Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 23 Ianuarie 2025 sunt:
Folosește cineva sau este in comunitatea Skorpio signals pro de pe Facebook, cică ofera semnale la opțiuni binare de valută dar mi se pare cam shady tot
Noroc,fam. Ati facut vreodata bani la bursa?
Bună, îmi poate spune cineva cum se face un cont de onlyfans si cat dureaza sa te promovezi? În contul de euro poti primi si dolari?
Vă salut pe toți cei ce citesc această întrebare! Treaba stă în felul următor, sunt un adolescent, ca toți ceilalți doresc sa cresc financiar având deja 17 ani și puțin, sufletul îmi...? (mai mult)
Buna. Ma puteti ajuta cu ceva munca de acasa pe laptop sau telefon, dar sa fie ceva serios cu salar fix si angajare? Nu ma intereseza sa vand chestii sau sa fac reclama sau sa promovez chestii sau sondaje,...? (mai mult)
11700roni cîți lei vechi fac?
Bursele sociala le acorda Serviciul Social studenților. Dacă ma retrag după primul an de la facultate unde am fost pe loc de buget și am beneficiat de bursa sociala, in anul I voi intra la taxa asta...? (mai mult)
Salutare! Dau fundă. Dacă vrei sa cumperi ceva de pe un site, iar pe card ai cu mai puțin de un leu decât suma necesara se poate efectua tranzacția?
Despre taxe/impozite la pariuri sportive. In momentul in care ai un bilet castigator, facut la agentie si tot la agentie mergi sa ti- l revendici cat platesti pentru taxe? Din ce cautai pe net, nu mai...? (mai mult)
Salut! De ceva vreme ma ocup de repararea/curatarea calculatoarelor/laptop- urilor la mine in oras, ceva mic pentru prieteni mai mult si avrea sa- mi dezvolt o afacere, sa- mi deschid un atelier al ...? (mai mult)
A intrat alocatia luna asta la bt?
Din ce fel de jocuri de noroc credeti ca se poate obtine un profit considerabil? Ma gandeam la slot-uri si loto 6/49.
Salut TPU, am si o intrebare pentru cei care s- au mai inscris la apia pentru subventii. Pe o parcela de aproximativ 1.3 hectare care ar fi subventia pentru cultura de cartof si care ar fi cea mai profitabi...? (mai mult)
Salut! Eu la mijlocul lunii august împlinesc 16 ani, știe cineva dacă pot sa ma angajez, dacă încă nu am împlinit vârsta de 16 ani? În Iași (dacă se poate) exista localuri care angajează...? (mai mult)
La benzinarie ca si casier iti ofera transport (decont transport), bonuri de masa bonusuri ceva? La petrom ma refer
Stiti locuri de munca pentru adolescenti de 16 ani in Tulcea?
Am 17 ani si nu am bani nici macar sa- i cumpar o ciocolata sau o floare mamei de 8 martie si mi- e rusine enorm. Nici nu i- am spus la multi ani. Pana fac 18 ani cum as putea face niste bani la un job...? (mai mult)
Ce inseamna sa lucrezi ca gestionant la Max sau in orice alt magazin? Ce trebuie sa faci mai exact?
Ce program are un om care lucreaza ca casier intr-o benzinarie? Si ce trebuie sa faca mai exact?
Salut, as avea nevoie sa fac un împrumut de 1000- 1500 euro tânăr, fara bani, știți cum e :)). Un împrumut pe care să îl returnez in maxim 1 an de zile? Din experiența voastră sau din auzite,...? (mai mult)
Cum e sa lucrezi intr-o benzinarie? Ce salarii au cei de la peco petrom?
Cum e chestia cu 12/24 12/48 la benzinarie? Nu inteleg programul. Adica azi lucrez 12 ore maine stau acasa poimaine lucrez de noapte 12 ore si raspoimaine stau 2 zile acasa?
Buna! Puteti sa imi dati mai multe detalii despre contul de investitii la brd simfonia? Acei bani pe care mi- i trage in fiecare luna pot sa- i scot cand am nevoie mare de ei? Mi- au facut acest cont cu...? (mai mult)
Cat de mult poti sa castigi din reclamele pe care le pui pe un joc pe care il publici pe google play? De exemplu daca ai 500 de dawnload cat castigi?
Bună! Mama are card la raiffaisen banck. Dacă își descarca aplicația de la banca ca să vadă pur și simplu pe telefon câți bani mai are pe card ii ia ceva comision? Știu ca pentru mesaje banca...? (mai mult)
Cum as putea sa-mi cumpar un apartament? Ca prin prima casa nu mai exista programul, iar banii cash sunt greu de obtinut.
Am voie sa vand in fata portii? Daca nu, de ce acte am nevoie?
Salut TPU! Cineva cu cunoștințe în economie care poate si dorește sa- mi explice si mie pe românește ce inseamna sa cumperi o franciza si care sunt avantajele si dezavantajele acestei acțiuni? Dau...? (mai mult)
Care este vârsta minimă de accesare a fondurilor europene? De exemplu la 18 ani ai putea?
Bună TpU, știu editare video și foto și vreau sa fac un mic business din treaba asta, nu vreau sa ma angajez pentru ca încă mai am școală dar vreau pe intermediul online, cum pot face sa dau...? (mai mult)
Cum ati organiza 20 de oameni astfel incat sa aflati cate biciclete s-au vandut in cartierul vostru in ultimul an? Mentionez ca nu este o tema scolara.
Buna ziua! Sunt elev in clasa a 12- a si de peste un an canalul meu de YouTube cu tutoriale in IT genereaza un venit substantial. De asemenea, colaborez cu o firma din SUA care imi plateste lunar pentru...? (mai mult)
Buna TPU Am o intrebare. Fac onlyfans din Noiembrie 2020. Pana in 2021 transferam banii pe BCR, din 2021 pe revolut. Eu iau bursa sociala la facultate si imi trebuie la dosar declaratie de venituri de...? (mai mult)
Cu 50 de mii de euro pot intra in imobiliare? Sa construiesc din avansuri?
Pe data de 3 martie cineva a cumparat ceva din shopul meu (siteul se numeste Sellix.io) si nu mi- au intrat banii in cont(ma refer la paypal). Scrie ca banii sunt in asteptare. Au trecut 3 zile de atunci...? (mai mult)
Salut, tocmai ce am facut 18 ani si la vara voiam sa ma angajez la o terasă undeva sa lucrez pe toate cele 3 luni ale verii. Va trebui sa imi fac carte munca pentru a lucra in cele 3 luni? Daca da, ...? (mai mult)
Aveti idee daca sunt ceva probleme cu platile pentru facturi la Vodafone? De cateva zile incerc sa-mi platesc factura online si nu-mi functioneaza.
Salutare TPU, nu vreau sa deranjez pe nimeni din confortul său, stiu ca pe nimeni nu preocupa problemele altora, dar am nevoie de ajutorul vostru, sunt împrăștiat de mai bine de 2 săptămâni, ...? (mai mult)
Salutare TPU, am nevoie foarte mare de ajutorul vostru cei care sunt pe platforma, cum as putea produce niste bănuți intr- un termen echilibrat, situatia dată ma depășește, cer ajutorul vostru,...? (mai mult)
Salut! Cum pot face bani online (safe)?
Salut, am cumparat un paypal giftcard de 10 euro de la o statie Qiwi si pe chitanta scrie ca o sa primesc instructiuni de activare pe email, doar ca au trecut 3 ore si nu am primit nimic. Stie cineva...? (mai mult)
Oare ce se intampla daca comanzi ceva ilegal din China?
Salutări! Cunoașteți site-uri care oferă chestionare plătite? Nu mă interesează să mă îmbogățesc din ele, dar nu ar strica câțiva bănuți luați pe câteva întrebări. Mulțumesc!
Buna TPU, Pentru constructia(saparea) unui iaz de ce autorizatii este nevoie? Mentionez ca iazul se doreste a fi de mici dimensiuni(3*10*2) si se va alimenta cu apa dintr- un parau care trece...? (mai mult)
Dacă fac un credit pentru studii, ținând cont că nu am un venit mare sau nu am deloc, trebuie să plătesc înapoi toate împrumuturile și dobânda din prima luna, pe toată durata facultății...? (mai mult)
Vreau să aplic pentru bursa socială la facultate, dar îmi trebuie un document care să arate câți bani iau de la subvenția pe pământ. Știe cineva ce anume îmi trebuie? Sau mă duc la APIA să...? (mai mult)
Există viață după rate?
Salut TPU! Exista vreo banca care acorda un credit de nevoi personale fara sa conteze vechimea in munca?
In ce program pot sa fac un joc in still guide?
Buna vreau sa imi deschid un site de portrete in creion si picturi.Cat ma costa sa fac un site si cat ma costa promovarea acestuia?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
PowerKoko întreabă:
Kufu95 întreabă:
Nina1980 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!