Merită să faci depozite bancare de milioane de euro la marile bănci din România?
Buna! As vrea sa incep o microintreprindere la sat insa nu stiu daca ar fi mai bine sa fac PFA sau SRL. Practic, vreau sa fac cutii cu capsuni invelite in ciocolata decorate frumos si cake pops si sa ...? (mai mult)
Buna, cum se poate crea o comunitate/audienta pe Instagram, Facebook, sau onlyfans? Fara mesaje la misto
Salut! Vreau sa verific o masina pe car vertical insa nu sunt prea sigur ca e ok, l- a mai folosit cineva? E ok? Ofera date concrete? Multi youtuberi il promoveaza, dar de obicei genul asta de oameni...? (mai mult)
Stie cineva cat castiga un tehnician de scufundare? Dau funda
De un an de zile aproape am un cont pe Fiverr. In primele luni abia daca aveam o comanda, dar in ultima luna am primit in jur de 5/6. Eu nu fac foarte multi bani din acestea (5$ pe comanda) insa cineva...? (mai mult)
Salut! Am 17 ani, in curand 18 si vreau ca de la 18 sa fiu pe "picioarele mele", cum as putea sa incep sa fac bani? Evident nu ma astept sa fac mii de lei dar vreau totusi sa le arat parintilor ca pot...? (mai mult)
Salut. Mi- am deschis un cont de economii la brd. Am o dobanda de 0.3% pe trimestru. Am bagat 7000 lei in primul depozit în cont. Daca pana se va da dobanda la 31 martie pe trimestrul asta eu o sa am ...? (mai mult)
Buna ziua, am nevoie de un imprumut urgent si m- am gandit sa iau un credit online si am auzit multe de platforma de comparare credit https://moneezy.com/ro/. Aveti experienta cu platforma sau cu creditele...? (mai mult)
Ce afaceri poti sa-ti faci?
Daca vreau primesc fonduri europene in vederea investirii intr- o livada, de unde trebuie sa incep? Stie cineva unde trebuie sa ma informez, ce trebuie sa iau in considerare, unde sa- mi ...? (mai mult)
Ieri am aplicat ca model pentru Prestige Model Management. Acum mi- am dat seama că sunt țepari, dacă sunt acceptată în agenție și nu semnez contractul o să îmi ceară bani sau ceva?...? (mai mult)
Salut, ce parere aveti de partenerii glovo? Am incercat sa ma inscriu si eu la glovo dar dupa ce am facut procesul de recrutare nu am mai auzit nici un raspuns de cateva saptamani, ma gandeam sa incerc...? (mai mult)
De ce acte am nevoie pentru a-mi deschide un stand cu henna pe litoral?
Bună seara! Cred că am o problemă: de câteva săptămâni nu pot ridica plata de pe Neobux, in trecut am reusit de mai mult de 3 ori sa ridic bani de la Neobux, acum am mai bine de 10 dolari si cand...? (mai mult)
Salutare. Stie cineva unde pot face un împrumut bancar, dar fără loc de munca? Sunt student, dar momentan nu lucrez si as dori un împrumut pentru achiziția unui automobil. Aștept răspunsuri....? (mai mult)
Stie cineva când începe ediția de finanțare cu fonduri nerambursabile Start-up Nation 2021? Am înțeles ca prin martie, dar nu știu exact.
HELP! Am un cont la ING și din aplicația lor homebank am blocat cardul cu bani din greșeală, am mers la ATM- ul băncii sa vad dacă pot scoate banii și mi- a rămas cardul în ATM. Cineva de la ...? (mai mult)
Dacă îți inrolezi cardul in google pay și îți cere adresa de facturare, îmi vine un plic acasa sau ceva? Dacă după plătesc cu google pay îmi vine plic sau factura acasa?
Salut, am o intrebare. Am inceput recent sa investesc in actiuni pe etoro si mi- am dat seama dupa 3 zile ca nu e pentru mine. Totusi ghinionul meu este ca am facut profit 1.76 $ si am inteles ca trebuie...? (mai mult)
Buna, daca am luat o bijuterie f scumpa de la un magazin si n-o mai pot returna, in caz ca o duc la amanet, primesc cam aceeasi suma pe ea?
Vă rog mult îmi poate spune cineva care este numărul pentru relații cu clienții de la banca UniCredit la care trebuie să sun pentru schimbarea codului PIN în cazul în care m- am ales cu cardul ...? (mai mult)
Intrebare pentru cei care folosesc eToro. Il folosesc de cateva zile pe demo, iar de ieri a inceput sa nu mai mearga. Adica nu pot sa investesc in nimic (in conditiile in care am bani, iar...? (mai mult)
Poate avea un român un job ok in Anglia dacă cunoaște limba engleză?
Ce companii credeti ca vor creste la bursa sau din ce domeniu? Cum vedeti anul 2021 pentru investitii la bursa? Eu sunt mai mult pe analiza tehnica decat fundamentala, de aceea cer o opinie.Multumesc
Salut, știe cineva cum se poate cumpara în rate de pe eMAG cu card de credit BRD? Eu am deja card BRD dar nu stiu exact ce trebuie să fac, dau funda
Cum pot castiga bani din Fiverr si ce trebuie sa fac?
Salut. Vreau sa fac bani online. Vreau niște siteuri legit din care chiar poti sa faci bani. FARA SA INVESTESTI BANI
Credeti ca merita sa incerc sa cumpar bilete la Loto 6/49 sau Joker de 1000 de lei? As putea sa castig premiul cel mare? Sau lozuri in plic de 1000 de lei, in special lozurile de 1.000.000 de lei? Sau...? (mai mult)
Cu ce ma afecteaza daca donez cei 2% din impozitul pe profit?
Astazi am primit o notificare pe aplicatia mobila BCR George cum ca de pe cardul meu au fost extrasi sub categoria Reservations, suma de 20 de lei, plata facandu- se la un merchant de la care nu am cumparat...? (mai mult)
Stie cineva ce suma maxima poti imprumuta de la o banca daca garantezi doar cu polita de asigurare pe viata?
Salut! Cum pot face bani la 14 ani?
Buna seara, vad ca tot mai multă lume se îndreaptă spre investițiile la bursa.Vad pe Instagram multi influenceri gen Bogdan Mocanu sau Zmenta ce promovează diferiți traderi ceea ce ma face sa cred...? (mai mult)
Ca sa poti face un imprumut la banca de vreo 10.000 de euro, trebuie neaparat sa fii titularul unei locuinte (apartament / casa) - proprietate personala?
Buna seara si ajutor... Am muncit in Germania din luna august pana in decembrie la montat schele. Am fost angajat, am avut acte si contract de munca. Din cauza lucrarilor reduse in perioada asta rece,...? (mai mult)
Salut! caut si eu niste idei de afaceri/investitii etc, vr sa incep sa fac bani mai serios. Nu vreau sa fiu "samsar". Multumesc anticipat!
Contractul de vânzare - cumpărare a unui imobil și promisiunea de vânzare-cumpărare se pot face în aceeași zi?
Buna! Am facut un credit in valoare de 25.000 lei anul trecut, cu dorinta de a finanta o afacere. Afacerea nu a mers, banii i- am pierdut si am ramas cu restante la banca in valoare de 1650 lei, asa...? (mai mult)
Cum as putea multiplica o suma de 50.000 de lei (500 de milioane)?
Deci am pus un card în cec bank pay și Trebuie să pun o adresa Mi-am pus adresa mea și o sa vina un plic sau factura acasa? Va rog sa spuneti ca daca văd părinții ????
Deci am intrat in CEC Bank pay si mi-am pus cardul și adresa Intrebarea este daca o sa imi vina un plic acasa? Va rog Ca daca văd parintii
Salut! Dacă cineva de aici a avut sau are cont de G2A, vreau să mă ajute cu ceva! Îmi arată că am marketplace ul suspendat temporat, deci nu cred că e o problemă așa mare, nu? Count ul la...? (mai mult)
Un SRL abia infiintat, care nu a generat niciun profit in cele 2 luni de functionare, plateste vreo taxa pe data de 25 ianuarie? Intrebare doar pentru antreprenori
Salut, pun această întrebare persoanelor care au terminat ase/marketing. E o facultate de viitor? Care sunt sansele sa fii angajat dupa ce o termini inclusiv avand master si pe ce salariu aproximativ?...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor, cum sterg un card de credit de pe un cont paypal dezactivat.
Câți robuxi pot bagă de 30 lei?
Buna-ziua, de cateva luni imi trece prin cap sa ma mut singur si eram curios cat costa(la bloc) utilitatile gen gaze, căldură, dusuri, curent si asa mai departe
Îmi puteți da cât mai multe detalii despre PayPal? Dacă pot plăti la magazin prin telefon sau cum trebuie sa procedez? (nu știu absolut nimic despre cum funcționează aplicația) și dacă...? (mai mult)
Cat costa sa faci contract vânzare cumpărare auto?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?