sa incerc sa imi castig independenta financiara...? (mai mult)
Salut! Vreau sa incep liceul seral si singurul profil este "Tehnician Transporturi", ce inseamna asta? Ce calificare as avea daca as intra pe profilul asta? E rentabil?
Salut! Vreau sa ma angajez la metrorex,(conductor metrou) ce trebuie sa am in vedere? (acte, studii, etc.)
Salut,recent am cumparat 2 pyasafeuri si acum imi spune ca au fost anulate din motive de securitate. Le-am dat email dar ei nu raspund... cineva care a mai trecut prin aceasta situatie pls help?
Ce părere aveți? E momentul să cumpăr un restaurant?
Bună ziua! Recent cineva mi- a solicitat Ibanul de la cont și bic number pentru a îmi face un transfer internațional! Precizez ca i le- am trimis și apoi m- a blocat! Contul îl am în Anglia la Natwest!...? (mai mult)
Pot sa lucrez la foodpanda/glovo la 17 ani?
Cine are informații despre un business in furnizarea energiei?
Noroc. Daca am un hectar de pământ, aș putea începe o mică afacere sau e prea puțin teren? Excluzând grâul, porumbul, lucerna. Bacău. Lunca Siretului este acoperita cu soluri aluviale și protosoluri...? (mai mult)
Salut TPU! Ați putea să- mi recomandați site- uri, jocuri cu care se pot face bani online fără investiții? Am căutat până acum dar tot nu am dat de unul care să meargă bine și să mă...? (mai mult)
Cum scoate profit PaySafe-ul avand in vedere ca nu au niciun comision? Cumperi 50 lei, 50 de lei consumi online.
Salut,TPU.Ce sunt Previziuni financiare? Dati-mi un exemplu anul 1 #de clienti, #de anagajati, venituri, cheluieli, profit.
Salut,TPU,am nevoie de un slogan pentru Full Service PC! Atat debun incat sa spui wow
Salut, de unde aduc unii haine de firme, gen: guci, tomi etc. Le aduc de la București de la dragonul și centrul comercial Europa?
Salut, trebuie sa completez declaratia unica pentru 2020 si imi prind urechile in ea. Nu am mai completat asa ceva pana acum. Am avut venituri din investitii pe bursa internationala iar venitul net depaseste...? (mai mult)
Ce este un public tinta? Am nevoie la un proiect de antreprenoriat.Planul meu de afaceri se bazeaza pe un service de pc uri.
Buna! Stie cineva cum se calculeaza comisionul la amanet pentru in imprumut de 200 de lei pentru perioada de 10 zile?
Pot sa-mi fac card daca nu am buletinul si am doar copie?
Hei TPU, pentru cunoscatori, merita sa investesc la bursa in Capital.com? Sunt incepator am 15 ani, si nu vreau sa investesc mai mult de 50€
Este o idee buna sa imi deschid un salon de unghii, tatuaje, body piercing, posibil si de coafura? Am 16 ani si sunt foarte pasionata de frumusete, dar si de tatuaje si piercings, nu pot alege intre...? (mai mult)
Salutare.Vreau sa ma duc la banca sa depun niște bani în contul unei persoane. Cam ce comision se percepe?
Care sunt demersurile de a deschide o terasa in Mamaia?
Bună seara, am 13 ani și am nevoie sa îmi fac banii mei deoarece vreau sa îmi iau un telefon nou pentru ca al meu e foarte spart, idei? Având în vedere ca nu am absolut nici ruda în România iar...? (mai mult)
Buna TPU, am o intrebare, as vrea sa imi fac un card la banca (pentru a primi bani din strainatate de la rude) insa am buletinul expirat si stiti ca acum nu sunt destule materiale deci il voi primi intr-...? (mai mult)
Salut, din cate am auzit ar fi cateva variante de a face bani in mediul online, insa nu prea inteleg exact cum functioneaza treaba asta. Unde si in ce investesti ca sa iesi pe profit, imi poate explica...? (mai mult)
Hello, Are cineva card la CEC Bank si ar putea sa imi spuna daca se percep comisioane la diferite plati, de exemplu daca vreau sa cumpar ceva online. Sau daca vreau sa transfer pe Revolut? La alte...? (mai mult)
Bună ziua. Știe cineva de ce materiale am nevoie pentru a începe să fac scrumiere și alte lucruri din rășină epoxidica transparentă și de unde aș putea să cumpăr ca să ies mai ieftin? Mulțumesc....? (mai mult)
Care este diferenta dintre UID-Nr. si USt-ID Nr. (coduri de identificare pentru TVA aplicabile in Germania)?
Buna, TPU! Aveti idee cat castiga un inginer debutant? De exemplu un inginer mecanic, domeniul auto/ feroviar.
Daca as vrea sa ma angajez ca Tehnician telecomunicatii la Digi, Telecom sau Upc adica sa insalez fibra optica si sa repar fibra optica rupta de copaci etc. ce salariu as avea? Merge sa ma angajez si...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare, care e salariul net la MC 2021 pentru 16 ani? Cat primesc daca am sub 18 ani și cât lucrez pe zi? 4, 6, 8 ore?
Ce este ala un credit? Ajutati-ma sa il inteleg putin!
Se poate face transfer bancar in euro din Irlanda intr-un cont Revolut in lei? Multumesc!
Buna ziua, Dorim sa deschidem o platforma online de tipul UpWORK, Fiverr. Mentionez ca urmeaza sa dechidem o firma cu 3 asociati ( Srl ) si avem nevoie de lamurire cu privire la cateva informatii cum...? (mai mult)
Salut. Am auzit ca se fac bani frumosi daca iti inchiriezi masina. Cum poti face asta?
Este ok sa investești în bursa?
Daca am retras bani dintr-un site de pariuri iar cardul este pe minus pot sa primesc acei bani?
Salut.Am nevoie de o parere de la voi... Ce credeti despre BANCA AXA? O rudă din familia vrea sa faca un împrumut bancar dar nu i se cer contul bancar și venitul lunar.
Am niste lucruri prin casa pe care vreau sa le vand online. Trebuie sa le impachetez eu sau le impacheteaza firma de curierat cand vine sa le ia? N-am mai vandut pana acum si nu stiu cum se procedeaza
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Nina1980 întreabă:
Kufu95 întreabă:
hedol întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici
Afla cat de multe stii despre povestea Albei ca Zapada si a piticilor din casuta din padure!