Daca vreau sa schimb 5 euro in lei la exchange, se poate? Sau suma e prea mica
Care este cea mai buna metoda de a face bani in online?
Buna, unde pot sa schimb niste euro? Doresc sa ii schimb tot in euro doar ca bancnote mai mici, gen 100 euro in 5 de 20.
Salut, am o problema. Mi- am facut recent un card nou cam de 2 saptamani si tot imi ia aplicatia bolt bani fara aprobare in fiecare zi aproape. Sunt sume mari ce le ia. Primesc uneori si cereri de plata...? (mai mult)
Bună la toată lumea. Am o dilemă. Am mers azi la Penny și la aceste tipuri de magazine, cred că știți că sunt acele dispozitive albastre, de la care poți plăti majoritatea taxelor. Poți plăti...? (mai mult)
Bună! Dacă atunci când am luat un apartament în chirie de 1700 lei pe lună am plătit o garanție care a costat tot 1700 lei, acea garanție se poate folosi pentru a achita pentru o lună în care...? (mai mult)
Bună! Ce părere aveți de investiția în cryptomonede? Merită? Se poate câștiga bani în timp scurt? Dacă de exemplu investesc 300 lei și moneda crypto scade foarte mult, ar trebui să...? (mai mult)
Buna, am o întrebare. Eu am trimis un colet prin Fan curierat prin comanda OLX. Coletul a ajuns la destinatar, după ce a fost livrat mi- a apărut alaltaieri și ieri pe OLX la comanda "in curs de...? (mai mult)
Hei, buna! Stie cineva vreo aplicație sau vreo metoda prin care as putea primi niște bani și ulterior sa ii folosesc la comenzile online fără a fi nevoită sa atașez un cont bancar sau un card? ...? (mai mult)
Bună ziua! Urmează să plec la muncă în Germania pentru 3 luni. Salariul de acolo îl voi primi pe card așadar am nevoie de ajutorul vostru în această privință. Cum credeți că este mai ok ...? (mai mult)
Unde pot gasi, pe net, recomandare pentru un contabil care, contra cost, sa realizeze inscrierea PFI in SPV? Multumesc!
Sunt persoane care sunt dispuse să ajute financiar un student pe perioada facultății?
Salut TPU! Cum as putea afla pe ce data mi-am facut cardul meu de credit si prima tranzactie pe care am facut-o cu acesta?
Bună, Se merită să îți faci propria agenție imobiliară?
Bună seara tuturor! Vreau să- mi spuneți, cine știe... eu voi primii niște bani din altă țară, și anume, franci, și vreau sa mi spuneți ce trebuie sa ii zic doamnei de la banca? Am mai ...? (mai mult)
Buna ziua, as vrea sa ma angajez de acasa pe calculator sa trimit emailuri etc... unde as putea gasi un jobs ca aceesta
Buna, daca stie cineva un raspuns la aceasta intrebare: Daca fac o rata pe cuponul de pensie de urmas si pentru cateva luni inca o primesc dar dupa nu mai continuu studiile dar platesc lunar suma datorata...? (mai mult)
Salut! Pot primi câteva informații concrete și bine consolidate despre, " Afacerea " Bitcoin, Criptomonede " și toate alea? E pe bune sau e fake? Despre ce e vorba? Sunt fraude fiscale sau e un câștig...? (mai mult)
Pe olx se poate face plata la livrare?
Salut,tatăl meu zice ca ar avea o pensie privata la Ţiriac bank,întrebarea mea este dacă el poate să se ducă și să scoată tot ce a strâns acolo, are 40 de ani și nu a ieșit la pensie
Exercițiu : Ai 1 Milion € si doar 3 domenii in care poti investi! Ce domenii alegi si ce sume?
Bună seara. Știe cineva exact ce pasi trebuie facuti pentru inscrierea unei PFI in SPV? Multumesc frumos!
Cât costă amenajarea unui escape room( horror cu mai multe nivele: ușor, mediu, dificil, extreme etc. ), + să fie și de ex pe lângă horror, cu apocalipsa etc... La mine în oraș exista...? (mai mult)
Daca cineva mi- a trimis niște banii acum o lună prin service's and products PayPal și după mai mult de 21 de zile a încercat să facă refund pe motiv că nu a primit produsul e eligibil pentru refund? ...? (mai mult)
Bună ziua! Există, careva pe aici, care are cunoștințe în avocatură sau chiar avocați? ???? Mulțumesc!
Salut,cam cât ar costa o demolare de casa de 31 mp? ma refer doar la costurile gen:proiect de demolare, taxa de demolare și altele?
Salut,vreau sa vând 6.50 metri pătrați la un vecin din curtea mea, menționez ca stau la marginea orașului.Cam cât ar costa un metru pătrat?
Sunt interesat de diversitatea opiniilor referitoare la Oficiul Român pentru Drepturile de Autor; aș fi recunoscător pentru împărtășirea unor perspective variate asupra instituției în cauză.
Bună ziua, va rog dați-mi idei în ce sa investesc 2000 de euro
Bună ziua as vrea sa învestesc 2000 de euro în ceva, dar nu știu sigur în ce, dați-mi idei va rog
Daca îmi dezinstalez aplicația crypto. Com si am fonduri de 90 de lei pe ea și nu o mai folosesc se poate să îmi retragă cei de la crypto bani și să ajung să plătesc că nu folosesc...? (mai mult)
Mi am făcut cont in crypto. Com si am cumpărat și vândut, acum vreau să îmi închid contul nu pot, îmi e frica sa nu mi se perceapă taxe Daca doar dezinstalez aplicația și nu o mai folosesc...? (mai mult)
Cum pot sa îmi șterg contul de crypto.com? daca am fonduri de 90 de lei
Buna tuturor, ce produse digitale se vând pe Etsy? Ce merge? Poate îmi răspunde cineva care chiar se ocupa cu așa ceva
Funda.Daca tot s-a anunțat ca se dau pensiile mai devreme luna acesta de ce nu s-au băgat pe card și pensiile militare? Are cineva informații.
Buna,am un card făcut în Italia pe care trebuie să primesc niste bani, unde trebuie să merg sa i scot la un ATM?
Buna ziua! Am un cont de economii La Banca Transilvania. Anul trecut am obtinut din dobanzi 1500 lei. Pe fisa de istoric a dobanzilor scrie ca am fost impozitat cu 150 de lei "retinut la sursa" Mai...? (mai mult)
Salut, mii s-a efectuat un transfer bancar pe data de 31 aprilie, de la o alta banca pe ING, banii nu au intrat nici astazi, dupa 2 zile, care sa fie problema?
Hey TPU! Am card ISIC la BRD, din ala pentru elevi/studenți știți voi, doar ce am primit cardul. Întrebarea mea e dacă pot să- mi iau lucruri care costa mult, EX: 500, 600, 800, 1000 ...? (mai mult)
Bună, am și eu o întrebare dacă știți unde as putea sa vând niște bani vechi de colecție anii 91.
Bună! Am dat în urma cu câteva săptămâni o comandă pe eMAG și apoi am anulat o, eu plătisem cu cardul dar nici în ziua de azi nu mi am primit banii. Când sun la ei nu sunt disponibili. Ce pot...? (mai mult)
Înființarea unei bănci, S.A., capitalul minim trebuie să fie vreo 12-25 milioane Lei / 5 milioane de Euro? Doar de curiozitate, oricât de mică ar fi ea.
Bună! Aveți vreo metoda de a face bani de acasă fără sa trebuiască sa investesc? Mi-ar prinde bine un venit în plus
Buna! Daca am cumpărat ceva de pe vinted cu cardul, apare pe aplicația bt pay cine a retras banii? îmi apare numele meu de pe vinted?
Bună ziua, Unde aș putea găsi exemple de subiecte Olimpiada ASF (educație financiară). Mulțumesc!
Bună TPU. Am un cont deschis la Sparkasse în Austria și vreau să plec în România. Pot să închid contul din România? Sau mai este vreo metoda în afară de închiderea contului la filiala băncii? ...? (mai mult)
Buna TPU. Eu locuiesc cu mama intr- un apartament inchiriat (parintii mei nu sunt inca divortati dar urmeaza in viitor sa divorteze) si nu- mi place apartamentul, este urat, inteleg ca atat isi poate...? (mai mult)
Salut, stie cineva o banca care da imprumuturi de nevoi personale fara un job in prezent? Am tot cautat si majoritatea mi- au zis deja la telefon ca nu accepta asa, si tot felul de site- uri de credit...? (mai mult)
Buna ziua, Ce se intampla cu un credit neplatit, care a primit bulina L? "bulina L este cea mai gravă – înseamnă că nu s- a putut recupera nimic și banca a raportat creditul ca pierdere ...? (mai mult)
Buna, am si eu o nelamurire: am postat un anunt pe olx si la statistici vad un nr mult mai mare de nr de telefon care m- au contactat, insa eu nu am primit niciun apel. Oare de ce? Multumesc pentru eventualele...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
Anonim202490 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?