Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 23 Ianuarie 2025 sunt:
Vreau sa particip la concursul italian de bonuri de plata, este nevoie ca sa fac cat mai multe plati cu cardul ca sa intru in cei 100 000 persoane cu cele mai multe bonuri. Concursul a inceput in 01 ianuarie...? (mai mult)
Salutare, doresc sa imi creez o scoala de frizerie/coafor/manichiură/pedichiură cam cât m- ar costa tot ce tine de acte si de ce autorizații as avea nevoie? Care sunt factorii de care trebuie sa...? (mai mult)
Bună! Pot retrage numerar din contul Revolut chiar daca nu am card?
Ce credeti despre Cashback- ul italian? Guvernul italian vrea sa faca ca economia sa se imbunateasca si au adoptat niste masuri contra la evaziunea fiscala. Este nevoie de identitate digitala, te inregistrezi...? (mai mult)
Care sunt afacerile profitabile în România care pot fi deschise de tineri?
Salut! Am facut ieri o cerere de credit pe ceva site 'credius' de 10 000 lei. Astazi am primit creditul, doar ca am primit doar 5 000 lei. Oare pot face ceva sa le dau banii inapoi si sa renunt sau ceva?...? (mai mult)
Salut. Am vrut sa imi fac un credit de 10 000 de lei, dar bancile astea mari gen Raiffeisen, brd, etc nu mi- au acceptat cererea pentru credit de nevoi personale, neavand varsta necesara(eu am 19 ani...? (mai mult)
Daca am cont de Paypal si am bani pe el, pot sa donez la un YouTuber pentru promovare, chiar daca n-am card? Va rog, ajutati-ma.
Buna ziua, executantul este obligat sa participe la receptia casei după ce este ridicată la roșu?
Salut TPU! Dacă eu trimit un colet prin posta(gen daca vreau sa vand un telefon sau orice intr-un plic ma duc la posta lasa coletul si ajunge la persoana respectiva eu cum imi primesc bani?)
Am nevoie de un cont bancar si un card si cred ca voi merge la Banca Transilvania sau la ING. Trebuie sa platesc ceva sau e totul gratis? funda
Salut TPU. Din curiozitate intreb si in necunostinta de cauza pentru ca tot vad pe la televizor despre un scenariu in care statul roman nu mai poate plati pensiile si salariile, stie cineva ce se intampla...? (mai mult)
Fetele care faceti onlyfans, la ce banca v- ati facut cont si card? Ce banca imi recomandati? Tocmai mi- a fost aprobat contul, si ultimul pas e sa imi fac un cont si un card dar nu stiu exact unde. ...? (mai mult)
Exista vreo aplicație cu care sa poți tranzacționa la bursa fără sa îți ceara o suma minima de băgat in ea?(in aplicație). Dau un ex doar: dacă vrei sa investești 1 leu, sa poți bagă un leu....? (mai mult)
Buna seara, sunt la inceput de drum in domeniul afacerilor si am cateva intrebari pentru cunoscatori, dar si de parerile voastre in legatura cu asta. 1. cat dureaza facultatea de economie si administrare...? (mai mult)
Cu un salariu net de 2360 de lei, ce credit maxim pot lua pe o perioada de 5 ani?
Dacă iau un pachet de țigări și vand câte o țigară cu 2 lei(și într-un pachet sunt 20) pot sa-mi maresc profitul de la 16/20 lei un pachet obișnuit pana la 40 lei?
Salut, azi cand m- am dus cu cardul la bancomat (card alocatie) sa vad cati bani mai am pe el, bancomatul nu mi l- a acceptat si mi l- a dat inapoi chiar daca m- am dus la bancomatul bancii de unde imi...? (mai mult)
Salut, cum poti face bani la 16 ani? Prin intermediul online- ului? Ce stiu sa fac : Sa editez clipuri, sa editez poze (thumbnail- uri pentru live, clipuri etc), probabil mai sunt si altele dar da. ...? (mai mult)
Buna ziua! E normal, cand dau retiparire bon, la calculatorul casei de marcat, imi baga bonul retiparit in raportul z si astfel banii din sertar nu mai corespund cu ce scrie pe raport? Programul ...? (mai mult)
Mi- am facut cont pe SuperBet si vreau sa stiu daca pariez pe un meci o sa castig bani? Si imi dati un link de unde pot sa- mi fac un card sa- mi puna banii pe card? Unde fac card la BRD sau BCR? Am 20...? (mai mult)
Buna, m- am angajat la un magazin alimentar si m- au transferat la altul definitiv. Acum aicea sefa de magazin e foarte afurisita si mi- a zis daca ia magazinul amenda atuncea nu magazinul plateste amenda...? (mai mult)
Salut! Poate e o întrebare stupidă, dar știe cineva câteva modalități prin care pot face bani ca elev? Din moment ce nu mă pot angaja și nu am un card de credit pentru lucruri online nu știu ...? (mai mult)
Salutare tuturor! Am o imtrebare. La 30 de ani vreau sa devin complet independent din punct de vedere financiar si trebuie sa ma axez pe creșterea valorii mele nete. Este corect sa zic ca vreau sa am ...? (mai mult)
Salut.La vara fac 16 ani, in iunie si vreau sa muncesc in iulie si august.Stau pe litoral, ca ce as putea sa ma angajez? Pot ospatar, barman, shaormar, debarasator(ala de aranjeaza mesele la restaurante...? (mai mult)
Eu am 13 ani si tata mi-a facut card pe numele lui dar e al meu. Eu vreau sa imi bag alocatia pe el, cum fac? Am extras de cont si ce acte imi mai trebuie
Ce inseamna salariu bun in Romania in ziua de azi? Incepand cu ce suma, castigata lunar, putem vorbi de un salariu bun? Ce fiind mai jos de aceasta suma considerandu-se salariu mic sau prost.
Ma pot angaja la spartan daca am 16 ani?
A făcut cineva credit la banca pentru a-și lua o locuința? Care credeți ca e cel mai avantajos credit și la ce banca?
Am inchiriat de multe ori apartamente in regim hotelier pentru petreceri. O noapte, doua, trei. 30 de zile oare se poate inchiria? Am nevoie de un spatiu unde sa inregistrez melodii, insa nu- mi permit...? (mai mult)
Buna, stie cineva cat ar costa un transport de peste 4 tone cu camion care are prelata din Franța in Romania?
Ce mă pot face cand o sa fiu mare cateva idei? Multumesc celor ce ma ajuta!
Buna tuturor :). Am o mica intrebare, daca vreau sa vand cateva accesorii handmade si sa le trimit prin curier(Fan sau Cargus spre exemplu) cum procedez? Merg la ei, depun coletul, scriu unde trebuie...? (mai mult)
Va Salut! Am niste probleme la locul de munca, in sensul ca in in biroul in care lucrez toata lumea are acces la email- urile mele pentru ca asa e facut sistemul, nu pot sa- l schimb, iar pe unul ...? (mai mult)
Există o aplicatie de pe magazin play sau un site care chiar te plăteste dacă îndeplinești anumite cerinţe? Sunt sătulă de scam-uri
Salut tpu...am 2000 de lei pe un cont facut la misto..cu cnp generator, oras random etc...am nr de telefon al meu.Pot face ceva sa scot acei bani?
Îmi puteți spune cum pot sa trimit colet prin posta cu plata ramburs? Cum trimit comanda/pachetul și cum primesc banii?
Salut TPU! Vreau sa ma apuc de un mic "bussines", un mic fast food, cu livrare la domiciliu si sala de mese, am planul facut in proportie de 85%, ma puteti ajuta cu ceva sfaturi? Idei de unde pot achizitiona...? (mai mult)
Salut! Imi cer scuze daca am gresit categoria, dar am o nelamurire. Mi- am uitat actele de la un cont bancar din Germania, contul este facut la Postbank, stiti cumva daca se poate afla iban- ul si toate...? (mai mult)
Salut. Am fost abonat la Apple music, Netflix cu cardul. Cardul cu care am fost abonat mi- a fost furat, l- am blocat si mi- am creat unul nou. Eu daca nu adaug cardul nou la contul de Apple music si...? (mai mult)
Banii obtinuti din bursa sociala trebuie declarati ca venit anual impozabil?
Am si eu o intrebare:Eu sunt la banca transilvania si am fost sa imi iau banii de pe card, prima data am gresit codul si dupa am pus corect. Dacă gresesc de 3 ori inseamna că îmi intră cardul în ...? (mai mult)
Cel mai sigur loc de depozitare a veniturilor? Să zicem un câștig, o sumă foarte mare (1.000.000€ ex.). Unde i- ați depozita in siguranță? Personal i- aș pune la bancă (ING sau BRD) într-...? (mai mult)
Cat la suta din salariu brut ar trebui să meargă la fondul de pensionare?
Cine imi poate explica, in termeni cat mai simpli, ce reprezinta o polita de risc financiar?
Salut, a mai folosit cineva aplicatia ProveSource? Eu am instalat- o de curand pe magazin si vad ca incepe sa aiba rezultate. Are recenzie de aproape 5 stele de la Shopify, Trustpilot, Capterra si Wordpress. ...? (mai mult)
Cum as putea castiga niste bani la 14 ani?
Ce se intampla daca adaug mai mult de 60 de lei cu cardul fara confirmare pe revolut? Mi-l verifica dupa ce imi introduc cardul sau nu imi va lua tranzactia, ca vad ca ma lasa sa pun cardul?
Salut, cat costa sa scoti cazierul? Un prieten mi-a zis ca e 1 milion in Craiova!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
PowerKoko întreabă:
Kufu95 întreabă:
Nina1980 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!