Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 2 Februarie 2025 sunt:
Salut tpu...cam cat m-ar costa sa deschid o sala de jocuri intr-un oras mic?
Stie cineva cat este comisionul de retragere in euro la ing?
Daca am card revolut si vreau sa extrag bani de la un bancomat si ii am in euro, trebuie sa-i convertesc din aplicatie mai intai?
Salut TPU.Curand va trebui sa primesc niste bani prin Western union dar cum nu am mai ridicat pana acum nu sunt sigur daca pot ridica si de la ceilalti "parteneri" mentionati la ei pe site, spre exemplu...? (mai mult)
Eu sunt in Anglia, am niste bani pe card si vreau sa- i trimit unui prieten in Romania. El are card UnionBank. Ce date trebuie sa- mi zica pentru a- i trimite niste bani? Doar IBAN- ul? Si unde trebuie...? (mai mult)
Salut! Se poate deschide o companie de Hosting sau reselling de host de la varsta de 16 ani in Romania?
Pot crea propriul Google MyBussines (Google compania mea) chiar daca nu am firma ci doar am site, insa nu prestez inca acele servicii?
Ce inseamna bank swift?
Buna ziua, mi am uitat codul de acces la aplicatia monese, iar numarul de telefon nu il mai am, am incercat sa sun la ei, dar nimeni nu raspunde, nici la email, nici la telefon.cum ar trebui sa fac, ...? (mai mult)
Salut! Ce îmi trebuie ca sa incep o afacere (orice afacere)? Si daca aveti cateva idei de afaceri m-as bucura sa le impartasiti si cu mine, Multumesc anticipat!
Salut, la ce banca e cel mai rentabil sa imi fac card? As vrea sa imi fac card si sa tin niste bani acolo, si sa trimit bani altcuiva de pe telefon daca este posibil.
Buna TPU, vreau sa transfer bani din Raiffeisen în BCR știe cineva cât îmi ia comision?
Buna TPU, vreau sa imi fac un cont la banca(card) pentru a putea primi bani de la fratele meu din strainatate(el e in america si ne va trimite dolari acasa) Daca imi outeti spune cum se procedeaza (nu...? (mai mult)
Cum se vinde pe Etsy din Romania? vreau sa imi vand produsele si nu am idee cum se procedeaza cu livrarea si plata.Nu stiu niciun curier care sa trimita international, si in Posta Romana nu am deloc...? (mai mult)
Pentru tine,de la ce suma de bani, poti spune ca sunt 'multi bani'? Ce inseamna sa ai multi bani? E relativ? E o suma anume care te face bogat?
Unde poți semna actul de aderare pentru cotizarea unei pensii private?
Salutare TPU, ma gandeam sa invat web development cu scopul de a deveni freelancer, sau de a ma angaja la o companie ce se ocupa cu asa ceva. Stie cineva daca merita? Sau cunoasteti platforme pentru ...? (mai mult)
Sunt liber profesionista și dețin un SRL. O firma mare. Am o întrebare, in legătură cu veniturile de la bătrânețe. Care sunt avantajele, că detii un SRL, fata de un angajat care muncește în...? (mai mult)
Salut, am 14 ani și chiar asi dori sa mă angajez, sunt din Ploiesti dacă găsiți pe cineva sunt disponibil.
Buna seara. Știți cât costa o sticla de plastic? Vreau sa cumpăr un număr mai mare de sticle pentru a face diverse lucruri creative cu ele împreuna cu copiii. Dar nu știu cât să ofer....? (mai mult)
Sunt niște jocuri în care poți sa faci bani și cică ii virează în paypal, nu trebuie sa dai bani și nici nu sunt ca jocurile de noroc. Dacă chiar sunt adevărate și îmi dau paypal- ul ar putea...? (mai mult)
Bună, as vrea sa merg la munca în Germania sunt singur și am și 18 ani, cu chiria stau la fratele meu, însă as dori sa știu cam câți bani pot lua și cam care sunt taxele dacă sunt singur,...? (mai mult)
Salut TPU. Sunt anul 1 la facultate la calculatoare. Imi place facultatea asta chiar daca nu inteleg foarte bine totul dar am o dilema. In acelasi timp as putea sa renunt la facultate si sa ma angajez,...? (mai mult)
Cum pot sa fac ca parintii sa declare ca eu posed anumite obiecte din casa?
Poți da la amanet un telefon fără cutie și incarcator?
Hei, am nevoie de o părere. Urmează să mă mut și am de ales între 2 opțiuni: spațiu dublu sau distanță dublă. Pe scurt, momentan voi sta cu cineva (iar peste 2 ani vom fi 4 ce ar trebui sa...? (mai mult)
Salut TPU! Peste 3 luni fac 18 ani și eu mi- am facut card acum 6 luni. Am mers cu mama si mi- am facut card pe numele meu și cardul e atasat la contul ei. Vreau sa merg cand fac 18 ani să îmi deschid...? (mai mult)
Cum imi pot da seama ce am platit cu cardul intr- un extras? Deci am extrasul de cont si imi apare depit 225 de lei plata si apoi imi scrie ceva Pay*U shop digitalna Bucuresti RO.Nu imi pot da seama ce...? (mai mult)
Buna, am primit un sms de la banca (banca Transilvania) de unde am cardul cum ca "Stimate client, din motive de securitate, cardul dvs. Visa a fost restrictionat.Pentru detalii va rugam sa apelati la...? (mai mult)
Salut, cât costă să trimiți bani prin western union? Ma refer la comision. Dacă de exemplu vreau sa trimit 20 de lei unei persoane din România (eu fiind tot in Romania) cât comision se cere?
Hei TPU, este legal sa fac un cont de pay pal daca nu am inca 18 ani?
Buna! Recent mi- am achiziționat 15parfumuri tip tester pentru a le vinde mai departe. Normal, înainte am verificat preturile de pe piata din orașul meu si m- am decis sa le pun undeva la 120ron/buc,...? (mai mult)
Are cineva Întreprindere Familiară? Care sunt costurile lunare pentru minim (gen 2 ore pe cartea de munca la zi)? As vrea mai multe detalii din partea voastră care cunoașteti. Ca pe internet am ...? (mai mult)
Buna, vreau sa imi fac un cont onlyfans si nu imi aproba contul? Stiti cumva de ce? Si cum ar trebui sa fac sa mi- l aprobe? Ce as putea scrie la "abordare"? Si cum ar trebui făcut selfie- ul? Help mee...? (mai mult)
De curând am aflat de redbuble şi vreau să mă apuc de vânzări! Şi când să- mi fac cont îmi cere să scriu numărul de TVA! Trebuie să- mi deschid firmă pentru redbuble? Vă rog să răspundeți...? (mai mult)
Ce parere aveti despre rasa de pisici sfinx, sphynx? Un prieten imi zice sa cumparam 2 pisici de la diferiti cumparatori diferiti (un mascul si o femela) ca sa incepem o afacere, doar ca costa o multime...? (mai mult)
Salut. Ce idei de afaceri aveti? Ma refer strict la idee in sine, nu conteaza bugetul.
Trebuie sa fii neaparat salariat ca sa iti poti face card la ING?
Pot cumpara crypto prin paypal?
Salut. Pentru cei ce au beneficiat anul trecut de programul Work and Travel USA, credeți că a meritat investiția? În ce sens v-a afectat contextul pandemic? Ați reușit să scoateți un profit?
Bună...am nevoie de câteva informații, se poate face contract la BRD online? Pentru card, voi lucra curând. Întreb deoarece ar fi mai eficient și rapidă această modalitate.
Salut! Stiu ca sunt mai multi tineri aici si am o intrebare. Vreau sa înființez un lant de saloane de înfrumusețare all inclusive cu servicii premium in toate zonele rurale. Intrebarea mea se indreapta...? (mai mult)
Puteti sa imi dati informatii despre Amazon Seller? In ce consta abonamentul de 40$ si ce taxe ar mai fi sau se ocupa cei de la Amazon?
Salut TPU, școala mi-a făcut un card în care îmi baga bursa profesională dar am un dubiu dacă cumpăr ceva și n-am bani pe card vine un fel de datorie la bancă, banca e BCR?
Salut! Daca cumpar un paysafecard de 100 lei pot sa ii transfer in contul meu de Paypal?
Dacă merg la amanet și îmi cere buletinul pot da o poza din telefon cu buletinul sau o copie?
Cu 50.000 €ce afacere poți să-ți faci?
Deci daca furi ceva din magazin si te prind aia de la securitate, e normal sa te puna sa platesti pentru produsele furate si sa nu iti dea bon si produsele in sine?
Cum de bonurile de masă au valoare, iar magazinele pot face profit când clientul plătește cu acestea?
Bună ziua cine mă poate ajuta cu niște acte pentru Anglia, Cscs verde, insurance number sau sa mă îndrume în obținerea lor?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Replici din desene animate
Noi iti spunem replica, iar tu trebuie doar sa iti amintesti in ce desen animat ai auzit-o. Cat de multe ai retinut?