Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 3 Februarie 2025 sunt:
am si eu o intrebare. Cate carduri de credit poti avea maxim? De exemplu daca am unu BT si unu BCR pot sa mai deschid unu? La BT sau indiferent.
Imi recomandati o banca? Sau diferentele sunt mici si ar fi mai simplu sa intru in prima care imi iese in cale?
Care e treaba cu cumpararea actiunilor la bursa? Pot fi si actiuni ieftine de cateva zeci de dolari? Poti face bani si in timp scurt sau neaparat in timp lung?
Daca cumperi haine din dragon, se vand cat de cat pe olx cu ceva profit acolo?
Salut, recent mi- am cumparat o masina si as vrea sa ma bag la o firma cum ar fi Glovo, Bringo, Tazz by eMAG sau Food Panda, acum intrebarea ar fi, care dintre firme sunt mai bune ca si bani, la care...? (mai mult)
Cum se obține autorizația pentru articole pirotehnice?
Șocru meu a băgat un bilet la loto JOKER... Și a pus urm nr 2*06*14*31*38 și el a pus pe foaie joker 6..si a ieșit joker 5 și din celelalte nr i-a ieșit doar unu. Oare a câștigat ceva?
Doresc sa fac o rata la eMAG dar nu știu cum sa procedez cu acel card, eu lucrez de acasă, pentru mine, nu sunt angajata și încă nu am apucat sa îmi fac document de persoana fizica....? (mai mult)
Intrebare pentru oameni care au vandut cel putin o data o masina pe olx.Cat de repede ati vandut- o din momentul in care ati postat anuntul? Ati vandut- o pe suma pe care ati vrut sau ati last din pret...? (mai mult)
Pentru o mașina de 25 mii euro, ce banca îți ofera cea mai avantajoasa modalitate de finanțare prin leasing?
Salut. Vreau sa imi incarc muzica pe spotify, Apple music cu Distrokid. Imi cere sa completez un formular de impozite "W- 8BEN". Imi cere "Foreign tax identifying number" de unde as putea sa il ...? (mai mult)
Țările non-UE din Europa sunt mai puțin atractive pentru investitorii străini decât cele din UE?
Dacă ați observat că unele magazine au prețuri peste măsură, față de celelalte magazine, sau că înșeală la preț, cum se reacționează, în mod corect, în acel moment?
Mi-am facut un PC la stresu computers si mi-am luat teapa. Ce sa fac in continuare?
Salut Acum 2 săptămâni mi-am deschis cont la bt si tot aștept un mesaj cum ca mi-a ajuns cardul la bancă. Eu știam ca în 2 sapt e gata, dar încă nu am primit nimic, oare durează mai mult?
Hey, aș avea o întrebare, lucrez la o firma (menționez că am fost școlarizat acolo) și am un contact pe o perioada de 5 ani, și doresc să plec de acolo pentru că nu mi- se oferă condiții ...? (mai mult)
Daca am card de debit pot cumpara an rate
Cat cheltuiti pe luna pe mâncare? eu cheltui in jur de 1000 de lei, daca nu mănânc la restaurant. Unii zic ca e mult, dar daca stai sa calculezi vin 32 de lei, deci 4 mese de 8 lei. Daca mănânc ...? (mai mult)
Ba e normal ca profa de antreprenoriat sa nu aibă nici o afacere sau business ceva
Am card la Cec Bank si mi-a expirat de curand, problema de fapt este ca nu vor sa mi-schimbe, pe motiv ca nu am 18 ani. Asa se intampla cu toate bancile, sau asta e doar prostia acestei banci?
Ce parere aveti de companiile de asigurari Ritter vs OVB?
Știți in cât timp poți lua fondurile europene după ce aplici?
Cum pot sa cumpar bitcoin? de unde se cumpara si cum se vinde?
La ce banca sa fac card de debit? Si cum functioneaza?
De ce tin mortis angajatorii sa vii la interviul lor? Nu e de ajuns un CV? Atunci de ce ce vor sa te vadă ca pe o fată la întâlnire?
Am nevoie de ajutor. Vreau sa îmi fac o afacere cu rulota. Langos, shaorma. Care sunt pașii? De câți bani am nevoie și ce autorizatii îmi trebuie? Am doar 24 de ani.
Bună seara. Știe cineva cum e sa lucrezi la Telekom? Care este programul? Cate ore pe zi? Sunt o serioși? Salariul este pe măsură? Dacă este cineva care este angajat sau cunoaște pe cineva care ...? (mai mult)
Salutare TPU, dacă nu pun bani pe card deoarece am nevoie de ei mi-l închide?
Salutare, ce înseamnă mai exact o refinanțare și cu cât creste rata actuala dacă fac o refinanțare?
Am plasat o comanda pe eMAG. Dar am anulat-o in cateva minute. Am sansa sa imi primesc banii înapoi?
Hey, vreau si eu sa știu dacă pot sa merg la o facultate de resurse umane daca sunt la profil de mate info și ce facultate imi recomandați(Din Bucuresti). Eu as vrea sa lucrez într- o firma la resurse...? (mai mult)
Binatex este bun? La folosit cineva si a reusit?
Buna, oare stie cineva de pe ce site-uri de pe net asa putea cumpara cutii pentru ursuleti din aceea cu trandafiri din spuma? Cam de vreo 35 cm este ursulețul. Mulțumesc
Cum pot face bani din online?
Lucrez 8h/zi(+ 2 libere). Locul de munca nu e un loc ce sa ma obosească fizic(sau mental). Vreau sa va întreb dacă știți ceva job- uri ce sa aiba program flexibil(adică atât cât lucri atât ești...? (mai mult)
Este un site sau o aplicatie in care primesc bani consumand net sau altceva?
Cate dureaza infiintarea unui srl pe aceste vremuri de pandemie? Tin sa mentionez ca celalalt a durat o saptamana, prin februarie, inainte de pandemie.Credeti ca vor fi intarzieri foarte mari?
Vreau sa imi fac un solar si sa iau bani din fondurile europene. Cum voi proceda? Care sunt conditiiile? Vreau sa fie la mine in curte, unde este destul de mult loc.
Vineri aveam în cont (Reiffeisen) 40 de lei. 20 de lei dintre iei i- am virat pe un site de pariuri unde acolo mi- au luat un impozit de 2%.In fine, am rămas cu 20 de lei.Azi (luni) când...? (mai mult)
Am un job si vreau sa mi- l iau si pe al doilea, doar ca habar n- am la ce sa ma gandesc. Sunt casieră la un supermarket, dar salariul e prea mic ca sa pot duce o viață cât de cât decentă,...? (mai mult)
Buna, as vrea sa imi vand masina insa nu e inmatriculata, a avut doar un rand de numere rosii, de ce acte as avea nevoie? Multumesc!
Vreau să dau spre inchiriere, un apartament cu 250 euro/luna. Adica 1200 lei... As vrea sa stiu, la banii astia, cat voi plati impozit/an? Am inteles ca daca incasez mai putin de 2080...? (mai mult)
Salut,a mai jucat cineva la superbet si a retras prin revolut? Daca da, am si eu o intrebare celui care a facut asta.Nu are rost s-o expun acum, deoarece poate nu a jucat nimeni si scriu degeaba.
Este cineva reprezentant Farmasi, Avon, Oriflame etc? Doresc să mă înscriu însă nu știu la care se câștigă mai bine. Ce sfat îmi recomandați? Care are vânzări mai bune?
Oare ce salariu ar trebui să am pentru a putea lua un împrumut de nevoi personale în valoare de 15000€?
În constau analizele pentru angajare? Necesită și analize de sânge?
Buna tuturor. As fi interesat daca stiti si/sau m- ati putea ajuta cu un sfat despre cum as putea face bani prin intermediul internetului la orice ora (de obicei dupa masa fiindca lucrez), lejer si cu...? (mai mult)
Se poate încărca un cod reîncărcabil Orange în paysafecard?
18.000 in bani vechi
Imi expira cardul de alocatie in luna ianuarie 2021, alocatia din decembrie 2020 o mai primesc?!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Na’vi, Toruk si Omaticaya!