Se merită cumpărarea unui magazin shopify de pe fiverr iar dacă da puteți recomanda un vânzător? Dau fundă
Cât costa construirea unei case de 80mp. Doar estimativ
Dacă îmi cumpăr un apartament cu banii jos de la un dezvoltator, pot să îl cumpăr și pe al doilea, in rate, primul apartament fiind o garanție?
Am varsta de 14 ani si as vrea sa fac si eu niste banuti ca sa ma descurc singur! Am inceput un canal de Youtube acum 2 saptamani dar nu prea merge bine.
Am o intrebare. Am aflat si eu de "Azure" de la cei de la Microsoft, si cica ai putea sa te joci jocuri care necesita niste specificatii mai mari, pe un sistem mai slabut. Toate bune, imi fac...? (mai mult)
Dacă ai teren, se poate construi un bloc pe banii clienților?
Bună! Am făcut o casă pe un teren extravilan. Cum pot proceda să pot primi autorizație de la primărie să fiu în regulă cu toate actele? De la primărie nu pot obține pentru că zice că pe teren...? (mai mult)
Mi- a expirat cardul visa de la bcr si mi- au trimis ei altul nou prin posta. Nu stiu pinul si nu il pot afla momentan (am trimis mesaj cum trebuie, dar imi spune ca numarul meu nu e inregistrat...? (mai mult)
Numai guvernul poate aloca bani pentru primării și consiliile județene?
Aș dori să mă apuc de țigări injectate. Mi aș dori, dacă mă poate ajuta, să mi spună ce fel de tutun mi ar trebui pentru a injectat țigările (tocat/mărunțit sau cel firicel?) ...? (mai mult)
Îmi poate explica cineva cum functioneaza ratele? Nu am mai folosit aceasta optiune pana acum, deci sunt necunoscator. O sa iau un exemplu simplu, daca eu vreau sa cumpar ceva de 4000 de lei in 4...? (mai mult)
Înainte, oamenii se băteau în războaie pe viață și pe moarte să câștige o porțiune de teritoriu. În prezent, oamenii se bat pentru a CUMPĂRA teritorii dintr- o țară, sau țara și lumea...? (mai mult)
Ce e mai avantajos din punct (de vedere al obținerii de posibile mai multe aprecieri și urmăritori ) sa îmi creez un blog de sănătate/viața sănătoasă sau o pagină de Facebook cu așa ceva? De...? (mai mult)
Va" prinde" oare o pagina de Facebook despre sănătate/viața sănătoasă daca vreau sa îmi fac? Trebuie investit neapărat bani în reclama pe Facebook? Care sunt secretele cu paginile create pe...? (mai mult)
E ok sa investești în reclama pentru un blog făcut gratuit? Daca bagi 5- 10 euro pentru reclama pe Facebook cam la câți oameni ajunge reclama și cât timp e valabilă? Eu vreau doar vizualizări...? (mai mult)
Fetele cu OnlyFans! Ce card folositi pentru a scoate banii? Eu am un card de debit de la Bcr, iar de doua saptamani imi tot apare un mesaj in care imi spune sa revin in 12 ore sau sa schimb cardul.
Merita sa îmi fac o pagină de Facebook axată pe sănătate/viața sănătoasă? Cum poți aduna multe aprecieri? Am văzut că mai există pagini de genul, de tot felul.Merita timpul și efortul? ...? (mai mult)
Trebuie să am un job demult pentru a lua o mașina in leasing?
Merge bloggingul in România? Mă gandeam sa devin blogger.
V- ati gândit vreodată să vă creați o afacere? Daca ați fi sa va creați o afacere, la ce tip de afacere ați opta? Și ce plan aveți? Eu n- am bani de așa ceva.dar ar fi fost frumos sa îmi ...? (mai mult)
Ma ajuta si pe mine cineva sa imi fac un CV?
Cand primesti bani printr-un transfer bancar poti sa vezi si numele persoanei de la care ai primit sau se vede doar un nr de cont de unde provin banii respectivi
Am doua credite la iCredit valoare totală de plată 2800 lei si la Provident cu valoare totală de plată 2100 de lei, am avut nevoie atunci si acum sunt sufocat de ratele celor de la iCredit...? (mai mult)
Salut.Vreau să postez un anunţ pe OLX dar nu mă lasă să scriu descrierea produsului că cică conţine adrese, ce înseamnă asta? cum pot descrie laptopul dacă scriu cuvântul "video" sau "nVIDIA"...? (mai mult)
Salut am o intrebare. Tatal meu a murit acum 13 ani, eu fiind singurul mostenitor eram minor. In cateva zile voi implini 18 ani, mai pot face certificatul de mostenire dupa atata timp. Vreau sa mentionez...? (mai mult)
Eu sunt în Austria și vreau sa trimit euro în tara și sa ii ridice acea persoana în euro. Western nu am aici unde sunt. Ce îmi recomandati? Sa fie și comision mic
As dori sa trimit 1200€ în România prin ria sau banca. Ce spuneți, unde este comisionul mic de trimitere si unde se poate trimite sa poată fi ridicati în euro nu lei?
Are cineva niste idei pentru mici afaceri? Stau la bloc cu mama mea si sunt minor, am 14 ani si as vrea sa o ajut financiar cumva chiar daca inca nu pot lucra si as vrea sa imi pun si niste banuti deoparte...? (mai mult)
Aveti cont de Onlyfans? E buna de ceva aplicatia. Se castiga bani?
Exista diferente la salariul net al unui angajat MAI vs MAPN? M-ar interesa intre un sublocotenent MAPN si un subinspector MAI!
Cei care lucrati ca pfa cum v-a mers luna asta?
Salutare, as dori să- mi înființez o firma de paza. Dar nu am un sediu sau contract de casa care sa- l pun ca sediu social. Cum pot face firma fără actul de proprietate sau ce pot face în acest ...? (mai mult)
Imi puteti explica cum functioneaza PayPal? Adica e ca un card de credit? Trebuie sa fac un cont de fiecare data cand vreau sa pun bani pe el sau tin de cel vechi?
Buna dimineata TPU, as vrea sa imi fac un mini market la mine in sat sa cumpar un loc la principala...stie cineva cat ma duce constructia cladirii cu marfa cu tot la gata? Multumesc
Vreau sa ma apuc de droppshipping. Chestia e ca mi se pare ilegala chestia. Adica vand mai scump decat e pretul normal si eu nici macar nu pun mana pe produs. Ce ziceti? Poti avea probleme cu...? (mai mult)
Am 17 ani si as vrea sa incep sa investesc bani in ceva sigur, nu riscant ca BitCoinul sau ceva. In ce credeti ca as putea face asta?(am un buget de 1500 de lei)
Bună, am un card de Franța și vreau să îl folosesc și în Romania și m-ar interesa daca pot sa îl setez pe limba română.
Nu ma pricep foarte bine la banking si as avea o intrebare Astazi au fost procesate niste plati(195 de lei fiecare). Trei tranzactii in total, facute pe data de 18.12. 2020. Stiu ca dureaza pana ajunge...? (mai mult)
Salut TPU, Cum pot schimba moneda din € in $ pe paypal?
Bună, cine știe cu ce fabrici de haine din România poți face contract sa iti faca haine cu brendul tău?
Am vândut un telefon prin olx, m- am întâlnit cu persoana respectiva, s- a uitat la el, l- a testat și a decis ca îl cumpără, peste câteva ore mă sună ca telefonul nu se aude foarte...? (mai mult)
Unde pot gasi agenți imobiliari?
Am nevoie urgent de 300 de lei, stiu că sună ciudat, dar ce pot să fac sau poate cineva să mă ajute? Chiar am nevoie urgent
cum se procedeaza pentru a recupera banii trimisi prin Money Gram sau Western Union daca nu i-a ridicat in termenul transmis de catre banca?
Am nevoie de o foaie urgent in care sa am adresa pe ea și data respectivă, ați putea să mă ajutați să știu de unde ce sa cer? La banca am cerut extras de cont și nu e adresa pe foaie.
Daca vreau sa imi deschid un magazin de haine online, cum pot proceda?
Azi am scos niște bani de la un bancomat BCR cu cardul meu Raiffeisen Bank, după care ma uit pe aplicație și în istoricul tranzacțiilor îmi arată că tranzacția este nedecontată și...? (mai mult)
De ce este mereu vorba de bani la mijloc când este vorba de medicină, viață sănătoasă și rezolvarea tuturor problemelor legate de acestea? Nu mă refer la șpagă sau lucruri de genul acesta.
Am avut perioada gratuita pentru Avast Premium si azi trebuie sa anulez abonamentul, am uitat de el si am primit mesaj cum ca ar fi incercat sa ia banii de pe card pentru a prelungi abonamentul,...? (mai mult)
as vrea sa imi deschid o pagina de intagram unde sa comercializez produse realizate de mine, dar vreau sa fie totul legal. Imi poate spune cineva daca trebuie sa imi fac firma inainte sa incep...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!