Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 22 Noiembrie 2024 sunt:
Sunt reale alea cu Inteligența artificale italiane ce poți face bani?
Salut, Daca proprietarul refuza sa imi dea garantia si sa inventeze tot felul de scuze ca sa n-o faca unde pot să-l reclam? Pot la ANAF? Se afla in jurisdicția lor faze de genu?
Daca ONG- ul din care fac parte a avut o colaborare neplacuta cu un alt ONG in care acesta nu si- a respectat partea din intelegere, exista vreo platforma unde pot lasa un review negativ pentru ca si ...? (mai mult)
Cât costă să-ți faci un SRL cu tot cu găzduirea sediului social?
Salut am niste întrebări. Daca salariul minim pe economie net e 2079 lei, tichetele de masa intra tot in suma de 2079 sau se adauga in plus pe langa salariul de 2079? Daca tichetul de masa pe zi este...? (mai mult)
Dacă dai comanda de pe shein trebuie sa plătești și livrarea?
Salut, cât bani vom primi pe 15 iunie din bursa de merit?
Bună ziua. Am o întrebare, de ce pompa solară atunci când dau drumul la robinet se aude un zgomot? Este posibil să fie blocată? Trebuie aerisita?
Salut tuturor, sunt angajat de o lună, mi sa prelungit cu 3 luni contractul de muncă, după astea 3 luni va urma prelungirea contractului pe încă 6 luni … de avea după nu se va face pe termen...? (mai mult)
A mai primit cineva de la firma Xian yu yuan internet tech ltd colete necomandate?
Buna! Locuiesc intr o comuna la 2km de oras in linie dreapta pe drumul principal, iar peste drum de mine este primaria, politia locala, scoala, gradinita, oare ar merita sa deschid un centru de copiere...? (mai mult)
Orice factura care va fi transmisa unei firme romanesti va trebui sa aiba si TVA?
Cam cat ar costa o casa de genu in Romania? https://www.aov-architecture.ro/cms
Salut TPU. Ma poate ajuta cineva? Cand vreau sa platesc o aplicatie cu cardul de Revolut cel Virtual nu merge. Ca am si fizic imi apare. Nu poate finaliza tranzacția, pentru a finaliza tranzacția...? (mai mult)
Exista jocuri de android in care poti castiga bani cu adevarat?
Tot nelămuriri sunt referitor la acel card la 30 Ron ce îți ajunge acasă prin curier, cum e de unica folosință sau virtual? Plătești transportul pentru acest card ce ajunge acasă?
Buna seara. Imi apare in contul de Revolut sa trimit pana la o anumita data codul de identificare fiscala. Stiti careva care- i faza? Pentru ce e, cu ce ma ajuta sau ma incurca? Ce se intampla mai...? (mai mult)
Fratele meu a primit amenda din Germania (a fost șofer) in schimb numele lui de familie este scris greșit, numele fiind trimis de către firma poliției. Cumva se anulează sau poate sa o conteste?
Bună ziua, știe cineva cât ar costa un apartament la etajul 3 cu 3 camere nerenovate în zona gării în Rm Sărat? Dau funda
Daca te angajezi cu salariul minim pe economie, cât iei in mână concret?
Cum se procedeaza in cazul in care doresti sa achizitionezi un apartament pe care notarul il valorifica la 35000- 40000 de euro aproximativ? Se face un pre contract sau sub ce forma se face tranzactia? ...? (mai mult)
Salut,vreau sa deschid un magazin online de produse generice pentru adulți, cu produse aduse din India. Cine mă poate ajuta cu firma și băgarea lor în comerț?
Știe cineva ce-mi trebuie sa aduc haine din Turcia și ce preț au hainele acolo?
Bună, am un cont la superbet, până acum am depus doar prin paysafe și acum vreau să scot niște bani din cont prin agenție, cum procedez, merg cu buletinul la agenție?
E sigur sa iti tii toti banii in banca? O verisoara a zis ca mai bine ii tii in casa. Si astazi am primit un mesaj de la vodafone4u ca de am bani in cont mi se reactiveaza oferta, un fel de scam clar....? (mai mult)
Bună! Am o întrebare legată de contabilitatea în instituțiile publice. Contul "Transportul la și de la locul de muncă" e același cu contul "Mașini, echipamente și mijloace se transport"? Gen...? (mai mult)
Buna, am și eu o întrebare. În vreo 2 săptămâni urmează să iau un apartament prin ipotecar (adică în 2 săptămâni semnam contractul de vânzare cumpărare). In apartamentul respectiv încă...? (mai mult)
Salut, de curand mi- am facut un CV online pe site- ul CV- RO.com si mi- a cerut 5 lei pentru el, am platit si de atunci imi apar o data sau de doua ori pe saptamana niste tranzactii toate de pe site-...? (mai mult)
Salut. Intrebare pentru cei care joaca la pariuri, ce metode de castig imi recomandati si unde se castiga cel mai bine la sport sau la cazino?
O vecina a devenit recent văduva (soțul ei a fost într- un accident de mașina fatal), nu are pe nimeni altcineva si nu are la cine apela așa ca m- a întrebat pe mine (vecinul) cum trebuie sa procedeze...? (mai mult)
Salut, am doua dispute PayPal active până pe 22 mai 2024, disputele sunt de la aceași persoana care insinuează că nu și- a primit produsul când de fapt el și l- a primit....am dovezi (ss) in...? (mai mult)
Shopify este o platformă pe care se pot cumpăra și vinde lucruri? Mai există utilizatori care vând și cumpără? ( Am văzut multe clipuri pe YouTube în care mulți vând diferite lucruri)...? (mai mult)
Bună! Aș vrea să mă ajutați cu câteva informații. Am de gând să organizez un eveniment public, intr- un spațiu de evenimente, aș vrea să îmi dați informații cum aș putea să rezerv spațiul...? (mai mult)
Buna ziua, doresc sa stiu daca adaug cod fiscal si nr registrul comertului in saga sa fac o societate ca sa fac practica in saga se intampla ceva in sens ca saga ii trimite ceva notificare la firma pe...? (mai mult)
Bună ziua! Am luat un apartament la parter și are balcon mic întrare prin bucătarie(a fost geam și s- a făcut usa și balcon mic). Asa au si vecinii de sus.Eu vreau sa extind balconul și sa prind...? (mai mult)
De la ce bancă ați prefera un card de debit? Una care să aibă comisioane zero, conturi bune de economii, opțiune de cashback sau "saving box, păstrezi 10% din prețul unui produs" (cum are Raiffeisen),...? (mai mult)
Buna, am o întrebare dacă mă puteți ajuta. 1. Curând îmi fac primul meu card la Banca Transilvania (după majorat) și am să bag in el bani, o sumă mare, nu sunt angajata și încă nu lucrez,...? (mai mult)
Bună ziua! Vreau să îmi deschid o firmă de transport persoane/colete cu un bus de 3.5T,ce documente trebuie să am(îmi trebuie atestate de transport?) mulțumesc anticipat!
Bună! Cotizarea la Pilonul 2 de pensii se face din salariul net sau brut?
Salut, pentru acele 3 plăti la revolut de minim 15 lei fiecare, pot face și o plata mai mare de 45-50 de lei?
Salut TPU! Vreau să- mi iau motor de 125 și am nevoie in jur de 1500€ lejer. Tind să menționez că am 15 ani și 6 luni și vreau să încep să strâng bani de pe acum dar am nevoie de niste idei...? (mai mult)
Câți ani trebuie să muncești în Olanda că sa iei pensie? Am auzit că minim 5 ani și în Germania dar iei puțin 200, 300 e. Cine știe aștept răspunsuri. Dau funda!
As vrea sa achiziționez un apartament în Popești Leordeni. M-ar interesa ceva dezvoltatori serioși, care nu treg tepe, cu care ați colaborat direct. Merci.
Salutare! Am o întrebare. După cât timp de muncă pot să fac un împrumut din bancă? Lucrez de 4 luni la o firmă, am un venit mediu lunar și vreau să fac un împrumut din bancă de 30.000 de...? (mai mult)
Daca vreau sa schimb 5 euro in lei la exchange, se poate? Sau suma e prea mica
Care este cea mai buna metoda de a face bani in online?
Buna, unde pot sa schimb niste euro? Doresc sa ii schimb tot in euro doar ca bancnote mai mici, gen 100 euro in 5 de 20.
Salut, am o problema. Mi- am facut recent un card nou cam de 2 saptamani si tot imi ia aplicatia bolt bani fara aprobare in fiecare zi aproape. Sunt sume mari ce le ia. Primesc uneori si cereri de plata...? (mai mult)
Bună la toată lumea. Am o dilemă. Am mers azi la Penny și la aceste tipuri de magazine, cred că știți că sunt acele dispozitive albastre, de la care poți plăti majoritatea taxelor. Poți plăti...? (mai mult)
Bună! Dacă atunci când am luat un apartament în chirie de 1700 lei pe lună am plătit o garanție care a costat tot 1700 lei, acea garanție se poate folosi pentru a achita pentru o lună în care...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
GeogG23 întreabă:
RayKzor51 întreabă:
10Bubico întreabă:
Sunia611 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Hachiko
Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!