Am 17 ani jumătate, pot să mă angajez în Germania la abator de carne?
As putea sta 6 luni in chirie cu 1500 euro si pentru mancare? In garsoniera
Bună! Dacă am un cont PayPal și îl asociez cu un card bt, pot merge la banca și sa vad toate transferurile care au fost făcute?
Prin Bt pay pot trimite bani altei persoane care nu are cont la Bt ci la alta banca? Daca imi da Iban si nume.
In ce e mai bine sa iti schimbi banii in euro sau dolari?
Salutare! Socrul meu, a iesit la pensie... A lucrat in Portugalia 10ani. Iar in Romania a lucrat 7 ani. Acum din Romania primeste 50€. Iar din Portugalia primeste 115€. Cineva, m- a cam...? (mai mult)
Cum pot sa imi deblochez contul de paysafe? https://prnt.sc/xan9zu
Salut. Eu sunt Mădălin si am o problema, am niste bani, 500 (euro ) si as dori sa ii schimb si cand am fost la banca nationala au spus ca nu mai schimba, ma puteti ajuta va rog?
As dori sa ma angajez la o patiserie Paul, stie cineva despre această companie niste avantaje si dezavantaje?
Cum plateste o firma salariile pe card? Din moment ce exista limita in acest sens
Tocmai mi-am facut cont de revolut ca sa il folosesc pe onlyfans. Stie cineva care este codul BIC si numele băncii?
Am o intrebare: se vede dacă îți intra bani pe cardul bancar? (de la banca Transilvania) adică dacă x îmi trimite o suma de bani, părinții mei pot merge la banca și sa vadă cati bani mi- au ...? (mai mult)
Salut! Intrebare pentru cei care au folosit/folosesc platforma de trading XTB: castigurile nete rezultate din cumpararea/vinderea de stocuri pe piata SUA sunt sau nu scutite de acel impozit de 10% din ...? (mai mult)
Doresc sa trimit un colet prin Urgent Crargurs maine din Buzau pana intr- o comuna din zona de munte din jud Buzau (60km) aveți idee cât mă costă? Greutatea este de 200grame si cutia este...? (mai mult)
Salut membrii TPU.Acum cateva zile am facut un transfer bancar prin MoneyGram online, transferul a fost facut sambata pentru a plati cat mai repede suma necesara pentru achizitionarea unui produs.Trec...? (mai mult)
Salut, Este adevarata investitia in, ThePirateTrader sau e o înșelătorie? Ati auzit de aceasta platforma de a face bani?
Stie cineva daca onlyfans e legal? Daca achita taxe si tot ce trebuie? Vreau sa imi transfer o suma mai mare acum si nu vreau sa se sesizeze la banca ceva. La BCR am card
As vrea sa stiu ce ar trebui pentru un Credit pana la 60 de mii de euro in Romania pentru un apartament daca muncesc in Anglia? Muncesc cu contract nedeterminat la firma DHL.
Buna ziua ..as vrea sa fac un depozit bancar dar nu am prea multe informatii despre cum se procedează... A facut cineva si imi poate spune cum se procedează și care sunt sansele ca sa imi creasca banii...? (mai mult)
Buna TPU! Am găsit un anunț pe Olx care mi se pare cam ciudat. Este vorba de un iphone7 Red la 500 de lei, telefonul fiind la mana a doua. As vrea sa îl achiziționez dar nu as vrea să îmi iau țeapă....? (mai mult)
Sa zicem ca detii pe un site actiuni la o firma si le vinzi, ce se intampla cu ele, cine le va primi, intre cine vor fi impartite, practic unde se duc acele actiuni?
Ca cineva sa iti bage bani într-un cont ii trebuie codul IBAN dar trebuie sa ii specifici și tot numele? Dacă ai un nume și 2 prenume, ii poți spune numele și doar un prenume din cele 2?
Ma gândesc sa achiziționez o imprimanta bună hârtie foto și sa încep sa developez poze și asa sa pot începe o mica afacere. Măcar pentru câțiva bani de buzunar, care nu strica niciodată. Eu...? (mai mult)
80000 in bani vechi?
Dacă sunt minor și vreau sa îmi fac un card și un cont la BT pot singur sau trebuie sa vina un părinte cu mine?
Daca ai salariu 2100 lei poți să îți faci datorii în banca de 2 miliarde?
Daca obtii venituri de pe Fiverr poti incheia un contract de cesiune a drepturilor de autor? Avand in vedere ca impozitarea drepturilor de autor este foarte avantajoasa.
Ce produse as putea vinde online pentru a beneficia de un mic comision? De unde as putea achizitiona mai întâi, eu, acele produse și cum as putea proceda (le cumpar direct pe numele clientului, produsul...? (mai mult)
Hello! Ce credeți ca aș putea vinde pe internet ca să fac un mic profit? *fără măscărici*
Am bagat intr- un aparat selfpay 100 de lei, mi- am incarcat telefonul si mi- a ramas 67 de lei pe un bon. Mi- am facut bon pe aplicatia selfpay si acolo imi arata banii, insa bonul l- am pierdut. Pot...? (mai mult)
Cum se cheamă cardul bancar pe care îți întra salariul sau cu care plătești abonamente gen Netflix sau facturile prin aplicații? Mastercard, Visa? Card de debit sau card de credit? Mulțumesc...? (mai mult)
Imi puteti recomanda niste carti despre business start- up? Ceva cu informatii concrete, cu pasi, cu sfaturi, foarte multe detalii tehnice si legale. Nu vreau lucruri generale ci vreau informatie in-...? (mai mult)
Știți cumva pe YouTube sa zicem la un videoclip cât se plătește pentru vizualizări? Dacă ai 10 mii de vizualizări la un video spre exemplu o sa încasezi ceva? Se poate șterge videoclipul pe care...? (mai mult)
din câte am văzut la știri s-au mărit alocațiile cu 20% din 1 Ianuarie, dar am primit 180 de lei luna aceasta, de luna viitoare vor crește?
Ai șanse sa câștigi ceva bani pe luna dacă ai 50 de mii urmăritori pe Instagram? Ce preț s-ar cere pentru o promovare la 50 mii urmăritori?
Este usor sa fi proprietar de salon? Sunt prea multe responsabilitati si prea mult stres? Care este parerea voastra?
Merita sa investesc in bitcoin lunar?
Cum calculez salariul cu suplimentare? Stau cam prost cu matematica.
Salut, imi poate oferi careva informațiile necesare pentru investitiile in Bitcons, riscurile, beneficiile și etc? Nu- mi doresc să mă imbogățesc peste noapte, doresc doar un câștig minim lunar...? (mai mult)
Bună! Câteva metode a a face bani online? Am încercat sa vând câteva materiale pentru bac... Dar degeaba. Din sondaje a câștigat cineva?
De ce in ziua de azi persoanele care fac angajari te cheama la interviu si iti comunica doar ce asteptari au de la tine referitor la fisa postului si nu specifica conditiille salariale? Sunt curios daca...? (mai mult)
De exp in Pitesti poti gasi apartamente gen nerenovate si mai ieftine fata de olx? Se poate intreba la primarie? Dar exista?
Salut. Ajutati-ma va rog mai explicit. Ce inseamna cont payPal? E ca un card /cont bancar? Se plătesc impozite la fiecare tranzacție, se pot transfera banii pe card?
Bună! Poți plăti în Slovacia la magazine sau marcheturi cu coroane norvegiene?
Salutare TPU, imi poate spune cineva care sunt restricțiile unui flux tehnologic?
Saaaaalut, am venit si eu cu o nelamurire. Eu ma pricep bine in domeniul calculatoarelor si ma gandeam sa imi fac reclama pe un site de anunturi sa repar laptop- uri, pc- uri etc... fara sa imi deschid...? (mai mult)
În ce mai merită să investești în 2021? Bitcoin, aur etc.
Romanii se pot muta ușor in Canada?
Hei... sunt la liceu pe științe ale naturii (real) întrebare este dacă pot să merg după la facultatea de științe economice și gestiunea afacirilor la UBB Cluj. Ce pot să mă fac după această...? (mai mult)
Buna,nu stiti vreo banca sau institutie financiara din Romania care mai lucreaza cu cecuri? Am sunat aproape la toate si niciuna nu mai lucreaza cu cecuri
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
Augustius întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?