Poți lucra la multinațională dacă ai specialitatea de hidrolog- meteorlog? Pe partea asta se găsește post la multinațională? Sau ca să ajungi la o multinațională sa lucrezi ce specializare se...? (mai mult)
Buna, TPU! Am maaaree nevoie de ajutor. Eu vreau sa trimit un colet la o persoana care e din alt oraș. Cum ar fi mai bine prin posta sau curier? Si cum pot ajunge bani la bine. Va rog sa ma ajutati!
Salut, ce platformă recomandați mai mult dintre eToro și Admiral Markets pentru investiții pe piața financiară? Și de ce?
Cum sa fac și eu vizualizări pe platforma wattpad? De ce depind vizualizările și cazare e treaba cu wattpad, cum ai noroc/succes pe site?
[Matematica] Daca incep cu o suma de 10 mii de lei si zilnic am un profit de 1%, in cate zile o sa fac 1 milion de lei
Petardele piccolo corsair sunt legale, si daca sunt stie cineva de unde pot cumpara?
I s-a intamplat cuiva sa comande ceva de pe eMAG si sa primeasca altceva? Cum as putea face retur?
In ultima vreme am tot primit calculatoare, tablete... Si eu nu am nevoie de toate. Ma simt prost sa stea in sertar cand alti copii nu au. Stiti unde as putea sa le donez in Ialomița? Ps. Scuze...? (mai mult)
La vara o sa am 16 ani fara doua luni, desi nu cred ca conteaza asta, dar oricum o sa am peste 15 ani. Unde as putea sa ma angajez? Exista variante sa lucrez de acasa sau ceva de genul? Faza...? (mai mult)
Bună TPU, la locul de munca folosesc un program pe nume smart Bill 2017. Am o căsuța la sfârșit de factură/aviz, adică mențiune. Aici pot menționa anumite lucruri, și programul are memorie,...? (mai mult)
As putea face imprumut in banca pentru o firma infiintata de cateva luni?
Cam cât ar costa sa deschid un muzeu, sper ca nu deranjez ???????? As vrea sa deschid un muzeu cu machete, mașini vechi, și mai noi, ma pasionează mașinile și vreau sa expun cât mai multe, ...? (mai mult)
Salut, daca comand ceva din Turcia sau din afara UE de pe AliExpres care sunt taxele vamale si in ce conditii se aplica?
Am 16 ani si am nevoie de 1000 de euro. Cum as putea sa-i fac, ce joburi as putea gasi la 16 ani?
Salutare. Nu stiu daca a mai patit cineva asta pana acum. Sunt in Spania si mi- am facut card la CaixaBank. Am ridicat cardul de la banca si am primit codul de activare din 6 cifre. L- am activat si am...? (mai mult)
Salut, a mai fost cineva in Spania cu eurofrutas la fructe, e serioasa firma si actele ti le fac acolo sau in tara pentru munca?
Ce broker de actiuni de incredere si fara comision ati putea recomanda, dar care sa fie valabil si la noi in tara?
Salut, cum pot trimite bani pe paypal cu cardul bancar sau alta metoda?
Buna, cum platim pentru facultate adica din ce stiu eu, cand se termina anul?
Salut, am o întrebare! Am 20 de ani, lucrez la stat, dar trebuie sa ma duc sa imi fac card de debit ca sa imi bage salariul pe card! Nu am mai facut niciodata asta! Ce trebuie sa fac? Am nevoie...? (mai mult)
Aveti idee cum pot vedea in aplicatia Raiffeisen Mobile cine mai are acces la card? M- am trezit ca mi s- au retras 100 si ceva de euro din card pentru un abonament anual de care eu uitasem. As vrea...? (mai mult)
Este buna metoda asta de minat BITCOIN? https://www.youtube.com/watch?v=tBanfbovzpU
Vă salut, mi- am programat o mini vacanța pentru când se va termina toată aceasta chestie covid pentru Turcia, m- am gândit ca dacă tot ajung acolo, nu ar fi rau sa îmi achiziționez putin aur,...? (mai mult)
Am cumparat ceva online la pretul de 45 de lei, dar problema e ca plata se face prin transfer bancar(iar părinții mei nu au card). Stiti cumva cum as putea sa o anulez ori sa o plătesc cash?...? (mai mult)
Salut, vreau sa fac bani de mașina pana la anul. Am 17 ani și chiar vreau sa încep sa fac bani.Sunt la școala clasa a 11A și nu am cum sa îmi găsesc un loc de munca stabil... întrebarea mea este...? (mai mult)
Sunt la facultate de managment si as avea nevoie de putin ajutor. Am de facut un proiect in excel la analiza economica despre o firma. De unde as putea sa iau macar un exemplu?
Dacă câștigi la loterie un premiu, nu vei mai putea juca o anumită perioadă de vreme la loterie?
La cativa ani dupa revolutie, au aparut buticurile, chioscurile. Erau oameni care se duceau in Turcia, in Ungaria si luau de exemplu haine, se duceau la magazinele astea de cartier si era vorba "le...? (mai mult)
Cum pot face bani online? Am auzit la prieteni că au afaceri și fac bănuți prin antreprenoriale sau chestii de genu
Salut, am și eu o întrebare! Este posibilitatea sa cumpăr un paysafecard de 50 de euro? Si dacă da, pot sa-i trimit pe paypal?
In perioada 82- 83 am efectuat stagiul militar la unitatea 01728 Cumpana, jud Constanta si am lucrat la canal Dunare Marea Neagra ca escavatorist si am primit bani pe stat de plata. As dori sa aflu unde...? (mai mult)
Buna, cum se poate lucra online pentru amazon de exemplu? Unde dai interviul? Cum se fac angajarile? Ceva idei de afaceri? As aprecia mult
Merita sa cumperi un apartament în oraș, sa îl mobilezi și sa îl dai pe închiriere? Vei scoate ceva bani din asta care sa merite? Sau nu?
Cum construiesc firmele imobiliare pe banii clienților?
Ce părere aveți despre businessurile cu rulote comericale? Vânzare de produse (gogoși, clătite, inghetata, chestii de patiserie) pentru București.
Știe cineva cât costă curentul electric în Anglia!? Eu vreau să pun în fiecare seară în priză un calorifer cu ulei care consumă 2 Kw/oră. Cât costă KW!?
Idei de facut bani ca adolescent licean?
Azi am primit 1900 de lei cadou de la cineva drag mie.Este prima data cand primesc atata de multi bani si nu stiu ce sa fac cu ei.Stau acasa la parinti deci nu trebuie sa platesc nimic.Ce as...? (mai mult)
Am căutat și nu am găsit la nicio bancă aceasta informație. Câte refinanțări se pot face la aceeași bancă sau câte refinanțări repetate se pot face în total?
Detin o firmă (un SRL) si mi-am creat singur un logo al firmei, acesta trebuie legalizat sau trebuie declarat? Daca da, unde?
A lucrat cineva la Vagabond studio? Cum sta treaba acolo, salariu etc?
Stie cineva cum as putea cumpara un cont in rate cu 17 ani?
Salut prieteni! Am nevoie de ajutorul vostru.As dori daca știe cine să mă ajute sa găsesc un loc de muncă dar numai pe timp de noapte.Eu sunt din judetul Iași.Va mulțumesc.Dau funda plus respectul...? (mai mult)
Am card de debit la ING. Am plasat o comanda de pe amazon si am primit azi un mesaj in care mi se spune ca metoda de plata a fost refuzata. Am destui bani pe card si mai dureaza mult pana expira....? (mai mult)
Va salut! Cum as putea ca după programul meu de școală, sa fac niște bani? Menționez ca am 16 ani. Ce joburi as putea face după ora 16 și în weekend de dimineață? Dau fundă
Am reușit sa strang undeva la 80.000 de mii de euro și as vrea sa fac un restaurant undeva pe lângă Brașov. 1 imi ajung banii? 2 e profitabila afacerea? 3 vreau sa zic ca nu am mai încercat niciodată...? (mai mult)
Bună, lucrez de aproape o luna la Cora drive și voiam sa știu ce salariu ca am înțeles ca difera fata de ceilalți colegi care aranjează marfa la raft și dacă merita sa rămân aici sau nu.
Vrea cineva sa- mi trimita Bitcoin. Nu stiu totusi care e treaba. Mai exact vrea sa- mi dea $200. Si nu inteleg ce fac cu ei? Sau care e treaba. Stiu ca- mi trebuie cont pe coinbase de exemplu. Stie...? (mai mult)
Cum sa fac bani la 14 ani? In afara sa cer bani, vreau raspunsuri serioase
Am 17 ani peste 2 luni fac 18, ce sanse am sa primesc fonduri europene pentru o mica ferma de vaci? Vreau sa mentionez ca incep de la zero, fara terenuri si fara bovine
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Naruto
Esti fan Naruto? Testeaza-ti cunostintele despre cel mai vizionat anime!