Am 17 ani peste 2 luni fac 18, ce sanse am sa primesc fonduri europene pentru o mica ferma de vaci? Vreau sa mentionez ca incep de la zero, fara terenuri si fara bovine
As vrea sa am un "salon" acasa pentru unghii si sa pun tipsuri. De ce am nevoie? Cam cat m-ar costa?
Cum devii sensitive content reviewer pentru google?
A dat cineva de curând iPhone x și/sau Samsung S6 edge la amanet? Dacă da, cât ați primit? Cu siguranța prețurile diferă dar mă refer orientativ
Ce părere aveți de zona Teghes din Domnești? E ok pentru investiție în imobiliare?
Salut,am contul de PayPal pe euro, cum fac căci trebuie să îmi trimită cineva in dolari?
am nevoie de ajutorul vostru, mai pe scurt dispun de 500 lei (5 milioane) as dori sa investesc in ceva... ma puteți ajuta? În ce as putea? Care ar fi șansele?
Dacă cineva mi-a cerut contul sa-mi trimita bani pe card imi afla si numele cand se efectuează tranzacția?
Cum se fac banii din aplicațiile de pe magazin play?
Salut,îmi puteți da o mică idee de afacere on-line?
am încheiat cu beneficiarul X un contract de antrepriza, lucrarea a fost subcontractată la firma Y SRL. La finalul lucrării am făcut receptia (am încheiat proces verbal de predare primire...? (mai mult)
Cererea pentru arma neletală o completezi la politie?
Dacă dau cuiva contul meu brd, sa mi trimită niște bani, imi află si datele? Adică numele etc.
Cum este prelungirea Ghencea?
Când să îți iei un bodyguard personal?
Salut știe cineva cum aș putea să pun banii pe aplicația PayPal am încercat prin PeiPoint dar nu merge și cu contul bancar nu se poate findca nu am și nu am nici timp sa- mi fac din cauza programului...? (mai mult)
Din aplicația MAGIC DICE primesti banii?
Aplicațiile gen LUCKY MONEY sunt legate? trimit banii?
Cum pot sa imi fac asigurare medicala cu plata directa? Nu sunt angajat dar vreau sa am asigurare adica sa dau 200 de lei pe luna. Am card de asig. Site- ul CNAS nu e bun de nimic si nici doctorita nu ...? (mai mult)
Credeti ca bitcoin va depasi 100 000$ anul acesta? Eu cumpar in fiecare zi de 100€ dupa skrill...
Luni am programare la registrul comertului pentru infintarea unui SRL, domeniu de activitate al SRL- ului consta in vanzarea unor produse aduse din Germania cum ar fi electrocasnice, multimedia,...? (mai mult)
Salutare! Cum se poate incheia un contract de prestari servicii intre doua societati comerciale la distanta?
DAU FUNDA! Ce faci daca ai cerut retragerea a 20.000 RON de pe un cazino Online, iar acesta trage de timp, cauta nod in Papura, doar ca sa nu iti bage banii? Asta in contextul in care ai oferit absolut...? (mai mult)
Ce oportunități ofera Bucureștiul pentru a avea un venit mare?
Cu cât as putea vinde o casa de 85 mp in Domnești, Ilfov?
Ce părere aveți despre firma OTTO Work Force România? Din ce am vazut angajează persoane în Olanda pentru depozite? A lucrat cineva cu ei?
Poți cumpăra produse din tutun și alcool din supermarket gen Carrefour cu tichetele cadou?
Dacă mi-am făcut card la o banca și nu am mers sa îl ridic, se poate întâmpla ceva?
Pentru cei care aveti cat de cat experienta in investitii in actiuni, ce ziceti de viitoarea companie Starlink, a lui Elon Musk? Ma gandeam ca la inceput o sa fie ieftina o actiune si daca imi cumpar...? (mai mult)
Am nevoie de un sfat! Cum as putea sa fac bani de pe calculator ca adolescent?
Se vând casele/ apartamentele în fază de proiect?
Salut, am 17 ani, și vreau să- mi deschid o mica afacere, ceva sa mi ocup timpul liber, mam gândit la un magazin online de haine, dar nu sunt asa sigur, ma ajuta părinții sa dau startul, imi...? (mai mult)
Cum pot face bani în mediul online la 14 ani? Sau sa muncesc alt ceva...am destulă vointa în mine.
De ce a urcat bitcoin asa mult? Urmareste cineva moneda asta? Are vreo legatura cu pandemia? E mai sus decat a fost in iarna lui 2017.
Credeți că noua cryptomoneda,PI, va ajunge la standardele BTC? Din cate am auzit, așa se preconizează
De ce e atata bataie de joc? ti se opreste 50% din salariu pentru sanatate, autostrăzi etc si cand te duci la doctor tot platesti ce e mai important pentru ca nu sunt decontate.De ce suntem batjocoriti...? (mai mult)
Salutare TPU, astăzi am primit de la Raiffeisen bank un sms cum că s- ar fi făcut modificări contractuale. Întrebarea mea este, de ce am primit acest mesaj dacă eu nu am nici cea mai mică legătură...? (mai mult)
Buna pe pc garage este obțiunea de plata in rate fara dobanda de la brd finance se poate achita o suma sa spunem 4000 ron 2000 cash si restul de 2000 de pe card?
Salut. Vreau sa imi fac firma de sortatori/manipulanti marfa. Si vreau sa stiu si eu ce autorizatii imi trebuie, ce calificare imi trebuie, ce buget imi trebuie si cateva sfaturi pentru inceput. ...? (mai mult)
pot transfera banii de pe contul de paysafe pe un card BCR? daca da cum?
Cum adaug un card pe paypal daca acesta nu ai poate fi adaugat din cauza ca am introdus pinul gresit de mai multe ori?
Dacă cineva mi-a pus bani pe card poate sa mi-i ia înapoi?
Cum exact imi adaug bani pe cardul de debit? Am incercat la un ATM da' nu ma lasa numai sa scot banii care nu exista lol
Ce parere aveti despre mentalitatea aceasta ca banii trebuie sa circule si sa nu stea la ciorap?
Tot încerc sa ma angajez, dar cam greu pe pandemie (am terminat Litere). E vreo posibilitate să fac un ban, doi scriind proiecte sau articole în România? Am urmărit platformele de freelancing dar...? (mai mult)
Cum a afectat virusul pe plan economic Romania? Din pacate nu prea am urmarit la tv in ultima vreme. La inceputul pandemiei se vorbea despre o noua criza mondiala. Ceva reportaje de prin Europa: https://www.youtube.com/watch?v=FLo0Wynj9lY ...? (mai mult)
Ce ziceți de piata imobiliară din domnești, Ilfov?
Bună ziua. Ma interesează un post pentru asigurări grupama. Ce știți despre jobul acesta? Este greu?
Hei, deci sunt puțin stresat și speriat.Am fost aseară sa bag o suma de bani la banca și am primit chitanța ca au intrat dar ei nu sunt in cont.Adica e aceeași suma ca înainte, nu au intrat. Am...? (mai mult)
SUNT OAMENI PATRIOȚI PE AICI!? Vreau să propun să ne unim și fiecare în felul nostru să convingem cât mai mulți oameni să își facă cumpăraturile doar din România de la fabrici Românești...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!