Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 23 Ianuarie 2025 sunt:
Salut TPU, poti sa iti declari veniturile din bursa in anii trecuti la anaf fara sa patesti ceva? Exemplu 2 ani?
Ce afacere mica cu animale considerati ca e profitabila? Fara caini /pisici de rasa. Am o curte si o gradina mare si ma gandeam sa cresc iepuri de apartament sau chinchila, as vrea si opiniile voastre,...? (mai mult)
Bună TPU! Ce știți despre Amicredit? Este o firmă serioasă? Ați luat vreun credit de acolo? Cum sunt angajații? Funda!
Sunt clasa a 12 si mergem la ore fizic. Insa problema e ca sunt dintr- o alta localitate la 12 km de liceu si nu mai vine autobuzul care transporta elevi pe gratis, din cauza ca suntem prea putini.Cu...? (mai mult)
Salut, exista vreun site unde poti lucra online, cu o plata decenta?
Hei salut, deci am o intrebare, cât de mult câștiga un creator manga? Nu ma pricep la desen sau sa fiu eu deștept, carnetul meu e plin de 5 și 6, urmează să ma duc la liceu. M- am gândit să...? (mai mult)
Salut! As avea și eu o întrebare. Vreau sa îmi deschid un cont la Unibet online, cardul îl am trecut in Apple Pay pe telefon și am inteles ca nu mai trebuie sa dau datele cardului, trec direct opțiunea...? (mai mult)
Ce părere aveți despre fondurile europene nerambursabile? Sunt benefice sau dezavantajoase? Am auzit că au multa documentație. Și că asta ar fi problema. Eu sunt singur cu firma mea. Nu am spațiul...? (mai mult)
Ce este un card de credit premium? (Brd gold, de ex).
Salutare, am o intrebare as vrea sa deschid o spălătorie auto, am nevoie de niste sfaturi si de niste păreri referitor la cum ati dori sau ce v-ar plăcea să găsiți într-o spalatorie.
Loc de muncă pentru minori (16 ani) în timpul verii sau chiar în timpul școlii? N-am nevoie de comentarii despre cum ar trebui să-mi trăiesc adolescența, am nevoie de idei. mulțumesc :)
Cum aflu daca sunt angajat?
Buna! La Banca Transilvania se poate face depunere numerar(să bag bani pe card în bancomat) nonstop? Sau e un interval orar? As avea timp dimineata la 8 sau în weekend. Auzisem ca de retras putem ...? (mai mult)
Salut! Am 17 ani (peste o luna, 18) si vreau cateva idei despre cum as putea face bani chiar si mici investitii care m- ar putea ajuta sa fac bani, nu vreau raspunsuri de genul "baga la pacanele", nu...? (mai mult)
Dacă îmi fac un credit, iar peste două luni se întâmplă să-mi pierd locul de muncă, ce s-ar putea întâmpla? Cum m-aș putea înțelege cu banca?
Merita sa investești in imobiliare in domnesti, Ilfov? Sau alte localități de lângă București?
Salut, cum as putea să vorbesc cu cineva ca să lucrez într- un restaurant? Adică cum aș putea să lucrez într- un restaurant de la 16 ani, cu cine trebuie sa vorbesc? Și trebuie să fie neapărat...? (mai mult)
Bună ziua! Am 12 ani și as vrea sa strâng bani pentru a- mi lua un laptop, dar nu găsesc nici o metoda. Singura idee care mi- a venit mie este sa vând bratari, dar cum este pandemie nu prea merge. ...? (mai mult)
Pe ce data intra alocațiile?
Unde pot vinde conturi de jocuri si Instagram?
Care sunt cele mai bine plătite profesii economice?
Bună dimineața comunitate. Am o problemă din care nu știu cum să ies. Nu vreau critici, dar că fiecare om eu am un viciu. (Nu dependenta) Am făcut o prostie foarte mare de care regret, am...? (mai mult)
Poate sa ma lamureasca cineva cum as putea deschide un supermarket gen Ladoipasi sau ACA? Cat ar costa tot sa deschid?
Buna. Vă rog frumos să îmi spuneți. Daca cumpar cap tractor (camion) si sa fac colaborare cu o firma de tir, ar merge afacerea? Ar fi rentabil?
Știți vreun grup de transport (intern și extern) pe Skype? De unde își iau casele de expediții cursele pe care le pun pe Bursa Transport?
Vreau să împrumut 2000 lei online. Ce site îmi recomandați?
Dacă am 1000 lei in ce as putea investi? Mă refer la Pariuri, Cripto etc.
În ce să investesc 50 de lei?
Moneda virtuala PI, va ajunge cunoscuta pe piata?
La Max la depozit ca gestionar, ai decat sa raspunzi de gresie faianta etc? Sau mai sunt si alte categorii din care sa alegi sa raspunzi?
Buna dimineata! Vreau sa deschid un cont online, sa pot face si internet banking...ce recomandari aveti in afara de revolut? E si cu emisiune de card-care vine in cat timp?
Bună seara, am și eu o nelămurire. Am leasing în Germania iar de curând am făcut accident și cei de la asigurare o sa mi plătescă, dar acești bani vor întra pe cardul meu sa- mi fac mașina...? (mai mult)
Daca iau copyright-ul de pe un playlist de pe Youtube pot sa imi monetizez canalul?
Pot sa iau cont de developer pe google play dacă nu are deținătorul cardului 18 ani?
Buna ziua. Urmeaza sa ma angajez ca gestionar intr-un depozit, mai exact Max. Ce trebuie sa fac mai exact? Stiti cumva cam ce salarii au? Va multumesc frumos.
Buna ziua. Urmeaza sa ma angajez ca gestionar intr-un depozit, mai exact Max. Ce trebuie sa fac mai exact? Stiti cumva cam ce salarii au?
Lamuriti-ma si pe mine care este treaba cu PFA? Practic cat se impoziteaza din suma castigata? Voi iesii pe minus? Platesc si chiar daca nu voi avea clienti?
Salut. Am, fost la transcriere vehicul și mi s- a spus sa ma duc din nou mâine sa îmi ridic actele. Întrebarea mea este, pot trimite pe cineva cu buletinul meu, pentru ca nu pot ajunge din cauza...? (mai mult)
In cat timp ajung banii intr-un cont ING daca am transferat ieri in jurul orei 14 banii prin BRD? Vreau o lamurire!
Hey am de platit la contributie asigurări de sănătate 2067 lei. Accesorii și debit. Îmi puteți spune ce sa fac? Am platit deja o somație venita acasă de 260 lei. Cum fac? Mi se pare că ceva nu...? (mai mult)
As dori sa stiu cateva detalii legate de modalitatea de a plati online prin paysafe. Exista posbilitatea ca, la un moment dat, PIN- ul de pe bonul/chitanta emisa sa expire? Stiu ca pentru unii poate ...? (mai mult)
Cu caardul Revolut pot sa platesc si online si sa scot bani de pe el? adica sa ii transfer pe un card de credit normal? dau funda
Salut! Daca este pe aici vreun investitor in argint sau macar cineva care poate sa imi explice cum functioneaza treaba cu argintul de investitie si daca peste tot argintul se cumpara cu tva. Am vazut ca...? (mai mult)
Profesia de expert contabil este o profesie bună?
Se poate si mai mult de atat? https://diverse.imgbb.com/? list=images&sort=name_asc&page=1
Salut! Am și eu o intrebare! Dacă primesc un transfer de bani pe money gram și nu ii pot scoate in ziua respectiva, cât este valabil transferul? Gen ii poate scoate in 24-48h de la primire?
Heii TPU! URGENT! Caut in București sau comanda online un magazin unde se realizează insigne dar nu din acelea de plastic, vreau din metal cum sunt cele originale in poliție de exemplu. Am o prietena...? (mai mult)
Cat valoreaza $550, 000.00 USD in lei?
Salut TPU. Ştiu cã pentru a produce bani trebuie sã produc ceva, sa ofer un serviu, sã speculez etc. Am o nelãmurire în privința procesului de minare criptomonede. Prin procesul de minare criptomonede...? (mai mult)
Folosește cineva sau este in comunitatea Skorpio signals pro de pe Facebook, cică ofera semnale la opțiuni binare de valută dar mi se pare cam shady tot
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Nina1980 întreabă:
Kufu95 întreabă:
hedol întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.