Salut! Deschiderea une i spalatorii auto, este profitabila? Majoritatea spalatoriilor le vad destul de aglomerate, ma gandesc ca ies ceva banuti, a mai deschis cineva dintre voi una? este profitabila?
Cum imi activez cardul de la banca! am primit cardul acum 8 luni si inca nu l-am activat! pot sa-l mai activez?
Poti investii de exemplu 100 de lei in bitcoin iar peste o luna, daca pretul bitcoinului a crescut cu 20%, sa scoti 120 lei? Exista posibilitatea asta?
Producator de candele. Aveti idee cum pot lua legatura cu cei care vand in Dragonu Rosu sau Doraly?
Shippingul este o afacere profitabila?
Hei! Aprox cat costa un aparat dentar? (Cu toate lucrurile de care are nevoie)
Va salut, as avea o intrebare, m- ar ajuta foarte mult dacă m- ati putea ajuta! As dori sa deschid un cont pentru depozitarea banilor sa fie debit și sa aiba și IBAN, as vrea ca acest cont sa fie...? (mai mult)
Salut TPU! Stiti câteva metode de facut bani? Sunt adolescent si vreau sa fac câtiva banisori fara sa le cer părinților
Ce înseamnă salariu fix + comision?
Salutare, stie cineva un mod eficient pentru a invata Marketing? Am cautat pe YouTube dar nu prea gasesc ceva calitativ.
Salut TPU! Ce metode de facut bani stiti? Nu vreau sa ma îmbogățesc din ele dar daca reusesc sa fac 10 lei pe zi eu sunt bucuros daca pot si mai mult, orice metoda e buna:)(nu conteaza daca e online...? (mai mult)
Daca exista angajati sau fosti angajati la lidl, mai exact casieri sau macar cunoscatori, am citit pe multe site- uri ca salariul net ar fi 2.400 lei, chiar 2.400+ Este adevarat? Primesti atatia ...? (mai mult)
Salut! Mă puteți ajuta cu un nume de firmă care are ca obiect de activitate vânzarea de parfumuri personalizate? Nu am idei. Trebuie sa fie pentru "firma"mea, sa nu fie folosite.
Salut TPU! Am primit un bonus la Betano de 10 lei și am făcut 50 lei. Vreau sa scot banii pe card, dar cardul este pe numele mamei. Vreau să știu dacă îmi înregistrez cardul la ei și depun 20 ...? (mai mult)
Întrebare pentru vasluieni (Da, şi eu locuiesc aici) : Există un centru de adopție pentru animale în oraş? Dar în județ? Mă bate gândul să strâng nişte bani şi să- mi fac o mică...? (mai mult)
Bună ziua! Doresc sa aflu, pentru meseria pe care o voi practica în viitor, în domeniul balneofiziokinetoterapiei, pareri și informații legate de locul de munca. Ca fiziokinetoterapeut, salariu,...? (mai mult)
Salut. Acum 4 luni mi-am facut un card de credit Visa si nu mai stiu codul PIN. E vreo metoda sa il recuperez fara sa merg undeva cu el?
Salut. Ma gândeam sa iau pe nume casa bunicii mele ca mai apoi sa stau acolo dupa ce moare ea. Dar "problema, " sta cam asa, bunica mea nu vrea sa o lase pe numele meu decât cu condiția sa aibă drept...? (mai mult)
Ma gandesc să imi infiintez PFA sau SRL dar pentru moment vreau sa înțeleg cât mai mult ce presupune asta. Ce resurse ați recomanda pentru un începător in domeniul acesta? As vrea sa am o bază ...? (mai mult)
Salut. Dacă deschid un bar la Roma, cam câți bani aș face lunar? Și câți metri patrați să fie? Fundă.
Salut, cei care ati fost in alta tara in agricultura la norma, cum culegeti mai repede fructele, legumele mici ca eu nu pot face norma intodeauna iar altii fac peste? PS nu vreau ironie
Daca te duci beat sa joci la loterie, ai șanse mai mari de a câștiga?
La pariuri cota cea mai mare este scorul final? O să ziceți că nu mereu dar am întrebat ca să știu.
Salut, aș vrea să îmi fac cun card de student, dar nu știu la ce bancă, BRD, BT, Raiffaisen...Voi ce ziceți? Cam ce avantaje sunt la fiecare? Și ce m-ați sfătui să aleg?
Dacă mi s- a stricat cardul de tichete (bonuri de masă) Sodexo și nu mai îmi merge cardul, cum pot recupera banii de pe acest card? Am peste 600 RON deja pe cardul de tichete de masă Sodexo și...? (mai mult)
Salut. Am un cont în lei de Revolut și chiar și cardul fizic. Merită să investesc bani în Bitcoin din Revolut? Un prieten a avut 58 lei la început de Februarie și acum are 95 lei. Deci merită,...? (mai mult)
Am introdus IBAN greșit când am vrut sa depun bani într-un cont Banca Transilvania. Ce sa fac ca să îmi retrag banii înapoi?
Salut! As dori mai multe detalii despre bitcoin... cum minez bitcoin? Care este siteul oficial pe care trebuie sa ma inregistrez? Ce aplicatie este pentru android? In cat timp minez un bitcoin? Multumesc,...? (mai mult)
Salut.De la ce varsta iti poti face un cont bancar? Fac 16 ani vara asta si vreau sa am card, sa platesc cu el ca sa nu ma mai car cu banii dupa mine sau sa nu trebuiasca sa merg la magazin sa imi iau...? (mai mult)
Buna TPU. Vin cu o intrebare pentru cei care au mai trecut prin acest job. Am oportunitatea de a ma angaja sofer distribuitor pe duba 3, 5t pe raza judetului de produse alimentare. Intrebarea mea...? (mai mult)
Salut. Investiția la bursa sau pariuri sportive? Mie mi se pare cam aceeasi chestie. Este exact acelasi risc in joc.
Cam pe ce data intra alocațiile la banca transilvania?
La tara am magazin alimentar impreuna cu mama, dar salariul e de 1800 lei si mi se pare putin. Ce afacere ar mai merge pe langa magazin alimentar? As face mai mult de 1800 lei.
Stie cineva ce comision este la BRD la cardul de student la platile cu cardul la magazine(POS de la BRD sau altele)/la plati online?
Care sunt preturile la care ați cumparat/printat dumneavoastră poze 10×15? Ce părere aveți despre comenzile online de acest gen?
Am achitat deja pe Revolut cei 30 de lei pentru livrarea cardului standard in forma fizica. Ce companie il livreaza? Posta Romana? Sau vreun curier privat?
Cand am împlinit 18 ani am depus cerere pentru alocație si am bifat să o ridic de la poștă, alocatia a venit doar că s- a produs o eroare si numele nu este complet, gresindu- mi prenumele si îmi...? (mai mult)
Unde sa ma angejez la 17 ani, sunt clasa a12a si am bacu anul asta si din banii pe care ii fac vreau sa merg la meditatii! Ma gandeam la mc da nu stiu daca ma primesc, ideea e ca am si liceu de...? (mai mult)
Salut TpU! Am 15 ani si ma gandeam la anul in vacanta de vara sa ma duc sa muncesc undeva gen pe la mare ca sa castig si eu niste banuti si sa ii pun deoparte pentru viitor si intrebarea mea este daca ...? (mai mult)
Cum vi se par preturile de 0, 6; 0, 7; 0, 8 și un leu la pozele printare 10×15? (având în vedere ca hârtia este cumpărată de mine)? Voi cu ce preț ați cumpărat/printat poze? Care este...? (mai mult)
De unde pot scoate niște bani primiți cu Moneygram? Trebuie sa merg la vreo banca sau se poate și în punctele Moneygram din oraș ca am văzut ca sunt multe? Și cum se scot? Nu am folosit pana acum...? (mai mult)
Salut! Ce afacere pot începe intr- un sat in care avem cam de toate? Avem spălătorie auto, pompe funebre, bar, brutarie, pana și street- food si magazine alimentare la greu :)). Nu contează suma...? (mai mult)
Salut! Am adăugat 6 euro pe skrill cu cardul Mastercard si imi spune ca nu ii pot folosi pentru plati online.Ce pot face? Raman in cont?
Salut, de ceva timp tot caut fonduri europene, fonduri nerambusabile. Am o afacere in prezent cu tata dar am nevoie de ambarcatiuni, am deja una dar nu pot face mare lucru cu ea. Pretul achizitiei+ motorizare+...? (mai mult)
Buna ziua, când cumperi un teren sa îți construiesti o casa, la ce acte trebuie sa fii atent ca se poate construi? Trebuie sa fie puz, pug, pud aprobat?
Ce credeți despre deschiderea unei clinici de Stomatologie?
Are cineva idee cum se poate creea si lansa o moneda virtuala ( crypto )?
Este adevarat ca banca transilvania o sa inchida toate tranzactiile crypto?
Salutare, recent m- am apucat sa tranzactionez cripto si mi- am triplat banii. Chiar daca nu am depusa o suma foarte mare. Intrebarea mea este cum se platesc taxele la anaf? Trebuie sa ma duc eu undeva? ...? (mai mult)
Vreau sa particip la concursul italian de bonuri de plata, este nevoie ca sa fac cat mai multe plati cu cardul ca sa intru in cei 100 000 persoane cu cele mai multe bonuri. Concursul a inceput in 01 ianuarie...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Delia65delia întreabă:
Sara2 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!