Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 2 Februarie 2025 sunt:
Bună,cum iau banii de la curierul olx dacă el a dat telefonul iar el a dat banii? Primul răspuns corect primește fundă Funda Repede!
Eu daca as sta singur la o garsonieră oare cat ar costa utilitatile? Gen la apa, curent? Sau ce mai este?
am o intrebare: Cum primesc bani de la un curier olx, după ce am vândut un telefon(cumpărătorul a plătit curierul și nu știu cum primesc banii de pe telefon) îi aduce el sau trebuie...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă nu mai platesc comanda la avon? Sunt reprezentant si sunt minora
Salut,știe cineva cum transfer banii din contul de economii in contul curent la ING?
Caut de munca ca și mecanic auto. Ajutor mecanic auto dar ma descurc sa lucrez și singur. 2 ani experienta ajutor mecanic. Diploma; 19 ani Doar în Brașov.
Dacă mă duc la cules căpșuni in Catalonia câți bani pot face? Vreau sa fac niște dolares și să îmi construiesc vila la mine la tara in Caransebeș.
Am un cont la Santander Spania si vreau sa stiu daca pot sa merg la vreo banca aici sa scot euro de pe card, ca nu-mi convine sa scot in lei de la bancomat. Stie cineva?
Am foarte multe haine pe care nu le mai port. Unde credeti ca e cel mai bine sa le vand? Am geci, pantaloni, hanorace, tricouri.etc.Trebuie platit ceva taxe la stat daca le vand pe OLX de...? (mai mult)
Dacă ești un om bogat merită să mai trăiești în România sau este mai bine să emigrezi?
Salut! Am 16 ani si am o intrebare, ce ar trebui sa scriu intr-un CV de angajare la MCDonalds?
În ce as putea investi 1000 de euro? (va rog, vreau doar răspunsuri serioase)
Salut, in ultimele 6 luni m- am informat despre investitul la bursa si doresc sa fac asta incepand cu o suma mica(gen 100 de lei) si dupa sa cresc usor usor. Problema insa e ca am 17 ani si mai am mult...? (mai mult)
Salut ce site de broking/cumparat stockuri recomandati? Am incercat etoro dar sumele minime de a investi sunt 25- 50$.Am incercat si etrade dar cand iti faci cont spune ca trebuie sa fii din USA. Ce...? (mai mult)
Daca ar veni o recesiune comparabila cu Great Depression (1929–1939), ce ai face cu banii, ca sa nu ti se devalorizeze prea mult? Sa zicem ca ai in cont 100 000 euro (cam 5 miliarde lei vechi) si ...? (mai mult)
Salut! Dacă ma duc să îmi fac un card la Raiffeisen, după cât timp pot merge să-l iau?
Cum sa fac bani online?
Salut TPU, am o întrebare ieri mi- am făcut card la Rainffeisen Bank și aș vrea să știu când retrag bani de la alt bancomat care aparține altei bănci voi avea comision, dau fundă dacă cineva...? (mai mult)
Am o nelămurire. Contul meu BRD a expirat din data de 02.10. 2019. Am lucrat la Joyson(takata) timp de 6 luni. Am să mă re- angajez din nou. Nu- mi mai știu nici "cod activare cât nici...? (mai mult)
E cineva pe aici care a lucrat ca agent de vanzari la kirby Romania? Au o oferta de 1800 de lei net plus 100 de euro comision pentru fiecare vanzare. Pare putin prea bine pentru a fii adevarat. Am vazut...? (mai mult)
Unde pot găsi tot ce e necesar pentru a personaliza huse? Ca în acest videoclip https://vm.tiktok.com/ZMJodgWAe/
Îmi spuneți și mie cum funcționează treaba cu ratele pe eMAG? Am card Transilvania deja și sunt pensionar Spuneți mi pas cu pas ce trebuie sa fac, acte sau ce trebuie sa fac? Mulțumesc
Dacă am o firma deschisa pentru construcții, finisaje interioare, pot sa o folosesc și sa import produse electronice și utilaje din China? Ca să import produse din China cel mai ușor mod și sigur...? (mai mult)
Am un cont in banca cu un card debit si il folosesc cu paypal. Daca primest o plata o pot extrage direct pe card, cu numarul de card, si banii se pot scoate cu acesta de la atm. Dar exista si optiunea...? (mai mult)
Buna ziua, aveți idee cu cat se plateste un teren de cca 4 hectare dat către apia, terenul situat în comuna gohor jud Galati. Mulțumesc
Imi poate explica cineva pe scurt care- i faza cu fiascoul recent cu wallstreet si stocurile de la GameStop? Din ce am inteles o comunitate de pe reddit a inceput sa cumpere dintr- o data stocuri de...? (mai mult)
Deci pretul unui BTC este de 30k la ora actuala..Sa zic ca bag 10$ in BTC. Asta inseamna ca daca as fi bagat 10$ atunci cand 1 BTC valora 1000$ si as fi vandut cand atingea 2000$ e echivalentul cu a...? (mai mult)
Buna! Sunt clasa a 8 a iar dupa examen doresc sa mi deschid o mini afacere cu haine sh pe Instagram...dar nu stiu cum se face plata ramburs(adica se intoarce inapoi curierul la mine cu banii?)si daca platesc...? (mai mult)
Ce sunt activele totale ale unei bănci?
Salut. Am și eu o întrebare dacă îmi poate răspunde cineva. La salariul minim pe economie, oare cât ar putea sa îți facă banca împrumut maxim? Care ar fi suma maximă care ti- ar putea- o da...? (mai mult)
Contribuțiile pentru pensie și sănătate la PFA se plătesc tot la ANAF ca și impozitul?
Salut! Am nevoie sa fac un transfer bancar si a intervenit in tranzatie un anume Centru de Cost exprimat in procente (gen 35% sau 60%) si nu stiu daca implica vreo plata in plus. La ce se refera?
Salut! Vreau sa imi fac un cont revolut si dupa ce imi bag nr de telefon si bag codul ala ajung la adaugare email, iar atunci cand il pun imi da eroare, am incercat mai multe conturi dar tot asa face.Stiti...? (mai mult)
Cum se activează cardul George, de la BCR?
Dacă ești milionar în euro merită să mai trăiești în România?
Stie cineva cum sa rezolv problema de la fiver, de la crearea unui gig intitulata "Gig items info short title please use only letters, numbers or, + - & characters in the title" deoarece eu...? (mai mult)
Salut TPU! Daca vreau sa ma angajez in vara cam cat as putea castiga, aproximativ, pe luna (o sa am aproape 16 ani)? As fi dispus sa lucrez si 6 ore pe zi daca asta inseamna ca as putea castiga mai...? (mai mult)
Am un card nou ING, pot baga bani pe el la vreun bancomat sau trebuie sa merg direct la banca?
Unde găsești locuri de munca in București pentru studenți?
Cat ar costa livrarea sa trimit la 450 km un colet de 60 kg cu dimensiunime de 1.50 m, 50cm?
Imi recomandati un site care pot sa fac bani online?
Bună seara. Știe cineva câte zile Și cât comision se ia la transferul bancar de pe BRD de la Banca Transilvania?
Ce parere aveti despre UBER? Merita sa cumpar un autoturism de 10.000 de lei si sa lucrez? Se castiga ceva daca lucrez zilnic 6-8 ore in asa fel incat sa ma ocup doar cu asta?
Buna TPU, am şi eu o nelămurire şi o întrebare în acelaşi timp, dacă am cardul blocat la banca bcr şi aş primi nişte bani pe el, aş putea să- i scot de pe card? Chiar dacă este blocat,...? (mai mult)
Bună ziua! Sunt clasa a- 9- a iar de la anul as vrea să mă angajez la un magazin mai exact Pepco. Ce părere aveți? Credeți că primește și adolescenți de 15 ani? Vreau să fac și școală și...? (mai mult)
Eu vreau de mult timp sa imi cumpar un Samsung galaxy zflip mirror black 5g, numai ca nu am suficienti bani. Cum as putea face rost de bani? Aveti o idee?
Buna TPU, este cineva care a reușit să achiziționeze teren si animale cu ajutorul fondurilor europene prin intermediul proiectului tineri fermieri si care sunt condițiile să pot accesa aceste fonduri...? (mai mult)
Dacă mi-am pus cardul și datele de facturare în google pay și cumpăr o aplicatie de pe magazin play, îmi vine plic sau factura acasa?
Stie cineva mai multe detalii despre compania "Lr health & beauty" am auzit recent despre ea si au încercat sa ma "recruteze" si pe mine, am făcut niște căutări si imi miroase a sistem piramidal,...? (mai mult)
Vă salut! Am observat in ultimul timp ca atat sifonierul meu cat si al sotiei este plin de haine pe care nu le mai purtam, haine pe care le- am cumparat, le- am primit cadou, etc. Vreau sa ma apuc sa ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!