Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 3 Februarie 2025 sunt:
As dori sa investesc niste bani și încă nu m- am hotărât cum! Imi puteți da niște sugestii? Ma gandeam sa deschid cond de investiții la banca, dar nu știu la care banca ar fi mai profitabil!...? (mai mult)
Un om care are 50 k poate fi denumit influencer? Și dacă are acești urmăritori, poate intra in vizorul unor firme pentru promovare? Cate promovări pe luna ar putea prinde un om cu 50 k urmăritori?...? (mai mult)
Bună, dacă am trimis niște bani din Skrill în card meu și Ibanul l- am pus bine și mai îmi cerea Swift codul care l- am luat de pe un Swift Code finder și am selectat acolo visa debit clasic iar...? (mai mult)
Ce cărți as putea citii pentru a ma dezvolta în domeniul de investiții(ca de ex bursa). Va mulțumesc anticipat
Am o întrebare Exista vreo posibilitate să îmi fac buletinul, daca nu am spatiu și nu am pe nimeni sa ma ia în spațiu
Stie cineva aplicatii sau programe pentru design de text nu foarte scumpe, fara sa platesc lunar o suma de bani? Si de asemenea este foarte important sa aiba optiunea transparent background si sa poata...? (mai mult)
Unde gasesc si eu cmr-uri sambata seara? :)
Am vandut cuiva ceva virutal pe un joc pentru suma de 15 euro paypal. Mi- a dat primul, i- am dat obiectul si cam asta a fost. Eu am cheltuit banii din primele minute si mai tarziu cand intru pe...? (mai mult)
Cat castiga un manipulant marfa la fan curier in Romania
Salut, tocmai mi- am facut paypal cu cardul meu omnipass, am primit 25 de euro de la un prieten pe paypal dar nu ma lasa sa mii transfer pe card, aveti idee de ce? ei ziceau si ca primesc sms cu confirmare...? (mai mult)
Salutare, recent am facut 18 ani, impreuna cu un card Omnipass de la BT si voiam sa- mi fac paypal.Mi am facut paypal, am primit 25e de la un prieten si voiam sa mii transfer pe card, avand deja BT ...? (mai mult)
De curând am împlinit 18 ani si vreau sa înlocuiesc telefonul actual cu un altul la abonament. Problema este ca încă nu mi- am schimbat buletinul de la 14 ani. Îmi mai pot lua telefon la abonament...? (mai mult)
Vreau sa îmi economisesc banii pe card. Este o limita a sumei care poate fi depozitata pe cardul de debit?
Interest rate-ul de la platforme p2p ca peerberry de 9-12% ti se da dupa ce trece un an de zile sau cum functioneaza?
La ce market/supermarket se câștigă cel mai bine ca lucrător comercial, mai exact persoană care așează marfa pe raft!? Voi pe la ce market ați făcut această meserie? Cum este?
Cat câștiga un agent de penitenciar in 2020 salariu net, cu tot cu sporuri, ajunge la 4000 lei?
Iti trebuie neaparat firma ca sa faci un site in care vinzi template-uri de site-uri?
Bună, TPU! Dacă am aplicația myBRD pot transfera bani altui cont?
Cât costa construirea unei hale pe o suprafața de 1900 metri pătrați?
Este normal ca la un fast food sa se adauge si platouri reci si clătite si mai nou si supe? Dar cu toate astea doar 2 angajați le fac pe toate.Mi se pare ca volumul de munca este mult prea mare și ...? (mai mult)
Un infirmier in prezent ia 2700lei nu e cam mare salariul pentru un infirmier? Intr-un oras mic zic dupa ce le scade sporul de pandemie o sa ajunga la 2000?
Hello! Nu ştiam dacă mai există TPU, dar mă bucur să observ că site- ul e în picioare şi e la fel de activ. Am decis să vin aici cu o întrebare destul de complexă şi delicată, în speranţa...? (mai mult)
Buna seara, ma poate ajuta cineva cu un mail? Eu am cautat dar nu gasesc de la amazon pentru a imi raspunde la o intrebare. Am gasit cateva dar zic ca ei nu se ocupa de problema, problema fiid ca am ...? (mai mult)
Salut, De ce sa nu-ti iei/de ce sa iti iei credit la banca? Am luat permisul acum o luna si ma gandeam sa intru in banca pentru 4.000€ sa-mi iau o masina pana in 3.500€ din Germania. Multumesc
daca am efectuat o comanda online si doresc a- i da retur si nu stau in posesia unui card bancar incat sa imi intre acolo banii in urma returului, cum pot face in asa fel incat sa- mi primesc...? (mai mult)
Bună seara, ma puteți ajuta cu niște informații, cine știe la care banca se acorda creditul de nevoi personale cel mai mare? Și cu un venit net 2000 lei și soțul 2500 lei?
Bună,daca sunt militar pot avea niște mici afaceri?
revin cu o ultima intrebare legata de card, trebuie să îmi aflu pinu și ma pune sa dau mesaj la 3836 dar ma atenționează în mesagerie ca s- ar putea sa genereze costuri acest mesaj.(Raiffesen)...? (mai mult)
Care este mai in avantaj: PFA sau SRL? Eu vreau sa colababorez cu o agentie pe partea de graphic design/web design si am nevoie sa facturez.
La câți ani poți sa îți faci card?
Voi in cat timp ati reusit sa va angajati? De câteva săptămâni incerc si nu am fost angajată pana acum.
Daca mi-au blocat contul bancar de la monese cu bani pe el il mai pot debloca?
Bună! Cum se efectuează plata prin transfer bancar? Este neapărat necesar sa am un cont la banca?
tocmai mi - a venit cardul de student reiffeisen.E zero simplu și mi s- a zic clar ca e moca tot. Pe lista de comisionae apare asta :"Taxa pachet achizitionat incepand cu data de 1 noiembrie...? (mai mult)
As vrea sa stiu cat timp am pana cand pot sa dau un refund pentru o achizitie pe youtbe, mai exact am devenit membru pe un canal si nu prea imi foloseste la nimic. Deci cat timp am, pana...? (mai mult)
Salutare, pot sa pun bani cash pe card? Adica sa ma duc la un aparat din acela Reiffesen în cazul meu și să pun cu bani cash?
Am făcut un cont raifaizan, înlăuntru cum îl aflu?
As avea o intrebare legata de alocatie. Am implinit varsta de 18 ani si am completat cererea la scoala si de 3 luni tot astep sa-mi intre pe card, este normal sa astept atat de mult?
Salut, are cineva vreo idee care e cea mai buna varianta sa investesc 1000 de euro? Eventual ceva online sa fac si bani :)
Cum poți monetiza un cont de 45 k urmăritori Instagram?
Salutare, cei care au colecții de vechituri unde le pot vinde?
Cum as putea sa am propriii mei bani online chiar daca am 13 ani? Chiar imi doresc sa pot sa-mi cumpar ce imi doresc!
Vreau sa fiu freelancer. Cum facturez avand in vedere ca activitatea mea este doar online si nu trebuie sa dau bonuri in mana? Ce program recomandati?
Voiam sa particip la un concurs de burse de studii in Italia, dar din cauza coronavirusului nu a fost sa fie. Acest virus mi- a ruinat visele. Stau la chirie in Italia cu altii intr- un apartament, timp...? (mai mult)
In viitorul apropiat, mi- am pus in plan inceperea unei mici afaceri pasive. In plus e un "vis" de cand eram copil. Doresc sa achizitionez una sau doua tonomate pentru bauturi reci si snacksuri...? (mai mult)
Imi pot lua un telefon la abonament daca am implinit varsta de 18 ani dar inca nu mi-am schimbat buletinul?
Care sunt cerințele pentru un credit de nevoi personale la Raiffeisen bank? Lucrez de un an jumătate, sunt eligibil pentru un credit?
Ați încheiat vreodată un contract de împrumut cu o persoană fizică?
Ce inseamna livrare prin ramburs? Daca doresc sa trimit un produs cuiva cum pot primi banii respectivi daca trimit prin curier?
Am 18 ani de cateva zile impliniti si momentan sunt spre drumul orelor de condus spre permis. Ce imi recomandati la varsta mea, sa practic pentru a imi produce ceva bani si sa imi achit o masina?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!